Jockes livesändning på Instagram

 
Efter Jonnas graviditetsprank på Jocke var det många som reagerade och det diskuterades bland annat på facebookgruppen Pink Room.
 
Medlemmarna i gruppen skickar då skrämdumpar på vad som skrivs i gruppen till Jocke vilket gör honom arg så han väljer att starta en livesändning där han hänger ut gruppmedlemmarna. 
 
Jocke sänder live i mer än en timma och det som händer är: 
  • I livesändningen läser han upp tjejernas för- och efternamn samt vad de har skrivit. 

  • Jocke pratar också om andra tillfällen när han fått mycket kritik, bland annat när han för några år sedan pratade om att kvinnor anmäler våldtäkter som aldrig ägt rum.

  • Jocke säger att han förstår att tjejer är rädda för att bli våldtagna men att han är rädd för att bli felaktigt anklagad som våldtäktsman. 

  • Han säger att om han var singel så skulle han aldrig våga ligga med någon tjej utan skulle först skriva på ett avtal. 

  • Jocke öppnar upp sig och berättar att han som barn blev våldtagen. 

  • Jocke tar också upp när han fick kritik för black face-incidenten och tar tillbaka sin ursäkt.

  • Jocke ångrar att han bad om ursäkt och anser inte att det var rasistiskt av honom att måla Danjal svart. 
#1 - Me

Fan vad han snackar

#2 - Anonym

Vad är det för fel på killen..

#3 - Anonym

Vad är det för fel på er som ska ha en åsikt kring allt han säger, sköt er själva snarare

#4 - Anonym

Många kommer säkert försöka vinkla hans live men jag var där och hörde allt, var mkt bra åsikter och saker han har helt rätt i. Handlar om att folk ej gillar han som person då dom saknar argument emot honom idag, han bjöd in flera gånger till chansen att argumentera angående allt men var bara angrepp på person och ingen saklig nivå, även dom två första kommentarna här bevisar ju nivån att man kan bara slänga ur sig något taskigt för att han tycker annorlunda.

#5 - Hiji

Bra förebild till alla 10 åringar tihihi<333

#6 - Anonym

Som vanligt - elak rakt igenom.....

#7 - Lol

Ida du har missat det om there och om blad och rmm

#8 - Anonym

Folk som förknippar svarta människor med apor är dom som är själva rasistiska

#9 - Anonym

vart e din fkn header som skulle komma? Rösta jag på något i onödan eller?

#10 - Anonym

#6 Han sa inget fel alls så snarare du som blev butthurt för du bar en av dom han kritiserade

#11 - Anonym

#6 Han sa inget fel alls så snarare du som blev butthurt för du bar en av dom han kritiserade

#12 - Anonym

#5 förklara gärna var han inte skulle vara

#13 - Julia

Visste att folk skulle vinkla allt han säger, det är ju det ENDA idioter till folk gör.. Sköt era egna liv istället!

#14 - Yas

Och på 2 SEK var visst den ”gamla” Jocke tillbaka... fast just, han har ju egentligen inte förändrats överhuvudtaget... Tycker han ska gå tillbaka till Jockiboi

#15 - Anonym

#14 förklara gärna varför, allt han säger är ju bra vettiga åsikter. Kan dj ej noggrant förklara vad du menar så visar det ju bara att du tillhör den grupp han med all rätt kritiserar i videon.

#16 - anonym

jag blir så jävla arg. är så glad att jag slutade kolla på dom sen två år tillbaka. känner personer kompisar jag som har blivit våldtagen varit med om övergrepp allt möjligt från män. ja det finns bra män absolut men hur ska jag kunna veta det? när främligar på stan attackerar mig både fysiskt och psykist. jag har jättesvårt att lite på män särskilt sen mitt ex som är psykopat har gjort saker sagt saker. jockiboi alltid jockiboi du kommer aldrig förändras i mina ögon . hade du varit i samma båt som mig många andra hade du inte sagt såna vidriga saker du säger. jo det är rasistiskt som du gjorde med din kompis ta lärdom av många på instagram som är svart mörkbrunna ljusbruna. är så trött på män som dig som beter sig som as tror att du är en bra man. ta lärdom av min systers kille han är en jävligt bättre man än du kommer bli. du är ju värre en små ungar på dagis väx upp.

#17 - Anonym

Vad är det för fel på honom?

