Jocke och Jonnas hårda ord mot Felicia Bergström och Thomas Sekelius

I Jocke och Jonnas senaste video berättar de vad de tycker om olika youtubers och alla youtubers fick beröm utom Felicia och Thomas.
 
Jocke om Felicia "Ja tycker inte att Felicias content är äkta, det känns som en fasad för att passa in i medievärlden och sälja in samarbeten. Hon är så jävla snabb på att hänga ut andra människor. Jag gillar inte hennes content och vet inte om jag skulle gå ihop med henne som människa heller. Jag gillar inte människor som inte lever som de lär. Att bete sig som en idioit bakom kameran men sen försöka se ut som världens bästa förebild framför kamerna. Jag köper inte det. Jag känner henne inte tillräckligt bra men jag går efter de få gånger jag träffat henne."
 
Jonna instämmer och säger "hon känns som en person som vänder kappan efter vinden. Hon har en kanal som jag känner att jag inte måste följa. Jag blir inte ledsen om jag missar en video från henne". 
 
(Spola fram till 4:25)
 
 
Jocke om Thomas "Jag önskar att jag hade bra saker att säga om honom, men tyvärr så har jag inte det. Jag har träffat honom några få gånger. Jag kommer ihåg när jag såg hans kanal för första gången när det började gå uppåt, och tänkte vilken härlig och glad kille. Men sen när man träffa honom så var vi som skräp för honom. Han gav oss aldrig någon chans och var dömda. Han pratade inte med oss, han hälsade inte på oss. Ingenting. Jag tänkte att det här inte är samma person som sitter på youtube-kanalen. Det har varit blickar som säger I don't like you och det är lite synd att de dömer oss innan de lärt känna oss."
 
Jonna om Thomas: "Han hatar oss, känns det som. Vi kan vara i samma rum, men vi har aldrig pratat med varandra fast vi varit på samma ställen. Jag har aldrig gått fram till honom och vågar inte eftersom det känns som han ska fräsa med taggarna utåt direkt."

(Spola fram till 9:13)
 
#1 - Anonym

o dom är ju rätt personer o sitta o döma någon när dom själva jämt tjatar om att du folk dömmer dom utan o ”känna dom”... patetiskt

#2 - Linn

I mean.. they’re not wrong
Håller faktiskt med dem denna gången

#3 - Anonym

Har exakt samma tankar om Felicia och Thomas.

#4 - Anonym

Vad hände ens med Thomas? Han hade så bra videor innan.

#5 - Hej

Om Jocke och Jonna inte gillar de personerna så varför ta upp dem på sin Youtube kanal? Känns ju ganska onödigt. Bättre att hylla personer man tycker om än att prata ner andra. Det hade blivit en mycket mer positiv video om de bara pratade om personer de tycker om

#6 - Rosalie

Alltså... Jocke & Jonna är inte direkt mina favoriter, men jag måste hålla med dem. Får exakt samma vibbar från Thomas/Felicia.

#7 - Anonym

Dom har rätt att tycka och tänka som dom vill dom sa också i videon att de inte är något personligt mot människan utan mot deras Youtube kanal och content. Och ni få tycka va ni vill om J&J det är ingen som har sagt något annat.

#8 - Anonym

Vad fan är det för video dem gör när de snackar skit (och då även berömmer, har dock ej sett videon själv) om andra. Inget emot dem men känns som en skum videoidé.

#9 - Anonym

Kunde inte sagt det bättre själv

#10 - Anonym

Jag håller med dom. Men varför skulle inte dom få säga sina åsikter? Sen om thomas om han har iggat dom så får dom vell säga det utan problem? Då är de ju han som dömt dom inte jocke och jonna som dömt han?

#11 - Anonym

Dom har rätt att säga sina åsikter lika mycket som alla andra

#12 - Anonym

Thomas kanske inte gillar Jocke för att han stöttar sina bröder. Vet inte om ni minns detta men för några år sedan svarade Thomas på Chrilles homofobiska uttalanden så it makes sense att de inte kommer överens och ärligt talat så klandrar jag inte Thomas. Innan ni säger Jocke kan faktiskt inte kontrollera sina bröder, nej precis, men när en kille hotade deras dotter klandrade Jocke killens syster. Det är samma sak.

