#1 - Caloveline

Oj vad roligt!! Kommer bli jätte kul att kolla på
Www.caloveline.com

#2 - Amanda

Kuuuul! Men har inte hängt med känner jag.
1. Vart ska Jonna, Jocke och bebisen bo?
2. Var inte Jocke utbränd för någon vecka sedan?

#3 - D

Kuul!

#4 - Anonym

#2 1 och 2 är mina frågor också. Hur orkar man med massa folk hemma om man är utbränd?
En hel hög med okända människor när man har en liten bebis hemma? Klart ogenomtänkt.

#5 - Anonym

#2 #4 Dom ska bo i en svit på ett hotell under dessa två veckor, något som Jocke behöver enligt J&J

#6 - Viktor

#2 Har hört någonting om hotell eller annat lägenhet, de skulle iallafall inte bo i samma hus under sändningstid! :) Sedan är detta väl ett projekt dem startat innan han blev utbränd, men har även väldigt många som hjälper till så det är väl inget han vill avbryta! :)

#7 - Anonym

kommer varken titta, stödja eller ansöka. bojkott

#8 - Me

Har dom planerat content för två veckor? Tänkte ungefär som på 100% vaken-inspelningarna?

#9 - Anonym

bojkott

#10 - Anonym

#8 Nej det kommer komma andra videos som vanligt

#11 - Anonym

experiment* fett oproffsigt med stavfel

#12 - Hej

Ni som har blivit blockade här huf länge har ni vart blockade från o kommentera som längst?

#13 - Anonym

Hur har de tänkt att detta ska finansieras? På deras livesändningar har folk fått ringa in osv för en summa, för att de ska ha råd med sina livestreams om jag har förstått det hela rätt? De renoverar en hel villa där allt ska vara lyx med specialdetaljer, kan tänka mig att detta inte är en liten summa som läggs på renoveringen. Om de nu ska ha dokusåpan i deras hem under två veckor, vart ska de då bo? Har läst bland kommentarerna att de kanske ska bo på hotell, och ett "svensson"rum lär det inte bli. Därför lär boendet också kosta en del.

Familjen Lundell har en liten dotter och Joakim har gått ut med att han var utbränd (Utbrändheten verkar ha försvunnit lika fort som den kom). Man får tycka som man vill och enligt mig är det helt fel prioriteringar som de gör nu. Sedan de flyttade in har det varit folk som har renoverat hos dem och det tycks aldrig bli klart (visst att de vill ha det fint, men detta kanske är något som ska prioriteras längre ner på listan). Jag tror att de skulle må bättre att få vara själva i huset utan en massa folk springandes, ha lugn och ro och umgås med sin dotter. De behöver inte alltid ha en kamera framme hela tiden och leka clown för att underhålla.

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta mer än att detta inte känns så genomtänkt.

#14 - Anonym

#14
Fast de tittarna ser är ju bara korta klipp av deras liv ,Som dom själva tog upp i någon video
Sedan så har dom ju faktiskt ett privatliv när
Kameran stängs av...Och umgås med familjen o vänner...och filma är ju typ en del av deras levebröd.....Och dockhus såpa är ju inget man planerar över en natt derikt utan de var säkert med i planeringen när dom köpte villan...
Kan dock hålla med om att byggprojektet tar tid
Men vi vet säkert heller inte alla faktorer bakom
Ska bli kul o följa de behövs nått nytt på tuben

#15 - Anonym

#12
De beror väll lite på vad man har skrivit
Vissa blir säkert bannade och anmälda
Och en del under en viss tidsspärr

#16 - Anonym

Älskar hur kammi verkligen lurar sina följare.. Säljer trasiga möbler som dom får fixa själv och kläder för fullpris som hon har fått genom sammarbeten? Asså seriöst... Och nu vill hon anställa en fotograf som ska fotografera henne en gång i veckan mot en shoutout. Personen får slltså inte ens betalt.. Fy

#17 - Anonym

#15 fast polisen bryr sig nog inte riktigt om en anonym kommentar på dn skvallerblogg?

#18 - Anonym

Märks att du är ung och oerfaren de finns andra vägar o gå en till polisen :)

#19 - Anonym

Märks att du är ung och oerfaren de finns andra vägar o gå en till polisen :)

#20 - Anonym

Fyfan va jobbiga ni är här, ni stör er på allt Jocke gör, skaffa ett liv och sluta vara så jävla bittra

#21 - d

#16 reagerade också på detta!! fotograf för en shoutout? Utnyttjande på hög nivå... Influensers är duktiga på att poängtera att deras varumärke/reklam ej är gratis

#22 - d

OKeeeej, amir gör en video och kastar tonvis med skit på postnords anställda varav en person kommenterar om sin upplevelse då hen jobbar där varav han svarar med "Att ta jobbet som representant för ett av dom absolut VIDRIGAST skötta verksamheterna... förväntar man sig inte att få skit då? Säger inte att ni förtjänar det... men ni kan ju omöjligt ha förväntat er något annat?" asså va hahaha på riktigt

#23 - Anonym

#19 varför så jävla otrevlig för?! Är det ingen som vill ligga eller?

