Bianca Ingrosso om singellivet

I Biancas senaste avsnitt berättar hon att efter att det kommit ut att hon är singel har hon fått väldigt mycket ragg.
 
- Men man får ju en del ragg nu alltså, det är helt sjukt!  Jag hade inte förväntat mig det här, alltså mina dm:s. Det är galet. 
 
Bianca berättar vidare att hon aldrig skulle bli tillsammans med en influencer. 
 
– Fyfan, jag hade aldrig kunnat bli tillsammans med en influencer eller youtuber. Någon som står och fotar sig själv och filmar sig själv. Jag hade aldrig kunnat göra det, alltså jag spyr på det. Jag hade aldrig kunnat vara tillsammans med någon som la ut en bild på sig själv varje dag. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Restock av era favoriter imorgon på @bybianca.se 😘🙌🏻

Ett inlägg delat av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) 30 Jan 2019 kl. 6:42 PST

#1 - Anonym

Hon är ju själv en influencer? Förstår inte riktigt

#2 - Anonym

Håller inte hon själv på med youtube?

#3 - Anonym

Har förlorat respekten för Kammi nu. Dom gör slut, gör sig av med en hund och blir tillsammans en vecka senare. Tror Nico skulle klarat av att ta hand om Greger den veckan

#4 - Anonym

#1 #2 Det kanske är lättare (och roligare!) att vara tillsammans med någon som inte gör exakt samma sak som en själv gör.

#5 - Anonym

Jag hade aldrig kunnat vara tillsammans med någon som la ut en bild på sig själv varje dag??? Är det något fel med det eller? hon själv lägger ut dagligen selfies på sig själv, kasta inte sten i glashus lilla gumman.

#6 - Anonym

#4 man behöver inte använda omogna ord som Bianca gör, att jag spyr på de som lägger ut selfies varje dag när hon själv gör de

#7 - Anonym

#4 Det säger jag inget om. Förstår bara inte varför hon pratar så nedlåtande mot folk som gör exakt samma sak som hon själv gör

#8 - Anonym

Jag tror att Bianca syftar på att hon vill ha en kille som inte år upptagen med sic själv o sitt utseende. I dagens samhälle sminkar sig killar och lägger upp selfies, som för bara några år sedan ansågs vara ”tjejgrejer”. Det är GRYMT att killar (o tjejer) kan få vara sig själva, men det betyder inte att man som tjej MÅSTE tända på den typen av killar. Jag är likadan, är väldigt old school och gillar de där typiska händiga och grabbiga killarna som inte bryr sig om sociala medier - det är min åsikt bara o alla har olika smak. Däremot ska man respektera allas val av livsstil!

#9 - Anonym

#8 hon kunde ha formulerat sig på ett bättre sätt och inte säga att hon spyr och klanka ner på andra

#10 - S

Är det bara jag som uppfattar det hon säger som om hon pratade om "sig själv"? Alltså att hon menar att hon aldrig skulle vilja vara med någon som är så upptagen med jobb och annat på samma sätt som hon själv? Är det så hon menar så är det ju förståeligt och jag tror inte heller hon menar något negativt utan snarare att hon förstår svårigheterna man går igenom när man är tillsammans med någon som jobbar med sociala medier eller inom det yrket. Diggar Bianca i alla fall, en tjej med pondus som är otroligt duktig på det hon tar för sig!

#11 - R

Aldrig tyckt om Bianca..

#12 - Anonym

Allt det där gör hon ju själv. . . . .

#13 - Anonym

Bianca borde växa upp sluta klanka ner på andra och vara omogen

#14 - Anonym

Hon berättade ju bara vad HON söker hos en partner. Och jag håller med henne fullt ut. Jag hade aldrig klarat av att ha en person som är beroende i sociala medier och selfies.

Och bara för att Bianca själv gör det betyder det inte att hon vill att hennes partner ska vara densamma. Jag hade inte velat att min parker hade samma jobb som jag exempel.

Ta det med en nypa salt folket, jösses.

#15 - Anonym

#14 bara för de behöver hon inte använda omogna ord som jag spyr på de som lägger upp selfies när hon själv gör samma sak liksom, dubbelmoral

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com