#1 - Heeejj

Wow

#2 - Anonym

och folk undrar varför det finns fattiga människor och barn i andra länder, tänk om alla som hade så här mycket pengar skulle kunna donera eller åka ner till fattiga länder och hjälpa till, bara tänk hur världen skulle ha sett annorlunda ut då en bättre värld hade funnits.

#3 - Anonym

hon har tjänat pengarna själv, så låt henne vara

#4 - Anonym

#3 Men herregud ska man till och med få dåligt samvete för att man tjänar bra nu för tiden? Med din logik kan man lika gärna säga ”hur fan kan du vara glad när det finns folk som mår fruktansvärt dåligt?” eller ”hur kan du vara ute och jogga med gott samvete när det finns folk som är förlamade?”. Bianca har tjänat ihop alla sina pengar själv genom hennes varumärke, Wahlgrens värld, blogg, youtube osv. Vad hon vill göra med sina egna pengar är bara upp till henne själv. Vill hon köpa en lägenhet i det området hon alltid velat bo i så låt henne utan att dra in att folk svälter, är fattiga osv.

#5 - Anonym

#6 jag skrev TÄNK OM har aldrig sagt något annat

#6 - Anonym

Folk verkar ju inte förstå att hon inte bara hade 10 miljoner på kortet och swipade det, såklart tog hon ett lån som hon betalar av. Idiots:)

#7 - Anonym

#6 dock så vet inte du ifall hon har tagit lån eller inte

#8 - .(kr:&

Hennes liv.
Hennes val.
Hennes pengar.

#9 - Anonym

#7 det är väl ganska självklart eller? Så jävla mycket tjänar hon inte.

#10 - Anonym

#9 du vet inte hur mkt hon tjänar + hon kan ha sparat pengar i flera år

#11 - Anonym

Det känns som att Lisas lilla kärleks historia i hennes senaste video är fake eftersom hennes mamma gång på gång säger att det där kommer inte jag ihåg, hmm väldigt konstigt att Lisa kommer ihåg de då.

#12 - Anonym

Haha. Linn Ahlborg är alltså 19 och kan inte ens hantera en tandställning...wow.

#13 - Anonym

#11 varför skulle det inte kunna vara sant? som förälder tror jag inte att man kommer ihåg allting. Jag minns en hel del saker som för mig var pinsamma, medan ingen i min familj minns det. Lisa tyckte ju att det var pinsamt och därför fastnar det nog för henne

#14 - Anonym

#12 man kan inte vara bäst på allt

#15 - Anonym

#14 naee, hon kan ju uppenbarligen tex inte ha en regelbunden uppdatering eller ens hantera en tandställning så absolut inte bäst på det;) Men skryta om att hon dricker "mycket å oft" som en 14 åring som precis snott lite vodka från farsan - DET kan hon iaf HAHAHAH hon tror d e ~coolt~

#16 - ollavi

snälla uppdatera headern. jag dör av väntan.

#17 - Anonym

#15 hon kanske gilla att festa och dricka och bara för att man gillar de så betyder de inte att man skryter om de, festa och dricka ingår i hennes vardag och därför vloggar hon om de också

#18 - Anonym

Hon tog ett lån för att köpa sin förra lägenhet. Hon tjänar inte tillräckligt för att punga ut 10 mille för en lägenhet, finito.

#19 - Anonym

Alltså jag vet inte... men är det bara jag som börjat störa mig så sjukt mycket på misslisibell? Vet att jag inte borde kolla på henne isåfall enligt vissa men denna åsikt har inte kommit förens nyligen. Det känns bara som att hon verkligen tror att hon är störst bäst och vackrast, att hennes klädstil är det bästa som finns, att hon är så mycket bättre och mognare än alla andra tjejer i hennes ålder. Får bara så konstiga vibbar av henne. Och jag vet att jag inte känner henne men hur många känner hon egentligen? Typ hennes familj och pojkvän. Det hon visar på yt är ju för största delen den hon egentligen är.

Och att hon även självdiagnoserar sig är så himla problematiskt. Minns i en video när hon sa åt någon att googla på ångest symptom för att ta reda på om personen har ångest. Herregud NEJ. Det förminskar verkligen de som verkligen lider av det. Skulle alla helt plötsligt diagnosera sig själva skulle alla dessa mentala sjukdomar inte tas på allvar. Hon säger att hon har ätstörningar, socialfobi och ångest. Förlåt men klarar inte av sådant. Sluta uppmuntra till självdiagnosering för guds skull.

