Ben och Dianas pikande mot Nicci har gett henne mer hat

Hatet mot Nicci hade lugnat ner sig men efter att Ben och Diana pikade Nicci i en video har hon nu fått hat igen. 
 
I videon säger Ben "Många frågar om du [Diana] är fame digger och gold digger, jag må ha varit blind tidigare [syftar på Nicci]. Diana instämmer "Ja det har du definitivt varit". 
 
Nicci berättar att en av anledningarna till att hon gjorde slut med Ben var för att han tryckte ner henne "jag var en dåligt flickvän, jag var värd att ligga med, jag var inte på smama nivå som honom". 


 
(null)

#1 - jo

Jag har för mig att My har sagt liknande att ben behandla henne dåligt så förvånar mig faktiskt inte att ben har sagt så till Nicci.

#2 - Anonym

Fyfan alltså vad onödigt. Usch så TRÖTT på Ben.

#3 - Anonym

När ska det här få ett slut? Stackars Nicci som fått stå ut med allt hat, och att hon FORTFARANDE får stå ut med hat är bara sjukt. Ben är nog definitionen av en lättkränkt man som så fort han inte får som han vill ska trycka ner tjejer och skicka hat på dem.

#4 - Anonym

Förlåt men det är stavfel ”smama nivå” och sen skriver ju Nicci att hon ”inte var värd att ligga med” och du skriver ”jag var värd att ligga med” men har inte sett hennes video så det ksk är Nicci som formulerar sig på två olika sätt. Vad vet jag

#5 - Anonym

Det är bara så sjukt hur en vuxen person som Ben aldrig kan ge sig, aldrig kan låta andra få leva sina liv utan måste alltid skylla sina egna brister på andra. Jag förstår dock att majoriteten av de som ger hat till Nicci är killar under 18 år som är Bens ´´fans´´, det är bara så sjukt synd att någon ska behöva stå ut med det, jag hade nog inte orkat en dag med all skit Nicci får..

#6 - Anonym

Inte för det gör saken bättre men tror inte de pikar nicci utan snarare my

#7 - Anonym

Rätt åt henne

#8 - Anonym

Ni som försvarat Ben måste vara blinda följare. Både My och Nicci har sagt (med flera års mellanrum) hur dåligt Ben behandlat dom. Ska man bara anta att det är en slump att alla hans ex påstår sig ha blivit dåligt behandlade av honom men han är en ängel?

#9 - Anonym

Ben skämtar bara det som ni ska skylla på är följarna som hatar. Lär er att visa respekt på Internet hur svårt ska de vara att va snäll?

#10 - Anonym

Nicci är uppenbart en manipulerande person som är ute efter framgång. I alla fall i Bens fall... Uppenbart för alla.

#11 - Anonym

Ni som skriver hat på Internet ni äcklar mig mer än va Ben äcklar

#12 - Anonym

Misslisibell har visat upp sin pojkvän nu i sin senaste video för alla nyfikna!

#13 - Anonym

Med tanke på vilka extrema metoder Nicci och hennes galna mamma tagit till mot Ben i försök att få pengar och uppmärksamhet så skulle det inte vara konstigt om familjen Hernestig även sitter här inne och skriver en massa kommentar om hur dum Ben är. En läskigt galen familj det där, och ni som kallar mig hatare är naiva som inte tror att sociopatiska personer som saknar samvete finns. Väx upp och öppna ögonen.

#14 - Anonym

Är det någon mer som tycker det är creepy att misslisibells kille är 23 och hon 17? Det var också han som skrev till henne först... sketchy

#15 - Nvm

Till 13.

Jag älskar när de som står bakom Ben ska komma och säga till oss som står bakom Nicci, att VI ska öppna ögonen? Ser man inte igenom Ben efter hans senaste video så vet jag fan inte vad alltså. HAN är manipulerande, höjden av en manipulatör som utnyttjar sin plats för att sänka en annan, för att höja sig själv. Han är SÅ rädd för att framstå som en dålig kille så gör ALLT för att ”motbevisa” (i detta fall sa han ”fråga alla i squad blablabla”) använder ALLA härskartekniker som går, för att få alla på sin sida. Om någon borde öppna ögonen är det fasiken alla människor som tror på Ben. Är så trött på detta nu, att den människan höjs till skyarna och är en så ”fin och bra kille, varför skulle han vara taskig mot sina flickvänner??”.. hmm, jadu, ett typiskt narcissistiskt drag, han har en hel del sådana.

#16 - Anonym

#15 hat är ALDRIG okej oavsett vad, de betyder inte att man försvara någon utan att få folk att sluta skriva hat

#17 - Anonym

#14 varför är de creepy? min kille är 34 och jag är 25 och det va han som började skriva till mig och vi älskar varandra oavsett vad

#18 - Anonym

#15 Alla i hans squad kan intyga om att det han säger stämmer. Skulle alla dom ljuga? Har man följt Nicci och hennes mamma bara lite så inser man snabbt att det Ben säger stämmer. Det är bara Nicci som har hållt på och fortsatt hela tiden, medan Ben varit tyst tills nu. Så det du säger stämmer bara inte helt enkelt. Sen skulle jag inte vara förvånad om du är Nicci, hennes pojkvän, mamma eller någon annan nära. För sådana här metoder brukar ni vara vana med att använda.

