Alice och Biancas assistent får kritik

I Bianca och Alice senaste poddavsnitt intervjuar de Biancas assistent Lovisa och i avsnittet upplever många att Alice och Lovisa trycker ner Bianca.
 
I slutet av avsnittet går Bianca ut och börjar gråta medan Alice och Lovisa skrattar och säger att hon är konstig.
 
Vid ett upprepade gånger frågar Bianca vad som är bäst med henne men frågan besvaras inte utan istället pratar Alice och Lovisa om saker som Bianca är dålig på. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Mobbning finns i alla åldrar dessa tjejer är bara avundsjuka på finaste Bianca <3

#2 - Anonym

Tror inte de menade det för att vara taskiga, men faaan va störigt att alice är influencer bara pga bianca

#3 - Anonym

De låter som dom mest skoja med varandra på kompis nivå

#4 - Anonym

”Medan Alice och Lovisa skrattar och säger att hon är konstig” alltså NEEEEJ herregud snacka om att vinkla, lyssnade precis på avsnittet och så var inte fallet

#5 - Anonym

Hon säger ju själv att hon gråter pga att hon inser hur mycket Alice och Lovisa betyder för henne? Inte för att de på nåt sätt varit elaka. Bianca ställde ju frågor om vad som var sämst med henne och de diskuterade kring det, men det var ju inte därför hon började gråta

#6 - Jessica

Ja gud!!!! Tycker så synd om Bianca hon är så äkta och god. Medan alla omkring henne trycker ner henne!! Det var tydligt att Alice och Louis tryckte ner bianca, detta är inte första gången. Snälla dessa tjejer hade inte varit där de är idag utan BIANCA!!!!!!!

#7 - Anonym

Vem bryr sig om Bianca ens ? Känd tack vare sin mamma, ingen talang och vad jag fattat de som största gnällspiken..

#8 - looost

Bianca är för snäll mot andra, folk kör över henne

#9 - ullabritta

Stackars bianca hon kan ej se igenom deras falskhet, de utnyttjar hennes kändiskap thats it

#10 - Anonym

Klarade inte av att lyssna på avsnittet. Lovisa försöker spela att hon inte bryr sig och inte alls hade mycket koll på vem Bianca var. Men sedan säger hon att hon "en tråkig dag" hittade annonsen på Biancas blogg. Det var också viktigt att poängtera att hon inte var ett fan och ogillade till och med Bianca efter att tittat på Wahlgrens värld. Varför söker man jobb hos någon man ogillar? Inte heller en enda positiv grej om Bianca kunde hon få ur sig... man behöver inte vara ett fan för att ge en komplimang.

#11 - Anonym

#7 väldigt många bry sig

#12 - Anonym

#10 Håller med!!! När Bianca började gråta och de inte alls var tröstande ville jag bara krama om Bianca :(.

#13 - ?

Vem fan är ens Alicie?

#14 - Anonym

Märks väldigt tydligt att Bianca tyvärr har väldigt dålig självkänsla och omger sig själv med människor som inte lyfter henne utan trycker ner henne, tex henne ex-pojkvän. Bianca är för snäll och blir pga det överskörd av sin omgivning. Helt sjukt att Lovisa i princip kunde välja vad hon ska tjäna. Varken Alice eller Lovisa visade någon uppskattning och bara öste med allt negativt om henne. Bianca, du förtjänar bättre.

#15 - Anonym

Det diskuterades på Bloggbevakning, många bra kommentarer!

Nu har jag lyssnat på den omtalade Alice & Bianca avsnittet med Lovisa. Jag pluggar till psykolog och kan jag instämma med andra kommentarer som har lyfts i kommentarsfältet i den här bloggen. Både Alice och Lovisa talar med kränkande och mobbande ton genom hela intervjun. Jag får intrycket att dem inte riktigt tar hänsyn till hur de framställer dig eller hur du reagerar på deras öppna kritik gentemot Bianca som person, inte ens som business woman, utan som person. Det är mycket personangrepp genom hela intervjun. Hon går ut och gråter och de sitter och skrattar och avvisar hennes reaktion som något larvigt och säger sen att hon är konstig.

Bianca, om du läser det här: de är inte dina vänner – så reagerar inte vänner med riktig vänskap. De kanske är bra kollegor, men inte vänner. Tycker det var mycket ”mean girls” över det hela. Hoppas du hittar riktiga vänner som uppskattar dig, inte ditt kändisskap.

