#1 - Dedu

Felix Sandman va med om liknande i Kroatien för en vecka sen..
Livsfarligt:/

#2 - Anon

#1 Liknande hände också mina föräldrar när de var på en resa och hade hyrt moped... Nu var det minst 20 år sedan, men ändå.

#3 - Anon

#1 Liknande hände också mina föräldrar när de var på en resa och hade hyrt moped... Nu var det minst 20 år sedan, men ändå.

#4 - Anonym

Fyfan. Kanske är lätthänt utomlands då det säkert har sämre service och besiktning på fordonen. Men tur att Emil och flickvännen klarade sig med skador bara

#5 - Anonym

Fy vad illa det ser ut. Ingen höjdare med såna sår utomlands heller. Stackars!

#6 - Anonym

Jag kan verkligen inte förstå hur man kan sätta sig på en moped i bara shorts och tshirt.
Även när man ser alla som kör motorcykel, utan några som helst skyddskläder.
Det tar bara några få sekunder innan asfalten har gått igenom hud&fett innan de når skelettet.

Otroligt skönt att de gick så bra & jag hoppas verkligen att de läker fort för dom! 🙂

#7 - Anna

Du kanske ska skriva om de 13 millar som Therese plockat ut ifrån sitt företag iår? 🤓

https://www.breakit.se/artikel/20965/therese-lindgren-fyller-ut-semesterkassan-med-13-miljoner-kronor

#8 - anonym

#7 det är helt sjukt hur lätt du blint litar på allt som skrivs på internet idag. skriva en artikel kan vem som helst göra men då får man också ta fram fakta som kan styrka i de man har skrivit. Du är inne i en bluff sida, och sen är det ändå Therese pengar hon få ta hur mkt hon vill det är hon som har tjänat ihop det själv på egen hand.

#9 - Aliwah

Exakt samma sak hände mig och min mamma, inte lika mycket skadade men ändå..

#10 - Anonym

#6 Håller med. Men antagligen känner väl vi turister att om man ska till ex. stranden med en moppe så orkar man inte ha massa tjocka kläder. Utomlands är det ju dessutom varmare klimat. Sedan tänker nog många "händer inte mig, olyckor händer inte mig".

#11 - Anonym

Trodde detta var en skvaller blogg inte en händelseblogg där det bara skrivs om grejer som hänt och de flesta vet om.

#12 - Anonym

#11 fast när hon skriver om skvaller klagar folk också? "Vem fan bryyyr sig" .. kan inte vara lätt att driva en blogg när folk ska ha så mkt åsikter.. :-)

#13 - Anonym

totalt OT men misslisbells snapstory på sistone...? Hon verkar totalt som en annan person och gör sig verkligen till oavbrutet

#14 - Anonym

#13 Håller verkligen med...

#15 - Anonym

gud va sjukt! riktiga köttsår

#16 - Shit

Oj jävlar.

#17 - Anonym

hahahhaha

#18 - Anonym

#17 Normalt att skratta åt folk som blivit skadade...😅

#19 - Anonym

#13 nej men snälla jag håller med dig så mycket. Känns som hon försöker vara lite rolig och sarkastisk som Linn Ahlborg typ. För mig är det bara så himla genomskinligt att hon gör sig till.

#20 - Anonym

När ska misslisibell komma ut ur sin typ tio år långa identitetskris?!?
Vad hände med kawaii stilen och vad leker hon nu på snapchat???

#21 - emelie

Älskar verkligen Emil och Wilma, är sällan något drama eller hat på deras kanaler

#22 - emelie

Älskar verkligen Emil och Wilma, är sällan något drama eller hat på deras kanaler

#23 - Anonym

#20 Visst!!? Hon kan fan inte behålla samma stil eller åsikter i mer än ett par månader..

#24 - HEJ Amir

Har Amir gjort en gastric bypass? Tycker de ser ut som såna ärr på hans mage ?;)

#25 - Anonym

#24 amen snälla. Hon är 18 år, man testar stilar och förändras jättemycket i den åldern. Låt henne testa grejer

#26 - Anonym

#25 Inte jag? Är 00 och majoriteten av min omgivning + mig själv har vetat sin stil sen 15 års ålder och utvecklat en fast personlighet med relativt fasta åsikter. :)

#27 - Anonym

#25 Men kom igen, det är inte normalt att byta stil och åsikter varje månad.

