#1 - Viktor Youtube

Vad roligt ju!
Grattis till dem! =)

#2 - Anonym

GRATTIS TILL DEM!!!❤️❤️ Önskar lycka till dem

#3 - Anonym

Martzia är så vacker ❤️

#4 - Anonym

Skvallerblogg, nyhetsblogg ingen vet längre asså

#5 - Anonym

Sååå himla fina!!😭😍

#6 - Anonym

Nu står det att Therese Lindgren är kassörska på sin bio, förra veckan florist 😂

#7 - Anonym

Så tydligt hur Amir vill trigga igång någonting på sin senaste video på instastory när han tar en plastpåse över ansiktet. Pinsamt

#8 - Anonym

#7 Ja vad i helvete han har gått långt över gränsen nu. Så trött på den där äckliga narcissisten. Och rip alla ungar som inte fattar bättre och provar detta nu i guess.

#9 - Anonym

#8 Ja det är ju det som blir det farliga. Amir gör detta för uppmärksamhet, att det ska bli drama runt honom osv. Men yngre barn som följer honom förstår ju inte detta, dom tycker säkert det ser humoristiskt ut och provar. Barn förstår inte hur livsfarligt sådana saker är, så varför lägga ut sånt för att provocera? Visst, offentliga personer kan inte ta ansvar för alla världens barn, men man behöver inte medvetet lägga ut skadliga och direkt dödliga saker på internet

#10 - Anonym

Herregud vad vackra 😍😍

#11 - me

Han är nog den enda på hela youtube som jag inte har något emot alls, grattis!!!

#12 - Anonym

Så härligt att se Eugenia Cooney på bättrings vägen nu!

#13 - Anonym

vackra

#14 - S

Så jävla fina?!

#15 - Anonym

#12 hon är låååångt ifrån bättrings vägen visst att erkänna för sig själv att hon har en ätstörning och få hjälp är ett steg, men allt sitter kvar i hennes huvud och kan falla tillbaka när som helst. Hon har en lååång väg kvar och det är så himla fel och farligt att måla upp Eugenia som en Gud för att hon sökte hjälp i 6 månader det är farligt för andra som har henne som förebild och att måla upp allt o en fasad och tro att hon är frisk efter bara 6 månader är extremt farligt för hennes följare som går i samma fotspår som henne

#16 - Anonym

#15 Tycker att hon borde väntat minst ett år innan hon kommit tillbaka till youtube och istället lagt all tid och energi på att tillfriskna. Det tar flera år att verkligen tillfriskna ifrån en ätstörning och jag vette fan ifall youtube är så hälsosamt för henne med tanke på hur mycket det är associerat till hennes ätstörning. Hoppas dock att hon inte faller tillbaka men håller med om att det finns en stor risk för det.

#17 - Anonym

#15 Chilla. Förstår att detta är ett känsligt ämne. Har själv lidit av psykisk ohälsa. Än idag, trots 2 år självskadefri, tänker jag fortfarande på att skada mig.

Jag vet att hennes resa är otroligt lång, att hon inte är frisk än, men att få den att framstå som den aldrig kommer ta slut, kommer nog inte göra det bättre för henne eller hennes följare. Jag tror hon är medveten om att det är en lång väg. Jag är bara otroligt glad för hennes skull, var riktigt otäckt speciellt på slutet. Och hon är på bättringsvägen, det kan du inte förneka, för att hon har erkänt och varit i rehab är ändå ett stort steg, det första steget. De personer som ser henne som en förebild blir uppmuntrade till att söka hjälp. Hon har gjort otroliga framsteg och det gör mig ledsen att så många förr var så himla elaka mot henne. Jag personligen tyckte det var provocerade förr absolut, men jag har aldrig skrivit något elakt.

