Paow skriver ett inlägg om Felicia Bergström

Felicia Bergström har på Instagram-story lagt upp bilder som handlar om Paow och rasism.

Nu väljer Paow att svara Felicia i ett blogginlägg där hon bland annat visar upp ett gammalt inlägg som Felicia skrivit. 
 
 
#1 - L

hahah stackars fellsis nu .... alla lär invänta en ursäkt

#2 - Anonym

Verkligen.. Kasta inte sten när du sitter i glashus.

#3 - Anonym

#1 Är väl inge synd om Felicia. Hon ska alltid vara den som gör rätt för sig & som aldrig gör fel. Men nu, nu har hon skitit i det blå skåpet ganska rejält.

#4 - Anonym

varför är SD dåligt?

#5 - Anonym

#4 Läs på. Om du inte vet varför SD är dåligt så är du uppenbarligen inte insatt i politiken så jag tycker att du ska gå in och titta vad SD står för.

#6 - Anonym

Väldigt intressant hur vissa av dessa "influencers" går att förlåta utan problem medan andra aldrig kommer undan

#7 - P

VSRFÖR ska Felicia alltid vara ett offer? Hon klagar alltid på något är det inte att hon inte kan ha one size så ska hon gå på nån annans åsikter? Och att gå på Paulinas förra åsikter är omoget och i brist på nåyt nytt att hata på. Min åsikt.

#8 - Anonym

Är inget större fan av Felicia men hennes inlägg är från 2010 - åtta år sedan? Det är klart att man på åtta kan växa upp och se över sina värderingar. Paow förespråkar detta i dagens läge och det är en STOR skillnad. Vidrigt av Paow

#9 - Sabina

Paow är den vidrigaste människan som finns på den här planeten. Det Felicia skrev var för 8 år sedan.. paow står fortfarande för det. Kan paow bara försvinna från den här planeten, avgå bara. Spyr

#10 - Naomi

#9 Jag skyddar inte någon utav dom men som Paulina skrev, dom uttalade sig klumpigt i ungefär samma tidsskede. Varför ska Felicia få kasta skit på Paow men inte vise versa? Jag tycker att båda har gjort fel, punkt. Och jag håller verkligen inte med om Paulinas åsikter heller för den delen.

Du som 22 år kanske ska uttala dig lite mer moget.

#11 - Anonym

Blir mest irriterad på alla svenska Youtubers som spyr ut en massa politisk propaganda! Vänster som höger...jag är inte intresserad utav någons politiska åsikter och särskilt inte från några Youtubers som ALDRIG pratat politik förrän nu. Det är så otroligt FAKE.

"Stick to your hauls baby, that's what made you famous in the first place"

Dagens Youtubers är ett gäng outbildade personer som inte lever i verkligheten.

#12 - Anonym

#11

Klockrent!!!!

#13 - Anonym

#11

Ja! Precis så är det!

#14 - Anonym

Ojdå FElLsIs :)

#15 - Viktor

Rent generellt, är inte svenskar väldigt duktiga på att kasta sten i glashus? Varenda kotte gör ju det nu för tiden!

#16 - Jasmine

Ärligt talat så har alla i Sverige rätt till en åsikt, man ska inte behöva bli hatad på bara för att man röstar på SD. Visst att de inte har samma åsikter som mig/dig i vissa sammanhang men de har även bra politik också. Ifall ni lyssnar på det Jimmie Åkesson sagt i debatter om invandringen så skulle ni veta att de inte är emot ALLA invandrare utan tycker bara att Sverige tar in alldeles för många, vilket vi gör.
De andra EU länderna skrattar åt oss för att vi har alla gränserna öppna.

Tycker det är onödigt av människor att hata på grund av vad den personen röstar på, isåfall lever vi inte längre i en demokrati. Är fortfarande 1.6 miljoner människor i detta landet som rösta på SD, 1.7 miljoner som röstar på sossarna och ca 1.6 som röstar på moderaterna.
Tänk efter..

Kan även säga att jag kommer rösta på moderaterna och liberalerna.

#17 - Anonym

#16 Jasmine, vad menar du med att vi har öppna gränser? När jag har bilat i Europa så är Sverige och Danmark de enda länderna med gränskontroller - alltså de enda länderna som har koll på vilka som kommer in samt ser till att alla är här legalt. Att söka asyl brukar man kalla för en mänsklig rättighet. Du ska alltid kunna söka asyl - sen om man blir nekad sin asylsökan är en annan femma.