#28 - Anonym

#26 Trodde också att jag var en relativt färdig individ när jag var lika gammal som dig, men är verkligen inte samma person idag. Har vitt skilda åsikter idag mot vad jag hade då. Min poäng är att man är så fruktansvärt ung när man är 18, man behöver inte sätta sig i något fack redan. Låt folk testa stilar och hitta sig själva, det skadar ingen.

#29 - Anonym

#28 Självklart är jag inte färdigutvecklad, det blir man aldrig. Självklart kommer jag utvecklas, hitta nya intressen och få nya kontakter och gå igenom massor. Men jag har haft samma grundintressen, värderingar sen 12 års ålder och varit självsäker i min stil nu i 3 år. Det är inte normalt beteende att byta stil var 3 månad. Det är inget som någon i min omgivning gör. Om man gör det är man högst osjälvsäker. Självklart utvecklas vi, och jag kommer troligtvis inte ha på mig samma kläder om 5 år som jag har på mig idag. Men jag kommer iallafall inte byta stil om en månad.

Och sjävklart får Lisa testa stilar, men så fort hon testat något nytt så byter hon personlighet. Hon kan inte heller ta emot kritik och det är något som jag stör mig otroligt mycket på. I övrigt är hon en väldigt fin och stark tjej.

#30 - Anonym

Håller med om det som skrivs om Lisa, hon känns inte alls genuin utan försöker att vara rolig jämt att det blir alldeles för påtvingat. Hon har även bytt dialekt typ (?) till någon slags stockholmska eller vad fan vet jag nu när hon har skaffat sig en mainstream basic klädstil.

#31 - Anonym

”Skulle vilja be er att inte hyra moped eller liknande” men lägg av asså, bara för du inte in köra moped så behöver du inte lura i andra att de är farliga och liknande. Kör ordentligt så är det lugnt, precis som allt annat i livet.

#32 - Anonym

#31 men läste du inte texten eller? Däcket släppte och det var därför de ramlade

#33 - Anonym

Känns även som att ”missen” kommer göra fillers i läpparna snart..

#34 - Lina

#24 det ser misstänkt ut eller hur? Varför gömmer han alltid sin mage liksom, för att dölja ärren efter titthålen?

#35 - Anonym

Det alla säger om lisa håller jag med om till 100%. Klart som fan att man ändras, speciellt i tonåren, men man blir inte en helt ny människa på några månader och så är det bara. Hon gick från en tjej med kawaii stil som hatade trender, märkes saker o att va som alla andra, till en typisk fjortis med samma stil som alla tonårstjejer idag och hon äger även en Prada väska. Förut sa hon att brun utan sol är onödigt men nu är hon helt orange, hon sa att linnen är för naket men nu går hon runt i det utan problem. Hon sa att hon tog åt sig av kritiken hon fick pga fake märkesväskorna men fortsätter att göra hauls varje vecka. Min poäng är att hon ändrar sig som fan på så kort tid, hennes personlighet känns inte genuin whatsoever och hennes snap story är inte rolig någonstans

#36 - Anonym

#31 Du är praktexempel på någon som tror sig att olyckor inte händer dig själv. Olyckor är olyckor, man kan inte förutse när en olycka ska inträffa. Någon gång kommer du vara med om en olycka, kanske inte med en moped, men något som andra kan säga till dig "det är ju bara att köra ordentligt". Även fast man kör ordentligt kan något inträffa, som nu att däcken släppte.

#37 - Anonym

så många som nämner misslisibells identitetskris men ingen tänker på att Laki också börjar bli helt personlighetsförändrad hahah (älskar henne dock men skulle vara synd om hennes "gamla" personlighet och still försvann helt och hållet och hon blir typ Therese Lindgren 2.0)

#38 - Anonym

#35
Men är de ngt som stör dig eller? Vad e problemet låt tjejen leva kan man inte ens köpa vad man vill elr klä sig som man vill utan att ngn ska störa sig? Ok och om hon tyckte linne va för naket hon ksk känner sig bekväm med de låt henne andas lite

#39 - Anonym

#37
Laki har verkligen inte förändrats på ett negativt sätt. Hon har utvecklats otroligt mycket och blivit betydligt mognare. Jag har inte följt Laki särskilt mycket, men har tittat in på hennes videor med jämna mellanrum och jag tror definitivt att träningen kan vara en bidragande orsak till hennes progressiva utveckling. Hennes självsäkerhet strålar och hon har blivit bättre på att hantera sina motgångar. Vad jag såg hos Laki 2015 var en osäker tjej med dåligt självförtroende. Bara det faktum att hon färgade sitt hår 2 gånger per dag talar för sin sak. Att ta modet och raka av sig håret blev därför en väldig kraftfull handling och en väg i rätt riktning. Det var mycket mer en "bara hår"; nästan en symbolisk handling. Hon motiverar mig otroligt mycket och det var tack vare henne jag själv började träna.