#20 - Caloveline

Omg så fint Bianca! All lycka till dig ❤️
Www.caloveline.com

#21 - Anonym

Och att hon klagat så mycket på tjejer som ser ut som alla andra när hon börjat klä sig precis som alla brudar gör på min gymnasieskola haha. Samt att hon verkligen har så himla skumma perioder? Hon kan älska smink en sekund, sen shamea alla de som sminkar sig, sen återvända till mycket smink. Att hon lockade sitt hår som fan förut men helt plötsligt blivit "allergisk" mot det? Att hon nämnde BTS i varje video men slutat från ingenstans? Att hon var besatt av japan? Tycker bara det är så konstigt men vad vet jag

#22 - Anonym

#19 nyss gick hon också ut med att hon har haft ätstörningar förlåt om jag klankar ner på henne men om hon nu har pratat så öppet om mobbningen varför har hon då ALDRIG nämnt sin ätstörning? make no sense de känns också som en diagnos som hon ställt själv helt plötsligt

#23 - Anonym

Håller helt med om ranten om Lisa. Känns som att hon vill vara Linn Ahlborg typ (personlighetsmässigt) men pikar diskret mot allt Linn gör (märkesväskor, mkt smink, silverschampo, att dricka alkohol osv)

#24 - E

10 miljoner för en fkn lägenhet. Krossa kapitalismen.

#25 - Anonym

#24 det är dock dyrt att bo i centrala stockholm

#26 - E

#19 Men herregud, hur kan du veta att hon inte har fått de diagnoserna? Sen så är ätstörningar, ångest, social fobi samt depression VÄLDIGT lätta att självdiagnostisera, till skillnad från t.ex personlighetsstörningar och autism. Jag självdiagnostiserade mig med depression och ångest i flera år innan jag fick bekräftelse på att jag hade dessa diagnoser. Säger inte att man ska självdiagnostisera eller att det är bra, men om man tror att man har depression, ångest och ätstörning så är chansen extremt stor att man faktiskt har det. Man behöver inte ha studerat psykologi i flera år för att fatta om man är deprimerad.

En person som mår perfekt skulle inte tro att de har social fobi, ätstörning och ångest. Hellre att hon säger så och försöker få hjälp än att hon går runt i förnekelse och mår skit. Lägg ner. Du vet ingenting om Lisas liv.

#27 - Diagnostiserad med misslissibells "psykiska åkommor"

Asså angående misslissibell och självdiagnos. Det är problematiskt. Var och varannan person säger att de har det ena eller det andra när det kommer till psykiska sjukdomar - men att de inte varit hos psykolog och faktiskt fått en diagnos. Många av dessa självdiagnostiserade personer säger att de har social fobi, för de gillar inte att vara på platser med mycket människor, gå i affärer eller liknande, i själva verket är inte social fobi så enkel. Det kan vara en del av det men ofta handlar social fobi om att du är rädd för omvärldens syn på dig, det gör att du börjar undvika ALL socialt för du tror att de tror att du är dålig/ful/annat negativt. Alternativt att man börjar med många olika försök att maskera sin fobi genom att t.ex. sitta på speciellt vis, klä sig i speciella saker osv.

Hur som helst, poängen är att personer som själva diagnostiserar sig vet inte djupet av diagnosen de ger sig, de kastar omkring olika sjukdomar lite hur som helst och det är väldigt problematiskt för personer som faktiskt har sjukdomen, som kämpar genom behandling och behöver ta mediciner för att ens fungera nästan normalt. Man kan TRO att man har en sjukdom eller åkomma men då ska man gå till vården och få det bekräftat INNAN man går ut med det på youtube och sociala medier för att försöka få sympati och en klapp på axeln. Fyfan.

#28 - Anonym

#27 ON POINT

#29 - Anonym

Ingen som märkt att många stora youtubers reagerar på Talang 2019 varje vecka? De lägger upp sina reaktions-videor direkt efter programmet sänts. Känns som ett samarbete mellan TV4 och dessa influencers, dock skriver ingen av dessa att det är ett samarbete. Hmm...
Att TV4 fakear sina program såsom Idol och Talang är välkänt. Så inte förvånad om detta skulle vara något lika shady.

#30 - Anonym

När du skriver ”kostade” tolkas det som att lägenheten redan är såld. Men eftersom att den forfarande är till försäljning så ska det stå ”kostar”.

#31 - Anonym

#29 hade de varit ett samarbete så hade dom varit tvungna att säga de i videon för de ingår i alla samarbeten och regler att man måste berätta om de företaget man samarbetar med

#32 - Anonym

#30 den är dock sold

#33 - Anonym

Bente har vunnit 2 priset på Heyou galan hon fick priset ÅRETS GAMER OCH ÅRETS PROFIL ..

#34 - Anonym

#22 jo hon har visst nämnt sin ätstörning

#35 - Anonym

Förlåt men HUR kan Jocke och Jonna fortsätta ha sin livestream när Lunabelle är väldigt sjuk och troligtvis har RS-virus?! Totalt ansvarslöst, tycker du borde avsluta den och fokusera på sitt sjuka barn innan hon kanske hamnar på sjukhus.