"De andra EU länderna skrattar åt oss för att vi har alla gränserna öppna." Detta påstående stämmer alltså inte.

#18 - Anonym

Intressant att alla som inte röstar på SD kastar skit på dom som gör det, men jag har då aldrig sett en SD:are kasta skit på någon för att dom röstar på vänstern, sossarna eller vad man nu än röstar på. Kanske vissa ska lära sig av andra vad demokrati faktiskt innebär?

#19 - Jasmine

#17
Okej det påståendet stämmer inte då, men det jag menar är att Sverige har tagit in mer än vad de kan ta hand om. Vilket har lett till att kvotflyktingarna inte kan få samma hjälp som de behöver. Personligen tycker jag att Sverige bara ska ta in arbetsinvandrare och krigsinvandrare, inte de som kommer hit för de tror att de kan få ett bättre liv här.

#20 - d

#18 dom har tröjor på sig där det står stoppa sosseriet så eeeeh jo.. är inte ens lagd vänster men vafan att SD aldrig kastar skit på vänster? Bullshit.

Sen kan vi snälla prata om hur jocke går in på felicias ursäktsinlägg och försöker samla sympatipoäng hahahah

#21 - d

#18 dom har tröjor på sig där det står stoppa sosseriet så eeeeh jo.. är inte ens lagd vänster men vafan att SD aldrig kastar skit på vänster? Bullshit.

Sen kan vi snälla prata om hur jocke går in på felicias ursäktsinlägg och försöker samla sympatipoäng hahahah

#22 - Frida

Om vi nu ska snacka politik. Ni som nu förespråkar sd pga invandringen, Visste ni att socialdemokraterna även dom till viss del vill börja stänga gränserna? Bra att ha i bakhuvudet. Snöa inte in er i SDs propaganda, öppna upp och börja läs på om andra partier, herre gud.

#23 - Anonym

Sverige har blivit ett så JÄVLA lättkränkt land, är så less på detta! Ingen får säga något längre, så sjukt alltså! Och ni som hoppar på andra på grund av deras åsikter ni är ju helt jävla dumma i huvudet! Ursäkta mitt språk men börjar fan i mig räcka nu. Alla har rätt till att ha en åsikt, och om Paulina tycker att SDS politik låter vettig så har hon faktiskt rätt att tycka det. Hon ska inte bli påhoppad på grund av det. Sen till en annan sak - man är INTE rasist för att man inte tycker att sverige kan ta in mer invandring. Vi måste ta hand om våra egna, och se till att alla pensionärer till exempel får ett drägligt liv. Vi måste se till att vården funkar som den ska, vi kan inte blunda mer! I min stad till exempel, har akutvård stängt, man kan läsa i tidningen om hur boende på äldreboenden försummas på grund av brist på personal, det är FAKTA. Och SD är inte Hitler, de vill se till att de som kommer hit tar del av vår kultur, och lär sig språket och kommer in i samhället. Rimliga krav. Om vi åker till exempelvis Afghanistan eller Iran så skulle vi bli våldtagna om vi inte gick med slöja. Så varför är det då så fel om vi vill att invandrare försöker komma in i vårt samhälle, och att de respekterar vår kultur? Att de lär sig vad som är rätt och fel, att visa respekt mot kvinnor och förstå att i Sverige har kvinnor rättigheter. Något som många som kommer från länder som ser ner på kvinnor inte förstår när de kommer hit. Och det med aborträtten som Paulina skrev stämmer verkligen, allt för många använder abort som ett precentivmedel! Att införa att man endast får göra en abort när man är under 18 år tycker jag inte är fel. Men självklart ska man få göra abort under särskilda omständigheter, t.ex vid våldtäkt, eller om man inte är kapabel till att ta hand om barnet pga ålder, ekonomi, missbruk m.m. Ni kanske inte delar samma åsikter som Paulina, eller mig. Men det ger er inte rätten att hoppa på oss, eller någon annan som delar våra åsikter. Bara för att ni sitter och skriver massa skit så ändrar det inte våra åsikter! Vi är inte rasister, vi inser bara att det Sverige vi lever i nu är ohållbart, punkt.

#24 - A

#23 Amen

#25 - Anonym

#22 Jocke har all rätt att göra det!

