Biancas planer att dejta en världskändis

Rebecca Stella och hennes fästman Manny ska gifta sig i år och Bianca har fått en inbjudan och ser en möjlighet att dejta en världskändis. 
 
Rebeccas fästman är nämligen bra vän med stora artister som The Weeknd, Drake, French Montana mfl. 

Biancas agent Vanessa berättar i podden "Nu börjar livet" med Rebecca och Vanessan: "Bianca är nyfiken på hur gästlistan ser ut, hon vill ju träffa en man på ditt bröllop. Hon fick lite hybris vem hon skulle välja, det var så roligt eftersom hon sa Drake... nja"
 
 
Rebecca berättar att det inte var självklart att bjuda Bianca eftersom hon inte var säker på om Bianca var en äkta vän: "Jag undrar om hon [Bianca] är en äkta vän. För att mina äkta vänner, till exempel om jag släpper en teaser, de repostar utan att tveka. Nej skämt o sido, men jag tycker att man pushar varandra och jag är besviken att Bibban inte gjort det, eftersom jag pushat Caia. Jag kommer skicka en inbjudan till Bianca eftersom jag lovat henne, men däremot är det här en känga till henne." 
 
 
#1 - A

Hoppas Bianca blir tillsammans med en svart rappare som tex drake. Tänk mixed kids😭😍

#2 - E

Men varför bjuda in ens om man redan nu vet anledningen till varför Bianca kommer att gå?
Liksom ” Hej jag kommer på ditt bröllop, men endast för att din man känner stora rapprofiler som jag kan försöka hooka upp med på din stora dag!” Alltså va? Är hon där för Rebeccas skull då? Njaa.. Då tycker jag att Rebecca ska välja de HON vill ska få gå, inte bara bjuda influencers för att vara snäll..

#3 - Anonym

Precis som de som baserar vilka som är äkta vänner efter huruvida de kommenterar varje bild

#4 - Anonym

Skulle verkligen inte bjuda en "vän" om jag visste att personen endast var där för att träffa en man. Om hon ska vara där så ska det ju vara för att stötta och fira sin kompis som gifter sig.

#5 - Anonym

Loool

#6 - Anonym

#1
Hahahah du tror verkligen

#7 - Anonym

Lägg till bente på sidan någon gång!!!

#8 - Anonym

Grattis till Rebecca och Manny vilka dom än är vet jag inte 🤷‍♀ Men all lycka och kärlek till dom i framtiden, och till Bianca så hoppas jag att hon växer upp snart och sluta bete sig som en tonåring, det är verkligen inte okej att utnyttja en annan människa för ens kändisskap det är bara vidrigt, och Bianca vet ju själv hur ont det gör att bli sårad, usch vilket äckligt beteende av henne.

#9 - :)

HON VAR IRONISK herregud om det nu var så att hon påriktigt ville gå på ett bröllop bara för att träffa en känd person att dejta skulle hon väl inte säga det till brudens bästavän?

#10 - Anonym

Annonserna på bloggen är så irriterande på mobilen. Täcker hela skärmen

#11 - Anonym

#9 Heter man Bianca Ingrosso så tänker man inte innan man talar eller ens tänker alls, tror absolut inte att hon är ironisk eftersom Rebecca reagerade som hon gjorde

#12 - Anonym

Vad äcklig influencer-världen är? Rebecca Stella ger en känga för att Bianca inte pushar henne "för att hon minsann pushar Caia"? Så hon pushar Caia bara för att få någonting tillbaka, inte för att hon genuint vill?

Visar ju bara hur falsk och oäkta influencers är. Usch. Vuxna människor som beter sig som barn hela högen.

#13 - Anonym

Alltså vad är det för fel på dessa människor?

#14 - Anonym

ta detta med en skopa salt herregud? människor förstår inte humor/sarkasm för fem öre idag

#15 - Anonym

Vart är humorn och saksmen i detta? När Rebecca klart och tydligt inte tyckte att de va okej av Bianca att uttala sig så här och nej då är man inte ens äkta vän om man ska ragga på ens väns bröllop

#16 - Anonym

”Äldre inlägg”??? Visas bara ETT inlägg åt gången så man ska behöva klicka fler ggr? Nej tack

Svar: Vi försöker åtgärda problemet
svenskayoutubers.se

#17 - Anonym

I vilket avsnitt pratar de om detta?

Svar: Avsnittet heter "Vår hemlighet"
svenskayoutubers.se

#18 - Anonym

#1 lol du är äcklig som bidrar till fetischisering av mixed personer och colorism. Skärpning

#19 - Anonym

Har Nina och Marcelo gjort slut?

