#1 - Anna

Joakim bara snälla lägg ner & sluta hacka på allt & alla & ta sånt privat istället... så onödigt & omoget gjort

#2 - Anonym

Som att inte Jocke har clickbait på sina videos
....

#3 - Caloveline

Varför kontakra han inte nyheter 24 privat?
Www.caloveline.com

#4 - Anonym

Hahaha men jocke lugna dig. Journalistik har funkat sådär i decennier, andra kända som blir ”utsatt” för samma sak tar det oftast med en klackspark medans jocke blir bokstavligt talat rasande och beteer sig illa mot journalisten.

#5 - Anonym

Ah för Joakim och Jonna clickbaitar absolut inte? 🤨

#6 - Anonym

Han är så himla dryg.

#7 - Anonym

Åååh nej va pinsamt har gör bort sig inför hela svenska folket

#8 - Anonym

Oherregud vad håller jockiboi på med. Dedär är så omoget så det är galet jag skäms när jag läser det. Usch för han, han ska vara en vuxen människa då tycker jag man hanterar detta på ett bättre sett och jag ser heller inget fel med ”nyheten”?

#9 - Dedu

Jocke behöver hjälp.
Bara lägg ner för fan! Patetisk människa

#10 - Anonym

"då är den enda utbildningen man behöver gå att lära sig cntrl + c och att sen kunna ljuga hyffsat" vänta, joakim måste ju beskriva sig själv... eller?
är verkligen rubriken clickbait, är det inte exakt vad som hände? är inte jocke och jonnas titel "avklädd inför polisen" också clickbait då, eller va?
vem fan läser ens nyheter24?
så många frågor...
riktigt pinsamt beteende av jocke

#11 - Linnea

Kan vara det mest överdriva jag varit med om. Märkligt nog är dom störst på youtube i Sverige och lägger man då upp en spännande story är det väl inte jättesvårt att förstå att nyheter24 som mer är en skvaller tidning använder det för slänga upp en nyhet. Tror varken nyheter 24 eller tjejen som gjorde artikel kallar sig för krävande journalister i just denna nyhet. Jocke bör verkligen anställa en PR samt en manager som sköter detta privat. Helvete, snubben är ändå 30+

#12 - Anonym

Ni förstår väl att Jocke skriver sånt här på deras facebook sida för att få uppmärksamhet så att fler personer ska börja följa dom. Han är precis som Nicci

#13 - Anonym

JAG.DÖR ”du är en varg” jag dööööööör så jävla kul

#14 - Anonym

Jocke och Jonna har ju skrivit exakt samma sak på bilden till videon just innan den börjar??

#15 - Anonym

”Enda gången du kan svara kritik är offentligt” kommer från rätt mun ajahahha

#16 - jk

Älskar att han inte vet hur wikipedia fungerar också! Väääääldigt vanligt att använda som källa och godkänd om man kollat källkritiken, märks att han inte har en susning om källkritik och hur man ska gå till väga.

#17 - Anonym

Han kan ju inte veta vad clickbait är. För det första var det EXAKT vad som hände, och för det andra så skriver inte journalisten annorlunda än vad J&J skrev i titeln på videon. Så det är okej att ”clickbaita” när det är dom som gör det eller va..?

#18 - Anonym

pinsamt pinsamt pinsamt

#19 - Anonym

Märks det är barn här bara, Jocke och Jonna är ingen publicist emmer nyhetsbyrå som förmedlar opartiska rikstäckande nyberer i sina medier. Att jämföra att dom klickbetar sina egna videos med nyberer24s artiklar är skrämmande. Och antar det är unga personer i detta kommentarsfält. Han har all rätt att ifrågasätta detta och ser även stort medhåll från många vuxna på Facebook. Måste ställa mig frågan varför hatet nästan enbart sker här emot J&J. Är det pga det är unga personer? Att hatiska personer samlas här? Eller att man kan få vara anonym här?

