#1 - Anonym

Skicka hem dom istället. Dom har inget i det här landet att göra om dom inte kan uppföra sig

#2 - Anonym

Det tar alltså 2 år att sätta dit dom i rättegång? 😂 Sveriges rättssystem 😂

#3 - Anonym

#1 vem har sagt att det är invandrare? Kan lika gärna vara svenskar

#4 - Anonym

#1 rassesvin

#5 - Anonym

#4 fast du är ju inte en bättre människa som kalla andra för svin. Oavsett om någon annan är otrevlig så ska du alltid svara vänligt tillbaka. Kärlek övervinner hat

#6 - Anonym

#2. Ett år och några månader är det

#7 - Anonym

#3 Jag har sett övervakningsfilmen. Det är två stycken invandrare, säkert i 15-årsåldern. Gör det mig till rasist för att jag tycker att folk som inte respekterar våra lagar och vår kultur borde åka tillbaka dit dom kom ifrån then so be it

#8 - Anonym

#7 har inte ens sagt att du är rasist men det är ett onödigt uttalande av dig när du vet hur människor kommer att reagera på de

#9 - Anonym

#7 Hur kan du se på en film om någon är "invandrare"? Kan de inte lika gärna vara födda i Sverige?

#10 - Anonym

Skönt att rättvisan vann och att dom fick ta sitt straff. Fy för såna människor som inte kan acceptera människor såsom dom är.

#11 - Anonym

#9 För att folk som är födda i Sverige inte brukar bryta på något annat språk

#12 - Anonym

#11 jo de kan man har man föräldrar som är från andra länder så klart man bryter mellan 2 språk

#13 - Anonym

Jag stör mig så sjukt mycket på misslisibell. Aldrig gjort det och tyckt att hon har varit duktig. Men nu orkar jag inte mer.

I hennes senaste video upprepar hon sig. Stod inte ut efter ett tag. Vet inte vad hon ville få ut i den videon. Nej, hon är inte bra längre.

Sen stör jag mig sjukt på alla diagnoser som hon gett sig själv. Visst, hon har säkert problem med maten, ångest, social fobi. Det sistnämnda har hon garanterat inte utan bara är introvert och brist på det sociala. Men blir så less när hon inte säkert hjälp. Hur ska hon klara av att ta sig ur alla diagnoser? Hon behöver kbt.

Sen blir jag så fundersam hur kunnig hon egentligen är inom skönhet. I någon video testade hon hudprodukter i en vecka. När hon liksom inte fattade att det tar minst en månad för hyn att vänja sig.

#14 - Anonym

#13 om du stör dig så mycket på henne så sluta koll på henne då hur svårt ska de va? en simpel lösning

#15 - Viktor !

Skönt att rättvisan vann till slut!

#16 - Anonym

#14 tro mig, det har jag efter senaste videon:)

#17 - Anonym

#16 då behöver du inte fortsätta klaga på henne då.

#18 - Anonym

#13: Håller med, hon säger jämt att hon är så mogen för sin ålder men tycker att det lyste igenom i hennes senaste video hur ung hon är. Hon ältar fortfarande det som hänt och ursäktar sig med att hon har den ena diagnosen efter den andra utan att ha sökt hjälp. Visst, har misstänkt att hon har en ätstörning så där misstror jag henne inte men de andra diagnoserna har jag svårt att tro på. Jag har också svårt för att träffa nya människor och avskyr att sätta mig i situationer där jag i princip är tvungen att umgås med folk, men skulle aldrig påstå att jag har socialfobi.
Sen är det inte konstigt att folk undrar över hennes kille då hon hintar om saker som hänt i hennes förhållande heeeeelaaaa tiden. Vill hon hålla sitt förhållande privat är det kanske inte så smart att göra så.

#19 - Anonym

#18 Jag tycker det verkar som att hon vill att folk ska undra och därför så hintar hon en massa om det hela tiden.

#20 - Anonym

#18 #19 gråt gråt småbarn som inte ha något liv utan måste sitta och klaga på en person som ni inte ens känner i verkligheten

#21 - Anonym

Vet ngn om ben o Diana e tsm orkar verkligen inte kolla på videon ben la ut

#22 - Anonym

#20 Man behöver inte vara ett småbarn bara för att man inte tycker och tror som du gör.

#23 - Caloveline

Ush vad hemskt! Hoppas Amir och Marcel har återhämtat sig från händelsen! ❤️
Www.caloveline.com

#24 - Anonym

Vlad Reisers låt var som en mordförsök på halva Sverige. Mina öron blöder...

