Är Ben och Diana ett par?

UPPDATERING: Diana berättar i en livesändning på Instagram att hon och Ben inte är tillsammans. Första gången hon skulle träffa Ben så ringde hon upp My och frågade om det var okej. My svarar att det är lungt men ska senare ha snackat skit om Diana. 
 
Ben och Diana har under den senaste tiden hängt med varandra väldigt intensivt och i Bens senaste video så pussas dem.
 
 
Diana och Bens ex My var bästa vänner men efter att My sett videon så har hon sagt upp kontakten med Diana. 
 
Det kom som en chock för My och hon tycker att det är falskt. 
 
 
#1 - Anonym

Tror därför my och Diana bråkade

#2 - Anonym

Det känns inte som att Ben är direkt Dianas typ... but who knows

#3 - Anonym

#1 Varför skulle My bråka med Diana över Ben hahah alltså det va lääääängesen My och Ben gjorde slut och båda har gått vidare

#2 precis du vet inte vilket typ av tjejer som Ben gillar så din kommentar va riktigt onödig, allt handlar inte om utseende OSV utan om personligheten med som gör att man klickar med varandra

#4 - Anonym

#2 #3 Du vet inte vilken typ av killar som Diana gillar ska de stå

#5 - Anonym

#3 spelar ingen roll, ens vän skulle aldrig dejta sin väns ex utan att personen sagt att det är ”okej”. Detta pågick bakom Mys rygg. Handlar inte om att de bråkar om Ben som person.

#6 - Anonym

ja my och diana är ju inte vänner längre ksk drf

#7 - Anonym

ja my och diana är ju inte vänner längre ksk drf

#8 - Anonym

nu fattar man varför My kokar hahaaahaha

#9 - Anonym

Hahahahah snacka om att Diana utnyttjar Ben för att bli känd. Varför skulle hon annars vara med i ex on the beach 2 gånger...??? Gör allt för att synas och höras. Fyfan. Ben är ju inte direkt hennes typ....omg så pinsamt. Hon kommer säkert starta youtube inom kort, som slla B kändisar från dockusåpot gör.

#10 - Anonum

Garvar! Hatar Diana. Utnyttjar Ben......fattar inte hur Ben inte kan se det. Oschysst mot My dessutom??? Respektlöst. Känns som Diana är en sån tjej som tar andras rester.

#11 - Anonym

Inte konstigt Ben blir sårad om han blir tillsammans med en tjej väldigt tätt inpå att dem lär känna varandra. Krävs ju att man verkligen känner en person på djupet innan man inleder ett förhållande. Att han inte lär sig av sina tidigare förhållanden?

#12 - Anonym

Jag har inget emot deras förhållande rent generellt. Men hur fan kan Diana bli tillsammans med Mys ex när dom är/var så nära vänner? Hon har ju varit ganska öppen med att hon inte är en ”girlpower person”, men någon gräns finns det väl.

#13 - Anonym

Hur vet folk att Diana och my har bråkat?

#14 - Anonym

#3 ovsett om båda my och ben har gått vidare så vill man fortfarande inte att ens så kallade ”bästavän” gå till ens ex som man har varit tillsammans med i 3 år?!

#15 - Anonym

#13 My pratar om det på sin instastory. Hon får några frågor om Ben och Diana och berättar att dom inte är vänner längre och att hon fått reda på detta genom sociala medier. Diana hade inte ens stake nog att berätta det för My personligen

#16 - Karpstryparn

Har aldrig hört talas om den Youtubekanalen, men samtidigt kan man ju inte veta allting heller.
Men det bevisar också vad mycket det finns på Youtube.

#17 - Anonym

Bara för att man pussas så betyder inte det att man är tillsammans. det märks att det är en 12 åring som driver denna blogg, jag brukar pussa mina kompisar t,ex utan att de betyder något.

#18 - Anonym

#17 Okej, kul för dig! Tror dock att vi alla vet och förstår att Ben inte pussar sina vänner bara för kul, han är en känslomänniska som ofta blir romantisk mot nya tjejer

#19 - Anonym

#14 My äger inte Ben och Ben har rätt att dejta vem han vill även om det är en av My kompisar och dom två blir kära så kan man inte bara stänga av sina känslor, det funkar inte så.