Jag tycker inte att assistenten är så bra som kollega heller. Hon är så dryg mot Bianca och tycks visa noll respekt fast Bianca är hennes chef och den som betalar hennes lön. (Samma sak med managern). Om assistenten jobbade på ett vanligt arbetsplats och var lika dryg mot sin chef där, skulle hon fått tillsägelse for sure.

#16 - Anonym

man bör lyssna på hela podd avsnittet om man ska förstå sammanhanget. Dom är ärliga mot varandra och säger vad dom tycker är sämst och bäst om varandra

#17 - Lina

Amir är igång med sin jojobantning igen. Vad tröttsamt det är. Hundrafemtioelfte gången?
Denna vikthets han sysslar med är så uttjatad.

#18 - Anonym

De framstår som riktigt osympatiska i podden gentemot Bianca. Man vill ju bara krama om henne och säga att det inte alls är något fel på henne.

#19 - Em

Vilken tid punkt är de dem ignorerar Bianca och hon går ut?

#20 - Anonym

#19 I klippet som bloggägaren lagt ut så är det precis i början.

Men jag förstår inte. Säger inte Bianca att anledningen till varför hon började gråta var för att hon insåg hur mycket Alice och Lovisa betyder för henne? Eller va?

#21 - Anonym

OMG vilken överdrift... det blev känslosamt och hon började gråta. Big deal, kanske saker hon behövde få höra.

#22 - Anonym

Blogg ägaren har vinklat texten totalt lyssna på hela podden innan ni alla andra yttra er på en gång

#23 - Anonym

#20 Hon skyller på det ja. Men ganska uppenbart att det inte är därför. Men Bianca skulle aldrig erkänna det.

#24 - Mimmi Wallin

Jag personligen tyckte de gick lite väl hårt på Bianca och hade det varit mina vänner som sa så till mig hade jag tagit illa upp. Men detta kanske bara är deras jargong, men om inte så hoppas jag de löser allt tillsammans.

#25 - Anonym

Fyfan vad oschyssta! Fyy

#26 - Dedu

Fan va du vrider på allt.. usch

#27 - Anonym

Hhahaha Jocke och Jonna angående Felicia Aveklew. Äntligen håller man med dem om ngt

#28 - Anonym

Bara jag som reagerat på hur mycket Linn Ahlborg dricker? Världens jävla fjorre. Osäker. Låg själkänsla. Försöker se ut som alla andra.

#29 - Anonym

Tänkte inte ens på det när jag lyssnade i tisdags. Tycker folk överdriver. Det ända jag tänker på är att Bianca är för snäll. Lovisa lekte lite cool och dryg kanske, hon var så mån om att säga att hon hatade Bianca förut ocj inte var ett fan, men vem fan söker det jobbet då? Och Alice..........skäms. Men men de vsr efter jag löste allt här så insåg jag, men tänkte inte på det till en början. Tror och hoppas på att det vara var på driv<3

#30 - Anonym

#27 HAHA Skrattar åt dom, inte ok av J&J att hänga ut FELIcia men gud vad rätt dom har. Så många man stör sig på i youtube världen? Vilka är btw era favoriter / de ni ogillar. Kul att veta

#31 - An

#30
Skulle säga att mina favoriter är Therese Lindgren, Linn Ahlborg, JLC, RMM, margen Alla andra är så jävla tråkiga haha. Allt nuförtiden handlar bara om snyfthistorier, uppmärksamhet, desperat efter likes och visningar.
Dom jag avskyr är väll J&J förlåt men:(:(:(:(:(:( och Felicia Bergström, Amir, zennufer. Ida Warg. Men typ alla som inte gör något vettigt och inte utnyttjar sin makt till något klokt. Som vem fan bryr sig om rabattkod hit och dit, gör något vettigt. Isarna smälter, folk mördas, kidnappad, våldtas. Svälter. Djur dör. Använd plattformen till något bra inte bara något jävla
Läppstift.
Och gud då ska vi inte tala om Amanda Lundgren. Förlåt men...............sorligt

#32 - .

