Video på Joz cirkulerar på nätet

Just nu ciruklerar en video på nätet på Joz, som är filmad av en kille som fått syn på Joz i ett varuhus. 

I videon kan man se att killen följer efter Joz och skriker hans namn samtidigt som han filmar med sin mobiltelefon. 
 
Joz ber killen att sluta filma, men killen fortsätter att filma och då väljer Joz att smälla till honom på huvudet varpå killen puttar Joz. 
 
 
#1 - Anonym

När blev förföljelse och trakasserier okej? PS: Jag vet inte vad Joz gjort eller inte gjort. Det är upp till vårt rättsväsende att avgöra. Sluta agera egen domstol. Sluta trakassera människor.

#2 - Anonym

Hade också smällt till honom. :)

#3 - Anonym

#2 Varför då? Vad har han gjort dig?

#4 - Anonym

Alltså förstår nog varför han agerar som han gör. Joz är omtalad i sociala medier och när någon går och upprepar ens namn och följer efter kan jag förstå att man tröttnar och agerar. Om han dessutom bett killen att sluta filma men att han fortsatte så gör inte direkt Joz något fel. Oavsett om han är en bedragare och har gjort så jävla mycket fel så tycker jag att den dryga killen som filmar är felet i detta

#5 - Anonym

Fast det är inte olagligt att prata med någon eller att filma någon... Man kanske borde undvika ställen med mycket folk om man är så pass hatad som Joz är. Han har dessutom satt sig själv i denna sits. Inte ett dugg synd om honom!

#6 - A

Folk sitter gär och skyddar en våldtäksman och bedragare.

#7 - anonym

#5 det är olagligt att filma en specifik person utan dennas tillåtelse däremot får man filma på offentliga platser så länge man inte rikta in sig på en specifik person vilket denna killen gjorde då han filmade endast en specifik person som då va joz. vilket är olagligt när personen säger klart och tydligt nej. MEN enligt min åsikt om Joz så bryr jag mig inte va han blir utsatt för, han förtjänar all skit han kan få! karma is a bit*ch

#8 - Anonym

Vad håller dagens ungdomar på med? Är detta baksidan av social medier, då hatet flyttar ut från nätet av lätt påverkade följare som går sina förebilders ärenden.
Så sjukt!!!

#9 - Anonym

#7: Skitsnack, man får visst filma privatpersoner på offentliga platser. Behövs inte någon skriftlig eller muntlig tillåtelse. Däremot så övergår det till ofredande om man filmar en person en längre stund, utan att vederbörande vill det.

#10 - anonym

#8 vrf försvara du en våldtäktsman ? bara äckligt av dig

#11 - Anonym

Håller med #1
Kunde inte ha sagt det bättre.

#12 - Anonym

Jisses vad onödigt att trakassera honom på detta sättet. Låt domstolen och polisen ta hand om den här äckliga joz, finns ingen anledning att själv bryta mot lagen genom att förfölja honom och agera hotfullt. Vilket otroligt barnsligt beteende.

#13 - Anonym

#10 Va????? Vart i kommentaren läser du- försvara våldtäkt? Hitta inte på massa egna tolkningar av andras kommentarer.

#14 - Anonym

Ida skriv om @thetruthsverige !!!

#15 - anonym

#12 han förtjänar all skit han kan få

#16 - Anonym

Vad har hänt med keku?

#17 - Anonym

Förlåt men vart har man kunnat se bevis på att Joz VÅLDTAGIT någon? Han har flörtat och skickat olämpliga bilder och meddelanden. Sen har han haft sex med en tjej som senare fick veta att Joz hållit på med massa andra tjejer samtidigt. Sexuella trakasserier, absolut. Våldtäkt? Not so much

#18 - Gerra K-Son

Tråkigt när det utvecklar sig till handgripligheter, våld lönar sig aldrig även om man förstår varför.