#20 - Lol

Vem fan bryr sig om lilla my? Hahaha

#21 - sara

Folk som skriver att Diana utnyttjar Ben? Är ni helt dumma? Ben är ju själv en väldigt smart kille han vet vad han gör, dom båda utnyttjar varandra genom att visa upp en sån ''fling'' Diana får ju lite mer exponering och Ben får bra material för sin vlogg plus också lite mer exponering samt kanske ett sätt att vissa folk att han har gått vidare från Nicci.

#22 - Anonym

#19 Ingen säger att det är fult av Ben att dejta My’s vän. Det är fett fult av DIANA att dejta sitt kompis dessutom bättre eller bästaväns ex. Alltså man gör inte ens sån sak punkt, inte om man inte fått tillåtelse av ens kompis. Man ska inte ens komma till den punkten där man får känslor, så att känslor inte går att styra är inte problemet.

#23 - Anonym

#19 Nej My äger inte Ben och Ben får dejta vem han vill, INGEN har sagt något annat. Dock är det fult av DIANA eftersom My är en av hennes närmsta vänner. Diana har till och med bott med My och hennes familj. Dom tog emot henne med öppna armar och hon tackar My genom att bli tillsammans med hennes ex. Jag tror inte någon normalt funtad människa supportar ett sådant beteende

#24 - Z

Ben är fan toxic

#25 - Anonym

känns som ännu en brud som bara vill utnyttja bens kändisskap

#26 - Viktor

Så man ska alltså avstå från någon man får känslor för, för den har varit tillsammans med ens vän? :o Så om det uppstår äkta kärlek, så ska man bara trycka ned känslorna djupt och bara strunta i det? Jag menar, man får väl vara tillsammans med vem man vill!

#27 - Anonym

SKRIV OM MISSLISIBELL VÄLL

#28 - Sabina

Vidrigt beteende. Man gör inte så mot sina vänner

#29 - Anonym

My var ju ändå otrogen mot Ben. Lite värre väl? Försök att ha lite perspektiv era pantade hönshjärnor.

#30 - Anonym

Den dagen de tar stopp pga mobbing av uthängningar, hoppas jag personerna bakom uppladdningar som bedriver denna häxjakt mot en person orkar se er själv i spegeln och tycka ni agerade rätt.

Fega mobbar är vad ni är

#31 - Anonym

Både Nicci och Jessica borde anmäla kreatörer som gör pengar på deras namn.
Även sveda och värk, förtal ärekränkning

#32 - Anonym

#31 det är inget förtal om dom nu har riktiga bevis även om någon polisanmäler dom så kan dom bara visa allting och förklara allt för polisen om de nu är sant som dom säger.

#33 - Anonym

#31 Nicci har redan ljugit om sin bacillskräck så många gånger så de blir pinsamt för henne, hon va bara ute efter fame vem som helst kan se de

#34 - Anonym

#21 Om Ben ”vet vad han gör” skulle han nog inte gått in i ett förhållande med Nicci som endast var ute efter kändisskap. Det förstod ALLA, förutom Ben som vägrade att lyssna ;))

#35 - Anonym

#32 spelar ingen roll. Avsikten och resultatet väger tyngre. De är inte försvarbart. Hur du framställer en person mot deras vilja gång på gång genom att iscensätta hatstormar för du tar dig rätten att publicera dens liv. De är allvarligt och konsekvenserna kan bli förödande. En människa orkar inte hur mycket hat som helst. Från morgon till kväll.
Att sprida nedsättande uppgifter om någon är brottsligt. Bara genom att sprida.
Människor måste tänka till vad de utsätter folk för. Tänk vilken mängd hat en person får.

#36 - Anonym

Gillar att folk säger först att My utnyttjade Ben för att bli känd, sen Nicci och nu Diana???

#37 - Anonym

#34 som man brukar säga, kärleken gör en blind som fan

#38 - Anonym

Diana sa i sin livestream att de knappt snackat någonting på ett halvår och att de verkligen inte är bästavänner. Men att ändå Diana ringde upp My för att kolla om det var okej för henne att hon gick på dejt med Ben vilket då var okej för My. Jag tror att My ser en möjlighet att få synas nu och överdriver hela grejen och säger att Diana är hennes bästavän osv osv. My var ju förfan otrogen mot Ben flertal gånger och nu plötsligt bryr hon sig, usch för sånna som henne.

#39 - Anonym

#38 Dock så hade dom tjejmiddag, och var utomlands tillsammans med ett gäng för inte alls så längesen. Och Diana har dessutom bott hos My. Så att dom knappt pratat på ett halvår stämmer inte.

