#1 - Emilie

Stylish!

#2 - V

Iallafall, så vart det ju galet snyggt! :)

#3 - A

Å för en fin sak dessutom, hatten av! 😊

#4 - Anonym

Synd är det ju.. men det var för en god sak och det blev riktigt snyggt!!

#5 - Anonym

Riktigt stilig blev han. Fint av honom att donera också

#6 - Anonym

Fan vad snygg han blev

#7 - Anonym

Man får ju dock inte donera färgat eller behandlat hår..

#8 - Tam

Skitsnyggt! Passar honom <3

#9 - Q

#7 Har hört olika om det där. Vissa säger att det är okej så länge färgen inte är som t.ex. Moa Murderess, andra vill helst inte att man färgar alls innan donation.

#10 - Anonym

Oj vad snygg han blev!

#11 - Anonym

#7, Jo! Det finns orginisationer som tar emot färgat hår som är färgat till en naturlig färg! Dvs ej blå, rosa osv! ((:

#12 - Anonym

Så fkn snygg han e😍😍😍

#13 - Anonym

Han passar bättre i långt men det är säkert en vanesak.

#14 - Anonym

Han blev så sjukt snygg!! Han har alltid varit snygg iof men nu blev han next level Classy liksom

#15 - lol

wäw

#16 - Anonym

ge lite till Amir, man märker ju verkligen hur han gömmer att visa sig utan keps/mössa. snart 30 år och skallig 🤪

#17 - Dera

Nån som har update på hur det går mellan Lisa och keku???

#18 - Anonym

Jävlarrrrrr

#19 - Anonym

skönt när så många youtubers förespråkar kry-appen.... https://www.metro.se/artikel/l%C3%A4kare-%C3%A5talas-f%C3%B6r-grova-sexbrott-mot-barn-via-mobilappen-kry

#20 - Anonym

Trodde det var despacito snubben till höger först

#21 - Anonym

Alla borde lyssna på så fine!!! Så jädrans bra av farot.

Så fine - farot !!

#22 - Isabelle

Så snygg att man blir helt.. *generad* Ska genast krypa ner i sängen med Anton.

#23 - A

Svinsnyggt!!

#24 - Anonym

#19 Så du skyller på youtubers för att en sjuk människa har utnyttjat denna app för att göra sina störda fantasier till verklighet? Tror du att någon youtuber/offentlig person/privatperson skulle supporta denna app om dom visste att en av läkarna är en pedofil?

#25 - Sofia - bipolär och fd laestadian

Så mycket snyggare!

#26 - E.

Therese och anders röstar på socialdemokraterna eller vänstern. (kanske uppenbart om man kollade deras live)

#27 - Olivia

Nån som vet vem Felicia A var på dejt med? Då personen verka offentlig 😏

#28 - L

E. - Hur var det självklart? Missade när dom pratade politik?

#29 - Anonym

-#17 Lisa och keku??

#30 - Anonym

#29 lisa var intresserad av nån (offentlig?) kille som var äldre än henne som hon tydligen sett irl. En del tror de är Keku men de kan egentligen vara vem som helst :)

#31 - Anonym

#30 när har hon sagt att han är offentlig?? du får gärna länka, för jag har troligen missat det.

#32 - Ida

#16 Herregud vilken onödig kommentar. Du vet inte ifall han har dålig självkänsla över något sånt eller inte. Förövrigt har jag flera kompisar som blivit tunnhåriga innan 25.

#33 - Suck

Emm i therese lindgrens live stream låg hon o anders o soffan o myste och han smekte hennes röv... man gör de ju inte inför hela youtube?

#34 - Anonym

#33, är du 5 år?

#35 - Anonym

#33 hur länge sen va det?

#36 - Anonym

#31 jag sa ” (offentlig?) ” Alltså vet jag det inte. Men hon pratar som att om hon kontaktar honom så kanske han dissar henne framför hela yt (om han har en kanal) Annars är väl bara o ragga på för hennes del :)

#37 - Anonym

#36 Men det är väl fel att säga saker som att det vore sanning när det bara är påståenden??? ja menar det är inte bara "att ragga" utan det är väldigt svårt speciellt om man har starka känslor, men det är ju olika person till person. Och jag tror inte han skulle dissa henne framför hela Youtube, det är ju bara löjligt.

#38 - Anonym

vad hände med din andra blogg?

#39 - Anonym

#16 gjorde min dag, Tack hahahahhah

#40 - Anonym

#16 haha så jävla sant, hoppas han ser detta och skäms!