#25 - Anonym

#18 - Ja, jag tror att hon ändå gillar uppmärksamheten hon får när hon nämner killen sin. Det syns ganska tydligt. Hon har ju hintat om killen eller allmänt dejting senaste månaderna. Såklart blir folk nyfikna. Tror hon inte fattade konsekvenserna att hinta killen så mycket som hon gjort. Att det skulle gå obemärkt förbi. Om hon ville att hennes kärleksliv ska vara privat så borde hon från första början inte ens nämnt dejtingen och att hon är i förhållande. Förstår att hon vill ha privatliv, men hon måste bli bättre på att särskilja på privat och inte privat. Det hon vill ska vara privat borde hon inte exponera på sina sociala medier.

Aja, hoppas hennes förhållande går bra och att de är lyckliga.

#26 - Anonym

#22 Man är ett småbarn när man klagar på en person som man inte ens känner i verkligheten.... sorgliga liv ni har

#27 - Anonym

#25 fyfan va du överdriver och vinkla allt du ser åt fel håll 😂😂

#28 - Anonym

Misslisibell gillar verkligen att tycka synd om sig själv haha

#29 - Anonym

#26 På vilket sätt klagade jag på henne när det enda jag skrev var att jag tror att hon gillar att folk frågar och är nyfikna och att därför hon hintar om det hela tiden. HUR fick du det till att jag klagade i det jag (#19) skrev?

#30 - Anonym

#28 och du gillar verkligen att klaga på folk som du inte ens känner.... alla ni som klagar på Lisa hur vet ni att hon inte ha varit och gjort utredningar hos vuxen psykiatrin och gått i terapi OSV ??? det har ni ingen aning om ifall hon har gjort. Hon har ingen skyldighet att visa de papper som hon kanske ha från en psykolog det är liksom privata papper som man inte bör visa på sociala medier, det ända hon kan säga är va hon själv känner och dess symptom på diagnoser. Innan ni snackar skit om någon annan ta reda på riktig fakta först. Som sagt ni har ingen aning ifall hon har gjort utredningar eller inte ni bara sitter och påstår en massa skit

#31 - M

#25 Hon sa ju för fan klart och tydligt i sin senaste video att hennes tanke aldrig varit att hålla förhållandet privat? Hon säger att hon snart kommer att vilja visa upp sin kille i videor etc, men att det självklart inte är något man gör med en gång, vilket är VÄLDIGT förståeligt. Hade du velat visa upp din nya partner inför flera hundratusentals människor när ni knappt varit tillsammans i en månad? Tror inte det va. Det är hennes första förhållande, och som hon själv nämner vill hon uppleva den första tiden med enbart honom. Totalt rimligt tycker jag.

#32 - M

#25 Dessutom vet väl de flesta redan vem hennes kille är, så vad är det du är så nyfiken på egentligen?

#33 - Anonym

Lisas pojkvän Carl har en youtubekanal som heter Janne TV, i deras senaste video som laddades upp för 20 min sedan kan man både se och höra att Lisa sitter i bakgrunden. Så nu är det bekräftat att ryktena stämmer

#34 - M

☝🏼 Han kommenterar även hennes bilder öppet så tror inte det är speciellt hemligt längre

#35 - Anonym

#30, hon har förfan sagt att hon aldrig sökt hjälpt så det du säger håller inte.

#36 - Anonym

#35 skicka mig källan där hon har sagt precis de

#37 - Sabina

Sveriges rättsystem är ju bra... att de ska ta 2 år lixom

#38 - Anonym

Någon som har länken till domen?

#39 - Anonym

#26 Okej, jag antar att du inte hade något vettigt svar på min fråga - hur det jag skrev var ett klagande. Så jag drar slutsatsen att du insåg att du hade fel om mig, att jag inte är ett småbarn och att jag inte klagar på Lisa.

#40 - Cp

Att dom är vandrare är fakta

#41 - Hjärta

Deras mammor är nog stolta :’)

#42 - Anonym

Namnen på personerna som gjorde detta mot Amir och Marcel läckte ju ut i samband med att Amir lade ut bilder på killarna, på sin story och eftersökte deras namn. Det är invandrare med utländska namn.

#43 - Anonym

#20: Du ser inte ironin i det du skriver eller? Du känner varken mig eller #19 och ändå sitter du och klagar på oss. Sen skulle jag knappast påstå att jag ”klagar” på misslisibell, bara kritiserar hennes beteende och tankegångar då det bara blir fel hela tiden. Och kritisera får man göra, oavsett om man känner någon eller inte.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com