#40 - Anonym

#39 Ja, de reste i somras, alltså ett halv år sedan

#41 - Anonym

Shit vilken fkn gräshoppa han e

#42 - Freddy

Vem bryr sig? De där pussarna i Bens video tolkade jag som att de bara trollade tittarna. Kul att se Ben göra videos igen. Enligt mig hade han lätt varit störst på svenska youtube om han bara la ut videos regelbundet.

#43 - Anonym

Ni som skriver att Diana bara utnyttjar Ben. Hon själv är ju en offentlig person och dom är ju typ lika "kända"? haha skärp er

#44 - Maja

Vad är de för fel på alla dessa människor som säger pm vart ända jävla tjej ben dejtar att hon uttnytjar honom?! Säger ni så för ni tycker han är så ful o tjejer är bara tillsammans med honom för fame eller vad är grejen??? Hur jävla svårt äre att låta människor få fkn vara med vem fan dom vill?!?! Och om hon utnyttjar ben det är la förfan hand egna jävla fel och hans ensak!!! Så alla håller käften och låter människor få vara!’

#45 - Anonym

#43 LIka kända? hahahaha hoppas su skämtar? att ens jämföra Ben som har över en halv miljon följare på youtube och flera 100tusen på insta, är artist osv med fucking diana som blev "offentlig" för mindre än ett år sen pga vart med i ex on the beach 2 ggr???

#46 - Anonym

Blir lite orolig för Helen. Under en kort period har hon pikat två gånger om att detta kanske är slutet för henne på youtube. Vill verkligen inte att hon ska sluta.

#47 - ursäkta men va?

Förlåt men har aldrig fatta grejen med att inte dejta en kompis ex? Jag förstår inte. Man är ju ex av en anledning, man funkade inte ihop. Det var inte meant to be? Och om din kompis och ditt ex hittat varandra så ska inte du vara den som står ivägen? Dom kanske är själsfränder liksom! Du kan inte kontrollera vilka andra ska dejta. Och du ska verkligen inte försöka stå ivägen för äkta kärlek. Om My verkligen har gått vidare från Ben så borde hon inte bry sig egentligen.

#48 - Anonym

Om Ben hade betytt någonting för My så hade hon väl inte varit otrogen och hållt på som hon har gjort? SNÄLLA bara för att de var ihop i 3 år betyder det inte att deras förhållande inte var toxic?

Bra för My hittat någon som hon verkligen gillar och inte utnyttjar.

Bra för Ben att han är fri från allt toxic just nu och jag hoppas att han hittar den rätte.

Önskar dom både lycka till i livet.

#49 - Anonym

Om Ben hade betytt någonting för My så hade hon väl inte varit otrogen och hållt på som hon har gjort? SNÄLLA bara för att de var ihop i 3 år betyder det inte att deras förhållande inte var toxic?

Bra för My hittat någon som hon verkligen gillar och inte utnyttjar.

Bra för Ben att han är fri från allt toxic just nu och jag hoppas att han hittar den rätte.

Önskar dom både lycka till i livet.

#50 - Anonym

#44 håller med dig Maja.
Har du sett hur många projicerings härskare vi har på makten, vars ända uppgift är att dyka ner i andras misstagsarkiv för deras räkning. Den här självutnämnda konungen vars storhetsvansinne matats av ingen vågar säga emot.
Alla ser hur kanaler med större prenumeranter på noll tid sänker andras drömmar.

"håll dina vänner nära men håll dina fiender ännu närmare"

De är så svårt att förstå hur en arbetsplast där personer ska jobba hamnat på så låg nivå.

Kan du verkligen bli signad av ett nätverk där du fritt fram får använda din status till att gräva i andras liv. Bedriva hobby "rättegångar" med öppna dörrar för allmänheten. Tillkalla "vittnen" du själv spårat upp. De är inte ens information av en anhörig du söker?
Allvarligt vilken arbetsplats tolererar anställd som bidrar till en dålig arbetsmiljö för andra både mobbing-rädsla.
När bildades denna liga att söka råmaterial om folk de inte känner? herregud vad ointressant info ni kommer dragande med. Era liv måste vara högst ointressanta att dela med er av, när ni alltid ska framhäva andras brister för att höja er själva.