#18 - Anonym

Undrar verkligen varför Amir inte kan göra goda gärningar utan att visa upp det? Han kan inte donera kläder utan att stå och posea och lägga upp på IG, inte ge bort smink utan att skryta om det, osv. listan kan göras lång. Jämt och ständigt ska det skrytas om vilken bra, fin och godhjärtad människa han såklart är. Skäms

#19 - Anonym

#17 Förnekar inte att hon gjort framsteg, men samtidigt så vidhåller jag att hon borde väntat med att komma tillbaka till youtube. Med tanke på hur allvarlig hennes ätstörning är så är det riskabelt att utsätta sig själv för den pressen och potentiella triggers som youtube utgör när man själv är så ny ut i sitt tillfrisknande. Tror absolut att hon kan klara att tillfriskna, men tycker det är skadligt att folk verkar ha fått intrycket av att hon är frisk nu när hon gått upp i vikt. Säger inte att just du tycker det, men tycker att hon och hennes närstående har försökt pusha den uppfattningen om henne.

#20 - Anonym

#19 Det kan jag hålla med om, att hon skulle tagit en längre paus. Men samtidigt är det hennes jobb, och jag tror att hon får ut mycket glädje från youtube. Än så länge har ju hon fått mycket positiv respons och jag tror det motiverar henne. Förhoppningvis så är yt en bra sak och inte en risk. Sen självklart är det skadligt att folk tror hon är helt frisk, men det är bara att försöka sprida information om att vägen till ”frisk” är lång.

#21 - Anonym

#11
Låter som ett personligt problem

#22 - Anonym

#20 Jo förhoppningsvis så kan youtube bidra med något positivt. Håller tummarna i alla fall att hon lyckas. Hon verkar vara en jättefin människa och det var hemskt att se henne skada sig själv. Önskar henne allt gott.

#23 - Anonym

Hennes klänning är verkligen bland det finaste jag någonsin sett! Dom är så otroligt snygga båda två wow 😭

#24 - Anonym

Kommer alltid vara olycklig kär i felix!,

#25 - Anonym

#24 SAME!

#26 - Anonym

everyone liked this

#27 - Anonym

Varför uppdaterar du så dåligt? Förstår om de är massa som händer i ditt å så men vi förtjänar en förklaring.
Typ att jockiboi köpt en bil, eller att bente och erik är ihop?

#28 - Anonym

#27 Vi fÖrTjÄnAr En FöRkLaRiNg.

#29 - Anonym

Gratttiiissss så fina ❤️

#30 - Anonym

Till alla er som skriver om Eugenia: Hon sökte inte hjälp själv utan blev tvångsinlagd efter en intervention från hennes kompisar. Se här: https://youtu.be/0a43ImW_OK0 Hon har knappt erkänt något alls, hon vågar inte ens säga ordet Anorexi och nej, det behöver hon visserligen inte. Men mycket att erkänna för sig själv att man verkligen har problem är en stor del av tillfrisknandet. Har själv varit där och märker på Eugenias beteende att hon inte alls mår bra, bättre än förut... ja. Men inte tillräckligt för att komma tillbaka till en så triggande plattform som youtube. Tyvärr tror jag hon kommer falla tillbaka i gamla vanor då hennes mamma är extra påtryckande över att hon inte alls behöver hjälp.

#31 - Anonym

#30 kolla på shane Dawson video om henne så häar hon erkänt och nekar de inte längre

#32 - Anonym

Hej! Jag tycker du borde skriva ett inlägg gällande chiquelle. För det företaget är ett skämt. Har flera vänner och bekanta som blir lurade och vad jag läst på nätetr vi inte ensamma. De måste höras.. det är så jävla trist att stora youtube väljer att göra samarbeten med dem.
Källan: https://se.trustpilot.com/review/www.chiquelle.se

#33 - Anonym

Anja rosenskjold och hennes pojkvän har gjort slut, kolla hennes ig

#34 - 12

#30 Tack för att du informerar om detta! Hade fanatiskt ingen aning.
Har väl dock alltid haft en lite baktanke om att dels Eugenia inte själv valde att få till rehab, men också att hennes mamma/familj inte är dom bästa.. och till och med kanske är orsaken för hennes ohälsa.. men trodde inte att det var på det sättet.

#35 - Anonym

32# Beställde ett sett därifrån som var super fint men såg inte alls lika dant ut på på riktigt jämnfört med på bilden. Första och sista gången jag beställer där.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com