#1 - Anonym

omg, bianca bodde verkligen tänka ett steg längre

#2 - Anonym

Bianca du fucka verkligen upp det för dig, så onödigt

#3 - anonym

vill hon ljuga så låt henne få göra de då. Ni andra vet ju redan att bilden är redigerad och de får Bianca bara att se ännu dummare ut. Och sen är de inte någon särskild stor big deal alla reklamer och modeller redigera sina bilder en det är ingen som klagar på dom.

#4 - Jasmine

måste ju faktiskt inte vara så att hon retuscherar sig smalare, just på den bilden de har kommenterat under nu kan det lika gärna vara så att hon har gjort armen större för att få den mer ”muskulös”..
stolpen böjer sig ju faktiskt utåt och inte inåt.

#5 - Anonym

Snälla hur pinsam är hon? Man ser att det är retuscherat, bokstavligen vemsomhelst kan se det. Har inget emot henne men fattar inte varför hon inte kan brösta den vara, inte så att hon är enda ”kändisen” som fixar sina bilder.

#6 - anonym

jag tror hon menar att hon fick denna bilden skickat till sig och att den va så, och hon har ingen aning om vem som kan ha redigerat den eftersom hon fick den skickat till sig. Det kan vara vem som helst som har redigerat den men att hon menar att HON SJÄLV har inte gjort något med bilden

#7 - Anonym

#6 Men då kan hon väl säga det? ”Jag retuscher inte mina bilder, fick bilden skickat till mig och sen kom så, någon annan har sånnafall retuscherat den”

#8 - Anonym

Jag har nu läst hennes bortförklaringar i storyn och det är skrattretande. Det är pinsamt. Hon underskattar sina följaren intelligens.

#9 - Anonym

#7 läs hennes insta story så har hon ju skrivit de

#10 - Anonym

#8 har du bevis på att de är bortförklaringar? Hon fick bilden skickat till sig och att den va så när hon fick den alltså är de inte hon som har redigerat den utan någon annan

#11 - m

Vem. Bryr. Sig.

#12 - anonym

#11 väldigt många tydligen eftersom hon får så mkt hat och tydligen så bryr du dig eftersom du tog dig tiden till att klicka in på kommentarerna och skriva en kommentar när du bara kunde ha klickat bort.

#13 - Anonym

Men ärligt, hon kanske har redigerat den men big deal? Alltså verkligen va är de med människor & vara så kränkta över vad någon annan gör med sin bild? Dessutom har hon ju lagt ut en bild där hon fick bilden skickad till sig & att den var så när hon fick den, lägg lite energi på bättre saker känner jag.

#14 - Amanda

Jag tror på henne. Ibland blir bilder konstiga. Varför skulle hon redigera när man ser henne på tv hela tiden?

#15 - anonym

#14 nej bilder blir inte så här skeva när man jämför två bilder också.... Instagram och att vara på tv är två olika saker

#16 - anonym

Amanda Strand redigera sina bilder också skit mycket och gör hennes ansikte smalare... varför är det ingen som klagar på henne för?

#17 - Anonym

#16 För att hon åtminstone har erkänt att hon redigerar sina bilder ibland

#18 - Anonym

#17 det har hon verkligen inte gjort. Hon radera alla kommentarer som handlar om just redigering.... länka mig källan där hon har sagt att hon redigera sina bilder

#19 - Anonym

#16 Först säger du att ingen klagar, sen säger du att hon får massa kommentarer med folk som klagar på hennes redigering. Hur ska du ha det?

#20 - Anonym

Haha asså. Visst hon kanske inte har redigerat den själv, men om man är smart så redigerar folk bilderna om man plåtats till 99% när man får bilderna skickat till sig? Är de svårt och säga till en fotograf att man ej vill bli redigerad smalare??? Speciellt när man är en sån stor förebild för många. Att man redigerar ljus och kontraster förstår man. Menmen, tycker bara det är bortförklaringa! Hade tagit bort bilden om jag va henne, en stång böjer ej sig pga en vinkel lol

#21 - Anonym

#16 tror det främst beror på att Bianca säger sig vara en förebild vad gäller ätstörningar, och man behöver inte tänka efter särskilt långt för att förstå vad det kan få för konsekvens om hon retuscherar sina bilder för att se smalare ut. Vad sänder det ut för signaler till ätstörda följare liksom.

#22 - Anonym

det här är ju bara helt sjukt. Undra hur fläckfria Therese kommer ställa sig till detta.... https://www.youtube.com/watch?v=Xs64gQ1zzCo

#23 - Anonym

#biancaingrossoisoverparty

#24 - Anonym

#18 Jo :) kolla kontot ”thetruthsverige” på instagram och gå in på deras sparade stories. Där har de lagt ut hennes svar där hon erkänner att hon redigerat!

#25 - Anonym

#18 En del av Amandas svar: ”Jag kan erkänna att jag har redigerat några få av mina bilder. Absolut inte alla! Jag ändrade inte så mycket på bilderna, ah du ser själv. Men jag står för att jag har gjort det. Konstigt nog fick de små detaljerna att känna mig lite finare och om det fick mig att må lite bättre ser jag egentligen inget problem med det”

#26 - A

Therese Lindgrens nya puder kostar 199kr och det är endast 3 gram? Kolla på https://youtu.be/Xs64gQ1zzCo
Är så chokad när det var hon själv som sa att produkterna kommer vara prisvärda

#27 - Anonym

Skriv om Eskil Grahns nya video om Therese!

#28 - E

#12 Vad jag bryr mig om är Biancas välmående. Vem bryr sig om nån influenser på instagram redigerar sina bilder? Nästintill alla gör det, tyvärr. Att skicka hat mot en tjej med ätstörningar kommer inte att hjälpa någon.

#29 - Anonym

skriv om antonijas och Josef locos beef, och om att Therese lindgren har det näst dyraste pudret i hela världen! (kolla eskils video)

#30 - Anonym

Varför denna hatstorm? Kan inte alla bara välja vad de vill tro på, utan att behöva skriva massa hat till henne? Hon kanske kände sig "tvungen" att redigera bilden för att hennes ätstörning kom in i bilden? Eller så är hon bara allmänt osäker på sig själv?

#31 - XAN

#28 vi är många som bryr oss om B men som kollar lite längre. Om B själv inte växt upp i en retuscherad värld där du måste vara "perfekt" hade hon säkert inte fått bulimi fr början.
Vill man vara ett föredöme så får man inte göra såhär. Det blir bara fel.

#32 - Anonym

Mads Hansen (Influencer fra Norge) kritiserer nå Bianca på sin instastory

#33 - theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com