#1 - Anonym

Hoppas på det bästa!

#2 - Sarah

Varför ha så bråttom med att bli sambos? Fungerade det inte första gången lär det knappast fungera nu heller om samma problem finns kvar. De borde kanske prova på särbolivet först tills allting är utrett.

#3 - Anonym

När I vloggen säger hon att dom fortfarande har problem?

#4 - Anonym

När de sitter i bilen efter de varit i nordstan, ^ bilden ovan

#5 - Anonym

Fast om deras problem gick så långt att dom inte längre kunde bo tillsammans och gjorde slut kanske det vore en bra idé att bo själv. Jag vet inte med Nico men Kammi har iaf aldrig bott själv. Hon gick direkt ifrån att ha bott med sin mamma hela livet till att bo med Nico. Jag tror det är nyttigt att prova på att bo själv, och eftersom deras problem är kvar tror jag även det är nyttigt med egentid och att var och en får ha sitt. Aja det är deras val, bara dom inte skaffar en till hund som måste omplaceras för att dom saknar framförhållning 😅

#6 - Anonym

VARFÖR TAR DU EJ UPP VAD JOURNALISTEN SKREV OM JOCKES SEXUELLA ÖVERGREPP?

#7 - Anonym

Du är så jävla exposed att du är betald av nyheter24, varför mörkar du det som journalisten skrev om Jocke?

#8 - Anonym

Du är korrupt och falsk Ida, säg sanningen om nyheter24 journalisten och sluta ta emot pengar för att vara tyst

#9 - e

#vad har hänt med jocke?

#10 - Anonym

#6 #7 #8 Varför ska hon ta upp något som alla redan vet om?? Och vet man inte om det kan man lätt se Cluees video

#11 - Anonym

#10 vadå ”alla” vet, sjukaste jag hört. Då behlver ju inte Ida ta upp nägot alls isåfall? Hahahaha. Hon mörkar det medvetet då hon är betald av nyheter24 vilket syns på deras sida.
Detta är så jävla sinnesjukt och äckligt. Har kontaktat flera andra medier för att lysa upp detta och Verz och hydra och andra dom vågar snacka!!

#12 - Anonym

Varför gömmer du sanningen mellan Jocke och nyheter24? Du är falsk och betald för att göra som nyheter24 säger

#13 - Anonym

Jessica Pamlin och hennes kille Martin har gjort slut, bekräftat i hennes senaste video

#14 - Anonym

#11 Hur syns det på deras sida?

#15 - Anonym

#14 vet inte alls något om vad ni diskuterar här men det finns en flik på nyheter 24s hemsida ”våra poddar och bloggar” där t.ex denna blogg och bloggbevakning finns med!

#16 - Anonym

Och Kammi går lika fort fram som alltid ja. Förstår inte varför hon/de tror att det kommer fungera den här gången när de gör noll förändring? Förutsättningarna blir verkligen EXAKT samma som när de gjorde slut. De borde bo på varsitt håll ett tag och lära känna varandra på riktigt innan de flyttar ihop igen.

Om max ett halvår kommer de antagligen gjort slut igen.

#17 - Klara

Amanda berättar att Robin gjort slut i hennes näst senaste video, jag älskar ju dom för dom var så fina tillsammans.:( https://www.youtube.com/channel/UChzdKMB5af0hm4y-uUOTVHA?view_as=subscriber

#18 - Anonym

Ida svara på alla kommentarer som ifrågasätter varför du mörkar nyheter24 och deras påhopp av Jocke och istället vinklar det till att Jocke är arg

#19 - Anonym

Jag hoppas verkligen att det funkar nu för dem. Men förstår verkligen inte varför dem stressar med att bli sambos igen. Om dem har fått flytta isär en gång innan för att de bråkade för mycket så ska man väl testa att göra något annorlunda och inte göra samma grej igen. Men men, kanske blir annorlunda får vi hoppas. Önskar all lycka till dem i alla fall.

#20 - Caloveline

All lycka till er! ❤️
Www.caloveline.com

#21 - Anonym

#18 MEN SLÄPP DE

#22 - Anonym

Varför har hon alltid så bråttom? Låt det ta lite tid och vara ifrån varandra lite

#23 - Anonym

#21 Varför ska vi släppa det? och låta bloggen vara betald av nyheter24 för att mörka vissa saker? hade Jocke gjort något hade du knappast sagt "släpp det". INGEN av er haters har ens reagerat på vad journalisten skrev, men Jocke kastar ni skit på jämt och ständigt. förklaring på detta TACK!

#24 - Anonym

#23 har du något bevis att hon får betalt av nyheter24? Nej precis sluta anklaga folk hit och dit och SLÄPP DE gå vidare med ditt liv

#25 - Sabina

Varför skulle de fungera nu? Dom har bott i från varandra 1 månad? Har fortfarande samma problem som gjorde att dom gjorde slut. Varför ha så bråttom att flytta ihop igen?