Är det de här ni hobby grävande "journalister" kallar att vara källkritisk.
Söka bevis på andras liv för att få de lagligt hahahaha
Detta fråntar er inte hur illa ni behandlar en annan människa och medvetet utsätter den för hat.

Trodde Youtube var till för att underhålla. Inte hänga ut folk.

Så sorgligt att se hur personangreppen ökar och hur lätt personer hånas för någon annan satt en titel på deras huvud.

#51 - Anonym

Haha my sa själv på insta story ETT EX ÄR ETT EX av en andledning dubbelmoral....och istället för att sitta och gråta över att ben och Diana dejtar/hänger så kan du som människa önska dom lite lycka även om du är emot deras ” förhållande grej” och snälla sluta lek dubbelmoral. attention Kan du få hos din kille MYYYY

#52 - Anonym

#47 Handlar om respekt gentemot sin polare man rör inte sina vänners ex de är vidrigt...

#53 - Anonym

#52 fast nu ringde ju Diana upp My och frågade i fall det va okej att hon träffade Ben och My sa ja

#54 - Jos

Tycker dem är sjukt fina tsms 😍

#55 - Misslisibell

Misslisibells nya pojkvän, Carl Zentio, 95:a från Karlskrona. Förstår inte riktigt hur de väntar med sex när han är ganska kåt av sig..

#56 - Anonym

#55 Exakt! Ändå spelar hon så pryd.

#57 - on

#55 hur vet du att det är han?

#58 - Anonym

#57 de var på en hockeymatch tillsammans i karlskrona och han har även sagt till alla sina arbetskompisar att de träffas

#59 - Anonym

#55 alla människor är vi kåta men istället för sex så finns de porrfilmer och onani... och om man verkligen är så desperat av sig så är Lisa inte den flickvän han söker... Du kan inte bara gå runt och sprida onödiga rykten bara för att Lisa har hittat sin första pojkvän VÄX UPP + du vet inte heller om denna killen ha samma religion och kanske också väntar på sex tills man gift sig

#60 - Anonym

Lisa tittar på KHK vs Tingsryd i karlskrona idag, wonder why ;)

#61 - Anonym

#60 har du något problem med att hon dejtar? eller varför är alla så dryga mot henne? bara för att hon är kristen eller och inte vill ha sex tills hon gift sig? snälla ler er respektera andras tro OSV

#62 - Anonym

#61 lär er*

#63 - helen

#57 var jobbar han haha

#64 - Anonym

#62 Inom militären på f17:)

#65 - Anonym

#65 när du växer upp så kommer du att förstå bättre hur kärlek och förhållanden funkar

#66 - Anonym

Men gud vad alla är intresserade och engagerade i Lisas kärleksliv. Låt bruden träffa vem hon vill och göra vad hon vill med den snubben.

#67 - Anonymous

Hahahahaha och folk kallar nicci för famedigger! Kolla på ben. Öppna ögonen folket.

#68 - Anonymous

BEN MITKUS. YOUTUBES STÖRSTA PLAYER.

#69 - Anonym

#70 Ben är dock redan "känd" innan ens Diana blev de

#70 - Anonym

Haha alltså Jockes panik för att få följarna att se videon ”som försvann” igen. ”Alla som sett videon får gärna gå in igen och titta, kommentera och tryck på gilla för att supporta”, ”swipa upp för att se”, ”kommentera vad ni tror”, ”nä jag köper inte det ni skriver, kommentera mer vad ni tror”. Han vill bara att videon ska få snabba views och mycket kommentarer så videon rankas högt 😄

#71 - Anonym

#69 Och hur blev han känd från första början? Jo, genom ”Ung och bortskämd” och att kommentera andra människors videos att man skulle kolla in hans kanal. Han är mer känd än Diana NU, men det har inte alltid varit så. Han har också sökt uppmärksamhet för att folk ska upptäcka honom

#72 - Anonym

till #61 som skrev:" har du något problem med att hon dejtar? eller varför är alla så dryga mot henne? bara för att hon är kristen eller och inte vill ha sex tills hon gift sig? snälla ler er respektera andras tro OSV"

Hur menar du? Kommenterade ingenting om hennes religion eller hennes val kring sex innan giftermål ÖVERHUVUDTAGET i min kommentar. Snälla läs kommentaren jag skrev igen. Skrev bara att hon var på hockeymatch, INGET ANNAT.

