#1 - Anonym

Vilket fult trick att lägga ut på rileys instastory så folk måste gå in och följa honom då han har privat insta

#2 - Anonym

Det märks att jocke ljög om sin utmattning, väldigt va fort han kom ur den perioden och med min erfarenhet av utmattning så tar det minst ett halv ibland för andra människor ännu längre tid och då slutar man också att jobba och sjukskriver sig för att kunna återhämta sig, vilket jocke inte ens ha gjort.

#3 - Anonym

#2 speciellt när han blev "sjukskriven" i 2 veckor. Buuuull shiiiiit

#4 - Caloveline

Var ska den sändas? På youtube eller tv?
Www.caloveline.com

#5 - Anonym

Vart är Affe? Hans instagram är borttagen.

#6 - Anonym

#2 snälla sluta tro dig veta saker om andra människor, såna som du är problemet till klimatet på nätet idag. Rannsaka dig själv och håll käften om du ej har nån riktig fakta att komma med. Tack på förhand...

#7 - Anonym

#1 Det verkade vara något fel på Instagram för det var samma sak igår, men då öppnade han upp den efter lite strul. Sen blev den privat och offentlig några gånger. Förstår inte heller varför det skulle vara fult av honom att vilja ha följare, är folk nyfikna får de ju följa eller skita i det.

#8 - Anonym

Jag förstår fortfarande inte grejen med varför dom ska ha en dokusåpa i deras hem? Fine om dom hyrde en lokal där deltagarna ska bo, men i något så personligt som ens eget hem..? Speciellt när dom har en bebis också, går det som planerat så kommer ju detta ske när Lunabelle är som mest aktiv, uppmärksam och har lust att lära sig saker. Ska hon upptäcka världen på en övervåning och en stor bunt främlingar en våning ner? Och även fast dom ska bo på övervåningen så måste dom ju ändå vara en del på nedervåningen pga att deras kök är där. Och hur har dom tänkt med hundarna? Ska dom få leva på övervåningen och inte få vara vart dom vill i sitt hem? Och kommer dom inte bli väldigt nervösa i längden med massa pratande och skrikande från massa främlingar? Och framförallt, kommer inte Jocke och Jonna störa sig på att folk är i deras hem, säkert stör dom, stör Lunabelle med oljud när hon ska sova osv? Så många frågor, så lite svar 😅

#9 - Anonym

Det kommer inte bli någon dokusåpa i deras hem. Även om de skulle komma igång med den kommer de få avbryta i förtid.

#10 - Anonym

men harregud.. nu får dom ju ge sig. Jag skulle aldrig ta in främlingar i mitt egna hus där även mitt barn på någon månad också ska bo.

Men men, i dagens samhälle är det viktigare att ha många följare på Instagram/Youtube än att leva ett sunt liv utanför sociala medier.

#11 - Anonym

#11 Personen använder ordet klimat helt korrekt. Klimatet syftar inte uteslutande på miljön.

#12 - e.

hette inte videorna exposed när folk visade upp att j&j's prank var fake?

#13 - Lina

#6 och #15 Kul att du läser bloggen Jocke, men agera lite vuxet i dina uttalanden. Det lyser igenom.

#14 - Anonym

Bara undrar till alla som säger "det är fake, dem gör det för pengar.."! Dem får väl inga pengar om dem stänger ned livestreamen tidigare och sånt? Då hade dem väl fortsatt med livestreamen och bara kört på om detta var planerat.. Sen finns det människor som behöver enormt mycket uppmärksamhet, och gör vad som helst för uppmärksamhet, klart man slår in en ruta hos J&J på en livestream, då det uppmärksammas stort!!

#15 - Anonym

#17 Att stänga liven i förtid är ett jättebra PR-trick, vilket genererar intresse, och mer views i deras andra sociala medier. Så jo, de tjänar definitivt pengar även om de stänger en livestream i förtid. :)

#16 - Anonym

#18 Grejen är att dem spelar ju ingenting på detta isf? Om det skulle vara något som genererar ett intresse, så ska man väl fortsätta på det spåret och inte vara helt tyst? För är man HELT TYST, så dör ju intresset ut.. Så tror faktiskt inte detta är PR!

#17 - Anonym

#16 Lina exakt!!

#18 - Anonym

Någon som vet vilken sida Josefin Caarle är uthängd på? Hon skriver om det på sin instastory

#19 - Anonym

Stackars grannar, illa nog att bo granne med 2 youtubers (med en massa andra youtubers springandes där hela tiden) som filmar nästintill hela tiden... nu ska det bli ett ställe för en dokusåpa också. Jag hade flyttat igår...

#20 - Anonym

#38 trolljägarna är till för hat som en viss person skriver dagligen men detta är en sida med flera personer vilket blir svårare att anmäla + det är inte hat här inne (vissa kommentarer är de) men man får sitta och diskutera om youtubers och säga sin åsikt sen om man tar åt sig av anonyma kommentarer på internet så bör ju den personen som tar åt sig inte vara på internet, Anonyma kommentarer på internet ska man inte ens bry sig om.