#13 - Anonym

HÅLLER MED

#14 - Anonym

#12 vadå jag klandrar inte Thomas? bara för att man inte hälsar på någon så betyder de inte att man hatar någon. Men han hälsade på Jocke dock,och som Jocke sa, Thomas kanske inte mådde bra , va kanske utbränd eller kämpade mot sin ätstörning som gjorde att Jocke inte fick så bra respons den dagen dom hälsade på varandra. Det är ingen som har sagt att Thomas hatar J&J

#15 - Anonym

VARFÖR ens göra en sån här video?!
Snacka om att vilja starta krig. Ha era åsikter för er själva, please.
🙄

#16 - Anonym

Äntligen håller man med dem om något! Iallafall om Felicia hahahaha

#17 - Anonym

#14 Jag har inte påstått att han hatar dem. Jag säger bara om de inte kommer överens så är det ganska logiskt med tanke på det som hänt tidigare. Därför klandrar jag i så fall inte Thomas.

#18 - Anonym

Håller typ med dem ganska mycket men ändå ganska onödigt att göra en video om det...? Har inte sett videon så vet inte om de förklarar vitsen med den?

#19 - Anonym

Jag håller med dem.

#20 - Anonym

#18 dom kanske tröttnar på att ladda upp vloggar hela tiden och vill göra annat i mellan

#21 - Anonym

De e ju sanningen

#22 - Anonym

#5
Wow så rolig video de hade varit då...

#23 - Anonym

#10
Exakt

#24 - Anonym

ja ja vi alla dömer varandra någon gång i livet innan vi ens lärt känna personen, ingen är perfekt och vi alla har rätt att säga sina åsikter så länge det inte är personliga påhopp

#25 - Anonym

https://www.instagram.com/p/KiEgolNJDg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=w2vh06caw6ss

Felicia

#26 - Z

Jakob Bergs flickvän finns ute på pornhub

#27 - Anonym

#26 inget fel med? Vadå de flesta gillar sex helt normalt + J&J finns också på pornhub

#28 - Anonym

Håller helt med. Felicia är ju den youtubern på den svenska plattformen som är minst sympatisk, ingen jag tycker om minsta lilla. Thomas verkar så extremt falskt, hört från flera håll att han är dryg bakom kameran.

#29 - Dedu

Håller med dem båda om detta då jag träffat Felicia och Thomas x antal gånger både tillsammans och utan varandra. Så håller helt med Jocke och Jonna på det dem säger om dem.
Det enda jag har problem med är att vad jag har fått höra så är dem ganska lika dem i sättet när man träffar dem på stan eller går på något event.
Lite dubbelmoraliskt tyvärr, men men..

#30 - Anonym

håller helt med dom!!

#31 - Anonym

Jocke och Jonna är bara pinsamma, de är föräldrar nu. Är glad över att jag slutade kolla på de när jag insåg de är skräp.

#32 - Anonym

Verkar vara en väldigt onödig video. Men kan inte låta bli att fundera över varför dom bjöd Felicia på deras bröllop? Var hon "snällare" innan, eller ville dom att det skulle se bra ut att ha henne där? Och varför gick hon på deras bröllop om hon ändå inte gillar dom.

#33 - Anonym

Även om de har rätt i vad de säger så är det en onödig och elak video. Varför ens ta med dom då? Och de ska nog inte snacka om att hänga ut folk och vända kappan efter vinden.

#34 - Anonym

#33 Dom sa ju själva att dom inte visste vilka youtubers som var med utan det var Riley som hade skrivit lapparna.

#35 - Anonym

@34
Jo sant, men man kan antingen klippa bort det eller inte svara.
Tänk om det varit tvärtom att dem blev kallade allt sånt, vilket liv det blivit.

#36 - Sofia & Viktor @ youtube

Tycker såna här videos faktiskt kan vara ganska underhållande och speciellt när det sägs bra saker så får man själv en motivation! :)

#37 - Anonym

Laxton hotar små youtubers, kolla swedishghostlovers senaste video där visar dom upp mail

#38 - Lina

Wow. Äntligen är det någon influencer som vågar säga detta om Felicia. Jag har väntat SÅ LÄNGE på detta.

