Josef Locos svar till Antonija och Jack

Antonija och Jack gjorde för några veckor sedan en video där de reagerade på Ex on the Beach (videon är nu borttagen). 
 
De reagerade bland annat på Josef som är aktuell i årets plaga av programmet och han görs till åtlöje i deras video.
 
De tycker att han är "cringe", att han gör till sin röst och att han är stel inne i huset. 
 
 
Nu har Josef lagt upp ett svar till Antonija och Jack och förklarar att han inte tycker att det var schysst av dem att uttrycka sig på det sättet. 
 
Han tycker också att det var konstigt av Antonija att bete sig om att hon inte känner till Josef då hon blivit tatuerad av honom. 
 
#1 - Anonym

Josef verkar vara en riktigt härlig kille med bra värderingar, svårt att inte tycka om honom

#2 - Anonym

#1, aa säkert jättebra värderingar, ungefär som hans vän blattelito? Haha

#3 - Anonym

Antonija raderade videon.

#4 - Anonym

Förtstår mig inte på youtubers som gör videos för att kommentera andra och trycka ner andra människor. Vad är det roliga i det? Det är liksom ren mobbning haha.

#5 - J

Varför skriver du inte om Eskil Grahns senaste video om Therese Lindgren??
Jätte intressant, handlar om att Therese nya smink kollektion i alla fall ett puder var väldigt dyrt speciellt i förhållande till andra STORA & KÄNDA internationella märken, tex Chanel. (Jämfört i Kilo pris)
Så skriv lite om Therese någon gång???

#6 - Tyst

Chanels puder är varken
Crueltyfree
Veganskt
Eller ekologiskt
Snälla det kan inte vara samma pris då

#7 - Anonym

#5 De kostar väll 199kr? Ganska normalt pris om man tänker på att de e ekologiskt och allt de där. Chanels puder kostar ca 500-600kr.

#8 - Anonym

#7 det är mycket mer produkt i andra puder är i Thereses, i Thereses är det bara 3 gram medan de flesta andra puder innehåller över 10 gram

#9 - Anonym

#2 Du måste komma ihåg att Josef och Abbe är inte samma person. Josef har ett eget företag där han hjälper ungdomar som har det svår. Han är en underbar kille. Som tänker på alla. Bara för att Abbe gjorde en väldigt dum handling betyder inte att Josef och han har likadana värderingar.

#10 - Anonym

#6 det spelar ingen roll just nu är therese puder i klass med världens dyraste sminkmärke och det finns många veganska märken som är billigare! Dessutom sådana med ekologiska förpackningar vilket Therese smink inte har. 3 gram är sjukt lite i jämnförelse med alla andra märken, hon säljer praktiskt taget en plastförpackning mer än nåt annat. 66000+ i kilopris är absolut inte okej.

#11 - Anonym

#2 Ha i åtanke att Josef backade ganska så snabbt efter Abbe blev helt galen

#12 - Anonym

Folk som menar att priset på en sminkprodukt ”inte är okej”? Alltså va?? Det fina med att vara entreprenör är att man kan välja priser till sina varor helt själv. Det finns inget rätt eller fel. Om något inte är inom din budget, jamen köp då inte det? Absolut ingen tvingar dig att köpa just det pudret. Herregud.

#13 - Anonym

#19 Fast.. nu handlar det ju inte riktigt om det. Therese sitter och säger att hon vill göra PRISVÄRDA produkter som inte kostar en förmögenhet.

Det är 3 g produkt för 199kr. Det finns andra veganska produkter som är häften så billigt, när man tar priset per gram. Jag vet även att Indy Beauty har svarat på kritiken och påstår att det är pga att det är andra ämnen i som väger mer och därför är det dyrare och också drygare och ska räcka längre? Vilket känns mest som en bortförklaring då 3 gram fortfarande är alldeles för lite produkt för det priset. Hennes puder kostar 66kr per gram medan ett puder från toofaced som är veganskt och cruelty free kostar 14kr per gram. Det kanske hade varit mer rimligt om Thereses puder kostade säg 40kr per gram? Då är det forfarande dyrare än andra märken eftersom de tydligen vill att man tar hänsyn till att vikten blir mer pga andra ämnen. Men 66kr per gram.. Oavsett vilka ämnen det är i, om det är talc eller Silica.. eller hur bra det än produceras.. det är fortfarande ett orimligt pris på ett setting powder.

Om Therese inte ens hade nämnt att hon ville göra ”billiga” produkter hade nog inte lika många reagerat.