#20 - Anonym

”Hahahah” skriver man om man är ett barn, dom härskarteknik. Han är 30+ och pappa, sluta skriv och uttryck dig som ett barn.

#21 - Anonym

#19 du verkar ju inte själv veta va clickbait innebär, nyheter24 har inte clickbaitat någonstans utan bara ha skriver precis de som Jonna ha berättat i videon, och att Jocke sen skyller på att det är clickbait så vet jag helt ärligt talat hur Jocke tänker? Man får använda sig av andras material så länge J&J inte ha copy right på sina videos vilket dom inte verkar ha för då kunde J&J bara stämma nyheter24

#22 - Bella

Men gud vad pinsam Jocke är. Han beter sig ju som ett barn här, ta det privat istället som en vuxen!

#23 - Anonym

åh herregud Jocke är ju så pinsam.

#24 - Viktor

Skillnaden här är väl att nyheter 24 sätter rubriken "Jonna lundell tvingades klä av sig inför polisen".. Sen finns det dem som bara läser rubriken och ba "jaha, så går det till hos familjen lundell".. Eller i Jockes fall där det skrevs "Joakim lundell sprang ifrån polisen".. Joakim & Jonna sätter rubriken på sina videos med också "STORYTIME" vilket betyder att dem berättar, det gör inte nyheter24!

#25 - Vaaarför inte

Jocke har ju tappat det helt, det är istort sett bara extra reklam för dom. Och det är inte clickbait, då hade det väl sått jonnas mystiska sex len med poliserna nere i källaren. Men det gör det inte utan det är samma som Jocke och jonna lagt upp.

#26 - Anonym

Har alla hormonstinna småbarn skrivet av säg nu ???
Den där importvaran är ingen Journalist o kommer aldrig o bli
hoppas J&J går vidare med detta via sin advokat.

#27 - Anonym

Ääääh va?! Rubriken är ju ungefär detsamma som deras egna? Vad f*n är problemet

#28 - Anonym

#26 nyheter24 har inte brutit mot någon lag så lycka till med de 😂😂

#29 - Anonym

#24 Jonna tvingades ju faktiskt att klä av sig inför polisen de har hon ju själv sagt och att Jocke påstår att dom clickbaitar så har han ju tappat de helt och behöver ta en paus från sociala medier

#30 - Anonym

Så journalisten clickbaitar, men han clickbaitar inte? Det är ju hans titel, va i helvete är det här för logik?

#31 - -

Amanda och Robin har gjort slut

#32 - Anonym

Spännande att Jocke och de som försvarar honom tydligen är utbildade journalister... han har ju tappat det. Och att han ens skriver på Facebook när han som yrkesperson ifrågasätter en journalist, det är helt oförståeligt och ganska talande för hans kompetens och mognad.

#33 - Anonym

Så nu skall Jocke och Jonna ge bort affe. Först hästen och nu deras enna hund. Vem blir det nästa i deras djurskala som de skall ge bort?

#34 - Anonym

Tycker verkligen att joakim ska tillämpa sina ord på sig själv om att bete sig illa på nätet. Han är vetkligen dubbelmoral, han vill inte att sina följare ska bete sig på detta vis, skriva kränkande saker eller sprida hat men när han själv gör det om och om igen är det okej? Nyheter24 är absolut inte en speciellt bra ”nyhetssida” enligt mig men oavsett så beter man sig inte sådär mot någon det är rentav barnsligt!

#35 - Anonym

#33 Fast dom kan inte ha en aggressiv hund nära ett spädbarn de fattar du väl själv och som J&J sa Affe mår ju inte bra att vara i deras familj och de bästa för Affe är han kommer till en ensam familj som kan ge den uppmärksamheten till Affe som han kräver och dom har hittat en annan familj och Affe kommer att hälsa på Batman ibland för att leka och busa, det är ändå ett bra beslut av J&J med tanken på Lunabelle

#36 - Anonym

35: det håller jag med om har själv två hundar. Och jag hade inte ihäller villat ha en aggressiv hund om jag hade haft ett spädbarn. Jag skrev absolut inte något hat.

