Har Bianca och Phillipe gjort slut?

Bianca och Phillipe flyttade ihop efter fyra år av ett distansförhållanden, men bara efter några månader flyttade han ut eftersom de inte kom överens och bråkade mycket.
 
Nu går det spekulationer om att hon och Philipe har gjort slut eftersom han inte syns på hennes sociala medier och många har märk att hon känt sig nere den senaste tiden.

I hennes senaste Instagram-inlägg bekräftar Bianca att hon inte mått bra och att hon "känt sig otillräcklig och inte vacker nog". 
 
#1 - Anonym

Synd om dem har det. Så fina ihop.

#2 - ella bloom

synd:(

#3 - Anonym

:(

#4 - Jasmine Pärson

I Bianca och Alice podd så nämner de ofta också att Bianca inte säger B när hon pratar om att hon mått dåligt eller har ångest till exempel, och det kan ju ha att göra med uppbrottet med Phillippe isåfall

#5 - Anonym

.·´¯`(>▂<)´¯`·.

#6 - Anonym

Har tänkt på det i 2 månader och har varit chockad över att jag inte har sätt några kommentarer om det? Men antar att hon har tacit bort dom. Men är iallafall säker på att dom har gjort slut och det är inget annat än tragiskt:( Så synd bara.

#7 - Anonym

Tror dom har gjort slut och det är såklart jätte tråkigt:( men 1. Bianca pratade förut konstant om
Philippe i podden, youtube, instagram, blogg osv och nu har det varit tyst i 2 månader om honom. Det är bara Alice som har suttit och pratat om hennes kille i podden och Bianca har bara suttit tyst, förut la hon alltid till om henne och philippe osv.
2. Hon följer inte honom
På instagram. Ingen av dom lägger upp bilder på varann. Förut såg man konstant.
3. Fick sexleksak av Alice i present, alltid när ens tjejkompis blir singel ger man en sån, ni hajar nog vad jag menar.
4. Hon har mått skit på senaste, skrivit på insta, podd och blogg/ yt. Tycker så jävla synd om henne, kan tänka mig hur jobbigt det är.

#8 - Anonym

don v och Denise kertes är tillsammans

#9 - Anonym

Men Ja det är ju uppenbart

#10 - S

Bianca och Philippe har ju haft on och off relation i lite mer än 4år. Funkar man inte från start, varför slösa tid på att tro att det ska funka efteråt. Ett uppbrott sker ju av en anledning. Stör mig bara när Bianca skyller på allt annat till varför dom har gjort slut tex distansen, att lägenheten är för trång så de inte kan va sambos. Det finns par som bor i jätteliten yta och är sambos, det funkar för dom. De båda måste inse att de inte är gjorda för varandra helt enkelt även om de var fina ihop. De har ju känt varandra sen tonåren. Inte så konstigt att man skiljs åt för att man blir äldre och utvecklas, mognat sig, egna intressen, karriär. Denna gång HOPPAS jag att Bianca släpper honom för gott, han verkar inte vara rätt för henne. Deras uppbrott 2017 gjorde han slut med henne via sms på distansen???.. vem gör så?. Men jag förstår ju varför hon inte har gått vidare för hon vill ju ha barn med honom tydligen och vara ung mamma. Så det är nog största orsaken. B borde ha mer självrespekt och inse att hon förtjänar någon bättre kille än P.

#11 - Anonym

de har gjort slut jag har inre källor. haha fuckers

#12 - Anonym

#11 Jag tror att folk förstår det utan dina "inre källor", tönt.

#13 - Sabina

Ha funkar det inte så funkar det inte tyvärr.. hoppas hon mår bättre snart

#14 - Anonym

Hon följer ju visst honom på instagram?

#15 - Anonym

Så kattig han e

#16 - Anonym

#14
Phahahahahah

#17 - Hej

Skriv om misslisibells nya kille hon träffar hon nämner det i sin mukbang

#18 - anonym

Jacob och NattiD har nog officiellt gjort slut nu. de har unfollowat varandra på instagram och jag tror Jacob är upprörd över att nattiD var live med william segerdahl då han kort efteråt la upp på sin story en svart skärm med en kräkandes emoji och sedan ett ”godnatt” snälla uppdatera?

#19 - Anonym

Misslisibell.. jättefin tjej! Talangfull! Men.. pryd.. Och såhär. Jag stör mig generellt på folk som är pryda, men det är ju såklart inget fel med att va pryd! Man behöver verkligen inte vilja visa upp sig eller svära eller göra massa saker av sexuellt eller kriminellt syfte. Men.. Lisa. Varför just hennes prydhet stör mig extra mycket är för det känns som hon inte ens är sådär pryd? Känns som hon överdriver det för att provocera. Och uppenbarligen funkar det ju. Speciellt nu också när hon skaffat kille och tror knappast att det inte har hånglat? Folk spekulerar ju om ifall hon har sugmärken eller inte. Liksom hon står och skriver och whinar över ifall hon kan visa sig i ett LINNE på youtube? Ett linne med spagettistaps? Jag menar bara att det känns som hon inte ens har problem att visa sig i det linnet. Utan att hon vill överdriva sin prydhet? Som om att det gör henne unik?

#20 - Anonym

#19 haha ja

#21 - Anonym

Tips att skriva om Ang Jocke Lundell.

I Ida warg's & Alex podd " sånt är livet " Berättade Alex att han skulle ha en intervju med Jocke i framgång podden, datum och tid var bestämt, väl den dagen så kom alla Jockes managers dit, kamera team osv, men ingen Jocke. Han sket i att höra av sig och att komma dit ö.h.t.

#22 - Jossan

# Lisa har ju sagt att hon inte tror på sex före äktenskap, vet inte hur "reglerna" ser ut när man är troende, men jag tror inte direkt att de ligger och hånglar heller utan avvaktar med sånt som är intimt. :)

#23 - Anonym

#22 Fast det är ju dom som jag inte tror.. Det känns inte som de ”väntar” iallfall inte att han kommer palla det. Idk känns bara som större delar av hennes prydhet är överdrivet.

#24 - Anonym

Flipp inte phillip

#25 - Ursula

Varför är det så intressant att lägga sig i folks kärleksliv! Lämna dem i fred för sjutton gubbar!

#26 - Anonym

#18 dock följer nattid fortfarande hans privata men håller ändå med dig

#27 - Anonyyyyym

Natti och Jacob följer inte varandra på instagtam längre 🤫

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com