#26 - Anonym

#11 ???? vet inte om du missat det men det är val på söndag, KAN va därför folk snackar om politik :-)

#27 - Anonym

#20 Ja, men har dom sagt att dom som röstar på sossarna är smuts, äckliga, förtjänar att dö osv? Nej. Har folk sagt det till SD:are? Ja. Demokrati gäller tydligen inte längre i Sverige

#28 - Anonym

Håller med dig #23. Trodde vi hade kommit längre i Sverige, det är åsiktsfrihet och ingen ska tryckas ner och hängas ut för att den inte delar samma åsikter som en själv.

#29 - Anonym

#23
Ni är rasister. ”Alla ska få ha religionsfrihet förutom muslimer” vaaa? Ni vill stänga religösa skolor men vad skadar de er om jag gick till en moske för att lära mig mer om min religon? Ni vill förbjuda heltäckande kläder, låt oss ha på oss vad vi fkn vill de kliar inte er??! SD är rasister och kommer alltid va

#30 - Anonym

Det roliga är att alla övriga stora partier har adopterat SD’s politik, men SD ses fortfarande som rasistiska. Varför då? Det var sossarna och miljöpartiet som stängde gränserna förra hösten, inte SD.

#31 - Anonym

Rättelse: Inte förra hösten utan hösten 2016. Kändes som om det skedde förra hösten dock.

#32 - ehm?

Felicia är uppblåst nog som det är, pk at it's finest. Inte ett dugg synd om Felicia, skyll dig själv, eller som paow brukar säga, är man med i leken, får man leken tåla.

#33 - FD

#23
Ja det är demokrati och lika mycket som folk får rösta på SD så får jag och andra ifrågasätta det och tycka att deras åsikter är helt jävla åt helvete. Kommer aldrig respektera någon som röstar på SD och om ni nu ska använda argumentet att det är demokrati och yttrandefrihet så kan även jag använda det kortet! Jag ska kunna få yttra mig hur jag vill om någons skeva åsikter. Och absolut att immigration måste pratas om, men dom är lika mycket människor som oss. Dessutom har SD yttrat sig om att dom vill inte begränsa vilken invandring som helst utan främst muslimsk invandring. Vilket ÄR islamofobi! Nej SD är inte hitler, och kommer förhoppningvis aldrig blir Hitler 0.2, men det är skrämmande lika åsikter som under andra världskriget. Jag har dessutom väldigt svårt att tro att jag skulle bli våldtagen i andra länder för att jag inte bär slöja. Väldigt mycket våltäkter sker av VITA män, dessutom bakom stängda dörrar. Det sker inte mer våldtäkter bara för att vi har invandrare. Det är otroligt få som använder abort som p-medel. Om man ska resonera så, så är det ju 10 gånger bättre att ha bättre sexualkunskaps lektioner med mer fakta om dom olika p-medlna och hur viktigt det är att man inte förlitar sig på abort. Aborträtten har inte rörts på 50+ år så varför ska den 2018 göras det? Det är att gå emot sina egna rättigheter. En ska få göra abort OAVSETT anlening. Dessutom har som andra flertal punkter som skulle göra att Sverige går under. Det kommer bli inbördes krig till 100% om dom vinner.

#34 - Dedu

Men snälla nån.
Låt folk rösta på vad dem vill!
Vill dem rösta på sossarna gör det, vill dem rösta på sd, gör det.
Herregud.

#35 - Emma

Är så trött på vänstermänniskor som inte kan respektera att någon har en annan åsikt än dem? alla gillar inte hur landet styrs nu och vill då ha en förändring. Bara för du har dina åsikter betyder inte det att dem är rätt? Man får tycka och rösta som man vill utan att blå påhoppad. Till alla er som ska rösta. Rösta på det partiet DU vill rösta på för vi lever i ett demokratiskt land där alla får ha sin åsikt. Man ska inte behöva bli påhoppad och kallad rasist för man tycker att landet inte styrs bra

#36 - Emma

Är så trött på vänstermänniskor som inte kan respektera att någon har en annan åsikt än dem? alla gillar inte hur landet styrs nu och vill då ha en förändring. Bara för du har dina åsikter betyder inte det att dem är rätt? Man får tycka och rösta som man vill utan att blå påhoppad. Till alla er som ska rösta. Rösta på det partiet DU vill rösta på för vi lever i ett demokratiskt land där alla får ha sin åsikt. Man ska inte behöva bli påhoppad och kallad rasist för man tycker att landet inte styrs bra

#37 - Anonym

#23 och du skriver en hel text om hur mycket du klagar på Sverige, men du gör inget själv? utan du sitter bara här på Svenska Youtubers blogg och klagar på Sverige. Usch din *****

#38 - Anonym

35
Absolut, men vi alla har lika mycket rätt att faktiskt ifrågasätta varför en person ska rösta på det parti dom ska rösta på. Och det finns en anledning varför fler ifrågasätter SD’s väljare än Vänsterns väljare..
SD har skeva åsikter och står endast för vissa människors rättigheter.