#18 - Anonym

Duma duma dej joke harr innte gjårt nogåt fell han har barra sakt sin ossigt ok dät for msn förr dät har min mama sakt fagtist ok joke ok jåna er jätesnela nu sluttar du skrivva åm dåm hörr du vadd jagg seger nu bestemer jagg her

#19 - Anonym

HUR kan folk försvara honom i den här liven? Han jämställer alltså att bli våldtagen med att bli anklagad för våldtäkt. Han påstår att han aldrig har gjort något rasistiskt, trots att nästan ingen kan ha missat hans blackface på Danjal. Att han säger att han inte skulle våga ligga med någon utan att ha skrivit ett avtal först är bara sjukt, seriöst har något ett exempel på en tjej som felaktigt anklagat en man för en våldtäkt? Usch, förstår inte hur folk inte kan se igenom honom, i denna liven syntes hans riktiga åsikter och värderingar.

#20 - Anonym

Vad spelar det för roll att han blev våldtagen som barn? Är det så att bara för att en man har blivit våldtagen så ska tjejer sluta vara rädda för att vara ute ensamma på kvällarna? Var är hans logik?

#21 - Nathalie

Det är allmänt känt att både Jonna och Jocke har lite skev syn på vad dom tycker är ”rasistiskt” dom kommer aldrig kunna bestämma om deras handlingar är rasistiska eller inte, att dom tar sig friheten att tro det, är ju bara sjukt.. så stora ”förebilder” som dom borde tänka till att va väldigt försiktig med att ta sig friheten att uttala sig om vissa saker offentligt. Självklart har Joakim förändrats, men man kan ALLTID bli bättre och att ta tillbaka sin ursäkt här gjorde att man tappade respekten för honom vilket han troligtvis inte bryr sig något alls om tyvärr. Vill man bli respekterad av andra vuxna eller barn som kanske inte förstår bättre?

#22 - Anonym

Hahahahhahahahahaha nu är det ju bevisat att Jocke har rätt, han säger tydligt i liven ” jag jämför inte att bli anklagad för våldtäkt och att bli våldtagen, för jag själv har blivit våldtagen” och ändå skriver folk här att han är vidrig och inte förändrats? Nu är det ju tyvärr svart på vitt. Nu gick nu rakt i hans fälla pch får sätta på er foliehatten

#23 - Anonym

#22 Ja tycärr har så har rätt, är inget större fan av honom men nu får han vatten på sin kvarn. Nu kan folk tydligt se liven i efterhand och se hur människor här vinklar honom. Varför är ni så desperata att sätta dit honom att ni ljuger för få honom att låta dålig? Det enda som händer nu är att Svensson folket ser att Jocke har rätt i det han säger :/

#24 - Anonym

Jocke kunde lika gärna sagt ”ja det är hemskt med våldtäkt men det inget emot att bli generaliserad” 🙃🙃 vilket jävla vider han är. Alltid ska det vara så synd om dessa mansgrisar sågort någon inte slickar deras jävla rövar:)))

#25 - Anonym

#21 Dock så har han tyvärr helt rätt denna gång om du lyssnar liven

#26 - Anonym

#20 ursäkta, när sa han det du påstår? Jag lyssnade precis och han säger helt tvärtom än vad du påstår?

#27 - Viktor

Tycker pinkroom och liknande slutna grupper borde stängas ned. Uppenbarligen fungerar inte dessa grupper, som ska finnas för ett positivt syfte. Uppenbarligen hängs folk ut i dessa grupper och många kan bli felaktigt anklagade i grupper som dessa. Det är en grupp som stänger ute individer och så säger man att man står för ett jämställt samhälle. För mig är det inte ett jämställt samhälle när man hänger ut människor, stänger ute individer. Nej stäng ned dessa grupper tack!

#28 - Anonym

Härligt Jocke mer sånt Här
Nya trolljägarna

#29 - Anonym

#28 Ja tänkte på samma hahaha, det kändes som jockes egna trolljägarna när han ställde alla emot väggen. Riktigt roligt att titta på och extra kul att han fick rätt i att folk skulle försöka vinkla honom

#30 - Anonym

Wow han har verkligen inte förändrats någonting! Undrar vad hans ursäkt blir nu... Utbränd? Sömnbrist? Ny diagnos?

#31 - Anonym

#30 vad han han ens att be om ursäkt för? Och varför skulle han inte förändrats? Du verkar ju bara vara bitter att människor som du fick sig en rant

#32 - Anonym

Han har all rätt i världen o säga sin åsikt när han blir uthängd i nån grupp
Bra jobbat jocke mer sånt,
intressant Cv den där bruden som påstår att dom är djurplågare kommer att få .

