Jocke dök inte upp på intervju med Framgångspodden

I Ida Warg och Alexs podcast berättar Alex att Jocke skulle gästa Framgångspodden men inte dök upp. 
 
De hade bokat tid, Jockes manager var på plats och sedan försov Jocke sig och strunade att höra av sig. 
 
Jocke hade inte lagt in det på sin kalander men hade blivit påmind av sin manager dagen innan. 
 
 
Alex säger: "jag har förstått att han är sådan som person, på något sätt har han kommit till den statusen att han är tillräckligt stor för att kunna skita i saker. De största stjärnorna är så proffsiga att de inte bokar in grejer som de inte genomför, men han är lite halvstor och har fått nån typ av självförtroende".

Alex säger "vilken jävla sopa han är" för att Jocke slösade bort fem personers tid och säger att Jocke inte längre är välkommen till framgångspodden. 
 


#1 - Lollo

Misslisibell har en kille!! Se hennes senaste video!!

#2 - Anonym

Varför var han ens bjuden från början? lol

#3 - e.

Bra Alex!

#4 - Anonym

Applåder!

#5 - Anonym

Det är verkligen dåligt gjort av Jocke att inte ens höra av sig och säga att man inte kommer, sånt tillhör i alla jobb situationer är man sjuk eller något så måste man höra av sig så dom andra kan hitta en ersättare. En gång jockeboi för alltid jockeboi

#6 - Anonym

Känd eller inte känd. Man hör av sig om man inte kan komma.

#7 - Anonym

Varför tog du bort de du skrev om nattid och william segerdahl

#8 - Anonym

nätverk.se

#9 - Anonym

De är bättre Alex tar hand om sin familj i stället...kan du inte skriva om Ida wargs lilla
Kärlekshistoria i stället ??

#10 - A

Soppa eller sopa? Korvsoppa? Löksoppa? Fisksoppa? ;) Heja Pärlan!

#11 - Anonym

Och han påstår sig vara en seriös offentlig person som tar sitt arbete på allvar. Så försover han sig och ringer inte ens och förklarar situationen 😒

#12 - ek

Lisa (Misslisibell) beter sig väldigt överdrivet i hennes senaste video. Vet inte vad hon vill uppnå men känner själv att det inte är så moget att hon påpekar flera gånger hur naken hon ser ut i en topp och så hennes överdrivna redigering på det samt hennes påpekande på att hennes blus urringning är större än hennes framtid.

#13 - lol

#12 & det är väldigt uppenbart att hon vill fästa uppmärksamhet vid att hon är på g med någon då hon i sina två eller tre senaste videos har tagit upp att hon träffar någon samt att hon har köpt nya underkläder...

#14 - Anonym

Vilket avsnitt och vilken tidpunkt?

Svar: Den senaste (avsnitt 65) och de pratar om det precis i början
svenskayoutubers.se

#15 - Anonym

Wäw stor sak

#16 - Anonym

#12 tycker Lisa att det är för naket och visa upp för HELA internet så ska hon ju inte göra såna saker som hon känner sig obekväm med och redigeringen var sån för att hon kanske villa göra videon lite roligare

#13 vad har Lisas underkläder att göra med att hon träffar en ny kille? Har du glömt att Lisa är väldigt kristen av sig och kommer inte att ha 6 förens hon har gift sig vilket hon själv har sagt. Nya under kläder är alltid bra att ha och sen får ni två tjurskallar tänka på att detta är Lisas först förhållande hon kanske aldrig riktigt kännt så här förut att vara nykär så detta är något bytt för henne

#17 - Anonym

jockeboi har storhetsvansinne, han tycker väl att det är det jorden som snurra runt honom och inte tvärtom.

#18 - Anonym

#16 Jag är en annan person än 12. Men visst att Lisa är kristen! Och kristna är generellt mer pryda. Men det känns hon spelar sådär pryd. Känns inte som hon ens riktigt har något problem att visa sig i det linnet på youtube utan mer vill provocera. Och även om hon känner så så tycker jag hon hanterar situationen på ett omoget sätt. Liksom fine jag är svårt för personer som är pryda i allmänhet. Men hon kunde ju bara sagt ”jag har köpt det här linnet, men jag är inte bekväm att visa mig i det på youtube så nu går vi vidare” istället för att whine och skrika och bah ”nej, jag kan inte! Fyfan och har man ens en bh?? Ne fyskam det är alldeles för naket.”
Och tror vi verkligen Lisa inte varit endaste intim med sin kille? Klart det ligger och myser och har säkert hånglat. Idk hela henens prydhet känns överdriven, inte att hon inte känner sig bekväm med att visa sig i ett linne eller visa underkläder hon köpt, men bara överdrivit och känns mer som syftet är att provocera.

#19 - Freddy

Varför var det ens inbokat? Är inte Jocke utbränd och borde vila så att hans dotter kan ha en lugn och frisk pappa?

#20 - Jessica

Riktigt uselt skulle jag vilja säga

#21 - Anonym

#9 vilken kärlekshistoria? Vad har jag nu missat?!

