#1 - saragg

ÄNTLIGEN så säger den här irriterande obegåvade trånghuvade människan något helt rätt! Bra Vlad.

#2 - Anonym

Förstår Vlad men en offentlig person kanske inte behöver ta det offentligt nu så Ben får ännu mer skuldkänslor. Har sett en del av Bens video nu och det viktiga är att han själv insett att det var fel att han la ut det impulsivt, men eftersom han kände sig tom kunde han inte tänka. Han är ju verkligen ledsen att han som faktiskt älskar Nicci har skickat en hatstorm mot henne så att hon inte känner sig värdig ett liv.

Är inte Ben och Vlad för övrigt kompisar?? Man kanske kan ta det privat då?

#3 - Anonym

(5 som skriver igen)
Även så förklarar ju Ben allt det där i videon. Att han insett nu i efterhand att han inte varit perfekt, att han öst på mot henne i en jobbig period att hon inte bryr sig osv. Allt det Vlad påstår berättar han ju nu. Tycker bara det är skevt att Vlad lägger ut det sådär? Om han och Ben är vänner kan han ju kanske skriva det direkt till honom istället för att lägga ut allt offentligt

#4 - Anonym

Varför kan inte Vlad ta detta personligt med Ben? dom har ändå varit riktigt bra vänner en gång i tiden och nu trashtalkar han honom offentligt? osmakligt Vlad.

#5 - Anonym

Varför kan inte Vlad ta detta personligt med Ben? dom har ändå varit riktigt bra vänner en gång i tiden och nu trashtalkar han honom offentligt? osmakligt Vlad.

#6 - Anonym

Förlåt men har ALLTID fått vibes av att Vlad är riktigt avundsjuk på Ben generellt. Får känslan av att han även influeras av Bens content samt personlighet, då han ibland framstår som en wannabe-cheap-knock-off variant av honom typ. Just my two cents, men inget nödvändigtvis är sanningen, har endast fått vibes av detta.

#7 - Anonym

Kan all bara håll käften och sköta sitt eget så hade allt varit mycket bättre. Så fort någon gör något fel så skall all påpeka det och försöka framstå som någon gud men dom är inte bra mycket bättre själva,
blir så trött på dom svenska youtuberna.

#8 - A

Bra där vlad!!!

#9 - Viktor

Alltså förstår självklart Vlads mening här och det finns givetvis mognare sätt att uttrycka sig och stänga. Men samtidigt när man är "förstörd" så är det inte alltid lätt att ta dem kloka besluten. Tror många kan känna igen sig i det!

#10 - Anonym

Man förstår ju på Bens beteende varför han gör valen han gör. Jag har själv ADHD och förstår exakt hur han känner. Vlad och Ben har ändå varit bra vänner och det är något Vlad borde faktiskt reflektera över, att Ben är som han är. Enligt normal logiskt tänk så är inte det Ben gjorde rätt. Men att han inser själv att det inte var rätt är väldigt stort kan jag säga. Jag själv har väldigt svårt att se mina egna brister och när jag har fel. Nä, känns som Vlad enbart är avundsjuk på Ben trotts allt.

#11 - Q

Av Bens video verkar det som att Nicci inte betalade något i hemmet.

#12 - Tam

HÅLLER MED VLAD SOM IN I HELVETE!

#13 - Tam

HÅLLER MED VLAD SOM IN I HELVETE!

#14 - Anonym

Ben e ju Vlads idol :p
Håller verkligen med #6

#15 - Anonym

Är ju inte förstå gången som Vlad skriver ut något som är menat till Ben på ett negativt sätt. Tycker bara att det är larvigt av honom att se det som en chans att leka smart och mogen och trycka ner Ben.

#16 - Sabina

Varför ska han ens lägga sig i? Fjant

#17 - Anonym

#6 håller med! Exakt så!

#18 - Anonym

Till både #10, Ben och er andra som tänker ADHD:n styrde hans val av att vara impulsiv med "blev nyss dumpad". Absolut kan det vara så MEN även jag och andra utan ADHD hade reagerat samma. Man blir tom och tänker inte alls, man bara lägger ut de bara för att egentligen. Man finner inte anledning av att vara tyst om det men man behöver egentligen inte lägga ut det. Det var bara mänsklig reaktion av honom. SEDAN var det självklart synd att när man lägger ut sådant så sänds automatiskt en signal ut "skriv någonting dumt till andra parten".

#19 - Kristina

Asså era vider, det var exakt samma sak med My, och det händer alltid samma sak med varenda influencer när dem gör slut. "jag blev dumpad buhu". Ben VISSTE mycket väl att Nicci skulle få hat, men han brydde sig inte, för han kände sig ensam och sårad så han la ut det ändå. "Varför kan inte Vlad ta det privat??" ÖH varför kunde inte BEN hålla allt privat då, han börja ju?? Jo, även om man sitter på havets botten så kan man inse vad man lägger ut på sociala medier. Såvida man inte är onykter eller typ, runt 15 år. Men man bryr sig inte, för man mår fett dåligt. Däremot så är det ofta att man inte bryr sig om vad som händer med samtliga personer man skriver om, för man _som sagt_ mår dåligt. Och det är så jävla omoget. Och ännu mer omoget med alla kommentarer på Niccis instagram o.s.v. På riktigt FAN för er. Och ni som kommenterar "amen man blir ju bara tom, man tänker inte" nej, för ni behöver växa upp. En kille som är i Bens ålder blir inte bara tom och slutar tänka. Han är vuxen nog att inse att han som "influencer" påverkar andra genom det han lägger ut. Asså usch.

Så många av kommentarerna på Niccis instagram är polisanmälda, och en större del av dem som kommenterat illa har fått sina föräldrar föräldrar kontaktade. Inte av mig, men av andra bekymrade människor.

#20 - Anonym

Jag har ADHD och förstår precis varför Ben gjorde som han gjorde. Han blev dumpad vilket som resulterade i en känslostorm. Han blev förtvivlad och visste inte hur han skulle hantera det. Han agerar före han tänker och i ett desperat rop på hjälp så la han upp de där bilderna på hans instagramstory. Inte för att folk ska tycka synd om honom egentligen, men för att någon ska hjälpa honom, ta kontakt, visa att dom förstår och kan hjälpa honom. Liksom lugna ner honom.

#21 - Anonym

Tycker dock att Vlad inte är bättre själv dock, han behöver inte lägga sig i för han verkar ju inte ens vara Bens kompis längre. Det var ju Ben som gjorde honom känd, Vlad har varit förjävlig och så. Men han har vissa poäng i det där han la upp. Dock får nu Ben mer skuldkänslor för Ben är en av dom få som visar sina känslor och faktiskt verkar äkta.

#22 - Anonym

#10 ADHD ger inte rätten till det Ben gjorde!

#23 - Anonym

#21 Ben är ju känd för att gråta överallt på sociala medier, så säg inget!

#24 - Anonym

tjuuuu

#25 - Angelica

bra sagt vlad, du är best tycker jah

#26 - Amanda

Vänta va? Ta på sig offerkoftan? Det är väl rätt uppenbart att Ben mår dåligt över att Nicci gjort slut? Vart får han in den där välkända offerkoftan? Vlad borde sköta sitt eget och skita i andras problem för han är ju inte till någon vidare hjälp om man säger som så.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com