Ps
Allt de du har skrivet har printas och en anmälan är på väg.
// Hedström

#33 - Anonym

Jockes kvinnosyn har väl aldrig vart bra?! Det ser man väl på de han umgås med o hur han tilltalar jonna.....?! Försvarar våldtäktsmän.... det säger väl allt om vad man har för värderingar.....

#34 - Anonym

När man väl börjar ”sluta” ogilla Jocke igen så gör han samma jävla misstag som alltid. När fan ska han lära sig? Denna killen växer aldrig upp och beter sig skit mot andra när dom ger han kritik. Att hänga ut folk vet han gör bara skada för dom, han vet att dom kommer få skit för att dom inte gillar han. Jocke once again kan aldrig lära sig av sinna misstag

#35 - Anonym

32 vart har han blivit kallad djurplågare?? Och hur vet du att det är en hon???

#36 - Anonym

#32 vilken kommentar svarar du ens på?

#37 - Anonym

#32 lite svårt o få nån fälld för att hen kallar nån för djurplågare..... men lycka till!

#38 - Anonym

Djurplågare är väl felformulerat m personen kanske stör sig på att man ger bort en häst pga att man har fått barn och att dom stressar sina hundar när dom skriker o flamsar?

#39 - Anonym

Vilken jävla tomte...

#40 - dera

förstår inte logiken som han kommer med alls. när han sitter och yttrar sig sådär om våldtäkt kommer det göra de som utsatts för det ännu räddare att anmäla, för män har oftast mer makt i samhället och kan skylla på att "det blivit falskt anklagade". hur i helvete kan en som man gå runt o vara rädd för att bli falskt anklagad när det knappt händer (2% av ALLA våldtäktsanmälningar är falska, det är ingenting), när det är tusen gånger värre att behöva gå runt och vara rädd för att BLI våldtagen.
det har aldrig funnits någon ny jocke och kommer aldrig finnas heller, för han är exakt samma person som innan youtube, ingen personlig utveckling där inte.

#41 - Anonym

Trevligt o se alla rädda kommentarer
Bra jobbat Jocke

#42 - Anonym

Tjejer snacks skit om Jocke i en privat tjejgrupp där Jocke inte ens kan försvara sig, så klart att han har rätt att säga sin åsikt live till dessa människor. Ni tjejer (är själv tjej) tror att ni är privata i såna här grupper men det är låååångt i från privat dessa tjejer som är medlemmar ringer hem till ens pojkvän, ex och till och med sin chef på jobbet. Dessa grupper är sjuka och de finns bara mobbning i dom.

#43 - Anonym

Här har Ni Content Rask,clue,verz gör lite nytta i samhället o rosta denna grupp

#44 - Anonym

Du som frågade ang #32s kommentar, eftersom han inte behagar svara på din kommentar så gör jag det, det var en tjej på pinkroom som kallade honom djurplågare och eftersom det är på fb så ser man vad folk heter där.

#45 - Anonym

Det är fullt med trasiga individer i den gruppen kanonbra gjort utav Joakim hoppas
Fler tar efter och ställer dessa små flickor
Emot väggen o ställer dom till svars
Vad blir nästa ? Flashback kanske :)

#46 - Anonym

Jag blev själv kickad från denna gruppen för att jag sa emot och sa mina egna åsikter då dom antagligen inte höll med och kickade mig. Dom följer inte reglerna i gruppen och adminstratörerna vill bara ha publicitet och tjäna pengar på gruppen

#47 - Anonym

Skrämmande att folk tror man kan skriva vad som helst i olika grupper utan att det blir
konsekvenser. Folk tror verkligen att man sitter skyddad bakom en skärm

Helt rätt att namnge personen i fråga som har skrivet nått

man får helt enkelt stå för sitt handlande välkommen in i vuxen livet

#48 - Anonym

#40 dåligt försök att försöka vinkla Jocke, vi kan inre luras längre då vi såg liven. Han sa absolut inte så utan förklarade att han förstår till 100%.

#49 - Dedu

Han har många bra åsikter, men vissa åsikter är ju helt bara sjuka..

#50 - Anonym

Videon går inte att se...

#51 - Anonym

#49 Berrätta vilka som är sjuka då? Eller är du som resten som försökt här och bara kastar ur dig saker för att få honom se dålig ut?