#30
Diggar JLC. Hatar Amanda Lundgren och Hydra förstår jag mig inte på. Onödigt typ

#33 - Amira

Jag tror bara dom har en hård jargong, inte meningen att vara elaka tror jag. Men samtidigt tycker jag synd om Bianca för hon känns så osäker och ej vågar säga till. Som det där med lönen.....att Lovisa sa att hon ville ha 30 000 fast Bianca sa 25 till en början? Hmmmmm könns som att folk kam kasta runt Bianca hur mkt som helst för hon är ”nöjd” när andra får som dom vill. Som hallå Lovisa hade 20 000 nu 30? Sjukt! Sen verkar Lovisa vara så mallig ocj dryg och det lät som att hon hade fått hybris nu när hon får göra egna samarbeten också. Skulle jag vara influencer och anställa en assistent skulle jag nog vara tryggare med någon som är jordnära, har låst instagram, inte har npgot behov av att synas, höras, göra samarbeten. Nu HSR ju Lovisa blivit en influencer också? Tack vare Bianca. Tycker bara Synd om Bianca ingrosso, ingen självrespekt och låter folk slänga runt henne. falsk vänskap, men Bianca vet nog inte bätree. Jag hade också förut elaka vänner tills jag insåg och gick vidare. Det dom gör mot Bianca är inte okej.

#34 - me

Är alice känd pga Bianca eller är hon känd för nåt annat sen innan? haha

#35 - Anonym

De ag ogillar är Linn ahlborg, hon försöker vara någon hon inte är, man märker verkligen att hon är osäker och försöker passa in, sen gillar jag inte heller alice stenlöf, hon har fått alla sina följare från bianca

#36 - Anonym

Blev så ledsen över hur Bianca blev behandlad. Bianca, de är inte finns riktiga vänner!

#37 - Anonym

Usch. Någon tjej kommenterade på Alices senaste bild ”hoppas du har det kul med kompisar som inte är konstiga och inte känslomässigt rubbade” kommentaren har även fått 11 likes? Hur oskön kommentar och hint till Bianca?

Bianca är en människa som upplevt mycket känsliga saker i sitt liv. Är det konstigt att känna känslor och kanske vara instabil kring vissa områden? Oavsett om man aldrig upplevt någonting som kan skada ens psyke och mående så är man fortfarande en människa som har rätt till att känna känslor. Är man känslomässigt rubbad och konstig då?

#38 - Anonym

Fräscht att de heilar på Vanessa Lööfs Snapchat...

#39 - Anonym

Alice var kanske inte känd men folk som är insatt i modeblogg världen visste om henne långt innan Bianca, jag läste hennes blogg och följde henne fram tills hon startade podden med Bianca, tycker hon har förändrats nu. Men att hon är så stor som hon är idag tack vare Bianca kan ingen säga emot

#40 - Anonym

det där med hennes lön. De sa ju typ att hon skulle fått 25 men att hon får 30 i sommar oh då sa bara lovisa att hon lika gärna kan få 30 på en gång. Ser inget fel.

#41 - Gumman...

Men HERREGUUD vad vinklat detta är! Jag älskar Alice & Biancas podd, härliga personligheter båda två. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att om man är vänner så ska man kunna ge varandra lite kritik. Sen grät Bianca på grund av att hon insåg hur mycket hon älskar Alice och Lovisa, inget annat.

Människor, skvallerbloggar har tendens att vinkla saker, för det genererar klicks. Egentligen inget fel i sig, det som är fel är när ni kommenterar utan att veta Biancas sida och hur det egentligen var i podden. Sen får Bianca bestämma själv vilka hon vill hänga med. Alice och Lovisa verkar tvärsköna enligt mig och det känns verkligen som att de inte menade något illa. Angående lönen så är Bianca inte så bekväm i chefsrollen (som hon även nämnde i podden) och hon insåg senare att 30k var rimligt för det Lovisa gör.

Last note:

Ingen vet hur det är bakom alla kameror, mikrofoner, allt, förutom de som är i den "inre cirkeln". De kanske har det jättebra, eller jättedåligt. Men att hata på Lovisa eller Alice (eller Bianca för den delen) är inget som behövs. Dessutom, hur kan ni ha så lågt förtroende till Bianca? Ni tror ju typ att hon inte förstår någonting och inte har någon socialkompetens, vilket hon har. Bianca är inte så dum som rätt många försöker framställa henne som. Om Alice eller Lovisa betedde sig så illa mot henne så hade hon ju för det första sparkat Lovisa och sen säga upp kontakten med båda två.

#42 - Emma

Dårlig stil av Alice och Lovisa

#43 - C

Bianca är inte alls konstig att hon börjar gråta, jag gör exakt samma sak, tycker d är fel att dom håller på, fast dom frf älskar henne liksom tycker jag dom gjorde fel nu!

#44 - Anonym

Fyfan vad känslig, jävlar lättkränkta alla är.

#45 - Anonym

Fyfan vad känslig, jävlar lättkränkta alla är.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com