Dessutom fungerar inte teorin om att en entreprenör kan helt sätta sina priser själv då det är efterfrågan som styr en entreprenör, och om kunderna inte vill betala, då får entreprenören ändra.

#14 - Anonym

#20 Baam

#15 - haha

du är verkligen den sämsta bloggaren någonsin. Såå biased. varför skriver du inte om Therese puderskandal? har hon betalat dig för att du inte ska skriva om henne? Vad pinsamt att du kan skriva massa om alla andra youtubers men så fort det kommer till lilla tetzipetzi blir du helt tyst. stå på dig haha! har svårt att tro att det känns bra att vara en sån stor ass-kisser som du är...

#16 - Anonym

#2 Han verkar faktiskt vara en riktigt bra kille, märks i programmet bland annat

#17 - Anonym

Det här med att där är så lite puder på 3 gram, får mig att tänka att man betalar för indybeauty. Och där finns andra märke som gör att man endast betalar för själva märket!

#18 - Anonym

Tycker att Josef verkar vara en reko kille, av det man ser i ex on the beach. Dessutom tycker jag att han gör snygga tattos av dom man har sett på hans tatueringstudio.

#19 - Anonym

#13 Du måste förstå att på en marknad så finns det produkter i en mängd olika priser. Det finns inget "rätt" pris som en produkt kan ha. Släpp dem där jävla jämförelserna. Är det för dyrt? Ja, köp förfan inte den då. Shit vad ni gnäller. Och i vilken video säger hon att sminket ska vara prisvärt i? :)

#20 - Anonym

#15 menade jag.

#21 - 13

#19 Absolut det finns inte någon lag eller något som säger att vissa produkter ska kosta en specifik summa pengar. Men marknaden funkar så att det är utbudet och efterfrågan som styr. Om du lanserar en egen produkt men som på något sätt redan finns. Exempelvis ett nagellack. Nagellack skiljer sig i prisklass från kanske 20kr till 300kr beroende på märke, innehåll, tillverkningssätt, affär osv. Men om du skulle göra ett nagellack, som en helt egen entreprenör, du är inte involverad med lyxiga märken eller något annat välkänt bra märke med korrekta arbetssätt osv. Du kan du inte sätta detta nagellack i en prisklass på säg 400kr, då det inte alls är ett rimligt pris för en medelmåttig människa, ifall inte produkten har en väääldigt hög ml halt, eller extraordinära tillverkningssätt eller ingredienser. Varför? Jo för utbudet är för stort, och efterfrågan på så dyra produkter blir alldeles för låg då utbudet redan är tillräckligt bra till en bättre prisklass. Detta kommer göra att du går back på din produkt.
Så nej den teorin om att entreprenören styr och kan sätta vilka priser som helst fungerar inte.
Jag som makeup artist ska egentligen ta flera 1000kr för en sminkning, men jag kan inte göra det då det inte är ett rimligt pris för någon som nyligen diplomerat sig.
Man måste jämföra vissa saker och ha ett realistiskt perspektiv, annars kommer inget att fungera i sitt liv.

Jag har inte tänkt att köra pudret från Indy Beauty, men Therese mer eller mindre lurar unga att köpa ett svindyrt puder i jämförelse med produktinnehållet. Det är nog dessutom att det är ett puder som gör det hela ännu värre då det är en produkt där det går åt oroliga mängder. Medan ett läppstift skulle hon utan problem kunna sälja i en liten mängd till ett dyrare pris.
Therese yttrar sig om att hon ville skapa prisvärda produkter i sin video där hon berättar om lanseringen.

Jag är helt med på att produkten blir dyrare pga bra arbetsförhållanden, tillverkningssätt och andra/bättre ingredienser. Men tycker hon kanske skulle dragit ner på priset på ett puder och kanske höjt ett pris på en annan produkt. Sedan var det inte det Indy Beauty svarade kritiken med utan de svarade att ingredienser väger mer och därför blir det dyrare, och det anser jag är en bortförklaring.

#22 - skrivdivan.se

Men vilken snygging han är ändå. Latino? Det blir mitt nya projekt att haffa en sådan.

#23 - Anonym

#22 nej han är inte latinamerikan har för mig att han kmr från Azerbaijan

#24 - Anonym

#6 Crueltyfree haha vad är det för påhitt. Det är fortfarande cruel mot naturen då produkterna och framtagandet samt fraktandet av produkterna förstör miljön.

#25 - Anonym

#24 Crueltyfree handlar om djuren och deras rättigheter, djurförsök. Men kravmärkning och ekologisk handlar om miljön. Fairtrade handlar främst om människors arbetsförhållande. Lär dig begreppen och lär dig skillnaderna.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com