#40 - Anonym

@32 @36 visst, klart olyckor kan hända alla, men att säga till att sina unga följare att de inte bör göra något kul när de är på semester för att risken finns att man skadar sig känns ju rätt dumt tycker jag.

#41 - Anonym

HahahG när Lisa raka av sig håret va fan va de ens, kan vara de fulaste jag någonsin sett

#42 - loL

Hyr inte moped om du inte kan köra en...

#43 - Anonym

#41 Lisa? Du menad Lovisa? Get your facts together.
Dessutom, hon fucking ägde snaggat! Så snyggt!

#44 - Anonym

#43 menade faktiskt Lisa lol

#45 - Anonym

#44 Vilken Lisa undrar jag då?

#46 - Anonym

Hur många Lisa finns det ens mannen
Missbildadebell

#47 - Anonym

#46 Men Lisa har aldrig rakat av sig håret. Hon klippte håret kort för ett ganska bra tag sen. Stor skillnad. Dessutom va hon jättefin i det också.

#48 - anonym

#41 att du ens sitter och kommentera om någons annans utseende anonymt på en blogg.. Är bara tragiskt. Ge kritik till någon annan kan man absolut göra men personliga påhopp är över gränsen... Väx upp!!!

#49 - Anonym

Allvarligt nu...vad gör Amir med folk?
Marchell ”ska ha snackat skit”
Thomas försvann över en natt.
Andre lika så..de är på samma resa men umgås inte?
Safir umgås inte heller med storebror.
Är de en slump att Nicole och hennes kille verkar ha gjort slut?🙈
Tror folk tröttnar på ”tant Amirs” drama och påhitt.

#50 - anonym

#49 tycker inte du ska yttra dig om situationer du inte har en aning om. Bara för att man inte filmar vissa människor i vloggar så betyder det inte att man är osams. Andre va med på resan men han kanske hade bett Amir privat bakom kameran att inte ta med han i vloggar. Och Marcel ja han är som han är och snackar faktisk mkt skit om andra människor vilket an han har gjort ett flertal ggr i sina vloggar, och sen växer man ifrån vissa människor Thomas har ett litet barnsligt beteende och har inte riktigt mognat ännu vilket jag tycker Amir har gjort sjukt mkt

Och sen vad har Nicole och hennes kille med Amir att göra, inte ett skit! tappa känslor för varandra eller att man bråkar för mkt i ett förhållande är ganska vanligt och det beror absolut inte på andra människor

#51 - Anonym

#50 Amir, mogen? Hahaha

#52 - anonym

#51 att våga stå upp för sina problem och berätta att man har gjort fel öppet i en video är moget på alla sätt och vis och de visar att han har vuxit och lärt sig av sina misstag och sen om du inte gillar han är upp till dig och de är ingen som bryr sig om din åsikt om andra personer

#53 - Anonym

#52 Bara för att han har bett om ursäkt offentligt 1-2 gånger betyder det inte att han är mogen som person

#54 - Anonym

Amir har inte mognat ett skit sedan 2009. Ligga med män i förhållanden är bara vidrigt och lågt, han fattar nog inte själv vilken skada han gör. Förstöra relationer är nog hans grej, både vägarna med vänner och förhållanden. Mhv, någon som känner en tjej som råkat ut för hans beteende.

#55 - Anonym

Tror hon gjorde bort sig Lisa på snap

#56 - Anonym

#52 Men snälla, alla gånger han har "bett om ursäkt" har varje gång bara varit uppenbar damage control.

#57 - Anonym

#55 Va?

#58 - Anonym

Den youtubern ja tycker har förändrats mest på sistone och de på negativt sätt är Kammi och har verkligen börjat visa sina negativa sidor och vara riktig skitstövel mot sina följare sen hon skaffade den där pojkvännen så förändrades hon totalt är inte samma kammi längre

#59 - Anonym

#58 äntligen någon som säger det

#60 - Anonym

Längesen Amir matade sitt ego nu, så nu har han lagt upp en hel video där han sitter och ljuger om att han skulle vara introvert. Antar att det passar personan han kör på nu och personerna han hänger med för tillfället. Kom ihåg att den här killen som säger sig vara "höjden av introvert" inte klarar av att vara ensam knappt en dag och brukade prata i telefon med kompisarna han dumpat nu i flera timmar. Killen som utan problem skriker och gapar framför en kamera var han än befinner sig och vilka han än stör, och mer än gärna skryter inför hela världen om allt han gör. Amir, lägg ner bara.