#21 - Anonym

#20 vad skrev #38?

#22 - Anonym

#20 hopps verkligen inte du är seriös!

#23 - Anonym

Vad händer med kommentarer?

#24 - Anonym

#23 #24 Bloggägaren tar med största sannolikhet bort kommentarer.

#25 - Anonym

#23 Ja vad fan tror du själv?

#26 - M

☝🏼 Tror personen kommenterade på fel inlägg bara

#27 - nyttstegilivet

#6 håller med dig tycker alla ska sköta sitt har dom inget bättre att kommentera så kommentera inte alls

#28 - R

Men snälla människor, sköt era egna liv. Märks att det typ bara är 12-åringar här inne.

#29 - Anonym

#28 varför drar ni alltid alla 12 åringar över en kam som om de vore negativt att vara 12 år? det finns 12 åringar som är mognare än en 20 åring allt hänger inte på åldern det hänger på folks hjärnor, de kan lika gärna vara människor 18+ och mer som skriver omogna kommentarer

#30 - Anonym

Mest tragiska kommentarsfält jag skådat, fyfan så hemska liv ni måste ha som skriver som ni gör :/

#31 - R

#29 Snacka om att ta åt sig! Herregud, skrev TYP att bara är 12-åringar här? Skrev aldrig att det ÄR. Gå och böla någon annanstans istället för att ta åt dig så mycket haha!

#32 - R

#31 Håller med!!

#33 - Anonym

#31 hahaha pinsamt du svarar håller med på din egen kommentar

#34 - Anonym

Skrivs bara om Jocke och Jonna typ, tråkigt

#35 - Anonym

#32 Haha oj, nu gjorde du bort dig.

#36 - Smh

Men snällaaaa ni har en NYFÖDD i huset. Ni kanske borde lägga ner all er fokus på henne istället?

#37 - Anonym

Vad är det för sida Josefine caarle blivit uthängd på?

#38 - Anonym

Kommer varken att titta eller stödja denna YouTube-kanal någon gång mer nu. Färre views - färre intäkter - man stödjer inte de man inte vill stödja.

#39 - Lina

HUR tänkte Jocke att detta ska gå med en liten bebis i huset? Hur mycket trygghet ger det när en massa folk är där hela tiden? Jonna då? Ska hon aldrig få vila och få egentid? Tycker hon alltid tar hand om bebisen, Jocke är bara där för views...

#40 - Anonym

#39 håller helt med!! O drar på spelningar o gör sitt jämt...

#41 - Anonym

#39 fast är inte huset gigantiskt? Håller med om att det låter konstigt om att ha en inspelningsplats i sitt hem, men antagligen har dem väl sett till att dem inte kommer störas av inspelningen. Deltagarna ska ju vara i ett väldigt begränsat område av huset liksom. Tror tanken med husköpet var att dem skulle ha utrymme att spela in grejer också.

#42 - Anonym

#41 klart dom kommer att störas av inspelningen det är inte direkt ljudisolerat i trappan upp till övervåningen. Tycker detta är riktigt onödigt med en nyfödd bäbis, när man har fött ett mirakel vill man ju spendera all tid i världen med den så länge man kan medans den är så här liten för denna tiden kommer aldrig tillbaka. Och att ge barnet en trygghet i sitt eget hem utan en massa folk runt omkring är prio ett SKÄMS J&J

#43 - Anonym

Finns inget man äcklas av människor som kastar skit utan information, ingen har sagt att dom ens ska bo där under tiden den spelas in lixom? Sluta tolka saker på erat sätt

#44 - Anonym

#42 Jag tänker också, vem ska fixa mat och liknande till deltagarna? Ska Jocke eller Jonna stå och slava i köket eller hur ska det gå till? Ska bli spännande att se hur allting med detta går. Hur länge skulle det vara, två veckor?

#45 - Anonym

#42 fast vad är det som säger att deltagarna kommer vara i närheten av trappan då? Jag håller med om att det verkar omständligt att ha deltagarna i huset, men tycker det är konstigt att folk direkt bara antar att dem inte har sett till att det kommer funka, visst att Jocke och Jonna är speciella, men tror inte dem är så dumma som folk verkar vilja få dem att framstå. Och vad vet du om hur mycket tid Jocke spenderar med Lunabelle? Alla föräldrar måste ju arbeta och försörja sig, och speciellt om man är egenföretagare kan man inte bara släppa allt, det finns ju ingen inhoppare som kan sköta hans del i företaget liksom.

#46 - Anonym

#43 jo dom har sagt att deltagarna ska vara på undervåningen medans j&j ska vara på övervåningen

#47 - Anonym

Ta de lugnt, det kommer bo på hotell

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com