#37 - Anonym

Skäms för honom. En känslig mansbebis är vad han är. Tragiskt,

#38 - Anonym

Det är helt bortom min förståelse hur denna människa har en av Sveriges största Youtube-kanaler? Vem i hela friden sitter och kommenterar som han gör? Blir mörkrädd

#39 - Anonym

Jocke behöver ju tagga ner, fokusera på din unge och sluta skapa drama som om du går I högstadiet

#40 - Anonym

Wikipedia är en bra källa men go on jocke

#41 - Anonym

#40 Om man går högstadiet, sure. Om man är journalist, (X) Doubt

#42 - Anonym

Tycker alla går in och kollar på clues Klipp

den där människan är inte värd skiten under skorna nån som vet hennes adress?

#43 - Anonym

Asså gnället om wikipedia...
1. Wikipedia bygger på källor, det kan komma falsk information men vet man hur wikipedia som databas fungerar vet man även om att det finns enormt många personer som underhåller och ser ingenom ändringarna som görs i de olika avdelningarna. Felaktig information försvinner ofta inom ett pr timmar/dagar. Det här att wikipedia är skit är nästintill någon myt som alla ba rättar sig efter utan att själv förstå VAD wikipedia är och HUR det drivs. Och som sagt bara för att informationen står på wikipedia istället för sidan den hänvisar till i källanvisningen, innebär det inte att det blir mindre korrekt.

2. Ni är fan korkade om ni påriktigt tror att det krävs studier eller dylika källor för att förklara begreppet CLICKBAIT. Lol asså.

#44 - solazzo

Ni glömde ta med printen där journalisten ifråga bad hans följare att knulla sin mamma...

#45 - Anonym

#44 klart dom gjorde, allt ska vinklas emot Jocke eller Jonna! Ida länka clueeless video och visa vad journalisten var skrivit och hur hon ljög om att bli hackad

#46 - Anonym

Så pinsamt för all som gav Jocke skiten nu mär cluee läckt alla prints vad journalisten skrivit och bland annat hånat sexuella övergepp och annat

#47 - Anonym

Det är otroligt fel av Quetzala att göra och håna både Jocke och följare MEN Quetzala gjorde fortfarande inget Clickbait som Jocke påstår det är JOCKE som starta all drama och ingen annan

#48 - Anonym

#48 att hota och håna ska de så klart stå

#49 - Anonym

Posta sanningen bakom detta eller får du inte det då Nyheter24 samarbetar med denna blogg? KORUPPT!

#50 - Anonym

#48 handlar om flertalet gamla artiklar vilket Jocke bevisat och visat i livestreams som finns sparade av YT kanaler om du söker så jo felet ligger hos henne

#51 - Anonym

#48 handlar om flertalet gamla artiklar vilket Jocke bevisat och visat i livestreams som finns sparade av YT kanaler om du söker så jo felet ligger hos henne

#52 - Anonym

#51 Så du menar att det bara är J&J som får clickbaita men ingen annan?

#53 - Anonym

#52 1. Dom äger materialet! 2. Dom är inget nyhetsmedie 3. Dom har storytime bakom medans nyheter24 skriver som om det hänt i nutid 4. Hur gammal är du egentligen som ställer en så dum fråga?

#54 - Anonym

#43 "Felaktig information försvinner ofta inom ett pr timmar/dagar" därav är det inte en pålitlig källa, hämtar man sin information vid fel tillfälle så finns risken att man får fel information.

#55 - Anonym

#48 Det är väl klart att det är en clickbait? En clickbait innebär inte att det som står i titeln är felaktigt.

#56 - Anonym

#55 på vilket sätt är det en clickbait och titeln stämmer överens med innehållet? Nej det är ingen clickbait inte enligt min åsikt i alla fall

#57 - Anonym

#56 för det beskrivs som det är en aktuell händelse, herregud vad är det du ej förstår?

