Jacke och Jessica har gjort slut

Nu har Jacke gått ut med att han gjorde slut med Jessica efter att hon fick en psykos förra helgen.
 
När Jessica fick pyskos, valde grannarna att ringa polisen efter att ha hört skrik och när polisen kommer dit är hon naken och anklagar Jacke och hans vänner för våldtäktsförsök. 
 
Nu berättar Jessica att hon är gravid med Jackes barn och visar upp ett graviditetstest. 
 
#1 - Anonym

Hon är ett psykfall som manipulerar och ljuger om det mästa. Så ta inte detta på allvar alls.

#2 - Anonym

Synd att Jacke inte lyssnade i tid. Han blev blind för kärleken. Som han säger så måste hon få psykisk hjälp.

#3 - Lina

Asså hon är faktiskt psykiskt sjuk, hon har inte släppt taget om Jacke, hon har fortfarande kvar honom i sin profil.
Enligt henne är de hans familj som tvingat fram detta men han har ju inte lyssna på sin familj förut.
De här är ju enbart hans beslut baserat på hennes psykos, men det kan hon inte se för hon är så pass sjuk.
Han kommer inte bli av med henne, hon kommer hänga sig kvar med allt hon kan, skulle inte förvåna mig om de där är gamla tester bara för att få honom tillbaka.

#4 - Anonym

Hahaah ingen är förvånad 🙄

#5 - Anonym

Hur vet folk i kommentarerna att hon har problem? Tänk om hon blev utsatt för våldtäktsförsök? Familjen Berg är ju inte direkt fläckfria sedan innan.

#6 - Anonym

Dom gjorde inte slut pga psykosen har för mig att Jacke ville göra slut och där efter hade hon fått en psykos

#7 - Anonym

vad i helvete

#8 - Anonym

Chrille jämför Jessica med den tyska kvinnan som slog ihjäl 2 små barn i Arboga 2008, Schurrer heter hon i efternamn. Efter att ha sett dokumentären om arbogamorden på viafree så kan jag instämma en del saker. Tyskan blev ju också besatt av Emmas sambo fast han hade gjort slut med henne, hon fortsatte och till och med hittade på en story om att hon hade blivit gravid med hans barn och adopterat bort det. Tyskan är även ett psykfall. Lite sjukt är det ändå

#9 - Anonym

WhiskeyTangoFamily

#10 - Anonym

Men jävlar vad privata grejer. VARFÖR går man ut med sådant här offentligt!? Gah vissa människor...

#11 - E

#8 Han jämförde henne med Arbogakvinman 2.0 Johanna Möller inte Christine Schurrer lol

#12 - Anonym

#10 För att hon försöker manipulera honom och följarna? Vad fan tror du...

#13 - E

Kan folk sluta kasta runt ordet ”psykos” som om det inte har nån betydelse?? Lmfao

#14 - Anonym

Therese aprilskämt tar verkligen priset för dagens tråkigaste

#15 - Anonym

#13 Hon fick ju dock en riktig psykos?

#16 - Anonym

Hahaha alltså vad håller dom på med? Ta det privat istället. Aldrig fattat vuxna människor som ska behöva lägga ut allt online. Next case 💁🏼‍♀️

#17 - Anonym

#16 är man i en psykos så är man i sin egen lilla bubbla

#18 - Anonym

#16 då hon precis hade fått en psykos och fick köra iväg till psykakuten

#19 - Anonym

Nej det kan inte ha varit det graviditetstestet från när hon var gravid med sin dotter för batteriet håller inte så länge i testet.

#20 - Viktor

Hoppas verkligen att allt löser sig för parter inblandade!

#21 - Anonym

Det klassiska, ”nu när vi gjort slut så är jag gravid och du måste bli tillsammans med mig igen för barnets skull”. Helt sjukt att folk tror på henne. Snart får hon väl ett missfall också när det inte fungerar att få Jacke tillbaka

#22 - Anonym

Hon mår ju inte bra. "Vi löser det här BARA VI HÅLLER IHOP". Detta är ett uppenbart sätt att försöka få tillbaka honom. Verkar ju dock fungera?

#23 - Anonym

Wow, ena stunden säger folk att Joz är psykopat, och nu har Jakob Bergs tjej fått en psykos. Finns det ingen gräns för vad för diagnoser folk tillskriver andra? Hon behöver inte ha fått en psykos, hon kan lika gärna varit desperat eller är helt enkelt gravid.