#39 - Anonym

Ja utåt sett vill joakim vara så fin han påstår han förändrats men innest inne så är han samma gammla Joakim .. En gång jokeboi alltid Jockeboi.. Och i mellanåt kan man se gammla Joakim lysa igenom som stunder dom denna .

#40 - Anonym

Jocke och Jonna måste verkligen sluta tro att de äger hela världen och att de är så speciella

#41 - Anonym

Jag förstår helt ärligt inte varför folk blir så upprörda.

#42 - Bitch

Kollar inte på någon av dessa fyra töntar. Men föredrar Thomas å Felicia framför jockiboi å Jonna 1000 gånger om

#43 - Anonym

Snart kommer denna blogg på uppdrag granskning
Äntligen börjar de hända något ;;;)))

#44 - emma

Haha, jag håller faktiskt med dom :) aldrig riktigt gillat varken felicia eller tomas.

#45 - Anonym

Tyckte videon var underhållande. Dom sa att dom skulle vara helt ärliga och det tyckte jag verkligen dom var. Var något bra så sa dom det, var det någons kanal dom inte tyckte om så sa dom det, var det någon youtuber dom inte hade så bra koll på så ville dom inte uttala sig. Jocke kritiserade till och med Rileys vloggar när han stod bakom kameran, DET är ärligt.

#46 - Anonym

Gillar inte Jocke eller Jonna, men denna videon gillade jag, lite drama behövs. Endast för underhållningens skull på svenska youtube då den suger i övrigt. Kul att läsa om folk som kastar paj på varandra :D

#47 - Anonym

Va inte Felicia med på deras bröllop och påstår att dom inte känner henne? 🤔

#48 - Anonym

#47 Deras bröllop ägde rum för över 2 år sedan om jag inte minns fel.. Folk ändras.

#49 - Lovisa

Thomas är riktigt dryg och otrevlig utanför sociala medier. Min erfrenhet efter Bråvalla -17. Absolut att det kan ha skett en förändring. Men har fortf samma bild av honom.

#50 - Anonym

När kommer nya headern? Är så nyfiken!!!

#51 - Anonym

#49 din erfarenhet från bråvalla?? Antagligen va Thomas full på Bråvalla och därför fick du inte den bästa respons av han

#52 - BLLLOPPPP

NÄR KOMMER DEN NYA HEADERN?????? ::::(((((((((

Svar: Snaaaart
svenskayoutubers.se

#53 - Anonym

#52 Det är jättenormalt.. stop fatshaming. Lämna.

#54 - Anonym

#52 hon har gått ner mycket sen graviditeten sen får man träna bort resten själv. Och sen sitter dom inte och snackar om hur tjocka och fula andra Youtubers är utan dom snackar om deras content på Youtube inget personligt mot dom.

#55 - Anonym

#52 Men driver du? Jag har gått upp nästan 20 kg sen jag blev gravid (ska föda i Februari) och allting kommer inte försvinna direkt efter förlossningen. Nu var jag i och för sig smal och liten innan graviditeten så mig syns det inte så mycket på. Men Lunabelle är bara några månader gammal. Det tar tid för kroppen att återhämta sig efter en graviditet och en förlossning, det är ingen lätt grej att genomgå.

#56 - Freddy

"Egentligen vill vi göra en video där vi snackar skit om vissa personer. Men vi maskerar det genom att göra en video där vi pratar om flera andra youtubers på ett positivt sätt. Smart, va?" *High five*

#57 - Anonym

Kammi och nico har gjort slut

#58 - Anonym

#56 fast dom pratade ju om vad dom tyckte om deras Youtube kanal och content och INTE om själva personerna man har rätt att säga sin åsikt så länge det inte är personliga påhopp

#59 - k

Tycker personligen om Felicia och Thomas mer på grund av det här. Har sett Jocke ända sedan kungarna på tylösand(?). Han är ett skämt till människa. Hade heller inte velat prata, eller överhuvudtaget titta på honom om vi var i samma rum.

#60 - d

#57 fyfan.. hennes story rörde mig som in i. Man märker hur förstörd hon är, hon är ingen som gråter hela tiden heller..

#61 - Anonym

Kammi och Nico har gjort slut. Båda har gått ut med det på deras instastorys

#62 - Anonym

Håller med dem faktiskt om Thomas och Felicia, har hört flera stycken prata om att Thomas har varit jätte otrevlig bakom kameran. Känns lite som att han har lite för mycket hybris. Kollade på han förut men intresset svalna efter att ha hört så mycket dåligt om han, och att det är inget nytt han gör samma gamla skit.