#61 - Anonym

#60 Det hjälper inte att han är världens sämsta lögnare heller. Så uppenbart från hans kroppspråk när han ljuger o talar sanning. Sedan är det precis som du säger, Amir är inte introvert. Han är bara en lögnare.

#62 - Anonym

#60 eller hur!! Han är ju bara för mycket.

#63 - Anonym

Vi får inte glömma att Amir är en gemini (tvillingarna) (som även james charles annoying ass också är) så det är inte direkt så förvånande.

#64 - Anonym

#63 hahahah

#65 - Anonym

Amir gör verkligen allt för lite views. Om han bara visste innebörden av introvert. Inte ett dugg förvånande att en sån som honom vill ha lite uppmärksamhet. Det bara skiner falskhet runt honom. USCH!

#66 - Bina

Amir är lika mycket introvert som jag är extrovert. Dvs inte ett enda dugg.

#67 - Anonym

Alltså wow chilla alla, finns inget speciellt med att vara introvert. Man behöver inte kategorisera alla hela tiden. Att må bra av ensamtid och dylikt är mänskligt och ingen säregen egenskap som bara vissa föds med. Förstår inte varför man hela tiden ska sätta etiketter på folk, lev lite. Utifrån min umgängeskrets att bedöma skulle jag t.om vilja påstå att det är ovanligare att vara extrovert. Träffar sällan någon som går utanför ramen.

#68 - Anonym

#67 För det första så är det ingen här som har satt en annan person i ett fack eller kategori, utan personen i fråga (Amir) påstår sig själv vara introvert.
För det andra verkar du inte veta vad introvert/extrovert är.. Att må bra av egentid, ja det gör alla, precis som vi alla mår dåligt av att varför för isolerad. Men en extrovert mår dåligt av för mycket ensamtid. En introvert blir psykiskt och fysiskt utmattad av att vistas kring människor och att vara social, men det innebär inte att personen nödvändigtvis måste vara blyg osv. En extrovert är inte heller att vara utanför ramen, utan det handlar enbart om att personen hämtar sin energi från andra folk och att vara i sociala sammanhang, pratar ofta med andra och mår som bäst kring andra människor. En introvert mår bäst med sig själv, men även såklart i vissa fall med sina närmaste/dom som den är mest bekväma med.

Detta har heller ingen koppling till diverse diagnoser, utan introvert/extroverta drag har vi alla.

#69 - Anonym

#68
Fast just nu är det du som sätter människor i fack om du tror dig veta att Amir inte skulle vara introvert. Du är ingen psykolog och har därför ingen grund att basera din uppfattning på. Allt är inte vitt och svart, och Amir kan lika gärna vara ambivert. Vad du ser på youtube är bara ett sken av hans personlighet🤷‍♀️

Vill också tillägga att det du har radat upp är grova särdrag. Extro- och introversion avser inte enbart det som rör sig utåt mot omvärlden och dess ting såsom människor och situationer, utan även tänkandet, kännandet, förnimmelsen och intuationen - allting indraget i den psykiska energins flöde. Du kan, med andra ord, omöjligt läsa av Amirs hjärna.

#70 - Anonym

#67 Det är Amir själv som satt sig i ett fack. Och när facket som han själv har satt sig i inte öht stämmer in med hur han har bettet sig de senaste 10 åren så får han räkna med att folk ifrågasätter.

#71 - Anonym

#69 Haha Amir det blir bara pinsamt när du försöker försvara dig själv här

#72 - Anonym

#69 Nae jag är ingen psykolog. Och nej jag vet inte vad Amir känner. Kollar inte ens på det äcklet.

För det andra så självklart är det grova drag, hur ska man annars kunna skilja på extrovert och introvert, och oavsett om alla är olika och upplever det olika så är ju dragen där av en anledning. Och sa aldrig att introvert/extrovert inte handlade om alla dessa olika saker du radade upp.

Så trött på att liksom ”nae du kan inte säga att ingen har det för alla är individer och du kan inte veta vad den känner blah blah” joo det är därför benämningen och själva symtomen eller dragen finns, de är öppna för alla att läsa och om man beter sig annorlunda än vad man påstår sig känna blir allt ganska oklart och väldigt opålitligt.

”Allas ångest är olika” emm jaa, men du kan inte ha ångest utan att faktiskt känna oron” (jaaa jag vet att allas oro inte syns utåt) ”allas adhd är olika” ja men du kan inte ha adhd om du inte är hyperaktiv.


