#1 - Anonym

Finns bara ett ord för allt det här... CRINGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2 - Alicia

Han kommer ångra det såååå mycket sen när han har mognat till sig

#3 - Anonym

#2 Varför skulle han ångra sig? Det finns vuxenstudier. :)

#4 - Anonym

Såååå onödigt

#5 - K

ofta han gick natur doe????

#6 - Anonym

Varför hoppar YouTubes av sina studier??? Youtube kommer när som helst bli en döende plattform och det lär inte gå att leva på det i mer än 5 år till tbhhhhh

#7 - Anonym

Fast varför skulle han ångra sig? Gymnasiet är frivilligt, han har en inkomstkälla redan, och det går att plugga gymnasiestudier när som helst. Finns ju folk som väntar tills dom är 30+ innan dom pluggar in gymnasiet. Tycker det är ganska sunt att hoppa av om man är skoltrött, det tär på en psykiskt och man är inte lika effektiv i skolan. Och nej jag är inget fan som ”skyddar” honom, jag tycker bara att det är bra (oavsett vem man pratar om) att kunna känna efter själv om man verkligen klarar av skolan. Jag har inte pluggat någonting alls efter nian, och jag har fast anställning på ett jobb jag älskar, och planerar inte att börja läsa igen på ett bra tag, mår bättre än någonsin!

#8 - Anonym

Tråkigt, tänk i framtiden då är alla dagens ungdomar Youtubers, finns inga sjuksköterskor, inga poliser, kassörskor m.m. för alla vill tjäna pengar på sitta hemma och spela in vad dom åt till frukost.

#9 - Anonym

#8 Det kommer inte gå att tjäna pengar på youtube för alltid. Men låt ungdomarna göra detta om dom nu tycker det är kul. Vill du bli läkare så kör hårt! Ingen stoppar dig

#10 - A

INGEN BRYR SIG!!!!!

#11 - Sabina

Okej? Gymnasiet är ett eget val sååååatteee

#12 - Anonym

Hahaha såg kammi senaste YT video " Nya Helen Torsgården" detta måste varit veckans skämt .. Kammi saknar ALLT som Torsgården har. Hon är så långt i från man kan komma Helen Torsgården. Kammi kan Aldrig någonsin komma i närheten av Helen Torsgårdens helt underbara personlighet.

#13 - Hannah

Till dig som skrev om Kammi. Missade du det uppenbara skämtet när hon hade hundarna på sig, såsom Helen hade getterna? Hon menar ju inte att hon ska eller är påväg att bli som Helen.

#14 - 1

#5 Vet att Karl la ut en bild för längesen när han hade kommit in på gymnasiet och hade ca 280 meritpoäng så känns inte jättekonstigt att han gick natur

#15 - Anonym

Känns som väldigt många Youtubers valt hoppa av skolan?

#16 - Anonym

Karl är säkert en jättesmart och bra kille, men hans ”hobbyblatte” attityd och livsstil förstör för honom.

#17 - Anonym

#16 om du går runt och kallar folk för hobbyblattar kan jag kalla dig rasist, eftersom båda 2 är lögner eller?

#18 - Anonym

Man kan klara sig bra utan gymnasieutbildning. Jag hoppade av gymnasiet för 2 år sedan & jag har fast anställning på en skola med en bra lön & har flyttat hemifrån. Jag säger inte att det går bra för alla som hoppar av sina studier men det KAN gå bra. Samt att man kan plugga vidare senare. Jag till exempel ska studera till undersköterska om ungefär 1 och ett halvt år.

#19 - Sandra

Gymnasiet skulle vara obligatoriskt! Han kommer ångra sig i framtiden. Ung och dum och vill spela lattjo idag.. Good luck!!

#20 - Lina

Amir säger att han ska fyllevlogga. Så pinsamt. Hur gammal är han inte? FÖR gammal för att fyllevlogga och spåra på krogen. Väx upp istället...

#21 - Anonym

19# "Vill spela lattjo"? Vad ska det betyda? Man hoppar inte av gymnasiet för att man vill "spela lattjo". Att du ska sitta där bakom en skärm och skriva att man är ung och dum är bara patetiskt.

#22 - Anonym

#17 förstod tyvärr ej din logik?? Karl Håkansson, helsvensk, och leker att han har ett annat ursprung än Sverige. Han bryter, pratar halvknackig svenska enbart för det är en ”livsstil” att vara orten. Om jag är rasist för jag säger så, fine - men det är sanningen om Karl och majoriteten har samma åsikt som mig

#23 - D

#22 chrilles största fan??

Han pratar inte ’halvknakig’ svenska? Han pratar skånska

#24 - anonym

Fattat inte varför folk bryr sig så mycket, skolan finns ju kvar om han ändrar sig senare.

#25 - Anonym

Den största nyheten i denna posten var att han gick natur som linje

#26 - Anonym

och fan vad det kommer komma tillbaka och sparka honom i röven när han blir vuxen.

#27 - Anonym

#16 exakt

#28 - emma

snubben hade aldrig klarat tvåan :P värsta året på natur utan tvekan, tio gånger mer plugg än i ettan. han skulle ju dock kunnat ha bytt till typ samhäll istället för att hoppa av.

#29 - Anonym

#28
Vrf skulle han inte klarat de? Han e smart o duktig finns folk som inte e så smarta men som går natur o klarar de

#30 - Anonym

E han 00a elr 01a

#31 - Anonym

Har altid trott han va 00a ^

#32 - Anonym

Alltid*

#33 - Julia

Att hoppa av skolan är hans eget val, right? Låt honom.. sköt ert egna liv istället :)

#34 - Anton

Grabben borde satsa på skolan istället!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com