#1 - Anonym

men alltså an hon natti slutaaaaa, hon sk alltid förklara sig för alllllt hon gör även om INGEN reagerar på det, och fan va hon ska påpeka heeela tiden att hon har vänner, vi fattade det första gången. Sedan kan hon gärna gå tillbaka till hennes musically/tiktok och sluta med youtube.

#2 - Dedu

När kommer den nya headern upp?
Gör du den själv eller är det någon som hjälper dig? För skulle vilja ha en till min blogg :)

#3 - hej

så då har alltså nattid och Jacob gjort slut?

#4 - Anonym

#3 ...

#5 - Anonym

◕‿◕

#6 - Anonym

#3 jag undrar också

#7 - Anonym

dom har säkert inte gjort slut, bråkar bara som alla par. Dock onödigt av natti o william o säga lixom ”är vi vänner... eller?..” jag vet själv hur de är o va svartsjuk o hade inte uppskattat om min partner ifrågasatt merän vänskap med en tjej på en instagram live utan mig :)

#8 - Anonym

jävlar va lika dom va

#9 - Anonym

#3 #6 #7 Hur.. Huuur? Kan man inte förstå att dom gjort slut? Det är väl ganska uppenbart?

#10 - Anonym

Tönten Jacob hahagag

#11 - Anonym

Dålig smak i killar hahaha

#12 - Anonym

#9 Natti e ju inte ens ledsen ? Hon säger ju hur grymt bra hon mår o vilket grymt år 2019 kommer bli, man säger knappast så om ens partner man varit tsm med i flera år gör slut..? o sålänge dom inte gått ut med de offentligt bör ingen säga att dom gjort slut :)

#13 - Anonym

#1 i nån av hennes senaste videos berättade hon ju att hon inte haft vänner igenom åren o de nu på senare tid hon fått ett tjejgäng. du följer antaligen inte henne för dedär var bara osmakligt o osant skrivet haha

#14 - Anonym

#12 Du har mycket att lära.. Bara för att man är glad så betyder inte det att dom är tillsammans. Bara för att man ser glad ut så behöver det inte vara så. Dels kan mycket av det där bara vara en mask, hon kanske egentligen gråter varje sekund kameran/mobilen inte är framme. Eller så gråter hon inte alls och är toklycklig då hon insåg hur mycket bättre hon mådde utan honom, dom kanske hade ett destruktivt förhållande? Hon kanske inte va kär i honom längre? Vad vet jag. Men det är ganska uppenbart att det gjort slut då dom troligtvis annars skulle gått ut med att ryktena inte stämmer.

#15 - Sanna

varför har hon inga ögonfransar?

#16 - Anonym

#15 Det har hon säkert, bara det att dom med största sannolikhet är så väldigt ljusa att det är svårt att se på bild. Du ser dessutom att hon är sminkad vilket gör att om hon fått foundation/concealer/puder på ögonfransarna så blir dom mer osynliga.

#17 - Anonym

#15 varför är du blind?

#18 - Anonym

Varför ska man förlåta, glömma och acceptera att Jocke haft ett missbruk, ljugit, varit hemlös och levt på Jonnas mamma+soc, spridit en porrfilm med Jonna, öppet berättat om att han och Jonna haft en trekant med en vän, öppet pratat om att Jonna gjort en abort som 14 åring, öppet hängt ut sin familj på sociala medier p.g.a sin trasiga uppväxt m.m men Jocke behöver inte ha samma förståelse, acceptans och förlåtelse för att Jackes nya tjej gjort i princip liknande saker? Står inte på någondera sida men tycker det är grov mobbning och fruktansvärt hur en ska bli förlåten och accepterad för sina grova misstag, men en annan får inte en andra chans utan hängs ut i video efter video. Vilken rätt har Rask, Daniel Dorch, Jocke, Chrille m.m att hänga ut Jessica för hennes förflutna? Varför ens bråka offentligt? Oavsett vad hon gjort/inte gjort. Fy f-n.

#19 - Anonym

#18 det va jonna själv som pratade om sin abort och sen håller inte jocke på med droger nu mera, men att tömma jackes konto för att få tag på droger är en helt annan situation, att ljuga för jacke, manipulera han och få han att börja med droger är inte okej man kan visst förlåta denna tjej men just nu går det ju inte eftersom hon vägrar att förändra på sig att sluta med droger att sluta vara otrogen och bli en bättre människa, hon har precis ljugit öppet om att hon jobbar på psykiatrin vilket hon inte gör. När hon är villig att ändra på sitt beteende till de bättre och inte visa sina pattar online på instagram då kanske man kan förlåta henne, men just nu går de inte!