Om inte MissLisibell eller annan får tillskriva sig själva "socialfobi", vad ger er anonyma människor rätten att tillskriva allvarliga diagnoser på andra människor?

Herregud, ni är ju verkligen inte ett dugg bättre själva. Är ni också psykopater kanske?

#24 - Anonym

#23 Men det var exakt ordet psykos som Jacke Berg använde sig utav och han var närvarande när allting väl hände.

Och psykos är inte en diagnos, utan ett tillstånd.

#25 - Anonym

#24 Jag tvivlar dock på sanningshalten i Jakob Bergs uttalande i så fall. Har han varit närvarande vid många riktiga psykoser eller har bra kunskap om dessa så han kan avgöra vad som är en riktig psykos och vad som är en upprörd person? Han vore ju inte den första som förstorar en tjejs beteende eller humör, för att själv få sympatier.

#26 - Anonym

Häxjakten som bedrivits mot Jessica är hemsk. Att driva en människa så långt ner är helt ärligt är helt empatilöst. Öppna rättegångar , mobbing, hat, drev av vuxna människor inför barn som ser och lär. Blir mörkrädd hur samhället börjar helt falla sönder vad som tillåts och inte. Ingen tar ansvar när en människa inte orkar mer. Tappar kontrollen av en intensiv häxjakt. Då ska människor ta sig friheten och håna, skratta, göra sig lustig, vara allt annat än en medmänniska. Klappa sig på axeln och säga de hade rätt om personen. Ni har drivit en person till vansinne och sedan kallar den sjuk. Så bottenlöst samhälle. Finns ingen människa som orkat ta så mycket hat, INGEN!!!
Hoppas att de kommer lagar som verkligen sätter åt människor som driver häxjakt för pengar på sociala medier.

#27 - Hannele

Herregud. Hon behöver helt klart vård för sin psykiska ohälsa. Är det någon som vet om hon har vårdnad över sitt barn sedan innan? Får hon psykoser så ligger ju helt klart oro för barnet, även för det barn hon bär. När det kommer till Jacke så blir jag verkligen förvånad. Fullt vuxen människa som är total oförmögen att kunna ta hand om sig själv. Tar inga egna beslut utan gör vad brorsan vill. Nåja. Är hon gravid så är hon gravid och även om han inte vill vara delaktig så är detta hans barn (det kan man ta reda på) och det är liksom ingenting han kan komma undan. I Sverige måste man ange vem som är fadern till ett barn strax efter födseln, vill denna sen inte komma och skriva på faderskapspapper så kan man bli hämtad med polis. Man kan komma undan det fysiska ansvaret men han kommer få betala underhållsstöd för barnet livet ut. En normal människa dock ser till att hon får hjälp för sin ohälsa och sen delar vårdnad och boende med barnet, kan hon inte få hjälpen så ser man till att få sitt barn boendes hos sig sen. Allt annat är idioti. Vi vet alla hur barn blir till och att preventivmedel inte är hundraprocentiga.

#28 - Anonym

Dessa åsiktsmaskiner som kränker samt hänger ut andras liv med futtiga ord som ska rättfärdiga deras handlingar- jag står för vad jag säger.
Seriöst???? Jag står för vad jag säger??? De fråntar dig alla fel du gör mot en annan människa.
Med den meningen kan du göra vad du vill. Sänka en annans människas liv.
- du får vara en dryg elakt människa som medvetet sårar för du står för vad du säger. Usch!!

#29 - Anonym

Sitt inte och jiddra andras liv och psykisk ohälsa.
Ifrågasätt dig själv vilka förebilder du har som HÄNGER UT en persons liv.
Fråga dig själv varför just du äga åsikter om just hennes liv. Känner du henne, nej förmodligen inte. Skulle du vilja gå i hennes skor? Skulle du vilja bli hjälp av okända människor som hatar på nätet och lägger sig i? Skulle du pallat att ditt liv offentliggörs där alla får kommentera hur värdelös du är som människa? Tror ingen fattar längre vad de gör.
STOPPA MOBBINGEN

#30 - Anonym

Psykisk ohälsa är ett resultat av internetmobbing.
Sanningen är att mångas idoler på YT lagför mobbing och banar väg för drev som iscensätts.