#52 - Anonym

#19
En gammal vän jag var vän med förr anmälde en kille för våldtäkt för att hon inte fick de hon ville av honom. Så det finns visst folk som anmäler våldtäkt även att det inte ägt rum

#53 - Anonym

CANCEL RASISM OCH SEXISM 2019. Influencers med dåligt inflytande på dagens unga bör inte få synas eller höras i medier. Snälla sluta ge uppmärsamhet till direkt skadliga influensers, jag ber er.

#54 - Anonym

Att han ”tar tillbaka” sin ursäkt som han gav angående den rasistiska handlingen Blak face tyder ju på att han aldrig förstod felet i hans egen handling. Han förstod aldrig att det var en rasistisk handling och han brydde sig aldrig om hur det direkt skadar svarta personer i samhället idag. Enda anledningen till att han bad om ursäkt måste ha varit för att han fick skit och ville rädda sitt egna skinn. Otroligt egoistiskt enligt mig. Och omoget.

#55 - Anonym

Finner det väldigt intressant hur han kan vara inne och läsa upp från en låst grupp för tjejer och ickebinära.

#56 - Anonym

Tycker det var en äcklig kommentar att han skulle skriva kontrakt innan han kunde ha sex med någon så de inte kunde anmäla honom för våldtäkt. Så om kvinnan mitt i säger ifrån att hon inte vill mer och vill sluta så får han fortsätta för att han skrivit kontrakt..? skev syn.

#57 - Anonym

#53 vad fan har din kommentar med Jocke att göra, du är ju helt jävla bränd

#58 - Anonym

grejen är den att den där gruppen pink room är hemsk, alla är vänsterkommunister som vinklar allting och gör att alla de inte gillar ska hängas ut. De hänger ut offentliga människor hela tiden... den gruppen borde bannas.

#59 - Anonym

#57 Bra att du går på med personangrepp! Fräscht. Tolka min kommentar hur du vill, jag säger min åsikt precis som alla andra här i kommentarerna.

#60 - Anonym

Gillar Bente men nu tror hon att hon och andra Youtubers fick en bugg igår på YT pga hennes åsikter osv...Och att YT bara är för vänstern typ. Kolla hennes Snapchat

#61 - Anonym

#55 antingen är han inne på Jonnas facebook och läser eller någon vän

#62 - Anonym

#56 som han själv sa, med tanke på hans offentlighet så tycker jag inte alls det är konstigt att man skulle skriva kontrakt för att ha sex med en tjej det finns många där ute som skulle utnyttja kändisskapet genom att stämma jocke efter en "våldtäkt" fast båda va med på de

#63 - A

#56 Tror inte Jocke tänkte så långt, utan mer att det skulle finnas bevis att det var samtycke. Att det fanns ett alternativ att tjejen faktiskt trots ett kontrakt kan ångra sig mitt i tror jag faktiskt inte han ens tänkte på, jag tolkade det som att han känner sig osäker i dagens samhälle där det är vanligt med stora drev mot dem man tycker har gjort orätt, oavsett om det finns belägg för det eller inte. Han ville kunna bevisa att han då skulle vara oskyldig.

#64 - Anonym

Att han sa ifrån och gick igenom kommentarerna förstår jag till 100% men att han kalla vissa tjejer/ickebinära horor och gud vet vad är inte okej. Att han sen tar tillbaka sin ursäkt om black face fick mig och reagera lite. Ja han har rätt åt sin åsikt men att sitta och säga att det är PR som sagt det var black face är rätt så jäkla fel....fler reagerade inte bara Pink Room....MVH en som är medlem och ofta på PR.

#65 - Anonym

#64 man slänger oftast ut sig ord som man inte menar när man är arg irriterad och frustrerad på samma gång, sen förstår jag inte att klä ut sig till apa och måla sig svart herregud måste ni förknippa allt med rasism eller? Så dom som spray tanar sig och solar för att bli bruna ska ni inte kalla dom rasister då eller? Jag ser inget fel med att måla andra med svart färg för att klä ut sig....

#66 - Anonym

Jag får inte vara med i pinkroom för att jag inte har en profilbild på facebook där jag är spacklad o håller i ett vinglas... jävla äckliga fjortisar som fömmer oss som inte super ner oss varannan dag som dom gör!!!!!

