#1 - Anonym

omg älskar det XD

#2 - Anonym

helt rätt hahah så sant ju

#3 - Anonym

snääälla kan detta kommentarsfältet inte fyllas med BIBLAR nu.

#4 - Anonym

Håller med om vad han säger

#5 - Anonym

Herregud kan man inte ens får träna utan att bli attackerad av massa människor som kommer med onödiga kritisk som "vad är det fel med att vara stor bla bla" etc. Bara för att någon vill må bra och ha ett bättre livsstil ska man inte behöva hacka upp sig på det och istället bara ignorera eller helt enkelt avfölja.

#6 - Mariam

Finns många saker med Amir som stör mig men detta är då fan inte något av dem. Om något så är Amir extremt försiktig och sund när han berättar och pratar om sin livsstil/resa/whatever. Jag förstår faktiskt inte vad fan det är som är problemet och jag blir provocerad. Det är väl bra att fler tänker på sin hälsa och undviker att dra på sig välfärdssjukdomar som belastar samhället.

#7 - Anonym

Håller med honom till viss del. Absolut ska man uppmuntra till en hälsosam livsstil, och att äta snabbmat varje vecka och inte ta hand om sig själv fysiskt är inget som bör normaliseras. Men jag tycker inte att hans beteende dom senaste veckorna varit okej. Han skriver i princip att alla som inte tränar och äter lika bra som han är lata fetton. Jag som lider av en ätstörning finner det högst kränkande. Och oroa er inte, har slutat följa honom så ska inte ”klaga” mer på honom. Tycker bara att hans uttalanden är respektlösa och att man kan ta lite ansvar när man når ut till så många..

#8 - Anonym

Om en människa vill va tjock så låt hen få vara tjock vill en människa vara hälsosam eller ohälsosam så låt hen få vara de då, sluta lägga er i andras val i livet. Sen om en människa kanske ha anorexia OSV då kan man ju läggs sig i den människans liv men så länge de inte är något livshotande så låt människor få göra va fan dom vill

#9 - J

Tycker att det är så fult att han försöker få det att se ut som att tjocka på något sätt skulle vara avundsjuka på honom.

#10 - Anonym

#9 överdriv inte

#11 - Anonym

Fattar att han tycker det är störigt att folk ska vara på honom om hans matvanor. Men han behöver inte vara så oskön och självgod om det. Liksom mår han bra så kan han väl skita i vad folk säger istället för att i princip säga att alla som inte äter som honom är lata fetton. Och är det verkligen så hälsosamt att gå ner 10 kg på en månad? Vad jag har hört så ska man gå ner 2 kg i månaden för att det ska vara hälsosamt för kroppen. Tycker Amir är fett omogen vilket fall.

#12 - Josefin

Jag förstår hans poäng, men han lägger fram det hela rätt oskönt. Man kan vara tjock av en rad olika anledningar. Kortison mot diverse smärtproblematik kan göra att man ökar i vikt, även viss medicin mot depression har tyvärr den bieffekten.
Kul för honom att han vill vara hälsosam, men han behöver inte trycka ner andra för att lyfta sig själv.

#13 - Caloveline

Fattar inte varför folk ska sitta o klanka ner på varandra, bra svar Amir!
Www.caloveline.com

#14 - Amanda

Varför skriver du inget om Abbe Blattelito

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/bKnEOd/han-mordade-under-permission-fran-psyket--har-anmalt-varden

#15 - Anonym

#14 han är inte direkt en svensk youtuber

#16 - Anonym

#14 det är inte abbe

#17 - Anonym

#14 han är väl redan dömd för ett annat mord på ett av sina ex`? Då han drogade henne för mycket så hon avled för att han va desperat efter pengar och kvar lämnade han mammans 10 åriga dotter i lägenheten tillsammans med henne i badkaret död

#18 - Anonym

Hur kan han säga så? Rent ut sagt äckligt. Varför ska han klanka ner på tjocka människor bara för att han gått ner i vikt? Och precis som någon annan skrev är det så jävla fult att han försöker framställa alla som inte tränar och är nyttiga att se dåliga ut. Man ba hallå, det var nyss du som åt onyttigt och inte tränade?