#73 - Anonym

Bara jag som minst hur stor ben var på ask? Han hade ju flera flera tusen följare och la upp en jävla massa videos med skämt osv. Detta var innan ung och bortskämd.

#74 - Anonym

jag tycker det känns konstigt/intressant/anmärkningsvärt att du tar en bild på diana där hon är lättklädd, poserar och ser sexig och snygg ut medans bilden på Ben är när han knappt visar någon hud förutom ansiktet, han poserar inte alls utan är bara stoneface och lite stel. påvisar normerna som finns

#75 - Anonym

Enligt Danjal ska dom alltså gräva ner en person i livestreamen och Ambulans personal kommer att vara på plats, seriöst förra året grät både j&j om att sjukhuset va underbemannat och nu ska dom själva slösa ambulans personalens dyr bara tid med att rädda människor istället ska dom stå och glo på när idioter riskerar sina liv medans andra människor behöver ambulanser fyfan vilkeen dubbelmoral äckligt beteende

#76 - Anonym

#75 Tänkte också på det.

#77 - Anonym

#75 Allvarligt?? Fyfan vilken dålig stil om det stämmer. Hur kan ens ambulanspersonalen gå med på detta?

#78 - Anonym

#77 undra hur mkt j&j betalar dom för att vara med är frågar annars skulle ambulanspersonalen inte ens få göra detta för de ingår inte i deras jobb och detta är tjänstefel av ambulanserna

#79 - Anonym

Börjar typ grina av att se vad J&J gör på deras livestream, e dedär ens lagligt?

#80 - Anonym

Skriv gänget med nötter som har livestream! Helt jävla sinnessjukt. Detta spårade för länge sedan

#81 - Anonym

I expressen Tv säger Therese Lindgren att om 5 år kommer hon inte jobba med youtube

#82 - Anonym

#81 Man kan inte jobba med Youtube för alltid de kommer man nog inte orka när man blir äldre utan måste ut i sociala livet istället

#83 - Anonym

När folk bad Jocke och Jonna att göra en 24h livestream som Therese Lindgren hade gjort så tror jag inte dom tänkte sig att dom skulle tävla ut flera kilo godis, gräva ner folk i deras trädgård, klä ut sig i konstiga dräkter osv. Innan dom började med detta konceptet såg jag fram emot det. Tänkte mig att dom skulle göra lite som Therese Lindgren, som en vlogg fast i 24h, inte känna behovet av att underhålla i 24h. Detta är varken underhållande eller behagligt att titta på..

#84 - Anonym

Fyfan hur kan Jocke och Jonna o gänget göra såhär??? Testa att begrava en levande människa? Är det lagligt? Kan inte vara det. Hur kan småbarn sitta och tycka att det är intressant och bra att Supporta detta? Det är helt sinnessjukt hur man ens får idéen att göra detta.

#85 - Anonym

#84 är alla som deltar i livestreamen med på de så är det inte olagligt

#86 - Anonym

#85 Men hur kan typ ambulans ställa upp på detta då? Jocke och Jonna slösar ju enbart på resurser helt i onödan

#87 - emma

#84 i väntan på alla kids som kommer pröva det med sina vänner... kommer sluta illa

#88 - Anonym

Varför säger Jocke att det är slöseri med resurser när tittarna (om jag minns rätt) ringer polisen och grejer, när dom själva har ambulanspersonal på plats i flera timmar? Som inte ens behövdes.

#89 - Anonym

#86 du själv sitter antagligen och kollar på livestreamen och supporta dom lika mkt eftersom du vet va som händer

#90 - Anonym

Jocke satt ju och klagade innan på att det inte fanns resurser när han va utsatt men nu sitter han själv och slösar på ambulanspersonal??

#91 - Amanda

Varför blir jag inte förvånad? My är en sån dramaqueen!

#92 - Anonym

#89 Faktiskt inte. Såg att någon tidigare kommentar hade nämnt att dem hade ambulans på plats, så är inte inne och supportar sådant skit att man ska begrava en levande människa.

#93 - Anonym

Ambulansen och personalen som var där var inte i tjänst och var inhyrda av Jocke och Jonna. Ingen togs ur tjänst för att stå där och glo. Ge er barn.

#94 - Anonym

Ben kan allt sluta vara om Ben mitkus.

#95 - Anonym

f

#96 - Anonym

f

#97 - Anonym

f

#98 - Anonym

f

#99 - Anonym

kaktus

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com