#67 - Anonym

”65 Snälla du, sitt inte och säg att han var arg hit och dit, det spelar ingen som helst roll. Man får stå för det man säger. Sen att du sitter och skriver ”sen förstår jag inte att klä ut sig till apa och måla sig svart herregud måste ni förknippa allt med rasism eller?”

Hmm låt mig gissa, du är vit svensk själv? Då är det klart att du inte förstår, för du blir ju inte drabbad av konsekvenserna ändå. Den här influensern som jag har bojkottat i 2 är nu förövrigt, får stå för sina skumma uttalanden utan att folk ska sitta här och säga att han var arg för tillfället och att det är därför han sagt dessa saker. Dags att ta lite ansvar kanske? Tänka efter lite innan man pratar tycker jag.

#68 - Viktor

Förstår inte det rasistiska i den där s.k "blackface"-incidenten.. Dem skulle måla en apa, eller rättare sagt Danjal skulle vara apa och dem hade ingen dräkt.. Kan man inte få spraymåla svart då? Måste alla koppla det till rasism och skrika rasist direkt. För mig är det dem som kopplar det till rasism som är rasister.

#69 - Anonym

#67 eftersom han har diagnoser även jag har diagnoser så kan man inte alltid tänka klart innan man säger saker i vissa situationer

Hmm antar att du är en människa som inte har någon diagnos och inte kan sätta dig in i andras problem i vardagen

#70 - Anonym

#68 håller med dig folk som förknippat svarta människor med apor är ju rasister själva

#71 - Sabina

Alltså vad är det för fel på honom😩

#72 - Anonym

Undrar hur full han va under liven hahahah

#73 - Anonym

#56 Det sa han ju aldrig, asså har aldrig skådat sjukare vinklingar på saker än här inne hahahaha

#74 - Anonym

#72 Han verkade inte det minsta påverkas så vet inte var du fått detta ifrån?

#75 - Anonym

#59 Du aln fortfarande inte ens ge exempel på något elller? Så jävla pinsamt. Då är det ju ren avundsjuka då du ej kan backa upp din åsikt med något exempel?

#76 - Anonym

Förstår att Jocke blir arg för att han får ta mycket kritik och elaka kommentarer i förväg. Men är det verkligen rätt att hänga ut folk? Han måste ju ändå tänka på sitt eget rykte och varumärke.

#77 - Anonym

#83
Fast nu är de ju dom som hänger ut Jocke ock har konstiga åsikter först i en grupp som har mer en 100 följare ...klart som faan han har rätten på sin sida o besvara detta ...
Problemet är att dom små flickorna inte förstår konsivensenra av sitt handlande ....ta tex profilen som påstår att dom är djurplågare
Hennes namn adress och övriga uppgifter finns nu på Flashback .kan bara önska denna person lycka till i livet hon har verkligen skiter i de blå skåpet

#78 - Anonym

#83
Fast nu är de ju dom som hänger ut Jocke ock har konstiga åsikter först i en grupp som har mer en 100 följare ...klart som faan han har rätten på sin sida o besvara detta ...
Problemet är att dom små flickorna inte förstår konsivensenra av sitt handlande ....ta tex profilen som påstår att dom är djurplågare
Hennes namn adress och övriga uppgifter finns nu på Flashback .kan bara önska denna person lycka till i livet hon har verkligen skiter i de blå skåpet

#79 - Anonym

han är ju helt sjuk i huvudet

#80 - Anonym

I Margaux senaste vlogg hintas en hel del om att hon är gravid igen

#81 - Anonym

Mansbebis.

#82 - Anonym

Varför sitter vita svenskar här och ska försöka förklara för oss andra att blackface inte är rasism? JO, DET ÄR VISST RASISM OCH INGEN VIT MÄNNISKA I VÄRLDEN KAN OGILTIGFÖRKLARA BLACKFACE SOM RASISM. Det är liksom inte upp till er att bestämma, hur svårt ska det vara att förstå? :)))))

#83 - Anonym

#82 är du en svart människa? Och du sitter själv och förknippar svarta människor med apor så då är de ju du själv som är rasisten mot dig själv.