#19 - Anonym

Amir är en jojobantare. När han var tjockare var det helt ok för honom att göra tjockisskämt o sånt men nu när ham har gått ner beter han sig som att tjocka är jordens avskum. Fy för honom han borde bara vänta tills han går upp i vikt som han alltid gör när han har tröttnat på denhär livsstilen.

#20 - Anonym

Blev helt chockad när jag såg början av videon, var till och med tvungen att spola tillbaka för att se om jag verkligen hörde rätt? Förstår inte heller hur kan kan säga så nedlåtande saker som han gör när han tidigare alltid stått för att det är ”okej” att vara större och äta mycket etc

Självklart ska han få träna och gå ner i vikt om han vill. Absolut inget fel med det. Men att han helt plötsligt tar sig rätten att kommentera andra människors val och prata nedlåtande om större människor? Han förlorade helt klart en prenumerant nu

#21 - Frida

#9 håller med..

#22 - Anonym

jag blir äcklad människor överlag som ens har mage att diskutera och kommentera om andras kropp och vikt och det gäller även Amir, olika influencers och ni som kommentera här. ni äcklar mig

#23 - Anonym

#3
Omg jaa orkar inte läsa värsta novellerna

#24 - Anonym

omg gubben börja träna igår typ? Varför prata han inte om hälsan när han vägde mer och åt skräpmat varje dag?

#25 - Anonym

Det som stör mig är att när Amir vill äta onyttigt varje dag så blir han arg och säger att folk inte ska bry sig samma sak nu när han ska gå ner i vikt, men kan man inte ta den "fighten" ska man inte visa upp det så alla kan se.

Sen vet ju alla att Amir gör detta ganska ofta. Äter sin hämtmat, sina pastarätter osv för att seda äta nyttigt och tjata om kost och träning.

Istället för att göra antingen eller så borde han hitta en balans och kanske utesluta mat och viktsnacket om han inte kan ta konsekvenserna.

#26 - felicia

Folks irritation kommer väl främst av det faktum att han är världens periodare gällande detta. Han äter nyttigt, tränar, och är väldigt öppen och stolt över detta(med all rätt) och pratar ner detta med att äta vad man vill-när det är onyttigt.
För, att någon månad senare helt vända om och istället prata om hur man ska unna sig, äta vad fan man vill, och bara leva och då gå upp och bli tjock igen. Han om någon har väldigt osund relation till sin kropp och hälsa, önskar verkligen att han, som personen ovan skrev, hittar en balans så han slipper tröttna.

#27 - Anonym

Har följt Amir länge
Och han blir smal och följer en hälsosam livsstil
Sedan går han upp allt igen (vanligtvis) och visar typ
Massa skräpmat i videos i samma veva.
Detta har hänt många gånger om.
Jag har samma problematik att jag jojobantar (vet inte om Amir tycker det är ett problem) vill faktiskt inte vara taskig med kommentaren då jag tycker Amir ska göra exakt som han vill 😊

#28 - Anonym

Undrar om Fellsis varit upprörd/kränkt över detta?

#29 - QW

#28 Hahaha, tänkte på samma sak. Dock tror jag inte att Amir kritiserar/syftar på tjocka som kör sin grej och låter honom köra sin grej (i sin story och video), utan mer dem som ska komma med pekpinnar oavsett vad han gör. Äter han ohälsosamt så får han skit och äter han hälsosamt så får han skit. Vågar Felicia kritisera honom IRL tro?

#30 - Denise

Även det faktum att han skriver illa om kroppspositiva och att tjocka är lata. Hur kan man säga så när man dels varit överviktig och även har överviktiga vänner? Fellsis tex, hoppas hon tar avstånd från Amir!