Mvh Gerra

#19 - Anonym

Han som filmar in den här videon har gjort en längre video när han pratar om det. Han frågar snällt hur är det Joz, hur mår du osv. Men joz väkrkar inte acceptera det så joz går typ not våld mot honom

#20 - Anonym

De är inte försvars bart att iscensätta häxjakt,drev,trakasserier,hån och internetmobbing.
Glöm inte de är förtal även om uppgifterna runt personen är sanna. Läs senaste DN.

#21 - Anonym

Den längre videon:
https://youtu.be/8aUyvmAKyzQ

Där han pratar om det

#22 - Anonym

Anledningen till att vi har ett rättsväsende är för att privatpersoner inte ska bedriva domstol, hur jäkla svårt ska det vara? Jag skulle förstå ifall någon som varit direkt inblandad i det Joz anklagas för, men vilt främmande människor som inte har något med situationen att göra: varför lägger de ens sig i? De gör ju inte saken bättre, och de framstår bara som idioter.

#23 - Anonym

Youtube vad händer??????hahahaha de liknar ett paradis för vuxna "barn" som behöver bli bekräftad. Hallå!! underhållningsvärde med hobby domstolar, seriöst??? Dela gränslösa upplopp digitalt med hat som följd..och nu agera hobby paparazzi hahaha hur lågt kan man sjunka för uppmärksamhet.....haha...seriöst jaga en männsika du inte känner????? eller prata om en person någon annan har konflikt med hahahaha vuxendagis

#24 - Anonym

Nu har "Cluee" släppt en video med titeln "Joz attackerar en följare". Snacka om att lägga fokuset fel. "Följare trakasserar Joz" vore en mer sanningsenlig och inte lika clickbaitad rubrik.

#25 - Anonym

3, ja vem är han att följa efter en med kamera om man ej vill??? Ber man någon sluta och personen gör de får man skylla sig själv om man får en smäll!

#26 - Anonym

3, ja vem är han att följa efter en med kamera om man ej vill??? Ber man någon sluta och personen gör de får man skylla sig själv om man får en smäll!

#27 - Anonym

Förstår fakrtiskt joz helt o hållet i detta sammanhang, killen förföljer ju honom o provocerar samt att Joz säger att han ska lägga ner kameran o ändå fortsätter han o filma,, fult.

#28 - E

#5 Det ÄR olagligt att filma folk utan tillåtelse och att trackassera och förfölja människor.

#29 - S

Lämna snubben ifred och låt polisen och domstolen göra ditt jobb.

#30 - Anonymous

Det småbarn inte förstår. Är att förfölja någon och trakassera på det där viset. Är trakasserier, ofredande, kränkning m.m. Och att han även klippte bort en liten bit. Sluta trakassera personer. Låt han sköta sitt. Det är mellan jocke och joz. Låt bli att ringa till alla ställen ni ser joz. Ni förstör mer för andra människor, medans ni tror att ni hjälper jocke. Suck..

#31 - Anonymous

Men gud vad dumt att förfölja och trakassera honom så. Hur tänker man ens?

#32 - Anonym

Se K3mpa s video om ämnet.
Kloka ord

#33 - Anonym

Är detta i skäggetorp c?

#34 - Anonym

De är såhär de blir då deras så kallade vuxna förebilder jagar offer.
Följare som gör som sina idoler gör. De fattar inte hur de i själva verket trakasserar en männsika de inte känner.
Att sedan tro sina förebilder gör samhället en tjänst genom att bedriva häxjakt är högst beklagligt. Följarna får en skev bild av verkligeheten hur saker görs av myndigheter osv. Som här precis av denna unga kille som inhämta material för delining på YT. Allt för uppmärksamhet. Ärekränkning och förtal. Sprida film klipp på nätet för kontent på bekostnad av någon annan människa liv är så smutsigt gjort. Låt utredningen visa vad han gjort sig skyldig till. Sluta trakassera människor ni inte känner.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com