#84 - Anonym

#82
Det skrivs om er oxå på Flashback med namn o adress. Så lugn o fin ditt budskap har gått fram ...för du ville väll bli riktigt offentlig
Lycka till din dröm / mardröm har blivit sann

Och försvinn ifrån mitt land

#85 - Anonym

#82
Det skrivs om er oxå på Flashback med namn o adress. Så lugn o fin ditt budskap har gått fram ...för du ville väll bli riktigt offentlig
Lycka till din dröm / mardröm har blivit sann

Och försvinn ifrån mitt land

#86 - Anonym

Det är inte för att mannen var utmålad till en apa. Det var för att han hade blivit målad sig mörkt i ansiktet. DET är blackface och vare sig om han menade det illa eller inte så togs det illa upp av folk och därför borde han be om ursäkt. Det är inte upp till honom att besluta vad som var rasistiskt av honom eller inte. Blackface har en viktig historia.
Han borde förresten inte peka finger på folk som säger dumma saker då han genom hela sitt "kändis"liv visat att han är en riktig mobbare

#87 - Anonym

#86 men gud va farligt att bli målad svart i ansiktet herregud fan va ni överdriver, man få måla sig svart i ansiktet så länge de inte är något illa menat mot andra människor och i denna situationen så va de inget illa menat mot andra herregud dagens människor

#88 - Anonym

#79 förklara gärna varför, ingen verkar ju kunna redogöra för sina påhopp alls här.

#89 - Anonym

Han har ju inte gjort ett blackface, danjal var kroppsprayad samt ansikte som en apa, ingenting som har med blackface att göra

#90 - Anonym

#87 nån har inte läst nåt om blackface historia...

#91 - Anonym

#84 väl*

#92 - Anonym

#90 har läst om de men människor överregare på ALLT. Jocke hade ingen dräkt till att klä ut Danjal till en apa så tog spray färg och målade svårt. Det är inget olagligt eller fel att måla en svart i ansiktet människor fu*cking överreagerar HERREGUD

#93 - Anonym

#92 över reagera ska de stå

#94 - Anonym

#92 nej överreagerar var korrekt

#95 - lol

Blackface finns inte i dagens Sverige. Blackface används i syfte att förlöjliga svarta människor. Ni sitter själv och förknippar en kolsvart apa med människa när Danjal blev målad.

''DU ÄR SÄKERT VIT SVENSK SOM TALAR FÖR SVARTA HUR DET SKA KÄNNA SIG?!''
Aa, för vita svenskar får absolut inte säga sina poäng för de är vita? Ingen talar om hur en svart ska känna sig, utan de kan tänka själva som vilken människa som helst. Att ni ''anti-rasister'' ens baserar allt på rasism gör att svarta människor känner sig otrygga. Snälla gå och lägg er

#96 - Anonym

#92 varför är det svårt att förstå smärtan i blackface. Jag vet att han inte menade att såra någon eller menade något illa med det men det är just det som är problemet. Han är inte tillräckligt medveten att vissa handlingar som är välmenande kan göra illa andra och vare sig han tycker någon överdriver är det viktiga att vi visar förståelse för de som tar illa upp när en människa målar sig svart i ansiktet.

#97 - Anonym

Svart är bara en färg kan inte alla bara sluta blanda in rasism i allt. Man får snart inte ens ha svarta kläder för de är rasistiskt

#98 - Anonym

#97 extremt löjlig kommentar. Sluta försöka invalidera människors känslor till nån målad svart i ansiktet. Att ha svarta kläder är en helt annan sak, inte den historian. Svart är bara en färg men vi måste visa respekt och förståelse för att vissa kan ta illa upp av dessa handlingar. Det är vårt straff för vad vi vita människor gjort genom historien mot mörkhyade människor.

#99 - Anonym

#98 sluta förknippa apor med svarta människor istället :)

#100 - Anonym

#99 ingenting med att han skulle vara en apa att göra. Måla sig i ansiktet med svart färg. Det är vad folk är upprörda av. Hade han haft en apkostym hade ingen blivit upprörd för det var inte det som var problemet.

#101 - Anonym

GUUUUUUUUUD va ni alla överreagerar

#102 - Anonym

Ska måla mitt ansikte svart hedan efter bara för att provocera lättkränkta människor

#103 - Anonym

#102 du borde läsa på innan du skriver sådär. Jag är den första som kan tycka att vissa överreagerar till mycket. Men när det kommer till Blackface och allt runtomkring det, att ha som argument att nån skulle överreagera på det. Det är bara sjukt. Ännu ett exempel på någon som inte har en idé om vad de sitter och skriver.

#104 - Anonym

#103 gråt gråt

#105 - Anonym

Till Dig som skrev kommentar #84.

