RMM svar på Jockes video

I Jocke och Jonnas video där de pratar om vad de tycker om olika youtubers sa Jocke att RMM inte kan få visningar själva utan måste hänga ut andra kreatörer.
 
Jocke ger exempel: "De var någon pik mot JLC, att JLC bara snodde amerikanska idéer. Sen var den någonting mot Vlad, att de hängde ut honom för någon dark web-video. Sedan var det mot Laxton och spökvideon där de gick omkring och fjantade sig med mätarna" 
 
Jocke kallar också RMM för bittra och att "det skriker desperat när man kollar på dem". 
 
 
Kulan och William har nu valt att svara på Jockes videos och säger att de inte är bittra utan är mer taggade än någonsin att hålla på med Youtube. 
 
De tycker att det är konstigt att Jocke säger att de är bittra och desperata för att de tar upp andra youtubers i sina videos när hela Jockes video går ut på att kritisera andra youtubers.
 
I deras video säger de också: "För det första Jocke, tyvärr men spöken finns inte. Och det kan jag förstå att du är lite ledsen över. Piken mot JLC, vi är polare med dem. Ingen blev upprörd över det och JLC är inte upprörda över det. Det var ett skämt."

"Att Vlad fejkar en video för att få visningar och lurar sina tittare, och att du sitter och försvarar det. Jag tycker att det är jättekonstigt. Plus vi var inte otrevliga, vi försökte ringa honom och försökte få honom att försvara sig själv. Anledningen till att vi tog upp det är för att i hans dark web-video så börjar han med att berätta att han fått inspiration av oss. Vi vill inte bli förknippade med nåt fejkande."
 
#1 - dera

bra och moget svar från RMM, till skillnad från hur jockiboi beter sig!

#2 - Anonym

RMM❤️❤️ Bästa svenska kanalen på youtube.

#3 - Anonym

Klockrent svar!

#4 - Anonym

OT men vlads snap när han sjunger COLD LIKE A STOHOOONeeh 😳

#5 - Anonym

Klart Ida skulle göra en nyhet av detta hahaha

#6 - Anonym

Fattar ej om vlad är seriös eller inte när han sjunger. 1. Det låter inte bra 2. Han verkar göra till rösten föööör mycket 3. Man hör inte ens vafan han sjunger

#7 - Anonym

#1 Tycker ingen av dom beter sig illa, alla har rätt till en åsikt

#8 - Anonym

”Skriker desperat när man kollar på dem” säger 30 plussaren som begraver någon levande med en hemsökt docka för views. Vilken pajas

#9 - Anonym

Dom har rätt till sina åsikter men samtidigt ska dom inte kasta sten i glashus när dom själva gör exakt samma sak, vilket typ alla youtubers gör nu för tiden, clickbaitar, skapa drama gör svars video till varandra osv, youtube är ett stort dagis för vuxna människor.

#10 - Anonym

Har såklart inte tittat på JJs video där dom snackar om YouTubers men jävlar vad otrevliga dem är. Vem fan säger att det "skriker desperat" när man snackar om en annan youtuber? Känns som om det skulle kunna komma från en 12årig liten hater i ett kommentarsfält, inte en av Sveriges största YTkanaler. Fyfan vad omoget beteende. Är inte de emot hat? Varför sprider de hat själva då?


DUBBELMORAL.

#11 - Anonym

Ska de snacka negativt om andra kreatörer kom med något konstruktivt istället.


Men, big up till RMM som hade en riktigt mogen förklaring på det hela.

#12 - Me

Jävligt klockrent svar av RMM

#13 - Soffe

Är inte kulan och William samma person? 🤔

#14 - Anonym

#8 HAHAHHAHAHAHA SÅ JÄVLA SANT

#15 - J

#13: Jonsson heter också William

#16 - Anonym

#8 återigen vinklat då det var Jonte som ville detta själv. Men. JJ får ju alltid skulden för exakt allting i detta kommentarsfält

#17 - Emma

Riktigt bra svar av Kulan och Jonsson.
Jocke och Jonna svamlar mer i sina spökvideos,
Känns som att Jocke vill hålla sig kvar på Youtube toppen,

#18 - Anonym

Vlad darkweb serie va ju bara ett prank som Freddan från Youtube huset hade gjort mot Vlad för att ge igen. De e inte ens Vlad som har kommit på serien

#19 - Anonym

RMM satte dem på plats

#20 - Anonym

Har Jessica köpt följare på instagram? Minns att hon bara hade typ 2-3000 men nu 21.000+?

#21 - ROBIN

RMM suger.