#63 - Anonym

vad heter nicco (stav) kammis ex på instagram? :)

#64 - Anonym

#61 kammi och nico har tydligt sagt att ni ska lämna dom i fred och inte spekulera eller gräva i deras förhållande på något sett och inte skriva om dom heller. Respektera dom och lämna de i fred

#65 - Anonym

#63 Nicobenzon

#66 - Anonym

Så jävla mogen video, not. Orkar att dem ens lägger energi på sånt här.

#67 - Anonym

#66 orka att du ta din energi och skriver hur omogen andra är bara för att du inte gillade videon. Det där om något är omoget gjort av dig själv

#68 - Anonym

Kärlek till Fellsis och Thomas ❤️❤️

#69 - Anonym

Folk hade aldrig kritiserat detta ifall det var någon annan youtuber haha

#70 - Anonym

Jag träffade Thomas och Jimmie på Pride i Luleå för något år sedan. Jimmie var precis lika trevlig som han verkade i sina videos, lika glad och sprallig. (Jimmie star för er som inte vet. Samtidigt som Thomas var extremt dryg och verkade mest irriterad över att människor kom dit. Jag tänkte väl just då att det förmodligen berodde pä att han var trött eller liknande, men nu när jag hört av otroligt många att han är en extremt oskön mot sina tittare så får jag en helt annan bild av honom. /N

#71 - Anonym

#69 jo de skulle man

#72 - Anonym

(Med ”detta” menar jag alltså video idén)

#73 - Anonym

#71 nope aldrig. Hade tex Therese Lindgren gått ut med att Thomas var otrevlig hade alla hoppat på honom

#74 - Anonym

#70 vissa människor gillar kanske inte helt enkelt stora folksamlingar att fans samlas runt omkring en och trängs och då kan man bli irriterad och sen kanske han har någon diagnos som inte vi känner till och där av sitt beteende, kasta inte skit på någon du inte känner i verkligheten

#75 - Anonym

#73 nej det hade man inte

#76 - Anonym

Va inte Felicia på deras bröllop hahah

#77 - Anonym

#74 Eftersom han varit med på tubecon och andra events där han träffar och tar bilder med flera tusen människor och inte alls verkat haft ont av det i sina videos har jag svårt att tro att han skulle ha problem med det när han inte håller upp en kamera samtidigt

#78 - Anonym

#77 det är skillnad på Tubecon och att gå på någon festival. På Tubecon går man efter ett visst schema och alla få stå i kö men när man är en offentlig personer gå på festivaler med sina kompisar så kommer folk och tränga sig fram för att träffa han. Går han på festivaler då är han inte längre på sitt jobb utan det är hans fritid och där vill han umgås med sina vänner utan att fans ska hålla på och komma fram hela tiden. Det är just därför dom har Tubecon och fan träffar

#79 - Anonym

Tror de har rätt

#80 - Anonym

Lisa har nu bekräftat i sin senaste video att hon är tillsammans nu med den killen hon dejtar. + skryter Lisa om hur mycket pengar hon har? Vem har ens sedlar på sin thumbnail?

#81 - Anonym

#78 Absolut! Har aldrig sagt något annat. Såklart det blir jobbigt när folk alltid vill komma fram och man inte får vara ifred. Det enda jag menade med min kommentar var att han inte kan ha svårt för folksamlingar osv eftersom han frivilligt åker på tubecon. Sen att man kan bli irriterad och vilja vara ifred är en annan femma, men det var inte vad vi diskuterade

#82 - Anonym

#78 Det stämmer inte, dem stog båda två i tält och det var enligt ett schema. Vi som ville träffa dem fick stå i kö och gå in två i taget, så de är inte de det ligger i.