#20 - Anonym

#18 och sen handlar inte detta om Jessicas förflutna utan hon håller fortfarande på så som hon gjorde innan hon har ej förändrats

#21 - We

Vet du det till 100%? Kan du med handen på hjärtat säga och bevisa att hon påverkat Jacke att ta droger, tömt hans konto etc? Om en 27 åring är så förbannat korkat att hen tar droger för att någon påverkat till det så är den människan inte kapabel till att ta hand om sig själv. Att visa brösten, seriöst? Hur många feminister visar inte brösten i free the nipples bilder/videor? Jonna visade dem på Scandalbeautys, Lakidoris visade dem på instagram, Keira Knightley tog topless bilder, Jessica är varken den första eller sista till att flasha bröst på nätet.

#22 - Anonym #18

#19 #20 Som 21 sa, finns det bevis annat än den sa si och den sa så? De enda bevisen jag hittills har sett är ett utdrag ur Jessicas dom, printscreens på dms hon skickat och ett papper från soc. Annars är det bara saker folk sagt och tyckt. Hennes förflutna angår inte hela javla internet.

#23 - Anonym

jag vet från en säker källa de har gjort slut. Kan alla sluta fråga nu, de kommer komma ut med det snart.

#24 - Anonym

jag vet från en säker källa de har gjort slut. Kan alla sluta fråga nu, de kommer komma ut med det snart.

#25 - Anonym

jag vet från en säker källa de har gjort slut. Kan alla sluta fråga nu, de kommer komma ut med det snart.

#26 - Anonym

Det va natti som gjorde slut.

#27 - Anonym

#21 lite skillnad på lakidoris och en mamma med barn som visar sina bröst. Sånt gör man inte om man är en mamma stackars barn och sen tycker jag att ni ska gå in och lyssna på RASK och VERZ videos så får ni mer information

#28 - Emma

Men herregud. Bröst är bröst. Om hon vill visa dem, så gör hon det! Att vara förälder har ingen jävla betydelse för om man "får" eller "inte får" visa sin kropp. Anja Rosenskjöld visade brösten på yt för en video, hon är mamma, hur många mammor som helst visar brösten på diverse ställen och barnen mår bra. Jisses. Rask pratar om VAD HAN TYCKER, inga direkta bevis han kan lägga fram förutom det man redan vet om.

#29 - Anonym

#22 #23 #27 ni är helt manipulerade av era idoler på vad som är rätt och fel. De angår inte er eller övrig publik.
Att gå samma och internet mobba på detta sätt är straffbart. Och allt sparas kring kommentarer och videos som dessa större kreatörer just nu bedriver i ett syfte att knäcka en person. En person mot hundratals. Vad är de för fel på samhället och vad är de vuxna män bedriver på sin arbetsplats.

Vad är de ni lär era barn och unga följare på Youtube?
De är bedrövligt att se hur era kommentarer läggs ut.
I veckan skrev en stor Youtuber och en skrek ord som hjärnd*d, pissl*der' h*runge.
Är ni seriöst helt från vettet? Vem gör så?
Ni har inga som helst rättigheter att gå ut offentligt skriva eller skrika som ni gör. Vissa kräver att bli förlåten för tidigare handlingar, och absolut vill inte bli påmind av sitt förflutna.
Dags att leva som ni lär.
Era nätverk borde skämmas för er hur ni uppträder.
Hade ni varit på ett jobb utanför Youtube hade detta aldrig accepteras.
Hur kan chefer tolerera dåligt uppträdande på arbetsplatsen?
Finns ingen vinning att ta detta öppet. Att hänga ut en person som ni gör är aldrig okej. Oavsett om hon talar sanning eller inte, varför ska alla veta allt om alla?
Finns ingen vinnare i detta drev ni skapat- ENBART FÖRLORARE- och en generation under uppväxt som ser och lär av er. Ni vuxna män på papper. Ni banar vägen för hat och att konflikter löses genom uthängning.
Tänk till vad ni sänder ut. Och sluta nu, visa att ni växt upp och bidrar till bättre klimat på Youtube.