#19 - Anonym

Usch för nicci, hon får faktiskt skylla sig själv när hon lägger upp saker som detta

#20 - Anonym

Ben känns så otroligt destruktiv i relationer att det är skrämmande. Någon som vet vad mer han har gjort mot My ?Jag följer inte henne

#21 - Anonym

#18 Alla i hans squad?? dom kan intyga, de kan vem som helst göra genom att ljuga men dom har inga bevis

#22 - nvm

Till 17 - vart nämner jag att hat är okej?

Till 18:

Well, jag räknar med att du litar på Bens ord, eller hur? Jag själv har gjort det tidigare men desto mer man hör från utsidan och ju mer man faktiskt får bekräftat stämmer, även ser själv, desto mindre känns det han säger som sanning. Han ÄR manipulativ, så FORT Nicci sagt ett ord om honom har han gjort en såndär video och kastat en jäkla massa skit för att fokuset ska vändas mot henne och hennes brister, för att allt han gjort fel ska döljas. Att han drar in squad gör han för att det HAN tycker och säger ska förstärkas, för ”varför skulle han säga att squad håller med om det inte stämde?”, det är liksom flera människor då som enligt honom ska ”stå bakom” hans ord och hur fan ska Nicci kunna motbevisa det? Tråkigt att folk inte ser igenom honom, men what to do. Han är en såndär typisk människa som behandlar sin ex-partner som skit så fort h*n gör slut, för att han ska framstå som den bättre av dem. Narcissist. Och att jag skulle vara bekant eller nära Nicci bara för att jag försvarar henne är rätt patetiskt, som att påstå att alla som försvarar Ben är hans släkt? Rätt säker på att du inte är det. Och som svar på påståendet så nej, har aldrig ens bytt ett ord med Nicci, är så långt ifrån hennes krets man kan komma tror jag. Är bara trött på att den tjejen får så mycket som hon får pga en feg jävla kille som gått alldeles för långt. Tack för mig!

#23 - Anonym

#22 Hej Nicci! :>

#24 - Anonym

#22 Haha, Nicci är den som har fortsatt hålla på. Är du Nicci själv eller hennes mor Jaenette? Känns extremt konstigt med tanke på hur du skriver att du inte skulle ha någon verkligen koppling till detta... Ett tips är att lägga av och bara vara tyst så kommer hatarna försvinna. Men Nicci vill ju ha uppmärksamhet, därför fortsätter hon spela offer och låtsas gråta och vara utsatt. Bens familj fick en sten genom fönstret och hot om att en granat kommer nästa gång. Bara där är till o med Ben mer utsatt än Nicci... Men han håller inte på som Nicci gör bara för det.

#25 - Anonym

#17 det är inte samma sak som att två vuxna människor med större ålderskillnad är tillsammans som t.ex. ditt förhållande men när det handlar on att en fullvuxen man på 23 är intresserad av en 17 åring känns det jätteskumt liksom hon är inte ens 18 än? Även då hade det varit lite eh..

#26 - nvm

23 & 24

Komiskt att ni fortfarande tror jag har någon koppling till henne bara för att jag försvarar henne. Rätt löjligt faktiskt, ska inte behöva gå ut med min identitet för att troll som ni inte förstår att även människor som inte känner Nicci personligen vill försvara henne. ”Nicci leker offer, gråter blablabla” vem leker offer helt ärligt? Ben. Som jag skrev tidigare, tråkigt att folk inte ser igenom honom, men vad ska man göra? Ha det bra!

#27 - Anonym

#14, jag tycker inte att det är speciellt ”sketchy” eller ”creepy”. Vi har ingen information om hur deras första konversation såg ut. Det är elva år mellan mig och min pojkvän (18 och 29), men när vi började prata trodde han att jag var äldre. När vi väl bestämde oss för att träffas blev han osäker och därefter tog jag initiativet. Det kan ha varit på samma vis för Lisa och Carl, men vi vet inte. Dessutom är hon snart vuxen. Hur ung en person som föddes 2001 än må låta, är hon mindre än ett år ifrån att fylla 18.

#28 - Anonym

Tycker att hon borde snacka ihop sig med My och se vad de har/hade gemensamt ang saker Ben gjorde. Då kanske det blir mer obvious om de kan bekfräfta varandras historier. Liksom ''aa så gjorde han mot mig också''

#29 - Anonym

#26 Hej Nicci! 8)

#30 - Me

Tycker det är fel att BÅDA gjorde fel, men att bara EN av dem får hat. Som sagt båda gjorde fel och personligen gillar jag ingen av dem

#31 - Anonym

Asså fan va jag har tröttnat på erat Tjafs! Hela Yt är Bomaderat av er

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com