#83 - Anonym

#78 Så alltså var de inte så att folk bara kom fram, utan allting va förbestämt. Dem hade en föreläsning sen fanträff

#84 - Anonym

#83 du har inte riktigt förstått min kommentar läs den igen

#85 - Anonym

Alla har vi dåliga dagar och kanske inte är på sitt bästa humör, de gäller också Thomas och andra youtubers

#86 - Anonym

Thomas förstördes av fame

#87 - Anonym

Kan folk sluta hypa, som om inte halva youtube snackar dåligt om Jocke och Jonna hela tiden hur fritt som helst, låt dom yttra sig oxå.. What goes around comes around

#88 - Anonym

#80 haha roligaste jag läst på länge, pengar emojisarna är pga hon ska köpa bil, vrf skulle dom ha något o göra med hennes pojkvän? nu hackar du bara för att du inte gillar henne.. se videon o kommentera sen! man ser ju till o med att hon är o kollar på bilen i thumbnailen :)

#89 - Lj

Men är de ingen som reagerade på att Jocke sa ”han måste svara på allt som folk säger om honom, jag var likadan när jag var ung” om cluee? Jocke gör väl exakt samma sak själv ju? Vadå ”när jag va ung?” Han svarar ju tillochmed på kommentarer om den där dockan. Och apropå Jocke, reagerade inte heller någon på att han tog upp en ambulanspersonal för att de skulle gräva ner en person under marken? Jag hoppas verkligen inte att någon annan kom till skada pågrund av denna idiotiska idé.

#90 - Anonym

#89 Jo jag reagerade starkt på att dom tog upp onödiga ambulansresurser den dagen. Samtidigt som han nämnde att, ja vem det nu var, inte skulle ringa polisen på dom eftersom det var onödiga resurser. Dubbelmoral.

#91 - Anonym

#89 Självklart har man så många i tjänst som det krävs, denna ambulans och sjukvårdspersonal var ju uppbokad sedan tidigare under en viss tid. Alltså kan man räkna med att det finns andra i tjänst så folk inte får hjärtinfarkt och ingen kommer.

#92 - Anonym

Jag har samma uppfattning av dessa människor. Avföljde Felicia och Amir i somras, de är falska och taskiga mot sina vänner.

#93 - Anonym

de e ett jättestort bråk mellan laxton och swedish ghost lover

#94 - Anonym

Felicia alltså... Förstår inte hur hon kan ha fans som tittar på hennes videor? Så vidrig människa.

#95 - Anonym

Ang Felicia och hennes vikt. jag tycker inte att hon är ful och jag dömmer inte om någon är kurvig eller inte. Oavsett storlek är man fin -ja. MEN.. det jag och många andra försöker nå fram till Felicia är HÄLSAN. Jag fattar inte hur hon kan uppmuntra folk att vara överviktiga , det blir en enorm belastning för ryggen, hjärtat tar stryk av det och levern. Varför vill man blunda för sånt? Det har Ingenting med "kroppsideal " att göra med, utan hälsan!

#96 - Anonym

#95 Ja jag håller med. Men så fort man tar upp det så säger folk att man är elak och grejer. Det handlar som du sa om hälsan.

#97 - Anonym

#95 Och nu har hon ju sabbat ryggen, jag vet inte om det är pga hennes vikt men hon verkar ha ont ständigt i kroppen.

#98 - monica

Vem är denna Lisen och Pontus som ska vara med i Lyxfällan? De säger att de är youtube stjärnor men jag har aldrig hört talas om dom.

#99 - monica

Vem är denna Lisen och Pontus som ska vara med i Lyxfällan? De säger att de är youtube stjärnor men jag har aldrig hört talas om dom.

#100 - Anonym

Fy fan vad äcklig video och vad äckliga ni är i kommentarsfältet som håller med dom!! Mobbing! Jag spyr på er! Har ni ens träffat alla dessa människor irl? Mobbing och förtal!

#101 - E

Ni som pratar om andras vikt. Sluta. Ni vill inte väl ändå. Handlar om hälsan säger ni? Den psykiska hälsan då? Det är det ni inte förstår. Det handlar inte om alla ska vara tjocka och äta 20 cheeseburgare om dagen. Det handlar om att älska sin egen kropp, älska sig själv, inte svälta sig. Det är så mycket djupare än att bara tjocka ska ha rätt att existera och vara som dom är!!

#102 - Anonym

#101 Vet du vad fetma gör med kroppen? Vet du hur organen ser ut och hur mycket dom kämpar på när det är så mycket fett kring dom. Det är allvarligt att vara så överviktig.