#41 - S

Ja vad fan tror du?! Det är väl uppenbart att det är bra att skänka saker till sjuka....men du kanske inte bryr dig om sånt eftersom du frågar som du gör........

#42 - Anonym

#41 ursäkta, men hon frågade förmodligen om vad vi tycker om hans nya hårstil, liksom varför skulle hon ta med före och efter bilder om hon undrar om vad vi tycker om donationen. Usch

#43 - -

Kan du skriva något om Therese sätt att behandla Anders i livestreamen? tyckte det gjorde ont att se hur hon behandlade honom

#44 - Anonym

43: Amen nu får ni ge er. Det ser olika ut i alla förhållande. Ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. Låt dom vara istället! Tyckte det var roligt att se Therese och Anders 24h live. Tycker det bara är onödigt att utomstående hittar fel på hela tiden på hur Therese behandlar Anders. Jag ser inte att Therese behandlar Anders illa. Om där nu är folk som stör säg på Therese så mycket sluta kolla på henne, för ni försöker hitta fel hos henne hela tiden.

#45 - Amanda

Man får se Thereses true colours varje gång hon har livestream. Minns liven de hade tillsammans där de skulle berätta om varför de tog slut o varför de blev tsm igen osv. Där körde hon över han helt och lät han inte ha någon egen åsikt. Likadant med denna. Fyfan, Anders är värd så mycket bättre.

#46 - Anonym

Angående att Jocke och Jonna ska härma Therese Lindgrens koncept, de ska alltså göra en 24h livestream fan vad de härmar

#47 - Anonym

46: klart dom också skall härma Therese. Men vem var det som börja med det först?

#48 - Anonym

45: Om du nu skall hitta fel hela tiden hos Therese. Sluta kolla på henne, för du är ju inte en som kollar på hennes annars. Och sen ser det olika ut i förhållande.

#49 - Anonym

#47: Det var Therese som börja med idén

#50 - Anonym

#47 det är Google som tillfrågat dom största så sluta säg det är Therese idé,

#51 - Anonym

#50 Men det Jocke och Jonna pratade om var väl ändå en idé ifrån Google? Där Jocke och Jonna skulle testa deras nya livefunktion om jag minns rätt men dom tackade nej eftersom dom inte gillade det?
Therese nämnde ingenting om det i sin livestream utan hon streamade ju ifrån sin egna youtubekanal.

Eller?

#52 - Anonym

#51 klart Therese inte berättade att hon förmodligen fått betalt för detta eller vems idé det varit!

#53 - Anonym

#52 Varför skulle Therese inte berätta om hon fått betalt för ett samarbete? Och om det var ett samarbete, skulle inte avsändaren då velat bli nämnd i liven på något sätt?

Det är lustigt dock att Jocke och Jonna tar upp att de fått en förfrågan av Google att göra livestream just NU, bara för att Therese råkade göra en först och att det blev framgångsrikt. Jag ställer mig tveksam till att Google velat göra ett samarbete med Jocke och Jonna, och att det är en kreativ lögn för att inte framstå som att de härmar när de gör sin egen live, på samma premisser som Therese.

#54 - Anonym

#43 Håller tyvärr med, Anders har liksom ingen egen talan, också tråkigt att se hur negativt inställd hon är till ALLT, kolla livestreamen så förstår ni.

#55 - Anonym

Jag såg större delen av livestreamen igår, och jag ser uppenbarligen inte det ni andra ser. Jag tycker inte Anders är underlägsen och att Therese är dominant. Jag ser ett par som är bekväma i varandras sällskap, och som har sin egen jargong. Det beteendet de visade i livestreamen ser jag inget konstigt med. Och jag tycker båda verkar bekväma i det. Så varför skulle det var synd om Anders? Bara för att han trivs i ett förhållande som ni inte skulle gilla? Alla är vi olika, och allas förhållanden ser olika ut.

Men jag antar att man behöver vara 25+, varit tillsammans i x år och vara sambos för att man ska förstå vad jag menar. All kärlek till Therese och Anders, och att de orkade med alla fåniga frågor som dykte upp under liven.

#56 - Anonym

Jag såg större delen av livestreamen igår, och jag ser uppenbarligen inte det ni andra ser. Jag tycker inte Anders är underlägsen och att Therese är dominant. Jag ser ett par som är bekväma i varandras sällskap, och som har sin egen jargong. Det beteendet de visade i livestreamen ser jag inget konstigt med. Och jag tycker båda verkar bekväma i det. Så varför skulle det var synd om Anders? Bara för att han trivs i ett förhållande som ni inte skulle gilla? Alla är vi olika, och allas förhållanden ser olika ut.

