Bianca talar sanning: Kändisstylisten har redigerat bilden

Uppdatering:
 
Efter att det kommit ut att det är Biancas stylist som redigerat bildena har nu Bianca bett om ursäkt till Lina Dawood. 

 
 

Bianca ryter ifrån på Instagram och skriver att det är frustrerande att vara oskyldig och få massa skit. 
 
 
Igår fick vi reda på att det är Biancas stylist Anna som skickat bilderna till henne.
 
Bianca har sedan sparat ner bilderna och publicerat dem på Instagram. 
 
 
Stylisten Anna skriver till Bianca att hon endast lagt filter och "vet inte hur photoshop funkar". 
 
 
Anna stylar många svenska kändisar och vid en snabb överblick på hennes Instagram @annahjerten är majoriten av hennes bilder dåligt redigerade. 
 
Anna påstår att hon aldrig arbetat med Photoshop, men samma resultat går att uppnå med enkla redigeringsappar som tex Facetune. 
 
Det är med högsta sannolikhet Anna som redigerat bilden utan att berätta det för Bianca. 
 
 
#1 - Anonym

Pinsam situation för Anna

#2 - Anonym

Hahaha dör, så pinsamt

#3 - Anonym

Nu blev det tyst på alla som påstod att Bianca var en så fruktansvärt dålig förebild. Pinsamma är ni 😂

#4 - Anonym

Nu kanske du Ida (bloggägaren) är skyldig Bianca en ursäkt? I första inlägget angående detta står det klart och tydligt ”Bianca ljuger”, inte att det är spekulationer eller att många TROR att hon ljuger.

#5 - Anonym

Pin

#6 - Anonym

Gud vad pinsamt för stylisten haha, varför ljuger hon både oss och bianca rakt upp i ansiktet när man ser klart och tydligt att alla dessa bilder är sjukt dåligt redigerade?

#7 - Anonym

Vem är hon att redigera andras kroppar smalare?? Sjukt oprofessionellt

#8 - S

skriv om Thereses puder!

#9 - Anonym

#4 ja det var verkligen svinigt att skriva så. slår vad om att hon aldrig hade skrivit liknande om therese ju...

#10 - Anonym

#8 Vad är det med Therese puder?

#11 - anonym

När ska alla som kastade skit och hat mot Bianca i detta kommentarsfält be om ursäkt till henne? Fega kräk är ni alla här inne

#12 - Anonym

#10 Hennes puder kostar 199 för 3g vilket är ett orimligt pris för så lite mängd puder man får, hon har fått väldigt mycket kritik för det.

#13 - Anonym

Kritik kan ju inte stylisten ta heller då det tydligt märks att hon tar bort negativa kommentarer. Hon la upp ett inlägg om att hon fått påhopp och att hon aldrig skulle redigera någons kropp. Ser inte ett enda påhopp i kommentarerna och varför fortsätta ljuga när det tydligt syns på bilder??? Pin.

#14 - Anonym

Synd att Bianca får äta upp all skit, detta drabbar hennes varumärke. Bianca är grovt konflikträdd, men vågar inte gå ut med sanningen. Hon vet säkert om att hennes stylist photoshoppar. Snälla även en 5 åring kan se det.

#15 - Anonym

#12 Eskils video där han drar dem jämförelserna var helt missvisande, kolla Indy Beautys svar.

#16 - Anonym

Finns flera instagram konton som visar konkreta och 100% sanna exempel där influencers photoshoppat sina bilder, följ dem så slipper ni spekulera:) ex @thetruthsverige

#17 - Anonym

#15 Hans video var lite missvisande ja, men långt ifrån dålig. Indy Beautys svar var enligt mig inte tillräckligt och kändes mest som en dålig bortförklaring. Har skrivit en kommentar på förra inlägget om det här.
IndyB’s puder kostar 66kr per gram. Tex Toofaced’s puder kostar 14kr per gram. Även om Indy’s puder innehåller andra ämnen som gör det tyngre och kanske tillverkas på ett bättre sätt, så är 66kr per gram för dyrt för ett setting powder. Om Indy’s pris per gram hade varit tex 40kr, hade det varit betydligt mer rimligt. Det är fortfarande dyrare än många andra märken (pga vikten dådå..) men skulle då inte vara alldeles för dyrt för den mängden gram.

#18 - Anonym

Still för mig är hon inte en förebild av många flera anledningar. Men det är min åsikt .

#19 - Anonym fd anorektiker

Jag är så trött på att folk gång på gång ska dra upp det här ätstörnings-argumentet, att det hela tiden ska komma till tals att det "kan leda till ätstörningar". Ätstörningar är jävligt mycket mer komplicerade än att man ser en retuscherad bild på en smal bikinimodell. Det handlar om en skev självbild, bristande självvärde, depression, självskadebeteende och andra saker man blivit utsatt för i sitt liv när mat är det enda man känner att man kan kontrollera. Att korta ner det till att handla om kroppshets eller presentera det som den största faktorn till utvecklandet av ätstörning är jävligt trivialiserande, missvisande och bidrar enbart till det ökande stigmatiserandet av ätstörningar.

#20 - Anonym

Tycker bloggägaren haft en väldigt aggressiv ton och tagit väldigt förhastade slutsatser om Bianca? Som någon tidigare skrev så har du Ida skrivit ”Bianca ljuger” och haft en väldigt oskön ton i ditt skrivande. En ursäkt till Bianca borde inte skada för din blogg har väldigt många läsare och här föds väldigt mycket hat. Att du då har fortsätt att hävda felaktig information ser inte bra ut i efterhand

#21 - Anonym

#19 äntligen en fd ätstörd som inte bara skyller på samhället! Absolut, samhället skapar skeva bilder. Men ätstörningar skapas extremt sällan på det sättet utan utav kommentarer, egna tankar osv. Har själv inte en ätstörning men har absolut inte ett friskt tänkande om min kropp och mat. Men det har inte skapats av samhällets "regler", utan bland annat så som folk uttrycker sig om folks kroppar.