#30 - Anonym

Fullständig bakåtvänt
Så fruktansvärt manipulerade och skickligt gjort
Makthavare som kör dubbelspel bakom kulisserna
Hur är de möjligt att trolljägarna inte synat dem?
bakom Youtube scenen
bakom skärmen hur de kommentarer
Och ni som följer dessa kreatörer:
Öppna ögonen och fundera
Står ni verkligen bakom detta drev ni hoppar på genom att hata mot personer ni inte känner? Vad vinner ni på att trycka ner en person så fruktansvärt?
Ni har ingen rätt att fortsätta gå på Jessica.
Finns ingen arbetsplats som är så kall och skoningslös som youtube är just nu


#31 - Anonym

När ett "drev" skapas mot en man som sagt eller gjort något skevt, så är det alltid jättesynd om mannen och han kommer ur det hela som en vinnare, alltid. Men när drev skapas mot kvinnor, så som Nicci eller Jessica, då ska man inte ha någon hänsyn alls till rimligheten av drevet samt offrets mentala hälsa. Har gett detta så många chanser nu, men nu ser jag med mina egna ögon vilka kvinnohatare vissa manliga youtubers är. Och dessa pappor har döttrar. Jag hoppas att ingen behandlar era döttrar lika dåligt som ni behandlar andra kvinnor.
Väx the fuck upp.

#32 - Anonym

Alla: Amen Jessica vissade brösten, omg hon måste krossas.
Samtidigt Jocke och Jonna: *spred sexfilm*

#33 - Viktor Högnäs

Fast det handlar väl inte bara om att hon visade brösten? Det handlar väl om att hon tar benzo, dragit in Jacke i sitt missbruk och ljuger för allt och alla! Hon visar liksom inte upp några konkreta bevis på att hon är ren och lever ett liv utan droger direkt.. Jackes videos som togs bort visar ju rena motsatsen tyvärr!

#34 - Anonym

Så jävla skrattretande att ni försöker försvara en knarkare.... Jag dööör 😂😂

#35 - Anonym

Ni som försvarar Jessica det märks att hon har manipulerat skiter ur er också 😂

#36 - Anonym

#34 #35 Och man märker så tydligt att det är samma person som skrivit kommentarerna.

#37 - #22 18

#29 Det är jag som skrev kommentar 22 och du har nog inte läst min kommentar ordentligt om du tror att jag ställer mig bakom Rask&C:o för det gör jag verkligen inte. Jag ifrågasatte om det fanns några som helst andra bevis än de som Rask, Dorch, Jocke och Crille påstår att det finns. Alla pratar om att det finns hur många som helst bevis, men det enda som visats videor är ett papper från soc och Jessicas dom, saker som hon själv redan pratat om och som inte styrker alla påståenden folk säger emot henne, ingen har kunnat ge riktiga bevis till att hon tömt Jackes konto, tar droger fortfarande, tvingar Jacke att ta droger osv. Det är fruktansvärt grova anklagelser mot en person.

#33 Viktor Högnäs, har du bevis att hon verkligen gör det? Annars sprider du lögner om en person som du kanske inte ens känner?

#38 - Ea

#30 #31 och #32 AMEN!
Fattar inte hur folk tänker, detta om något måste ju vara grovt förtal mot en person? Att sprida rykten om att en knarkar, tvingar andra att knarka, stjäl pengar etc. Ord står mot ord.

#39 - WTF

Var det inte Jocke som skröt över hur mogen han blivit och hur han håller sig ifrån allt drama nu när han blivit pappa? Väldigt mogna kommentarer han skrev på Jackes live... *host host, ironin vet inga gränser* Och det var visst Jocke som förespråkade att alla var värda en andra chans och att hur svårt det är att ta sig ur missbruk och ett hårt liv. Han tycks ha glömt bort det nu när det inte är han som måste försvara sig.

#40 - Anonym

#29 lol va triggered

#41 - Anonym

#31 Va? Antar att du inte sett så många "drev" på internet isåfall :>

#42 - Anonym

Varför sitter ni alla och försöker försvara och hjälpa en äcklig rasist? som har uttryckt sig rasistiskt flera gånger på sociala medier om hur mycket han hatar invandrare och att allt är invandrarnas fel och att dom bara är ute efter pengar och hur f*n kan ni seriöst tycka synd om denna människan? sist han uttryckte sig rasistiskt så fick han jävligt mycket hat från denna sida och nu helt plötsligt försvarar ni han och tycker synd om han helt ärligt varför ger ni ens rasister uppmärksamhet?

#43 - Anonym

#42 Vem försvarar en rasist? Dom försvarar en tjej som får hat från alla håll, ingen försvarar Jackes rasistiska åsikter... Stor skillnad på att försvara någon som blir mobbad och lynchad på internet och att försvara någons rasistiska åsikter.

#44 - Anonym

Broromance har blivit, i got your back Bro DELUX.