#31 - Anonym

#30 nej det är inte alltid ett resultat av mobbning det kan ligga mycket bakom de som orsakar psykisk ohälsa

#32 - Anonym

#31 mycket av den psykiska ohälsan är ett resultat av sociala medier och exponering i syfte att såra. En öppen bedrift av tillfredställe från förövaren.
Ett val en person väljer att släcka någons liv.

De existerar knappt utanför youtube denna förnedring av videos. Kanske för att youtube håller en så låg nivå.

Rädslan att bli uthängd är ett problem.
Rädslan för den enorma mängd hat de medför.

Ingen är perfekt. Men en normal begåvad männsika tar inte till med uthängande metoder. De är inte normalt att medvetet sabotera andras liv. Psykisk misshandel. Som övergå i massiv mobbning av icke inblande. Alla vet men ingen gör något åt dessa personer med makt.

#33 - Anonym

Vuxna barn med makt är farligt.
De ger en missvisande bild av att vara vuxen.

#34 - Anonym

De är bara människor som inga spärrar har som hakar på ett drev de inte tillhör.
De känner inte personerna de hatar på.
De köper allt sina idoler säger. Hatar för sin idol inte är vuxen nog att förstå vad den precis står bakom. Mobbning förtal förminskning ärekränkning m.m.

#35 - A

Håller med #26
Tycker det är tragikomiskt att t.ex Rask sitter och "gråter ut" i Trolljägarna när någon trakasserar hans familj, men samtidigt har en av de ledande rollerna i häxjakten och mobbningen mot Jessica. Han är ju inte ett dugg bättre själv. Hans videor har förmodligen bidragit till att hatet, hoten och mobbningen mot Jessica bara förvärrats. Vad angår det någon annan än Jessica, hennes ex och hennes dotter hur hon är som mamma, eller om hon visat brösten en gång etc. Det angår inte Rasks, Chrilles, Verzs etc följare! Vem som helst hade brutit ihop av all den skiten Jessica fått ta emot. Jag vet inte vad som är sant eller inte om hennes bakgrund, så det skiter jag i, det får någon professionell person döma, jag tycker synd om henne för det hatet hon fått under de senaste månaderna.

#36 - Anonym

Äntligen någon fler som ser och yttrar sig om de brutala tillvägagångssättet svenska youtube community står bakom.
De är passiva mobbare.
Och alla ni som kommer från olika kanaler och kallar er följare. Att ni inte skäms.
Såklart har era förebilder misslyckat med att sprida vettigt innehåll. Och såklart är era förebilder mer än hälften så gamla som er men ändå tappat vettet.
Utanför social medier finns en värld där man går den rättsliga vägen du söker professionell rådgivning du tar konflikter med vederbörande. Du är inte så ynklig att du behöver hundratals följare i din rygg för att höja dig själv. Du är bättre männsika än så. Du har lärt dig handskas med konflikter på ett vuxet sätt. Du är medveten om hur du skadar andra för livet genom att publicera privata saker. Du skulle inte göra de om du var mogen. Om du haft förstånd och medkänsla. Inte ens kriminella hängs ut på samma sätt som youtube skaran av män bedriver.

#37 - Anonym

Det är ju självklart varför personer som Rask hoppar på alla tåg som rör Joakim och Jonna, eller bröderna Berg. Han har ju ingen egen content som lockar. Det syns ju tydligt på antalet visningar på hans videos.

Sorgligt.

#38 - Hej

Snällt o dumpa nån för att den mår dåligt.....

#39 - J

#5 precis, deras kvinnosyn är ju inte duperbrz...

#40 - Anonym

"Vad ska jag göraaaa,?!" Jaa vi har fri aborg i sverige..... som jag sef det har du 2 vsl, ta borg barnet om du tror att det är bästa beslutet, behåll barnen om du tror att det är bäst... sluta hnäll o tyck synd om dig själv o TA TAG I DITT LIV O GÖF ETT VAL!!! HATAR gnälliga zvrnskar!!!

#41 - Anonym

#40 sånna som du som skapar rasism

#42 - Anonym

#42 rsasim för svenska finns inte, men kränkning finns. rasism är när det gäller svarta då vita inte gått igen samma förtryck som dem.

#43 - Anonym

#37 Ja Rask lever på att göra videos om andras missöden. Rätt tragiskt att han måste leva på att göra videos och prata om andras psykiska ohälsa och tragiska händelser.