#103 - anonym

håller helt med tho

#104 - Anonym

Håller med om Felicias vikt. Hade på riktigt svårt att kolla på hennes senaste video då jag tycker att hennes övervikt bara ökar, krämpor här och där blir andfådd bara av att vända sig eller resa sig från golvet. Jag tycker inte Felicia gör rätt som försvarar övervikt till så pass många följare som hon ändå har. Jag tror faktiskt fler än man tror menar väl när folk påpekar hennes vikt, men hon vänder taggarna utåt direkt. Man ska älska sig själv oavsett storlek, nu handlar det om att vara rädd om sin hälsa och sitt liv. Hoppas verkligen hon inser allvaret och tar tag i det.

#105 - anonym

känner en människa som var vän med thomas innan han blev "känd" han tog tunga droger, var också straight och när han blev känd bröt han kontakten med sina gamla vänner och sa att han aldrig mer ville se dem

#106 - Anonym

Skriv om kammi Pch nicp ????

#107 - Anonym

#104 Ja men exakt. Folk kan inte tro att så fort man nämner någonting om vikt bland annat, att man menar någonting illa. Jag är nästan säker på att om hon inte hade en sån övervikt, att hon hade haft så mycket krämpor med sin kropp.
Och som du säger, att sitta och försvara övervikt som hon gör när hon har en stor följarskala är bara sjukt. För det är inte bra att ha övervikt, det skadar kroppen och organen i sig så mycket.

#108 - Anonym

#95 och #97 Likadant med Sara Songbird. Någon hade kommenterat en gång åt Sara att hen inte tänder på överviktiga men inte har något emot dem som personer-det blev ett j*vla hallå för "ALLA KROPPAR ÄR LIKA FINA OCH VÄRDA ATT ÄLSKAS!!!" Samma sak med Felicia nu i Thailand, någon kommenterade under en bild på Felicias syster "Body goals" varpå Felicia skriver tillbaka till personen: "ALLA kroppar är bodygoals."
Jag är själv överviktig, har varit som Felicia i vikten skulle jag gissa, men tog tag i saken p.g.a hur jag mådde både fysiskt och psykiskt. Sorry men Felicias kropp är INTE mitt body goals, inte någonstans. JA hon är fin och hon duger som hon är, men för mig personligen är det inte body goals att vara så överviktig. Får jag inte tycka det eller vad är grejen?
Att få så där ont i ryggen som Felicia fick av att böja sig ner är inte normalt, inte heller att bli så andfådd som hon blir bara av att prata. Tråkigt att hon inte vill se det själv, men kanske hon ser det när hon är äldre. Dock förstår jag att hon stretar emot, det hade nog vem som helst gjort om man fick kommentarer om sin vikt dagligen. Hade själv j*vliga problem med min rygg när jag var som störst, men de blev lindrigare ju mer av vikten som försvann, kan dock säga att min första prio med ryggvärk var inte att vlogga och färga håret, men men.

#109 - Anonym

#108 Alla får ha sin egna åsikt, punkt. Varför ska Sara bli butthurt för att någon inte tänder på henne? Herregud. Tycker ärligt att både Sara och Felicia är såna crybabys. Jag tycker verkligen synd om Felicia att hon mår dåligt, så ta det inte fel. Men jag tror som sagt att det finns en anledning till hennes fysiska mående, nämligen hennes vikt.

#110 - En annan anonym

#101 E Jag tror inte det handlar om att hacka ner på Felicia eller att inte låta henne och andra överviktiga (inklusive jag själv) få tycka om sig som man är, men människorkroppen är inte byggd för att att väga 50kg, 60kg, 100kg för mycket, den kan inte fungera normalt då, oavsett hur fin man är som person eller hur vacker man är. Man märker inte alltid själv hur stor man faktiskt är, vikten kommer inte av sig själv över en natt. Precis som #104 och #108 skrev så är det inte normalt att få så där ont i kroppen av att böja sig ner och plocka upp något från golvet, eller bli andfådd av att prata, vända på sig, eller gå så bakåtlutad som Felicia gör. Som överviktig borde inte prioriteten handla endast om att "få se ut som man vill" eller hitta fina kläder, utan MÅ BRA. Må bra fysiskt och psykiskt. Felicia ser inte ut att må bra, hon gråter och är deprimerad, vilket till en viss del kan bero på hur hon mår fysiskt och hon mår dåligt fysiskt vilket säkert inte förbättras av att hon mår dåligt psykiskt. Fina kläder, stylat hår och ett bra självförtroende tar inte bort all fysisk smärta.
Folk reagerar för att de ser en ung tjej som inte mår bra och som kämpar med vardagliga saker, ingen i detta kommentarsfält har sagt elaka saker om Felicia, bara uttryckt sin oro.