#22 - Anonym

#20 hon har förmodligen fått mer följare efter att hon va med i trolljägarna som sändes i måndags

#23 - Anonym

#18 Är rätt säker på att "pranket" som Fredrik gjorde, att den videon var fake.
Tror vlad sade åt fredrik att göra den videon så att han skulle slippa förklara att han är keff på att luras själv.

#24 - Anonym

#21 Aha så du föredrar barnsliga och dåliga vloggar?

#25 - Anonym

Rmm❤️❤️❤️❤️❤️

#26 - Lexi

Så Jocke sitter o säger att de inte gillar RMM för att de hänger ut andra youtubers i en video där de själva hänger ut andra youtubers...???

#27 - Anonym

Asså era nötteeeer. Jockiboi och Jonna hade inte fortsatt göra dessa videos om dem inte själva märkt att folk nappar. Nog för att dem har låg IQ i det långa generella loppet, men de är inte puckade i det dem håller på med. Stör ni er på dem? Ge dem inte luft, klicka inte mer på dera videos. Älskar ni dem? Okej hör av er om några år när ni är myndiga. Alternativt när ni har gått vidare i livet. Insåg i skrivande stund att alla myndiga inte är vuxna. Tyvärr.

#28 - KristinaAaAaA

Lovar att majoriteten som älskar deras youtubekanal inom 3 år kommer ångra sig och tänka "åh nej..." och själva inse hur pinsamt de beter sig.

.... och om tre sekunder kommer det en 14åring som bah "gillar du inte dem så titta inte på dem!!!!" och 10 sekunder efter det så kommer det någon som "jag är över 20" (probably not) "och jag tycker dem är sköna!!

#29 - Anonym

Snarare jocke som är bitter, aggressiv o skriker o pratar med en docka... kanske dags att ta semester?

#30 - Anonym

#16 hej jlckiboi! Pratat med dockor på siståne? Kanske tog upp lunabelles leksa "är du hemsökt? SVARA!!!" HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!

#31 - Sara från Dalarna

Om nu "spöken" ej finns så HUR fan ska man förklara vad som hänt en när det inte finns nå LOGISKA svar. Eller när någon som faktiskt kan se andar förklarar eller säger nånting om den avlidna personen som INGEN annan än en själv vet?!

#32 - Anonym

#31 En slump, inbillningar och att vara paranoid. Där har du tre förklaringar

#33 - Freddy

En fördel med RMM är att de är en av de få kanaler som inte deltar i drama med jämna mellanrum, så jag tycker att det är synd att Jocke lyckas dra in dem i hans dramaträsk. Å andra sidan, även om Jocke gör det oavsiktligt eller inte så ger han ju alla kanaler som han nämner nya följare. Det är bra för views att bli nämnd av Jocke, som sitter på över 800 000 prenumeranter, oavsett om det är ris eller ros. Så vinst till RMM oavsett. Nu hoppas jag att de inte går vidare med detta utan bara fortsätter att göra sin grej.

#34 - Anonym

#28 du är garanterar typ 12-13 år själv, fan vad du skämmer ut dig själv asså, låt folk titta på vad som vill

#35 - E

Har aldrig tittat på RMM tills nu. Tycker de lägger ut jättebra videos och använder inte drama för att få visningar.

#36 - Anonym

Bra jobbat av RMM att inte clickbaita med t.ex. "Vårt svar till JOCKIBOI". De bara gör en snabb grej av det innan de går vidare till sitt riktiga innehåll. Konstigt också att de ville, men tydligen inte kunde kommentera på Jocke och Jonnas video.

#37 - Anonym

Enda vettiga svenska youtuberna vi har

#38 - Kränkt10åring

Jocke och jonna komer alltid at har rett!!!!. Ni som hatar är duma ointligenta menniskor. Låt de göra vad de vill. Jag kenner mig kränkt varje gong nogon hatar på dem. Jefla männsikor. Jocke for president!!!,.

#39 - Kränkt10åring

Jocke och jonna komer alltid at har rett!!!!. Ni som hatar är duma ointligenta menniskor. Låt de göra vad de vill. Jag kenner mig kränkt varje gong nogon hatar på dem. Jefla männsikor. Jocke for president!!!,.

#40 - Johanna

#20 Jag försökte följa Jessica på IQ i början på dramat - då hade hon en privat IG. Dock "godkände" hon inte min förfrågan förrän nu (och inte min kompis heller), antagligen för att hon nu gjort sin IG offentlig så att alla förfrågningar bara har accepterats på samma gång. Tror alltså inte att hon har köpt följare utan bara struntat i att godkänna under tiden som dramat höll på.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com