#1 - Anonym

SkulLe aldrig lägga ca 21 000/månad för en lägenhet på 65m2. Sjukt pris ju

#2 - Anonym

#1 din mamma har sjuka pris, en snabbis 2500

#3 - Anonym

#1 Hon är uppväxt med väl förmögna föräldrar, och uppenbarligen har hon ingen uppfattning om pengarnas värde. Att småtjejer ser upp till henne kommer inte vara till en fördel för dem senare i livet.

#4 - Anonym

Haha detta lät lite som en Nyheter24-nyhet. Aja. En annan sak du skulle kunna skriva om är att Sascha kommer att ta en break från sociala medier pga uppbrott. :(

#5 - Josefine

Är oftast det priset man får betala om man ska hyra en lägenhet i Stockholm och ska bo så centralt som hon också gör. Vet 1:or som folk hyr ut för 12000 och mer och Linn har ändå en tvåa.

#6 - Anonym

Finns ettor i Linköping som kostar 12 000 i månaden. Det är sjukt om något.

#7 - Anonym

#4 var har Sascha sagt det?

#8 - Anonym

Själv betalar man 5500 för en tvåa på 78kvm hehe. Men det är jäkligt dyrt att bo i Stockholm, sjukt.

#9 - Anonym

#7!Anty skrev det på sin twitter

#10 - Anonym

21000kr i månaden är inte särskilt mycket för henne då hon tidigare nämnt att hon tjänar runt 100k i månaden, normalt pris för en sådan fin lägenhet i Sthlm.

#11 - Anonym

sluta klaga på att hon betalar 23000 i månaden. I LA kostar en liten lägenhet på 15m2 ca 18000kr i månaden. Priserna är ”dyrare” i Stockholm än mot resten av Sverige

#12 - Anonym

låt henne va rik då. Man kan inte rå för att man har jobbande förmögna föräldrar.

#13 - Anonym

#3 oj oj oj man ser djupt att du önska att du va henne. raring u wish

#14 - Anonym

Andrahands marknaden i Stockholm är sjuk. Folk hyr ut ett rum i lägenheten för 5-6000, och det är i förorten. 18000 för en lägenhet i stan är normalt för andrahands marknaden.

#15 - A

Trevligt o skriva om det, så att vi som har låg inkomst ska må ännu sämre ......

#16 - Anonym

#13 Nejdå, jag har för länge sen insett vad som gör mig lycklig och det är inte pengar. Naturligtvis är jag inte naiv då det krävs en viss minimisumma för att kunna försörja mitt lyckliga liv. Men den summan är låg nog för att det inte ska vara några problem. Hoppas du, som jag, kan hitta vad som gör dig lycklig med i livet. Mvh

#17 - Anonym

Vet någon hur mycket Linn tjänar i månaden?

#18 - Sabina

#3 så jävla sant!!

#19 - Ebba

Hahahahah #3 ”väl förmögna föräldrar” så bor dom i Gävle HHaha vilket SKÄMT, deras hus där kanske går på 3 miljoner, knappast förmöget 😂

#20 - Anonym

#15 Så folk som tjänar bra ska inte kunna berätta det för att vissa tjänar mindre?

#21 - Adriana

Oh herre va dyrt..

#22 - Anonym

#2 de gör hon säkert

#23 - dedu

vi betalar 6000-7000kr för en 4.a i Göteborg wtf så dyrt bara för en 1:a ??????

#24 - Anonym

Vart i Stockholm bor hon?

#25 - Anonym

Varför tror folk att hon bor i en dyr lägenhet pga hennes föräldrar tjänar bra?
Hon tjänar ju minst lika bra själv, dvs att hon kan försörja sig själv. Plus att det är dyrt med lägenhet ist, man kan inte jämföra hyran i Stockholm med en småstad.

#26 - j

jag fattar inte varför hon inte bara köper en lägenhet? hon har råd med en, det säljs likadana i det huset och hon skulle få tillbaka pengarna sen när hon säljer. det enda hon gör nu är att slänga pengarna i hyresvärdens ficka. aja hennes pengar men jag tycker att det är ovettigt att lägga sammanlagt 21,5k i månaden på en hyresrätt när hon om någon har råd med en bostadsrätt som skulle gynna henne mer ekonomiskt.

#27 - Anonym

#26 För att marknaden ser ut som den gör nu?

#28 - Denise

Haha att så många tycker att det är helt galet mycket? Klart det är mycket men det är vad det kostar att bo i innerstan i Stockholm. Jag bodde i en etagelägenhet på Lidingö som är 15 minuter från innerstan med bil och då hade vi 30.000 i hyra så priset är ändå rimligt!:)

#29 - Anonym

#28 Priserna är ju så höga i Stockholm just för att folk utanför Stockholm är okej med att leva på existensminimum bara för att få bo mitt i stan.
Ingen rimlig människa betalar en hyra på 20 000 i andrahand...

Jag bor i en hyresrätt här i Vasastan (förstahand), betalar ca 4000kr i månaden för runt 60kvm.
Är man inte härifrån eller har turen att få ett förstahandskontrakt så borde man verkligen se sig om efter något ställe en bit utanför stan.


#30 - Michaela

oh shit! Varför inte köpa en lägenhet istället för att "kasta" 18k på hyra...

#31 - Anonym

#30
För att motsvarande kostnad för att "bara köpa" lägenheten hade varit över 5 miljoner, i en bostadsmarknad där priset kan sjunka idag, imorgon om en vecka eller ett år.
Hon "testar" väl att bo i Stockholm också, är hon inte från Gävle?

Man kanske inte vill belåna sig resten av livet för att testa att bo i en ny stad...

#32 - Anonym

#30 har en känsla att Stockholm bara är ett tillfälligt boende, hon bor ju i Gävle. Och lägenheter i Stockholm är dyrare än ett helt land. Nej men dem är djävligt dyra. Ta reda på fakta :)

#33 - Anonym

orkar inte med bentes grinanden på snapchat över att de e så synd om henne för att hon mobbar alla andra. kom och ta mig långt härifrån

#34 - Anonym

HON BOR GRANNE MED KUNGEN JUST DÄRFÖR.....

#35 - Frida

#11 vad har LA med saken och göra? Vi bor i Sverige. Dessutom är det ett okonkret exempel, för lönerna i USA beskattas så mycket mindre. = mer pengar för varje individ.

#36 - Anonym

tips, man ser i hennes senaste video vid 13.00 att hon bor i hagastaden, nära gävlegatan 22 :// du kanske inte behöver publicera denna kommentar i respekt till linn dock

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com