Fyfan, vad jag inte förstår mig på sådana som dig. Här sitter jag och förklarar till svenskar varför blackface visst är rasistiskt och du svarar mig med "Försvinn ur mitt land". Du bevisar just att ni inte förstår någonting. Ingenting om rasism och att vara ett offer för det. Hur svårt ska det vara att kunna stå för människors lika värde och att inte kränka andra?

"Försvinn ur mitt land" skrev du. Alltså är du seriös är frågan? Varför ska jag försvinna härifrån menar du? Detta är mitt land lika mycket som ditt, trots att jag inte är född här. Hela min släkt bort och och jag har bott och vuxit upp här. Så vart ska jag sticka när jag redan är i mitt land? :) usch.

#106 - Anonym

Fyfan vad folk förminskar vad blackface EGENTLIGEN är. En enkel google sökning kan göra så mycket.

Blackface innebär att man gör narr av typiska drag som svarta människor har i syfte att underhålla. Det är extremt rasistiskt, inget snack om saken. Att man målar någon i en svart färg för att efterlikna en apa är INTE blackface. Man ville ju förihelvete likna en apa? Om folk hela tiden ska förknippa svart apa med svarta människor så kommer aldrig rasismen att försvinna faktiskt. Samma med den där HM tröjan som var så kontroversiell, "coolast monkey in the jungle". Apa motsvarar INTE svart person. Ni människor som har kvar dessa tankar är de sanna rasisterna.

#107 - Anonym

och folk glömmer att vi är de närmaste släktet med Schimpansen människor kommer från apor och de finns forskning och DNA som har bevisat de. så att förknippa människor med apor asså ja inte så konstigt efter som vi är släkt med dom och inte bara svarta människor utan ALLA människor är släkt med aporna / Schimpansen

#108 - Anonym

#106 just liknelsen mellan apor och mörkhyade människor är en öm punkt med tanke på hur ofta mörkhyade människor blev jämförd med apor, sågs som mindre än människor så att nån målar sig kolsvart och då "ser ut som en apa" kan jag förstå varför folk tar illa upp. Han blev inte målad med några typiska detaljer för apor. Han var bara sprayfärgad helt svart, som att det skulle göra honom till en apa?

#109 - Anonym

inget fel att bli kallad apa dom är faktiskt rätt smarta för att vara ett djur vissa apor kan tecken språk och dom är hur söta som helst så att bli kallad apa skulle jag bara ta som en komplimang

#110 - Hannele

Han kan omöjligt må bra. Så tragiskt.

#111 - Anonym

#110 förklara gärna varför tack!!

#112 - Anonym

SEK = Svenska kronor ... Inte sekunder för alla som skriver det.

#113 - Andreas

Jag förstår honom till 100% att han aldrig skulle våga ha sex med någon utan kontrakt om han var singel. Jag känner lika dant. Och hade jag varit känd, vilket jag inte är. så hade jag varit mer rädd för det. för nu idag så räcker det att man säger hej till en tjej så tar det hus i helvete om man råkar säga det till fel tjej. Världen har blivit helt fucked up. Sen dem som anklagar honom för att vara rasist vet inte vad det är. bara för att man målar sitt lr någon annans ansikte svart, SÅ ÄR MAN INTE RASIST.

#114 - Sug av mig

Det är ju rasistiskt att måla sin vita vän svart? Ingen har pratat om apor. Hane ju pantad

#115 - Freddy

Om du inte vet hur man ska tolka huruvida en tjej vill ha sex med dig eller inte utan att skriva ett avtal, så är det hos dig som problemet ligger. Börja i den änden.

#116 - anonym

asså jag blir så jävla arg på er jävla pk människor snälla sluta hänga ut jocke och skriver massa skit LÄGG AV..... blir så jävla lack jämt han tar skit vad han en gör skulle han ge bort alla sina pengar så skulle ni gnälla sluta och Lägga upp saker som ni inte vet något skit om.....

#117 - Anton

Rolig kille ju 😘😉

#118 - Anonym

Asså man blir ju så jävla trött på idioterna som ens följer Jocke? Jocke och ni alla andra kan väl läsa på lite om blackface innan ni yttrar er? Han och hans bröder gör bara grej efter grej som visar på idioti. Asså fattar ingenting? Hur kan man följa någon och dessutom försvara en kille som Jocke? ”Han har förändrats” - nä det har han verkligen inte. Sveriges ungdomar gör mig så jävla besviken 🙄

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com