På riktigt hur gamla är ni män och pappor? Så trött på ert jidder, broder hit och dit.
Ni kan INTE på allvar kampanja stoppa hatet en stunden och i andra bli lömska nättroll. På riktig HUR MÅR NI EGENTLIGEN?
Tror ni på fullaste allvar att roten av ett problem ALLTID ligger utanför sitt eget liv, seriöst?????
Problem är till för att lösas. Men problemet med er är hur ni 9/10 ggr behöver hitta syndabockar. Ett system att avsäga sig allt ansvar i saker ni INTE LÄRT er hantera på ett vettigt sätt.

De ni gör nu är att namnge plus kränker en människa så grovt offentligt mot hennes vilja. Hin ber er sluta men ni fortsätter. Även Nicci fick sitt i liv i hatets klor.
De kallas ärekränkning. - Ett brott som går ut på att sprida uppgifter och förnedra. Även kallat förtal.
Men de stannar inte där...de fortsätter att lägga ut hota om att lägga ut bevis. Fortfarande i tron att ni hjälper. Man tror inte de är sant.
indirekt handlar de om att aktivt hålla personen i "gissla".
för friheten har ni tagit av henne. oavsett hennes förflutna, de är inte ERT JOBB ATT RAPPORTERA. DE ÄR INTE ERT JOBB ATT BLOTTA ANDRAS LIV.

Ni ska alltså hjälpa en människa och stjälpa en annan- Sedan friskriva er från att ni systematiskt trakasserat och brutit ner en annan människa.

De är ett faktum vilken skillnad de görs på människor och lika värde.
ett lotteri vilka som blir förlåten och vilka som får "livstid".

#45 - Anonym

Tre personer har på kort tid råkat ut för näthat följt av hundratals följare
allt sparas och ska skickas in

#46 - Anonym

EHH BEN OCH DIANA

#47 - Anonym

Är ben och Diana ihop? Kolla bens yt det ser exakt ut som henne

#48 - Y

Wtf har Ben en ny tjej?

#49 - Anonym

Förvånar mig inte om Ben skaffat ny flickvän nu. Han verkar ju bli tillsammans efter bara någon vecka med varje tjej han träffar??

#50 - Anonym

#49 och om de tar slut kommer en ny brud hängas ut (för som vi alla vet är de bara tjejens fel)
så funkar männen på youtube ihop med sina lekkamrater
undrar hur deras samtal emellan förs
kanske i stil med........
hej broder de händer för lite i mitt vuxenliv
namedroppa en person du stör dig på så gör vi content

Håller tummarna de håller om de är ett par så inte ett nytt drev tar fart

#51 - Anonym

My (Bens ex) har berättat att Ben och Diana är tillsammans eller eventuellt dejtar. Hon säger att hon inte är vän med Diana längre då hon inte tycker att man blir tillsammans med kompisars ex

#52 - Anonym

#50 #49 OCh Om De Tar slUt kOMmEr En nY brUD häNgas ut (FöR SOM VI ALla vet är de BARA tjEjeNs FEL)
SÅ FuNKar mÄNNEN pÅ yOutUBE Ihop mEd Sina LEKkAmRaTer
UNdrar hUR deRaS SaMTaL emellAn fÖrs
KanSKE i STiL mED........
heJ BrOder De HänDER för lItE i mitT vUXenlIV
nAmedrOpPA eN peRson DU STör DIg PÅ SÅ GÖR Vi COntenT

HÅlleR TUmMARNA De hÅller om De äR Ett par Så INTE etT NYTT DRev TaR Fart

#53 - Anonym

#52 alltaå hur orkar ni personer som skriver så? För det första är det något av det omognaste trenden jag någonsin skådat, för det andra, hur orkar ni lägga energi på det? Kopiera och ändra texten? Alltså vem pallar ens?

#54 - Anonym

#53 Det är rätt så enkelt att lista ut att det finns program/hemsidor som gör allt jobb åt dig. https://stopthatrightnow.github.io/ är ett exempel på en sådan sida :>

#55 - Anonym

#53 Finns program/hemsidor som kan göra sådant åt dig... Inte så svårt att lista ut :>

#56 - Anonym

#54 Jo jag har räknat ut det, men det är ju nästan ännu värre. Att ödsla tid på att gå in på en hemsida och kopiera en text för att göra allt det man gör för att retas med andra? Alltså trodde det roliga med att härma varann stannade i 10 års ålder. Förstår mig verkligen inte på trenden, så oerhört löjligt.

#57 - anonym

de följer varandra igen nu

#58 - Heleen

Ni är så fina tillsammans

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com