#111 - Anonym

#59 jag träffade thomas på bråvalla dag 2 2017, han var full som en kastrull men en av dom trevligaste youtubers jag träffat. Kramade och snurrade runt mig och var superglad över att vi kom fram. Träffade Pojkendrömmer och Anty samtisigt och dom båda var väldigt jordnära och trevliga. Annat kan man säga om Daniel Paris, drygare människa får man leta efter.

Har träffat Fellsis också, dock på summerburst. Hon var skitirriterad på någon som ville på en efterfest som inte hon ville på, och det gick ut över exakt alla som pratade med henne(inklusive mig). Värt att tillägga är att det var i deras monter dom var där för(minns ej vilket företag det var), alltså under ”arbetstid”. Har faktiskt bara haft dåliga erfarenheter av alla gånger jag stött på Fellsis. Riktigt otrevlig person, förstår inte hur hon kan ha några följare alls.

#112 - Viktor

Efter man läser en hel del kommentarer så lär man också som "följare" skilja på privatliv och arbetslivet! Offentliga personer vill ibland kunna umgås med varandra utan en skara följare ska haka på eller hänga runt :) Vi som följer de stora får också kanske känna efter situationen lite.

#113 - Anonym

#109 tror det snarare handlar om att Sara blir trött på att folk ständigt tror att det är nödvändigt att berätta att dem inte tycker hon är sexig för att hon är överviktig. Varför måste folk berätta det för henne? Hon har inte bett om det. Bara skit i att kolla på hennes bilder om man nu tycker att hon är osexig, kan tänka mig att hon får en jävla massa kommentarer om att hon är fet, äcklig, osexig etc varenda dag, så fattar att hon blir less. Bara skit i att kommentera om man nu inte gillar hennes bilder.

#114 - Anonym

Vad har hänt mä kammi??

#115 - Anonym

Har Kammi och Nico gjort slut???????

#116 - Anonym

#115 Ja.

#117 - Anonym

Asså för att vara helt ärlig så har dom ju inte fel.

#118 - Anonym

Är det bara jag som känner att linn ahlborg försöker vara någon som hon egentligen inte är, synd :(

#119 - Anonym

Är det bara jag som känner att linn ahlborg försöker vara någon som hon egentligen inte är, synd :(

#120 - Anonym

#116 Vet du varför? Missade hennes stories så såg bara att man inte skulle hata på honom osv

#121 - Anonym

#120 Det enda dom sa var att dom gjort slut, att folk inte skulle hata eller spekulera för vi vet inte vad som har hänt, och både Nico och Kammi pratade gott om varandra så det kan ju inte vara så att någon varit otrogen eller sårat den andra på det sättet. Och idag hämtade Kammi dom sista grejerna i stugan och har börjat leta lägenhet i eller runt Gbg. Hon bor för tillfället hos sin mamma. Det är allt dom gått ut med

#122 - Anonym

#121 Okej tack!

Riktigt synd att dem i nuläget valt att gå skilda vägar :( synd för kammi också eftersom hon precis påbörjade projektet med sin garderob osv. Men men, de kanske hittar tillbaka till varandra snart. Ibland krävs det att vara ifrån varandra ju och kan tänka mig att det kanske blir krystat och hetsigt eftersom de hade situationen med att hela tiden gå in till stora huset för att gå på toa osv??
Kärlek till de båda

#123 - Anonym

#119 Också tänkt på det.

#124 - nn

Fast tänk efter, JÄVLAR vilket ramaskri det hade blivit om någon youtuber hade sagt något så om de.

#125 - Anonym

Bara jag som reagerade på att Jocke sa att han mår bättre... Liksom, redan!? Han var ju ”så jävla utbränd”. Kan va det snabbaste tillfrisknandet av utbrändhet som jag någonsin sett. Att dem klagar på att andra youtubers är falska... ehm, kanske dags att ta en titt i spegeln själv för dem? Allt med dem är fejk.