#36 - Anna

Många som reagerat på att Jocke är elak mot Danjal i deras senaste video? Jocke kallar honom för jävla svin och kastar saker på honom

#37 - Anonym

#26 hon har själv gått ut med att hon aldrig gått till psykolog, alltså har hon inte blivit diagnostiserad =) och du har ju självdiagnotiserat dig, skillnaden mellan dig och Lisa är att hon är en offentlig person. Hon pratar öppet om alla seriösa sjukdomar som hon ger sig själv. Hon påverkar även andra, speciellt de som är lite mindre som ser upp till henne. Det är där problematiken ligger. Man ska INTE säga att man är deprimerad om man inte fått den diagnosen. Visst, man får ha sina aningar. Men det kommer tas på mindre allvar och de som verkligen behöver hjälp kommer inte få det.

#38 - Wow

Skit fin

#39 - Anonym

Jag tror inte att Lisa förstår hur allvarliga diagnoser hon går ut med att hon har. Jag personligen är väldigt obekväm bland människor och undviker sociala situationer så mycket jag kan - dock går inte jag runt och säger att jag har socialfobi, därför att det är en STOR skillnad på att vara introvert/blyg och att ha diagnosen socialfobi.

#40 - Anonym

Om mitt barn var sådär sjuk som Jocke och jonnas, jag skulle Aldrig trycka upp en kamera i ansiktet på henne och dessutom tjata om en livestream. Så j*vla besatta dom är i sociala medier att dom inte ens kan lägga undan det en sekund för sitt sjuka barn.

#41 - Sabina

#2 men lägg av nu förfan. Så bara för att man drar in bra med pengar ska man inte få unna sig saker. Sitt ner i båten nu.

#42 - Anonym

#40 Håll käften snälla och sköt ditt eget

#43 - Anonym

#39 TACKAR! Jag lider av socialfobi (jag har det alltså på papper och går inte runt och antar att jag har det som Lisa gör). Det är stor skillnad på att vara tillbakadragen, blyg och introvert, och att faktiskt lida av socialfobi. Socialfobi handlar i största grad om att man är rädd för vad andra ska tycka, man är rädd att göra bort sig, och man får alltid känslan av att precis alla pratar om och tittar på en. Det känns som alla dömer och alltid är ute efter en. En person med socialfobi skulle ALDRIG klara av att vara en youtuber eftersom att alla som tittar tycker till, pratar och dömer personen. Så att Lisa är introvert och blyg, absolut. Att hon får en panikattack av att gå ut med sin hund för att hon känner att varenda person som åker förbi med bil dömer en? Not so much

#44 - Anonym

Att Lisa känner socialfobi (som hon utnämner att det är) kan bero mycket på att hon slutade att gå i skolan efter 9an. Mellan årskurs 7-9 led hon av mobbning och därefter gjorde valet att inte söka gymnasium. Eftersom hon har ett jobb som ger henne möjlighet att jobba hemifrån och nästan enbart samt ha möten via Skype ger inte henne en social omkrets i verkliga livet. Om hon hade gått i skolan och kanske tvingats jobba på, låt oss säga Ica, så hade hon bemött människor. Men nu bemöts hon av digitala meningar och kommer inte ut i sociala sammanhang

#45 - Anonym

RIP #16

#46 - Anonym

Bente har fått hybris för att hon vann pris på fucking ”hey you”. Wow du är en så framgångsrik youtuber som blir framröstad av 9-12 åringar. Vilken merit på CV:t (som hon ändå inte orkar ge ut till riktiga arbetsgivare)

#47 - Anonym

#46 får man inte vara glad i dagens samhälle och känna sig stolt över sig själv för att ha vunnit något eller?

#48 - Anonym

#46 du vet ju inte ens vad hybris innebär när du skriver så. Hon är jätteglad och tacksam för att hon vunnit två pris. Vem skulle inte vara det?

#49 - Anonym

Alltså. Bente. Hon har nyligen tagit körkort och sitter och larvar sig samtidigt som hon filmar det på snapchat bakom ratten.
Visst om man inte är rädd om sitt eget liv, men andras?

#50 - Anonym

#49 tyvärr är de inte bara Bente som håller på med mobilen bakom ratten det är alldeles för många människor som gör de. Det är olagligt att hålla på med mobilen när man kör så hoppas jag att polisen håller koll på detta så som dom kolla rattfylla

#51 - Anonym

#49 de Bente la upp på mobilen var ju dock när hennes kompis körde. När hon kör använder hon en kamera. Tycker inte att man ska filma när man kör vilket som men tyvärr gör många Youtubers de.

#52 - Anonym

#51 Som sagt inte bara Youtubers filmar när dom kör även privat personer gör de

#53 - nyttstegilivet

asså varför lägga så stor vikt på hur mkt hon tjänar och varför hon valde just den lägenheten.säger bara har ni inte bättre för er än o klanka ner på henne skaffa er ett liv!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com