#22 - Anonym

De är inte första gången jocke gör detdär. Jag jobbade på ett ställe för 3 år sedan, och jocke och Jonna skulle komma dit och göra reklam. Men dom försov sig och sket i det.

#23 - Anonym

Jocke har nog lite hybris.

#24 - Anonym

#18 bh är inte naket men det kanske är för naket för henne att visa på Youtube vi har ju inget behov av att se va Lisa har för underkläder så viktigt är det inte. Jag tycker du överdrivet lika mycket som Lisa och att hålla är inte samma sak som sex så klart man få mysa med sin kille

#25 - Anonym

#24 hångla ska de stå inte hålla

#26 - Anonym

Rätt åt snobben Alex att få stå (sitta) där och rulla tummarna en stund.

#27 - Lina

Jocke visar sin hybris gång på gång, det här med att han ska bygga panicroom visar ju verkligen hur illa det står till med dom...

#28 - Sabina

Vidrig person är vad Jocke är

#29 - Anonym

#24 Jag har aldrig sagt att det är fel att hon tycker att bh är för naket. Sen handlade detta inte ens om bh utan ett linne. Utan att hon kan säga det på ett omoget sätt. Hon kan säga ”jag är inte bekväm att visa det på youtube, punkt” inte så och whine som en 5 åring.
Hon lekar mer pryd än hon är.

#30 - Anonym

När ska nätverken granskas vilka de håller om ryggen och inte?
Rätt uppenbart de sker fulspel bakom kulisserna som tittarna inte får ta del av.

Här visas indirekt hur olika personer är av olika värden.
En del får bättre förutsättningar medans andra faller mellan stolarna och får ta konsekvenserna av sitt handlande.

Vilka signaler sänder de ut: Mycket följare = alla rättigheter.
Mycket följare= inga konsekvenser, ditt nätverket städar upp efter dina utspel.
Detta börjar faktisk likna föräldrar som blundar för verkligheten och curlar sin små "favoriter" som inte mognat.

Större kanaler pratar ofta och gärna om hatet de får- fast i 9 av 10 fall är de den mindre kanalen som får ta emot större mängd hat på grund av den med fler följare har makt, status genom prenumeranter.

De blir otroligt farligt när en stor youtuber inte förstår sin kraft.
Alternativ vet av sin makt- och använder den av fel orsak.

Alla ser orättvisan av den meningen. Hur hatet egentligen är fördelat och vem som får hundratusentals hat kommentarer och videos om sig, men ingen vågar säga något.

Ärligt- hur många större kanaler har vi idag som medvetet gör sig lustig på andras bekostnad genom att förlöjliga dem offentligt, MEN kommer undan med de?. (läs på grund av antal följare)
De får prata om andras privat liv öppet när som helst, hur många gånger som helst, trots den enorma sårbarhet den personen utsätts för.
Ett maskerat beteende som satts i system och hyllas av vissa som INTE ser igenom vad personen ifråga sysslar med. De är så låg nivå och alldeles för stor hybris.

Undrar bara hur länge detta ska få härja fritt på social medier. Om inte nätverken ansvarar för alla de signar- vem ska då få stopp på makt och hat på youtube.

#31 - Anonym

#29 men snälla sluta ta allt på allvar ta de med en nypa salt och om hon är prydig? va spelar de för roll? vill hon va de så får hon väl vara de du umgås inte direkt med henne så de spelar ingen roll

#32 - Hahahah

Fantastisk. Älskar detta

#33 - Anonym

Eric Saade friade till youtubern Nicole Falciani

#34 - Anonym

#21
Hon håller på bakom ryggen på tönt Alex

Mår man inte bra så prioritera man ingen fjantig pod....och def inte framgångspodden

Ida försökte tysta ner de och hadde lite förståelse,. Och ville inte göra en storm i ett vattenglas

#35 - Anonym

#31 ”sluta ta allt så allvarligt” hahah det är ju det jag försöker, det är ju hon som tar saker allvarligt. Nej jag umgås inte med henne. Men detta är en skvallerblogg och jag berättade min åsikt om en offentlig person, ville se om någon annan kanske höll med om att det känns som hon spelar mer pryd än vad hon egentligen är. Fans som alltid ska försvara alltså åh.

#36 - Anonym

#35 suck på såna människor som dig

#37 - Ella

Vad är det för redigering Jocke och Jonna börjat med??
Dels likt precis ALLA andra men på ett mycket.. jobbigare sätt.
Vill se deras senaste video men vet inte vad som händer för det zoomas in och ut exakt hela tiden.
Jocke kanske ska be någon annan att börja redigera.. för det där. NEJ. #unfollow

#38 - Anonym

VAD ÄR DE FÖR FEL PÅ FOLK???????? SKÄMS PÅ ER vuxna. Tänker ni driva en människa rakt ner i backen? Är ni nöjda då? Tror inte de. Ni behöver trycka ner en person så vidrigt hårt. Blir mörkrädd hur ni ens kan kalla er människor. Noll empati och hjärta .
Oavsett om ni anser en person gjort eller gör fel. Se er i spegeln och fråga er själv om ni är stolt att se allt hat som flödar. Ni beter er som djur och attacker i folk. Och ni har offerkotan på er konstant att gömma er bakom då ni får inte ens en bråkdel av hat. Om de händer denna människa något hoppas jag innerligt ni åker dit för allt hat ni skrivit och skapat videos om. De nu gör nu hoppas jag får konsekvenser. En person mot hundratals så fegt tilltag att de är skrämmande. Usch häxjakt de räcker nu!!!