#58 - Anonym

#57 "Jonna Lundell berättar nu om något som hände henne år 2013" "Jonna Lundell TVINGADES klä av sig framför polisen" Hur beskrivs det som en aktiv händelse? Snälla berätta så min underutbildade hjärna kan förstå :)

#59 - Anonym

#56 En clickbait innebär inte att det man har i titeln inte stämmer överens med innehållet. Det du tänker på kallas "falsk clickbait".

#60 - Anonym

#58 det är en aktiv händelse pga Jonna berätta historian i nutid. Inte själv Händelsen är aktiv men Jonna berätta den i nutid

#61 - Anonym

Jag tycker inte att Quetzala har gjort något fel förutom att håna och hotat Jocke och följare det är faktiskt dagens samhälle som få lära sig att ta reda på fakta att läsa en artikel innan man sitter och skriver skit

#62 - Anonym

#60 ??????????????????????????????

#63 - Anonym

#61 Kolla på cluees senaste video och kolla om du fortfarande tycker att hon inte har gjort något fel :)

#64 - Anonym

#63 jag skrev ju att hon inte gjort något fel förutom att hotat och hånat Jocke och följare läs min kommentar igen

#65 - Anonym

Jockes beteende e pinsamt asså...

#66 - Anonym

#65 du bör nog kolla cluee news video innan du yttrar dig om Jocke igen hahahahhaha

#67 - Anonym

#66 det är Jocke som började allt detta dramat från början. Hon som skrivit artikeln har inte gjort något fel det är klart att man får clickbaitar de gör ju J&J hela tiden det är svenska folket som borde lära sig att trycka sig in på artikeln läsa allt och ta reda på fakta innan man skriver skit..

Och sen hon som har skrivit artikeln har gjort fel ja att hota och håna det är inte okej någonstans men ni får inte glömma att hon skrivit artikeln aldrig gjorde något fel från början de va Jocke som påstod de och började hela detta dramat. Man får clickbaitar om man vill det är inte bara Youtubers som få göra de

#68 - Paula Smilee

Vem fan läser ens Nyheter24? Riktigt skit sida ju, inga riktiga nyheter what so ever för den delen heller.

#69 - Anonym

#67 du kan kolla cluue news eller rask så finns det bevis och fakta som visar att Jocke aldrig börjat detta. Du är en jävla snorunge som ogillar Jocke och därför automatiskt skyller allt på honom. Quetzala har gjort bort sig big time. Och Ida som äger bloggen skyddar henne genom att vinkla inlägget.

#70 - Anonym

Nu får han väll ändå ge sig. Det är ju inte ens clickbait, allt är ju sant.
Dessutom att han skriver mina bröders åsikter. Kommer inte dem åsikterna påverka Lunabell? Är det dem värderingarna dem vill att hon ska få? Så himla glad att jag slutat följa dessa människor, synd att jag inte insåg innan vilka dem egentligen är. Jag är säker på att de får gå igenom mycket skit eftersom de är så offentliga men de ger mycket skit också.

Glömde nästan, skulle han inte bli mer mogen? Men drama ligger i deras natur så det går väll inte att undvika.

#71 - Anonym

Nu får han väll ändå ge sig. Det är ju inte ens clickbait, allt är ju sant.
Dessutom att han skriver mina bröders åsikter. Kommer inte dem åsikterna påverka Lunabell? Är det dem värderingarna dem vill att hon ska få? Så himla glad att jag slutat följa dessa människor, synd att jag inte insåg innan vilka dem egentligen är. Jag är säker på att de får gå igenom mycket skit eftersom de är så offentliga men de ger mycket skit också.

Glömde nästan, skulle han inte bli mer mogen? Men drama ligger i deras natur så det går väll inte att undvika.