#26 - Anonym

#24 kolla deras sida så går svenska YouTubers under nyheter24 och väldigt konstigt att bloggen mörkar vad journalisten skrev för nägot och döljer sanningen trots att
Massor bet henne ta upp nyheten. Hon tar ju upp allt som är negativt emot Jocke konstigt nog

#27 - Matilda

Snälla skriv om Marcels senaste vlogg från Daisy Grace-galan... Hans beteénde där är långt ifrån okej, behöver inte ens förklara mig varför och jag är långt ifrån ensam, alla kommentarer under påpekar också att han beter sig omoget och pinsamt på galan.

De borde verkligen ha åldersgräns men vad gör man inte när 18-åringar har fått så stora plattformer..

#28 - Anonym

#26 det betyder inte att hon får betalt för de

#29 - Anonym

märks ju att det är samma människa som sitter o tjatar om att Ida är betald av nyheter24 o yada yada. lol.

#30 - Anonym

Märks att ni är unga här. Finns inte en enda platform som är helt unbiased och ovinklad. Vissa mer, vissa mindre. Alla har ett eget intresse även fast man pratar om nyheter utåt sett. Väx upp. Saknar tiden då jag också trodde att t.ex. Aftonbladet och Expressen var helt opåverkade av intresset för egen vinning. För att inte nämna intresset för att vinkla verkligheten.

#31 - Anonym

okej, det här om jocke och nyheter24.
om nu ägaren av denna bloggen bloggar för nyheter24 eller på något sätt får betalt av dom (troligtvis eftersom dom länkar den under "våra poddar och bloggar"), kan vi inte vända lite på det då?
vad jag har sett så har tex danijal lagt upp när barn eller vuxna saboterat eller på något sett gjort något mot joakim och jonna, men jag har aldrig sett att han efteråt när det framkommit att jocke hotat dom på sociala medier, lagt upp det också? varför? för att joakim är hans chef och betalar hans lön.
påriktigt nu, det märks så tydligt att det är samma person som sitter och fortfarande tjatar om det, släpp det nu för fan.

#32 - Anonym

glad att om kämpar :)

#33 - Anonym

#30 du ska bara veta hur mycket Aftonbladet och Expressen vinklar allt och skriver om texter till något helt annat som inte ens stämmer in på verkligheten eller original historian. folk tror tyvärr på allting som skrivs på nätet och går på vad som helst, ingen nyhets tidning eller blogg or what ever är långt i från sanningen av verkligheten

#34 - Belinda

#27 JA! Herregud så pinsam han var. Man skämdes ju över att se eländet.

Kan vi prata om Amirs hybris angående hans viktnedgång? (För hundrade gången han går ner nu)
Varje gång han är inne på sina viktnedgångsfaser ska han klanka ner på alla som råkar vara annorlunda än honom, sen kommer han in i sina gamla vanor igen och då minsann är det inget fel att överäta och äta ute hela tiden. Samma sak om och om igen! Går vi tillbaka i tiden så ser vi detta beteende upprepa sig konstant.

Dock skjuter han sig lite i foten när han ger sig in i fighten mot Lady Dahmer. Den kampen kommer han aldrig vinna.

Frågan är, VAR är Felicia B och Sara Songbird som ALLTID hugger mot andra som fatshamar? Eller vågar dom inte ge sig in i kampen mot Amir?

#35 - Anonym

Keku har släppt en video där han berättar vad han själv såg och hörde när Ben och Nicci var tillsammans. Om det han säger är sant så är Nicci värre än vad jag trodde.

#36 - Anonym

#35 dock är det ingen som kan styrka de han säger då han inte har konkreta bevis, men skulle inte förvåna mig om de skulle va sant

#37 - Anonym

#34 antar att du inte vet va hybris betyder eftersom du skriver så som du gör.

#38 - Anonym

#37 Det där är ju hybris. Liksom han får liiite kritik för att han jojobantar och han flippar ur och börjar fatshamea och prata om att "han ska göra det alla vill men inte orkar". Please liksom, sitt ner i båten, om han nu verkligen gör det för sin egna hälsas skull kunde han skitit i vad alla andra sa och kört på som alla andra vuxna människor. Stör mig också på att ingen av dem andra kroppsaktivisterna -har tagit upp hur han beter sig. Det är liksom bara Lady Dahmer som har tagit upp det. Var är Felicia Bergström och Sara songbird?

#39 - M

#38 Har undrat samma sak! Varför hör man inte Felicia eller sarasongbird säga någonting!?? Men när Lucas Simonsson skämtade om att man blev tjock om man åt choklad (minns inte exakt vad han sa, men inget allvarligt vad jag mindes) då jävlar blev det liv på dem. O nu har Amir flippat sönder totalt om överviktiga o dem säger inte ett knyst. Själv tror jag att det är för att han är gay. Dem är så PK att dem inte vågar säga ifrån en homosexuell person.

#40 - d

#38&39 kollat båda deras instagram då jag förväntade mig något men nej ingenting. :-)

#41 - Anonym

Kommentarsfältet här är så gulligt! Tjat om "mörkande" av nyheter and whatnot. Herregud, det är influensers, vandrande reklampelare, vi snackar om här. Inte regeringen och mörkande av espionage eller hemliga vapendepåer eller korrupta myndigheter. Relax!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com