#39 - Anonym

Hoppas trolljägarna konfronterar nästa säsong hatet som större kreatörer åstadkommer.

#40 - Anonym

#38 Vad snackar du om?

#41 - Anonym

Många laddar ner klipp och tar printsscreen på kommentarer nu.
Folk har tröttnat på era offentlig bråk som skapar HAT.
De måste få ett slut!!!!!!

#42 - Anonym

#40 Jackes tjej

#43 - Carro

Det är väl bara bland barn på lågstadiet som Jocke är poppis?

#44 - Anonym

Vad är de ni lär era barn och unga följare på Youtube?
De är bedrövligt att se hur era kommentarer läggs ut.
I veckan skrev en stor Youtuber och en skrek ord som hjärnd*d, pissl*der' h*runge.
Är ni seriöst helt från vettet? Vem gör så?
Ni har inga som helst rättigheter att gå ut offentligt skriva eller skrika som ni gör. Vissa kräver att bli förlåten för tidigare handlingar, och absolut vill inte bli påmind av sitt förflutna.
Dags att leva som ni lär.
Era nätverk borde skämmas för er hur ni uppträder.
Hade ni varit på ett jobb utanför Youtube hade detta aldrig accepteras.
Hur kan chefer tolerera dåligt uppträdande på arbetsplatsen?
Finns ingen vinning att ta detta öppet. Att hänga ut en person som ni gör är aldrig okej. Oavsett om hon talar sanning eller inte, varför ska alla veta allt om alla?
Finns ingen vinnare i detta drev ni skapat- ENBART FÖRLORARE- och en generation under uppväxt som ser och lär av er. Ni vuxna män på papper. Ni banar vägen för hat och att konflikter löses genom uthängning.
Tänk till vad ni sänder ut. Och sluta nu, visa att ni växt upp och bidrar till bättre klimat på Youtube.

#45 - Anonym

I en intervju med Nyheter24 skyller Jockiboi på att han låg inne på sjukhus för utbrändhet den dagen han skulle intervjuas. Tidigare sa han att han var på sjukhus för utbrändhet på julafton. Konstigt att Pärleros spelar in sin podd på självaste julafton för det kan väl inte vara så att Jockiboi ljuger?

#46 - Anonym

I en intervju med Nyheter24 skyller Jockiboi på att han låg inne på sjukhus för utbrändhet den dagen han skulle intervjuas. Tidigare sa han att han var på sjukhus för utbrändhet på julafton. Konstigt att Pärleros spelar in sin podd på självaste julafton för det kan väl inte vara så att Jockiboi ljuger?

#47 - S

När jag jobbade på en stor svensk nöjespark för några år sedan skulle Jocke och Jonna komma dit, det hölls möte på morgonen där alla i personalen blev förberedda på deras besök och tillsagda att låta dem gå före i alla köer. De sket i det den gången också

#48 - Anonym

Har sett hur många projicerings härskare vi har på makten, vars ända uppgift är att dyka ner i andras misstagsarkiv för deras räkning. Den här självutnämnda konungen vars storhetsvansinne matats av ingen vågar säga emot.
Alla ser hur kanaler med större prenumeranter på noll tid sänker andras drömmar.

"håll dina vänner nära men håll dina fiender ännu närmare"

De är så svårt att förstå hur en arbetsplast där personer ska jobba hamnat på så låg nivå.

Kan du verkligen bli signad av ett nätverk där du fritt fram får använda din status till att gräva i andras liv. Bedriva hobby "rättegångar" med öppna dörrar för allmänheten. Tillkalla "vittnen" du själv spårat upp. De är inte ens information av en anhörig du söker?
Allvarligt vilken arbetsplats tolererar anställd som bidrar till en dålig arbetsmiljö för andra både mobbing-rädsla.
När bildades denna liga att söka råmaterial om folk de inte känner? herregud vad ointressant info ni kommer dragande med. Era liv måste vara högst ointressanta att dela med er av, när ni alltid ska framhäva andras brister för att höja er själva.

Är det de här ni hobby grävande "journalister" kallar att vara källkritisk.
Söka bevis på andras liv för att få de lagligt hahahaha
Detta fråntar er inte hur illa ni behandlar en annan människa och medvetet utsätter den för hat.

Trodde Youtube var till för att underhålla. Inte hänga ut folk.

Så sorgligt att se hur personangreppen ökar och hur lätt personer hånas för någon annan satt en titel på deras huvud.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com