#24 - Anonym

#19 otrevliga ungjävel

#25 - Anonym

#16 skojar du? Hon frågade om någon ville köpa grejerna och sa att det var fel på möblerna? Det är väl allt annat än att lura någon. Sen där med fotografen är inte ovanligt, är ganska vanligt att influencers samarbetar med fotografer i utbyte mot shout outs

#26 - Anonym

Hur kan dom ens lyckas med att böja ord fel? Ska va ”utsättas” kom igen nu!

#27 - Anonym

Orka göra en Rip-off på big brother

#28 - Anonym

Så kul för dom verkligen 🙂 jag hoppas att det blir lyckat och en bra dokusåpa att kolla på, bättre än PH och Big Brother och lite mer barnvänligt. Så klart att de kommer o bli drama i huset med, men drama är de folk älskar att kolla på J&J vet va dom gör och vet va svenska folket vill ha. 😉

#29 - Anonym

#16, hahaha jaaa.. Kammi verkar vara så jävla snål.. "Här har jag fått ett pressutskick med gymkläder, men kläderna passar inte så säljer nu dessa för 400kr (kostar egentligen 700)"

#30 - Anonym

Amir & Vlad ska vara med i Farmen vip!!

#31 - Anonym

#14 & #29
Haha men det är ju som med Felicia Aweklew... Kollade på hennes sellpysida och där säljer hon smink också. Vilket jag tror är smink hon fått från pressutskick. Känns ju konstigt om hon köper nytt smink när hon redan har massor, bara för att sälja för en billigare peng?

#32 - Anonym

Så Amir har ljugit för sina följare i flera månader och sagt att han varit utomlands när han egentligen varit på farmen nere i Småland. Jag förstår om han inte fick berätta vilket program han ska vara med i, men varför ljuga om att han varit utomlands?

#33 - Anonym

#32 för att han inte fick säga vad han gjorde? haha?

#34 - Anonym

#33 Han sa ju att han var med i ett program..? Det enda han inte fick berätta var vilket program det var. Att ljuga och säga att han var utomlands och spelade in och göra sig märkvärdig över det är patetiskt.

#35 - Anonym

Förmodligen för att folk inte skulle lista ut vad det var för program då han också pratade mycket om det förra året.

#36 - Anonym

#31 hon kanske inte gillar produkterna som hon fått i utskicket? Då är det ju bättre att hon säljer sminket än att ha det liggandes i en låda tills det blir gammalt. Ser inte hur det är snålt att sälja grejer man inte vill ha.

#37 - Anonym

#36 Det är snålt för att hon säljer produkter hon fått gratis. Hon ska ha betalt för gåvor som företag gett henne

#38 - Anonym

Hahahaha att Amir döpt sin senaste vlogg till ”gått ner 12,5 kilo nu” så patetisk

#39 - Anonym

#36 fast du hade väl också velat haft betalt om du säljer grejer på loppis även om det är grejer du har fått gratis? Jag hade fattat att folk stört sig om hon tagit överpriser för pressutskick, det är lite shady, men nu kostar ju grejerna på hennes sellpy mellan 50-200 kr. Det är ju helt ok för begagnade grejer. Hon tvingar ingen att köpa grejerna liksom.

#40 - Anonym

#36 Precis som #37 så är det snålt att säljer saker hon fått gratis. Vill hon inte använda det hon får så kan hon ge bort som hon har gjort innan? Tycker det är fel att hon säljer grejer hon får gratis.

#41 - Anonym

#40 hon får sälja sina saker som HON har fått de skulle vem som helst göra för att spara ihop lite pengar... lägg ner bara

#42 - Anonym

men neeeeej vafan

#43 - Anonym

Rakt av kopia på tv-programmet Big Brother? Hur kan man få göra exakt samma grej fast lite mer ”light” utan att ens credda programmet man tagit inspiration(kopierat) från?

#44 - Anonym

#43 Vad snackar du om? Här snackar vi NYTT och UNIKT koncept! Finns inget att jämföra med. Jag menar, Big Brother sändes ju på TV och 24h live på nätet mot betalning, medan den här dokusåpan sänds 24h live GRATIS! Jag ser ingen som heeelst likhet.

#45 - Anonym

Kan du ta upp Jockes hat mot Jewels n Issy? Kolla två senaste videorna och även Norrköpings-flytt-videon

#46 - Anonym

Kan du ta upp Jockes hat mot Jewels n Issy? Kolla två senaste videorna och även Norrköpings-flytt-videon

#47 - Anton och Isabelle

Spännande 🤩 hoppas på mycket fart och intriger 🤓

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com