#44 - Anonym

"min porris"????
the fuck?

#45 - Anonym

fyfan, synd om Jacke att han blev helt blind av kärleken och inte förstod vilken person hon var innan allt detta hände. hoppas att allt kan lösa sig. :/

#46 - Anonym

#42 självklart finns det inte rasism mot vita men den personen syftar inte på det. Den personen syftar antagligen på att sådana kommentarer som #40 gör att den personen blir hatisk och blir rasistisk sorgligt nog....

#47 - Anonym

Vad har hänt med Misslisibells röst? Och hennes sätt att prata? Sedan hon träffade en kille har hon blivit helt annan på så kort tid.

#48 - R

Tycker synd om Jacke.. inte lätt att vara blind när det gäller kärlek! Hoppas han slipper henne!

#49 - Anonym

Tycker Rask smutsar ner Anis Don Deminas varumärke genom att upprepa hans intro titt som tätt. Anis bedriver en städad kanal. Ingen kanal baserad på andras livsöden med drama och smutskastning eller uthängning av nedsättande karaktär av innehåll. Vem vill ha sitt personliga ID på en drama kanal.
Snacka om dålig reklam Anis får genom fantasi lösa Rask. Använda andras livsöden för kontent eller andras personliga ID.
Nä nu räcker de!!! Håll dig till kontent inom familjen och låt andras liv vara ifred.

#50 - Anonym

#49 Håller med! Tycker att Rask börjar gå för långt nu. Hörde att Anis skrev till Rask på Instagram och bad honom att sluta säga hans intro medans han viftar med dildos. Hoppas han slutar snart. Usch!

#51 - Anonym

#48 Själv tycker jag synd om henne, som har den dåliga smaken att falla för en Berg.

#52 - Anonym

#51 Tror du hon föll för honom på riktigt? Haha

#53 - BLOGGBEVAKNING!

Det uppdateras väldigt dåligt här och långt av allt som är intressant att veta skrivs om.
Därför skulle jag bara vilja tipsa er om https://bloggbevakning.se/
Hon lägger ut AALLLTT som händer i blogg, Youtube och hela influenser världen.
Jag själv har typ bytt ut denna svenskayoutubers.se mot https://bloggbevakning.se/ då den är mycket bättre!!

#54 - Anonym

KOLLA IN @thetruthsverige på instagram!! Hen exposar influencers photoshoppade vs original bilder, akaastrid, amanda lundgren och strand, alexandra nilsson osv!!

#55 - anonym

#54 men låt dom Photoshoppa om dom vill herregud! alla gör de

#56 - Anonym

#47 Röst? I hennes senaste video, kanske fler idk, är hon förkyld vilket hörs. Tror inte direkt att hennes röst förändras p.g.a. att hon skaffat en pojkvän

#57 - Malin

Håller med till 100%!

#58 - Anon

#55 Okej om man bara vill ta bort någon finne eller fixa lite extra glow, men att ändra ögonstorlek, käke, hudfärg, kroppsform osv är bara sorgligt.

#59 - Anonym

#58 håller med. Dagens "influencers" ger en orealistisk kroppsbild och kroppsideal. Tycker instagram kontot borde få mera uppmräksamhet då de visar verkligheten!

#60 - Anonym

#54 #58 och hur har denna thetruthsverige fått tag på den så kallade ogrinal bilden då? Hur vet du att dom photoshoppar sina bilder när det i själva verket är thetruthsverige som har photoshoppar bilderna till något helt annat för att själv kunna göra content på andras bekostnad och förstöra för dom? Är ni då kränkta så ta och kolla på deras vloggar där dom inte kan redigera sig själva mer än att lägga till ljus

#61 - Anonym

#60 "Original bilderna" är från bland annat fotografers konton som youtbers sedan facetunat/photoshoppar och lagt upp dem efteråt, Alla bilder är offentliga från början!

#62 - Anonym

Ganska bevisat nu att Joz låg bakom hela situationen för nu känns jocke och Jonna äkta och är en helt annan feeling i deras vloggar nu

#63 - Anonym

Abbe Blattelito döms till 18 årsfängelse.