Men jag antar att man behöver vara 25+, varit tillsammans i x år och vara sambos för att man ska förstå vad jag menar. All kärlek till Therese och Anders, och att de orkade med alla fåniga frågor som dykte upp under liven.

#57 - Anonym

#53 varför skulle inte Google vilja det? Hahahaha

#58 - Anonym

Tittade på större delen av Therese's live igår men var upptagen precis då Malin skulle komma. Under fler tillfällen då hon hade gått hem därifrån påpekade Therese att kommentarsfältet var skämmigt, att tittarna skrev massvis med fula kommentarer osv (när Malin var där d.v.s.). Blev bara nyfiken vad folk skrev??

#59 - Anonym

#57 Varför SKULLE Google vilja det? För att slå på den svenska marknaden? Nej, då räcker det med att de samarbetar med amerikanska youtubers, då de också drar stor svensk publik. Så nej, Google skulle aldrig samarbeta med Jocke och Jonna, eller någon annan svensk youtuber.

#60 - Anonym

#59 det är så otroligt pinsamt att du presentera dina åsikter som nån slags fakta

#61 - Anonym

#60 Du söker fakta? Okej, här är ett: Google samarbetar inte med Youtubers. Inte Svenska. Inte Amerikanska. Inga alls. There. Om du inte tror mig: google it :)

#62 - Anonym

#61 men har du nån slags statistik??? snälla länkar åtminstone?? ja menar du är pinsam

#63 - Anonym

#62 Vad vill du ha statistik på? Hur många Youtubers som Google samarbetar med? 0%. Där är din statistik. Har du svårt att googla fram svaret själv? Om du tycker att jag "ljuger" så kan du ju själv komma med bevis som visar motsatsen. May the Google-luck be ever in your favor ;)

(PS: Varför skriver du så "upprört" som om du blir personligt förolämpad av att Google inte samarbetar med Youtubers?)

#64 - Anonym

Många okunniga här inne ser jag som kastar paj fram och tillbaka, Svenska youtube teamet under googles baner brukar ofta nå ut till svenska kreatörer för att testa nya funktioner och annat, är absolut inget ovanligt även om det ofta sker bakom kulisserna och är absolut inte förvånad att det ofta blir Therese eller J&J som blir utvalda för detta. Det handlar inte om ett sammarbete som folk här beskriver det utan mer en förtur där man får hjälp att testa en sådan funktion. Även Instagram och Facebook väljer ut enskilda konton och kreatörer för nya funktioner och hjälper dom med vägledning. Inget konstigt alls med detta :)

#65 - Anonym

#64 Som om Jocke och Jonna skulle säga nej till ett sådant "samarbete"? Nej, för om det vore sant så skulle det ge dem mer "kredd" - något de aldrig skulle säga nej till. Så nej, från deras håll är det just a hoax. Oavsett hur saker och ting fungerar.

#66 - Anonym

#64 Som om Jocke och Jonna skulle säga nej till ett sådant "samarbete"? Nej, för om det vore sant så skulle det ge dem mer "kredd" - något de aldrig skulle säga nej till. Så nej, från deras håll är det just a hoax. Oavsett hur saker och ting fungerar.

#67 - Anonym

#66 Snälla var tyst, så uppenbart du har personliga åsikter om dom för du snackar som nån avundsjuk 12 åring, jag sa det inte är ett samarbete utan en möjlighet vissa får, och alltid är. det inget positivt heller då många tjänster buggar och det blir lite clapback effekt.

#68 - Anonym

#67 Och du har också personliga åsikter. Om jag låter som en 12åring bara för att jag förklarar varför deras påstående är ett påhitt så är det du som läser in något som inte finns. Mina åsikter om Jocke och Jonna är neutrala, jag kan se både positivt och negativt hos dem. Men du inser väl att du framstår som en 12årig fangirl som vägrar se om Jocke och Jonna gör något negativt. Ingen är felfri - inte ens Sveriges mest omtalade youtubepar. This is a moot point.

#69 - Anonym

#67 Och du har också personliga åsikter. Om jag låter som en 12åring bara för att jag förklarar varför deras påstående är ett påhitt så är det du som läser in något som inte finns. Mina åsikter om Jocke och Jonna är neutrala, jag kan se både positivt och negativt hos dem. Men du inser väl att du framstår som en 12årig fangirl som vägrar se om Jocke och Jonna gör något negativt. Ingen är felfri - inte ens Sveriges mest omtalade youtubepar. This is a moot point.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com