#22 - Tess

Om man inte lagt märke till de sneda bakgrunderna så kanske hon verkligen tror att hon bara "lagt på ett filter"?

#23 - E

Stackars Bianca. Pinsamt hur hungriga folk är för drama.

#24 - Anonym

#17 Förstår att folk kan tycka det är dyrt, det tyckte jag också. Eskils video var ok men det bästa hade varit ifall han faktiskt jämförde priser på puder där första ingrediensen är Silica, som i Therese puder. Efter en snabb sökning hittade jag inglots puder, vars första ingrediens är Silica, pudret kostade 149kr för 1,5g

#25 - Anonym

#20 det är inte bara blogg ägaren utan ALLA här inne har kastat skit på Bianca och nu när dom vet sanningen så står dom på Biancas sida igen..... bara vidrigt

#26 - Anonym

#24 Linda Hallbergs puder har Silcia och är vegan och cruelty free och kostar 31kr per gram. Men idk hon tillverkar också vissa produkter i Kina vad jag förstått det som som kanske det som påverkar också. Annars verkar de flesta puder med Silcia ligga i den prisklassen.
Tycker dock det fortfarande är en dålig förklaring, säg bara att ingrediensens är dyrare och tillverkningssättet bättre..

#27 - Anonym

men stackars bianca som har fått ta emot så mycket kritik o hat pågrund av detta. stör mig så mycket på personer som bara hoppar på och inte lyssnar på andra. att hon har sagt flera gånger att hon inte har photoshoppat sina bilder men ändå fått hat. tycker det är synd att hon får hat vad hon än gör och minsta lilla misstag för att hon är ”bianca ingrosso” folk bara hoppar på hat tåget eftersom det tydligen är trendigt att hata på influensers. folk glömmer bort att hon precis är som alla andra människor och gör misstag. Herregud

#28 - Anonym

#27 Eller så kunde hon bara frågat sin stylist redan första gången om det är så att hon redigerat bilderna? Och sedan stått för det. Om jag hade blivit falskt anklagad hade jag gjort allt i min makt för att då reda på varför jag blir anklagad och vad sanningen är. Folk har haft en anledning att ge kritik till Bianca.

#29 - skrivdivan.se

Oj, jobbigt läge att få sina redigerade bilder granskade på det här sättet. Jag ser dock inte var nånstans Biancas bild har blivit redigerad? Det syns så tydligt på de andra bilderna.

#30 - Gerra K-Son

Och, hennes sak helt upp till henne...

Mvh Gerra...

http://www.gerra.se/

#31 - Anonym

Jag använder Photoshop i jobbet och jag kan gå i god för att detta inte är redigerat i Photoshop. Har man men än en halv hjärna så gör man inte ett så dåligt jobb i Photoshop.

#32 - Anonym

#31 Nej kanske inte, men absolut facetune

#33 - Anonym

Therese lindgrens puder kostar 199 och är 3 gram, det är det näst dyraste pudret i världen och dyrare än Chanel. Detta från någon som ville skapa BILLIG vegansk smink. Värt att ta upp? Eller är Therese skyddad från all möjlig kritik i denna blogg?

#34 - Anonym

#33 Men sluta spamma om det där jäkla pudret någon gång. Vill hon sälja det för 199 eller 799 så ska hon få göra det, ingen tvingar dig att köpa det herregud.

#35 - Anonym

Men snälla! Man behöver inte ”Photoshop” för att redigera någons kropp. Funkar lika bra i Facetune och andra appar. Sluta använda ordet ”photoshoppat”, folk tror att man snackar om programmet Photoshop!

#36 - Anonym

#34 Nope, man kan faktiskt inte sälja det hur dyrt som helst. Och jag kan kritisera henne hur mkt som helst, all kritik mot detta är befogad. Antar dock att du är ett fan och inte kan kritisera din största idol.

#37 - Frida

Jaja, nog om Bianca. SKRIV OM THERESES PUDER.
Och för er som behövs uppdateras:
Ett puder som säljs från Thereses sminkkollektion kostar 199 kr som endast består av 3 gram produkt. Det är ett ORIMLIGT pris. Är det ett fult försök att kunna tjäna pengar? Eller har det blivit ett fel vid prissättning?

#38 - Anonym

#37 Håller med om att det borde skrivas om här på bloggen. Men Indy Beauty har svarat på kritiken, dock va det svaret inte det bästa och kändes mest som en dålig bortförklaring. Men varför pudret är så dyrt är för det är tillverkat i Sverige och innehåller ingrediensen silica istället för talc, Silica är mycket dyrare.

#39 - anonym

hon kommer förmodligen inte skriva om thereses puder pga att de är hennes personliga favorit youtuber, ex. förra gången hon skrev om henne så stängde hon av kommentarsfältet men stänger aldrig av tillexempel när jocke och jonna får massa hat i kommentarerna

#40 - Anonym

Jocke erkänner att han har köpt sex av en prostituerad i Argentina. :(

#41 - E

#39 lol...

#42 - Anonym

Jävligt ignorant av Bianca att bara slå ifrån sig som hon gjorde till en början, utan att hon hade en aning om någon annan redigerat bilden innan uppladdning.

#43 - Anonym

omg yall världen har större problem

#44 - Anonym

vafan

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com