#20 - Anonym

Rebecca stella är ju för snäll

#21 - Anonym

ASSÅ WTF. ALLA som har lyssnat på podden vet att det är fucking oseriöst. Dom skrattar o skojar om det, för helvete sluta vrida på allt

#22 - #9

#11 Du och någon/några andra har ju inte fattat någonting, Rebecca var inte irriterad på Bianca för att hon hade sagt att hon skulle hitta en kändis att dejta på bröllopet, hon var ”irriterad” för grejen med att Bianca inte hade pushat tillbaka. Lyssnar man på podden så var det så att Vanessa först tog upp det med Bianca och dejtandet på bröllopet och det var så de senare kom in på samtalsämnet om att Bianca kanske inte borde bli bjuden för att de ändå höll på att snackade om Bianca och bröllopet. SÅÅÅ kan alla iallafall förstå vad de sa för ni har uppenbarligen inte lyssnat på avsnittet

#23 - Anonym

#10 Om du scrollar ner, sen upp lite och sen mer igen så försvinner annonsen:)

#24 - Caloveline

Avgör man om det är en äkta vän på detta vis? Haha såfall har jag nog ingen då 😂😭
Www.caloveline.com

#25 - Anonym

#1 fräscht att fetischisering 😍snälla sluta med det

#26 - Viktor

Detta var ju en aning knasigt ju

#27 - I

Orkar inte er som tar det seriöst 😂 hon skämtar ju. Självklart är det inte anledningen till varför hon går dit.

#28 - Freddy

Ah, 2019! Tiden då vi värderar vänskap med likes och delningar.

#29 - JS

Varför skrivs det aldrig om Therese längre? Jotexmöblerna som aldrig kom tillbaka tex eller alla milj samarbeten hon gör.

#30 - Anonym

#29 När ska du ge upp? Ingen bryr sig om Therese jotexsamarbete. Hon ville väl inte ha sakerna i sitt hem helt enkelt?? Vad mer finns det att skriva

#31 - Anonym

#30 Exakt!!! Och det kan ju lika gärna vara så att Anders inte gillade inredningen. Dom är ju faktiskt två, bara för att Therese gillar något betyder det ju inte att det automatiskt kommer bli som hon vill

#32 - Anonym

Det märks att ni är 12 år gamla, eller förlåt 9 menar jag. Sluta försvara er gud Therese hela tiden. Tror ni inte att hon kan göra fel eller? Våga tänk andra banor.

#33 - Anonym

32#
Varför ska man tänka i andra banor? För att skapa onödig drama? Finns viktigare saker att fundera på här i världen förutom Jotex möbler..

#34 - Anonym

#32 Ja vi måste vara väldigt omogna som tycker att vuxna människor ska få ha vilka möbler dom vill i sin egna lägenhet, eller vi som tycker att båda parterna i ett samboskap ska få ha något att säga till om när det gäller inredning. Gud förbjud Therese Lindgren om hon inte hämtar hem möblerna från Jotex snarast!!!

#35 - Anonym

Vill bara poängtera angående Thérèse och hennes samarbete med Jotex... det har med hundarna att göra. Hon ville inte ha möblerna förrän de var helt rumsrena. Sedan har det gått alldeles för länge och de troligen ångrade sig. Punkt slut.

#36 - Anton

Snygg brud den här Bianca... Mmmh! 🤤

Bilder6.bloggplatsen.se

#37 - Morel

Men sa inte hon att hon ALDIRG skulle kunna dejta en influencer? Den där tjejen verkar lite dubbelmoral.

#38 - Anonym

#37 Hon skämtade...det var ett skämt...på skoj..snälla människa

#39 - a

Någon som vet var Niccis lägenhet ligger???

#40 - Anonym

#39 Varför vill du veta vart hon bor?

#41 - Anonym

Spyr på hur Danjal går runt och filmar främlingar och ba ”han tror att det är hans bil med egentligen är det inte det.” SJUKT PINSAM KILLE. Han är 30+ och beter sig som i högstadiet USCH 🤢

#42 - Anonym

Felicia Aveklews flyttvlogg, där killen går förbi med kartonger, någon som kan slowmo det och posta en bild på vem han är? ;) Vi har varit nyfikna länge nog..

#43 - Alma

#40
Tror alla undrar eftersom det ser ut att vara en väldigt fin & dyr lägenhet hon har..

#44 - Anonym

Alex Rolfson och Angelina Berge har legat

#45 - Anonym

#43 Så för att hon har en dyr och fin lägenhet måste man få reda på VAR hon bor? Inte alls obehagligt

#46 - Anonym

#44 hur vet du haha?

#47 - Anonym

#46 Angelina sa det sin video ”svara eller svälj”, men hon tog bort den efter 20-30 min

#48 - Anonym

Är Jonna gravid !!!!

#49 - Anonym

Är Jonna gravid !!!!

#50 - alba

#48 källa på det

#51 - Svenja

#18 Vad är felet med mixed personer?! Känner flera som har en mörkhyad förälder och den ena är ljus.

#52 - Svenja

#39 Wtf? Varför ska du veta vart hon bor? Inte alls stalkervarning att leta reda på vart den tjejen bor någonstans.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com