#72 - Anonym

Men väjför moste alla hata po Jocke han äj osköldig och äj min största idol i häla plänäten :(

#73 - Anonym

#72 blir inte lika kul när man gör det så uppenbart fake

#74 - Anonym

Varför blir han ens sur över en clickbait när dom själva clickbaitar hela tiden på youtube man FÅR clickbaita om man vill de finns ingen lag som säger att man inte får.... Seriöst Jocke måste börja växa upp snart han är fuck*ing en pappa på 30+

Och sen hon som har skrivit artikeln och hennes beteende det är en annan sak som kan diskuteras och andra sidan så bör inte jocke kasta sten i glashus då han också har hotat följare förut och skrivit skit till personer

#75 - Anonym

Ida? Varför lägger du inte ut cluee news video? Eller håller ni varandra bakom ryggen då du tillhör nyheter24??

#76 - Anonym

Varför döljer du vad som hänt? Skriv om cluee news video som visar vad journalisten gjort

#77 - Anonym

#76 alla vet ju redan om cluee klipp vadå döljer ?

#78 - Anonym

#73 Hahaha snälla håll käften, varför så bitter människa? Låt personen ha kul? Du är säkert en sån som är inne här 24/7 utan humor. Stackarn 😂😂😂😂😂

#79 - Anonymous

Jocke är en del av det kränkta nya Sverige ser jag 😂😂😂😂

#80 - Anonym

Ni här inne är väl det kränkta Sverige haha

#81 - Anonym

#80 då har du nog inte läst kommentarerna om du tror att denna sidan är kränkt 95% av alla här inte tycker att jockes beteende är löjligt när han själv clickbaitar hela tiden på youtube

#82 - Anonym

#81 här inne** ska de stå

#83 - Anonym

#81 här inne** ska de stå

#84 - Anonym

#81 vilket bevisar att du är ett barn utan kunskap, du kan ej jämföra en nyhets tidning med deras personliga youtube kanal! Är detta ens på riktigt? Vilka samlas här? 12 åringar? Hade gärna velat veta medelåldern på detta kommentarsfält. För är så dumma argument att man blir mörkrädd

#85 - Anonym

Journalisten hånar jockes sexuella övegrepp som barn och ingen bryr sig, hade Jocke gjort detta hade det varit över 100 kommentarer hur idiotisk han är. Talar inte detta för dubbelmoralen här inne? Hahaha

#86 - Sanna

Kolla Alice stenlöfs story på Insta! Bianca håller typ på med hennes kille, helt sjukt

#87 - Anonym

#84 Vem har sagt att en Journalist inte får clickbaita?

#88 - Anonym

#85 alla har slutat bry sig om Jocke för längesen pga hur mkt skit han själv har gjort och fortfarande gör ibland på sociala medier och ljuger OSV, så det är ingen som tar Jocke på allvar längre

#89 - Anonym

#86 Dom dansar och kramar varandra en gång....

#90 - Anonym

#85 Om ALLA slutat bry sig är det konstigt att dom har flest tittare på sina videos av alla svensktalande kanaler, så ditt resonemang går inte alla ihop. Bara för du är en ung person med åsikter sp betyder det inte att det speglar alla eller majoriteten. Mer korrekt vore ”jag har slutet bry mig om Jocke”

#91 - Anonym

#91 det är fel av henne att hota och håna och skriva äckliga saker men lika fel av andra att hänga ut en människas identitet på internet de försvinner aldrig på internet så fort man lagt ut något där

#92 - Anonym

#86 Hahaha driver du, de håller verkligen inte på?? Herregud tror du hon skulle stå och filma om så var fallet, de pratar ju bara och kramas

#93 - Freddy

Jocke är arg. In other news: Vatten är vått.