#126 - Anonym

#125 Jocke lider av asperger. När man lider av aspberger är det lätt att överdriva utan att man är medveten om det. Till exempel om du har lite ont i huvudet, kan Jocke uppleva det som att han får ett migränanfall. Han är inte medveten om att det bara är lite huvudvärk, för han upplever psykisk och fysisk smärta på en så mycket högre nivå än någon som inte har asperger. Nu säger jag inte att det är så, jag säger bara att många med aspberger upplever smärta och sjukdomar på det sättet, så det är inte otroligt att Jocke skulle vara likadan.

#127 - Anonym

Angående att folk säger att Felicia vänder taggarna utåt så fort man kommenterar hennes vikt är ett tecken på ätstörning skulle jag säga... Man måste försvara sin ätstörning så fort någon påpekar en. Är samma sak med folk som lider av anorexi. Jag har själv varit där och höll på med precis samma grej. Hon behöver hjälp på riktigt. Tyvärr kanske hon inte lever mer än 15 år till om hon inte börjar ta hand om sig själv bättre.

#128 - Anonym

#127 Synd bara att hon själv inte inser att hon behöver gå ner i vikt. Att hennes familj och vänner inte säger någonting? I alla fall hennes familj kan jag tycka.

#129 - ARG TJEJ

#122

Det behöver väl för fan inte handla om att Felicia har en ätstörning bara för att hon blir arg när folk kommenterar hennes vikt? Handlar väl förmodligen mer om att hon vill att för henne helt okända människor ska ge fan i att bry sig så jävla mycket om hennes vikt? Jag skulle också bli jävligt förbannad om okända människor satt och granskade min vikt, det tror jag de flesta människor skulle bli.

#130 - Anonym

Taggade fel i min tidigare kommentar.
Svaret var såklart till #127

#131 - Anonym

Till 129#
Att folk påpekar hennes vikt kan jag förstå bli jobbigt att höra. Men problemet sitter i att hon försvarar sin vikt och uppmuntrar andra att blunda för övervikt. Jag tror 89,9% av dom som kommenterar till Felicia bara menar väl om hennes hälsa. Kroppen klarar inte av sådär mycket fett, hjärtat tar stryk av det, levern, knäna och ryggen m.m. sånt ska ingen blunda för, och de handlar inte om att inte tycka alla storlekar är fina eller inte. Jag tycker Felicia är jätte fin MEN det är inte bra för kroppen alls att ha så mycket övervikt på sig. Och därav när Felicia istället blockerar alla som vill henne väl och uppmuntrar folk att väga sådär, det är fel. Jag skulle ALDRIG vilja drabba och riskera mitt barns liv om övervikt. Pga alla hälsorisker inom det.

#132 - Anonym

håller helt med om Thomas! Min syster och hennes kompisar såg honom på gatan och gick fram och pratade lite. Han betedde sig så väldigt drygt och nästan snäste åt dem. En sekund senare tar han upp kameran, börjar filma och blir då helt plötsligt på annat humör. ”Hej nu har jag precis träffat en massa fina följare här” eller något liknande säger han till vloggen. Sedan tar han ner kameran igen och går därifrån utan att säga ett ord. Tycker denna händelse visar lite hur han beter sig framför respektive bakom kameran

#133 - Emma

#2 och #3 , Jag håller med er och Jocke o Jonna denna gång .

#134 - Julia

Håller fan med Jocke och Jonna angående Felicia o den där Thomas. Aldrig gillat någon av dem.

#135 - Anonym

Dags att röra lite på sig Jonna :) ?

#136 - Anonym

RMM sa i sin senaste video att de är blockade för att kommentera videon där Jocke o Jonna kritiserade dem, så de hade inte ens en chans o förklara.

#137 - Anonym

RMM sa i sin senaste video att de är blockade för att kommentera videon där Jocke o Jonna kritiserade dem, så de hade inte ens en chans o förklara.

#138 - Anonym

RMM sa i sin senaste video att de är blockade för att kommentera videon där Jocke o Jonna kritiserade dem, så de hade inte ens en chans o förklara.

#139 - anonym

håller med anonym dags att röra på sig jonna.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com