#31 - Anonym

Nu skrev han till och med till någon ”att klaga på mig gör dig inte smalare”. Nej..bara nej.

#32 - Anonym

Det han sa till Lady Dagmar?! Det är fan mobbing, fick ont i magen av att läsa det. Hur kan man bete sig så?!

#33 - Snälla nån

Aldrig tyckt illa om Amir.

Varför skriver ingen om Therese Lindgrens eviga samarbetsvideos på både Youtube och instastories? Vilka är dom (småungar) som köper alla dessa kläder med 5% rabatt eller vad fan det är. Hon promotar Indy Beauty överallt, vi FATTAR. Vandrande reklampelare är vad hon är och alltid superduper glad, orkar inte.

#34 - Anonym

#33 Så att Therese visar upp kläder och delar med sig av en rabattkod är ett större problem än att Amir säger att alla som inte lever som han är lata fetton? Då vet man hur lågt man kan sjunka när man ogillar en youtuber 😅

#35 - Felicia

Jag får en feeling att Amir har varit med i biggest loser, vad tror ni??

#36 - Anonym

Snyft snyft

#37 - Anonym

Inget problem med människor som väljer att leva hälsosamt emmer tvärtom. Men Amir är en jävla bebis och är själv så jävla lättkränkt.

#38 - Anonym

Han är så självgod, bara några månader sen han var en stolt tjockis....snart kommer han gå tillbaka till den livsstilen och typ säga ”man lever bara en gång” jojobantare deluxe

#39 - Anonym

Det han håller på med att säga till människor är ju nära till mobbning

#40 - Anonym

Men, dubbelmoral? Han blir ju själv en kränkt tjockis nu...?

#41 - Anonym

#33 hon tvingar inte att någon ska köpa kläder herregud det bestämmer man fan själv då jävla tragiskt att folk ska klaga på de minsta lilla och så klart att hon gör reklam för sin eget hudvård kit de skulle ju alla göra om man nu hade på något sett ett eget märke osv

#42 - Anonym

#35 Nej det är inte Biggest loser. Han har sagt att programmet han var med i spelades in utomlands och Biggest loser spelas in här i Sverige. Och sen var tydligen Vlad med i samma program och Vlad är inte direkt i behov av att gå ner i vikt 😅

#43 - Anonym

Vet inte varför han tror alla som kommenterar är
Tjocka? Jag har iaf bara kommenterat att han
Jojobantat och jag är helt normalviktig 😂

#44 - Anonym

Hahaha älskar detta. Jättebra att han når sitt mål och hälsosamt dessutom. Ännu bättre att det sticker i folks ögon.

#45 - Anonym

#39
”Nära till mobbning”
Syftet är till dom som påpekat hans viktnedgång. Har du inte varit en tönt och kommenterat hans kroppsvikt så behlver du nog inte ta åt dig. Men du får göra det om du vill

#46 - HOV1-fan

Skriv om att Paow avslöjat i Sex med Smail-podden att hon legat med både Noel och Ludwig från HOV1

#47 - HOV1-fan

Skriv om att Paow avslöjat i Sex med Smail-podden att hon legat med både Noel och Ludwig från HOV1

#48 - Anonym

#47 paow är ingen svensk youtuber så det är inte relevant här

#49 - Anonym

Haha vad snackar Jocke om? Han säger att nyheter24 clickbaitar deras video, när dom har exakt samma rubrik som Jonna hade i videon och thumbnailen. ”Vi ser ut som idioter”, det gör ni väl oavsett då ni har samma titel på videon som artikeln?

#50 - Anonym

Helt jävla rätt!!

#51 - Anonym

#49, men det är bara jocke och jonna som får clickbaita, förstår du väll..

#52 - Anonym

BRA att Amir tar tag i sin hälsa! Även om han är en jojobantare så försöker han iallafall, det ska han ha cred för. Hade också blivit provocerad av folk som hackar.

#53 - Anonym

Sjukt oskönt! Blir bara så trött på dessa killar på youtube som spyr ut så mkt skit! Suck!