Du kan därför inte va introvert om du beter dig som Amir gör. Han kan ha eventuell drag av introvert, vad vet jag. Men som sagt, ingen mår bra av varken konstant sällskap eller konstant isolering. Jag tror han bullshittar detta för att få uppmärksamhet.

#73 - Anonym

#70 #71
Antar att det är samma person som skriver, och ja, det problematisk att Amir "sätter in sig i ett fack", men det är ännu värre att du dömer honom på det sättet utan att känna honom. Låt folk vara. Extro- och introversion behöver inte vara medfödda egenskaper som man lever med hela livet ut. Även miljön samspelar och människor förändras genom åren.

#74 - Anonym

#73 Amir har själv valt att leva helt på att vara en offentlig profil, då får man som sagt räkna med att bli ifrågasatt vid uttalanden som egentligen inte tycks stämma alls.

#75 - Anonym

Du som skrev att Kammi har ändrats mycket, hur har hon ändrats? Kan du ge några exempel?😊

#76 - anonym

#74 dock så känner inte du Amir i verkligheten bara för att man visar en personlighet framför kameran så kan man vara rätt blyg när kameran är avstängd då man pratar med människor i IRL och inte med en skärm.

#77 - Big I

Wow vilken konfrentation och mycket svar vi fick om Joz från Jocke i serien. Wow... Och sen lika fantasilös igen dvs i helgen var det ännu ett poolpartu med tvteamet igen. Och serien föreställer verkligen helt naturligt deras liv, jo absoulut absolut och Hitler lever i Indien nu istället.

#78 - Anonym

Vad är det Lisa har gjort på snap ens?

#79 - Anonym

#77 Fast dem har väl inte påstått att serien ska vara helt verklighetstrogen? Det är en reality serie, vissa aspekter kommer ju överdrivas eller saker kommer läggas till. Det måste ju bli bra TV också.

#80 - Anonym

#76 Va? Kan man ha olika personligheter framför och bakom kameran? Nää nu blev min värld helt upp och ner :O Förövrigt bra kommentar, folk här verkar tror sig känna Amir i verkligheten bara för att de kollar på hans kanal :)

#81 - erik

#78 vad heter lisa på snap?

#82 - erik

#78 vad heter lisa på snap?

#83 - Anonym

#76 #80 Om man beter sig annorlunda framför kamera vs i verkligheten är man falsk som fan. Det är stor på att skillnad på att bete sig annorlunda mot att hålla vissa saker privat. Dessutom ska han inte sitta o påstå saker och tro sig att folk inte kommer ifrågasätta om det känns opålitligt.

#84 - Anonym

Påtal om youtubers som har genomgått en personligthetsförändring; vad har hänt med Therese egentligen?

Jag har följt Therese väldigt länge men under den perioden hon flyttade ihop med Anders har det känts som hon har börjat bli mer oseriös och nästan lite "flamsig". Var och annan sekund poppar det upp ljudeffekter, gester och miner och det känns inte riktigt som henne. Man behöver inte alltid vara uppspelt och energisk jämt, jag tycker att det är lika härligt att följa en lugn och avstämd Therese som bara är sig själv. Det blir en så skev kontrast till hennes ålder när hon ska hålla på så och jag klarar knappt av att kolla på en hel video. Hon kändes mycket mognare innan.

Och alltså Anders falska fasad. No comment.

#85 - Anonym

#84 Kan du utveckla om Anders falska fasad? Är bara genuint intresserad då jag inte följer Therese särskilt noga då hennes videor är sjukt ointressanta.

#86 - Anonym

#85 Jag gissar på att personen menar att Anders är extremt trevlig och hans personlighet kan verka lite falsk och tillgjord i videos vilket inte ens stämmer, när Therese har "smygfilmat" under pranks osv när han inte vet att han blir filmad är han exakt likadan som när han vet att han filmas

#87 - Anonym

#80 Är det månne Amir som är här och skriver ;)

#88 - H

Vem fan är ens Emil????

#89 - Grek från Aten:)

Antagligen kan däcken ha släppt i kurvan pga att det asfalten var för hal pga värmen, när det blir uppemot 40 grader varmt som det ofta blir i Grekland i juli månad så blir ofta asfalten hal och då kan det vara väldigt lurigt att köra moppe. Däremot så om man är van att asfalten kan vara hal så är det rätt så lugnt, liksom i Grekland och Aten kör ju typ otroligt många greker moppe och dom ramlar ju inte hela tiden precis haha

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com