#64 - Anonym

Tiden får utvisa om hon verkligen är gravid eller inte. Hade själv ett ex som påstod att hon var gravid precis efter att jag hade gjort slut med henne. Eftersom jag kände henne så anade jag att hon ljög och efter ett par veckor så kom det fram att hon inte var gravid alls. Säger inte att Jessica ljuger, men det är inte omöjligt.

#65 - Freddy

#53 Fast om det är just youtubers man vill läsa om så måste man skrolla igenom väldigt mycket ointressant dynga på bloggbevakning.

#66 - Anonym

Kommer Amir någonsin sluta gå ner i vikt? Han ba ”jag tränar inte för att gå ner i vikt” men varje vecka lägger han ut att han har gått ner yttligare flera kilon....

#67 - Anonym

#62 Uppenbarligen ja, Joz har betet sig som en psykopat från första början. Om man trott att Jocke o Jonna ljugit om allt detta måste man vara fullständigt efterbliven. Gillar inte Jocke o Jonna särskilt mycket men i det här fallet är det faktiskt de som är offer.

#68 - Anonym

#66 Får han inte det eller? Är det något fel med att gå ner i vikt? Är du bitter för att du själv är tjock?

#69 - Anonym

Vad händer egentligen med Johanna Ottoson? Skär i mitt hjärta verkligen, hennes senaste bild på snapchat där hon såg helt förstörd ut och klippt av sig allt hår till bara några cm kvar?? hennes liv går ju åt så himla fel håll nu, känns så sorgligt att bara titta på

#70 - Me

Håller med #7 hahaha

#71 - Eh?

https://www.youtube.com/watch?v=oc43vf2D_ek

Kolla

#72 - Anonym

#69 Det var inte johanna på bilden!

#73 - Anonym

#63 Varför är det relevant här när han inte är en youtuber?

#74 - ??????

april april! ha, nej det enda skämtet här är uppdateringen..

#75 - Filur

Vad har hänt med Kaily Norell?

#76 - Anonym

Vilken pappa gör sådär- smeker/tar på inför live tittare "mamma i livestream och insamlar swish donationer?

#77 - Anonym

Hur anmäler vi Youtube profiler som lever på offentlig förnedring av offer inför publik?
Som tar lagen i egna händer och bestraffar folk inför tittare.
Finns de inga myndigheter som granskar internetmobbing på hög nivå?

#78 - Anonym

#77
Stolle håll dig till Flashback i stället ditt
Troll där kan du skriva om mobbning haha
De roliga är att vi vet nu vem du är hahah
Stolpskott

#79 - Anonym

#77 vi lever i ett land där en våldtäktsman kan få 8 månaders fängelse, ett land där en mördare kan få så lite som 5 år, där personer frias för att det var svårt att veta vem utav dom två som hade begått brottet, ett land där mördare och våldtäktsman får stora summor i skadestånd för att ha blivit förhörda för länge. Tror du på fullaste allvar att polisen eller någon annan myndighet gives a damn om att YouTubers tar lagen i egna händer och hänger ut folk på nätet?

#80 - Anonym

#78 Vad snackar du om? Flaschback?

#81 - Madde

Nu väntar vi bara på "Missfallet" 😂
Vilket jävla mähä

#82 - theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#83 - Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#84 - Rebekka Ojensa
Det här är det mest underbara som jag någonsin har upplevt i mitt liv, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år. All insats för att få honom tillbaka misslyckades och jag var desperat att ta honom hem hemma jag trodde att jag inte kommer att träffa honom igen, förrän jag träffade en kvinna som heter Miller på Facebook som berättade för mig om en stavningskastare som heter profeten Jacob Douglas. Hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig om att inom 48 timmar min man kommer tillbaka till mig, jag känner mig glad redan när jag hörde det från honom. På mindre än 48 timmar ringde min man mig och informerade mig om att han kommer hem började be om förlåtelse säger att det är djävulens arbete, så jag Jag är fortfarande förvånad över det här miraklet för att det bara är för verkligt att vara riktigt jag vet så många damer är ute med samma problem med mig men jag berättar idag att det finns en lösning för den. För den som behöver hans hjälp här är det, e-postadress ultimatesolutionspellcaster@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348050676586

#85 - Hana Rafael

Efter att ha varit i relation till honom i sju år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som heter DR BEN som skulle kunna hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att försöka det skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskanalen som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

#86 - Göran Jörgen

Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 och du kommer att få det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com