#54 - Anonym

#53 Det kallas yttrandefrihet alla har rätt till sin åsikt

#55 - Ted

Tuffing

#56 - Anonym

Grejen med Amir är ju att han inte är extremt smal själv
Hans kommentar till lady dahmer är ju respektlös
Oavsett, och han har ju själv problem med att hålla
Vikten, alltid gillat hans videos men väldigt onödigt

#57 - Paula Smilee

Fattar inte vad problemet är och varför det sticker i folks ögon! Jag blir fan glad för hans skull och önskar jag kunde vara lika duktig som honom!

#58 - Anonym

#57 folk vill bara ha nått att hata på

#59 - Anonym

Oh shit sök hjälp amir

#60 - Anonym

Amir kommenterade till en kvinna (som är större o vill vara som hon är ) att ”störa dig på mig gör dig inte smalare” men hon vill inte ens bli smalare, absolut go Amir att han ska göra som han vill men man behöver inte vara dryg

#61 - Anonym

Ok

#62 - Anonym

Man behöver inte vara lättkränkt heller

#63 - TIPS

Tips: Jocke kritiserar en journalist på Nyheter24 efter en artikel om Jonna. Finns på Nyheter24s facebooksida!

#64 - Anonym

#63
vilket supertips en importvara som har lärt säg klippa o klistra
nej hon är ingen journalist Nånstans och kommer aldrig o bli

#65 - Anonym

Det var ett tag sen jag slutade att kolla på hans videos. Han lever verkligen i sin egen lilla bubbla och tror att han fortfarande är en tonåring. Alla som tycker olika är dumma i huvudet oavsett vad de handlar om enligt honom. Han säger alltid att han kan ta emot konstruktiv kritik, men om någon ger honom detta så ger han ett barnsligt svar på tal som ”fuck off” eller ”de gör dig inte smalare att hata på mig”. Amir bryr sig verkligen inte om hur han pratar till sina väldigt unga följare. Han promotar att de är okej att kalla alla tjockas lata och dumma, han promotar alltså mobbning. En liten tjej gick in och kommenterade Lady Dahmers inlägg på instagram med orden ”du borde fettsuga dig, har du inte råd så kan vi starta en insamling”. När hon fick frågan varför hon skrev såna saker var hennes svar ”för hon har mobbat min favorit youtuber Amir”. Ser verkligen inte Amir vad hans ord och beteenden kan leda till? Om man är en influencer så ska man inspirera människor till de bättre. Amir inspirerar unga att hata tjocka människor. Som om de inte fanns nog av detta i vårt samhälle. Att du tränar och äter nyttigt, fine jätte bra, du kan promota de, men att nämna viktnedgång, hur mycket du går ner, dra ner folk som ej tränar eller äter som dig är inte okej. Han svarar på kommenterar på youtube där folk skrattar åt hans tjockisskämt med skrattande smileys och svar som ”ja men dom är ju lata tjockisar hahahah”. Amir dags att växa upp. Detta är oerhört dåligt gjort av dig, för att inte nämna korkat.

#66 - Anonym

Varför reagerar inte Felicia Eller Sarasongbird? dem brukar vara snabba(på hugget)

#67 - Anonym

http://ladydahmer.nu/

Ladydahmer har skrivit ett inlägg om Amir
Om hans beteende ett av dem
Första på sidan

#68 - Anonym

"Gå ut och spring istället för att klaga på mig"
**Klagar på folk som firar Alla Hjärtans dag**
Hycklare?

#69 - Emma

.. Fast det där har han ju gjort förr och sen gått upp allt efter några månader igen. Det är jätte duktigt att gå ner i vikt, men att sen sitta och låtsas att vara bättre än någon annan och kalla andra för tjockisar när man själv varit/är överviktig är bara otroligt avtändande. Fortsätt på din hälsobana och visa att du klarar av att hålla det, då kanske någon som behöver ta tag i hälsan inspireras istället.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com