#94 - Anonym

Enligt Chrille video så har Therese Lindgren en gång skrivit till honom vilken snygg & trevlig kille han är

#95 - Anonym

#94 jaha och? få man inte ge komplimanger eller? Bara för att man ge någon en komplimang så betyder de inte att man är kär i den personen och sen kan detta varit när hon och Anders hade gjort slut osv.

inget fel med att ge snälla komplimanger så som snygg oavsett vilket kön man säger de till

#96 - Anonym

#94 han påstår de ja men han har inget bevis som kan bevisa att hon faktisk har skrivit de

#97 - Anonym

#94 haha tror du på allt Chrille säger eller? Isåfall bör du sluta titta på honom, han snackar för att det är underhållande inte för att vara en informerande källa

#98 - Anonym

Hopps Jocke printar alla gånger han fått skit här, sen när sannngen kommer fram, som i detta fallet att journalisten hånade övergrepp och annat så blir det tyst! Ingen ifrågasätter det hon gjorde emot Jocke. Hade Jocke gjort detta hade ni här halshuggit honom. Så ser du detta Jocke så börja printa allt för när du hamnar i kritik kan du enkelt göra en video och påvisa dubbelmoral här, alla får tydligen hoppa på Jocke men öppnar Jocke ens munnen ska han få skit.

#99 - Anonym

Tova Helgesson och australienska Eleanor Neale är såååå lika

#100 - Anonym

Tova Helgesson och australienska Eleanor Neale är såååå lika

#101 - Anonym

Tova Helgesson och australienska Eleanor Neale är såååå lika

#102 - Anonym

Hon är inte australiensk utan hon kommer från England

#103 - Anonym

Fy fan va patetisk asså, orkar inte ens, och han ska vara en av Sveriges största YouTubes, vilket jävla skämt

#104 - Anonym

#103 berätta vad han gjort för fel då ditt jävla skämt?? kasta skit men säg då också vad du grundar det på?

#105 - Anonym

Det är okej att tycka om Joakim Lundell, och SAMTIDIGT tycka att hans beteende i media är under all kritik. Det GÅR att tycka om någon utan att hålla med hen i allt hen gör. Ni som gillar Joakim behöver inte försvara honom varje gång han figurerar i media.

Jag tycker dock inte om Joakim Lundell, men det beror helt på att jag förväntar mig mer av vuxna människor. Därför följer jag inte heller Anjo, Cluee och alla de andra vuxna männen på YouTube som skapar mer drama än högstadietjejer.

Men vet ni, vad jag tycker om dessa personer kvittar. För de bryr sig inte om vad jag som ensam individ tycker. Och det är faktiskt helt okej. :) Glad måndag, på er!

#106 - Anonym

Kammi och Nicco ska flytta ihop IGEN.

#107 - Anonym

Blir mörkrädd av att läsa vissa kommentarer här.

#108 - Anonym

Varför vågar inre bloggägaren skriva sanningen om vad journalisten i fråga gjort??? Varför mörkar du nyheter för att skydda nyheter24 Ida?????

#109 - Anonym

Korrupt skit, bloggen mörkar sanningen för man har ett kontakt med nyheter24, Verz och hydra, cluee exposa skiten ur bloggen och bloggägaren tack!!!!

#110 - Anonym

#108 Vilka nyheter mörkas?

#111 - Mediabloggen

Intressant, får se om hela sanningen kring detta kommer fram.

#112 - Anonym

#110 Journalisten har hånat sexuella övegrepp och finns prints på detta samt andra grova påhopp på föräldrar och sexuella kränkningar och olika slags hot!

#113 - Anonym

SLUTA VINKLA och skydda nyheter24 bara för att du får lön av dom Ida, du är korrupt och betald för att mörka nyheter

#114 - Anonym

#110 På vilket sätt är det relevanta nyheter för Svenska Youtubers? Kan nog passa bättre på andra plattformar för nyheter.

#115 - Anonym

Jag hade gärna sett dina betyg i grammatik Ida eller vad du nu heter.

#116 - Anonym

lol Jocke tar eld. Skulle inte han vara vuxen nu?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com