#39 - Anonym

#36 Mhm vi vet DET ÄR DÄRFÖR det finns nåt som kallas sekretess inom politik, men du kanske inte visste det. LÄS PÅ

#40 - Anonym

”Flera år sedan, när jag var ung och dum”, de uttalanden som Paow gjort och Felicia lagt ut är max 2 år gamla. H&Ms reklam var till och med från detta år. Oavsett om hon menar att hon var ung och dum som skrev detta så står hon fortfarande för SDs politik. Jag förstår verkligen Felicias skäl till att skriva till Paow, ett försök till att sänka SD är väl inte fel? Ja, vi är en demokrati. Nej, SD’s politik är INTE OK. Ja, Felicia har uttalat sig illa men Paow gör fel i att hänga ut Felicia då inlägget är 8 år gammalt.

#41 - Emma

#39
Fast det är ju inte sekretess inom politik? Man får säga vad man röstar på men du har ingen skyldighet till det. Och nu var det ju inte så jag menade. Jag menade att det flesta som går ut med att dem röstar på SD får mycket hat från dem som röstar på vänstern vilket jag inte tycker är okej.

#42 - 38

#41 men du väljer ju själv o gå ut med vad du röstar på. Om man gör det får man ju räkna med att man får reaktioner oavsett höger eller vänster. Och om man dessutom röstar på ett parti som SD så får man räkna med det och det är inget fel med det då SD har jätteskeva åsikter? Som jag skrev tidigare finns den en anledning varför SDS väljer får mer skit än tex vänsterns väljare.

#43 - Lol

Men Felicia e lite dum i huvudet. Ingen nyhet

#44 - Anonym

Asså vi lever i ett demokratiskt samhälle, där alla får tycka och RÖSTA som dem vill. Jag blir så trött på influencers som ständigt ska hänga ut andra människor för att dem inte delar samma åsikt som dem. Jag personligen håller INTE med SD men jag tycker endå att man ska få rösta på dem om man vill. Man ska inte bli uthängd för det. SDs åsikter om abort är att man vill sänka det till 12 v från 18v. !!Man vill inte förbjuda aborten!! Abortfrågan är inte fråga som SD går till val med, det är mer ett ställningstagande dvs att det är ingen fråga dem brinner för. Även om dem hade gjort det så hade förslaget aldrig blivit igenom röstat i riksdagen då SD inte har 50% av rösterna. Jag är själv kvinna och håller inte med SD i deras åsikt men det betyder inte att jag tycker att alla som röstar på dem är kvinnohatare. Blir så jäkla irriterad på Felicia Bergström som helt plötsligt ska leka duktig, tjejen har väll aldrig tidigare drivit några större politiska frågor innan? Hon tror att hon är ett offer men hon måste lära sig att respektera andras åsikter och sluta hänga ut personer som inte tycker som hon. Som sagt jag tycker inte om SD men jag tycker inte att det är okej att alla som röstar på dem utmålas som nazister och kvinnohatare.

Ha respekt för alla människors åsikter och sluta tro att vänstern är det enda rätta.

#45 - Anonym

Vissa ska alltid vara offret.
Folk som Paow kommer aldrig komma undan saker de sagt och gjort för 10 år sedan, medan vissa säger "alla gör misstag" och blir förlåtna

#46 - Anonym

44 Jag kommer aldrig respeketera någon som röstar på SD. Är V, men respekterar ändå folk som röstat M. Men SD nej, ett sånt vidrigt parti, o oavsett om abortfrågan är en av deras viktigaste eller den som är allra minst prioriterad så är det åt helvete att den ens finns på deras partiprogram. SD går emot flertal mänskliga rättigheter så som sexuella läggningar och har uttalat sig extremt islamofobiskt. Vilket inte är okej då det mer eller mindre är emot än av våra grundlagar. Så jag håller absolut inte med dig. Du får tycka så, ska inte tvinga dig till något annat. Men känner mig tvungen att göra min röst hörd!

#47 - Anonym

#46 jag förstår vad du menar och håller med dig om många av SDs förslag och åsikter är kränkande för många människor. Min poäng är att man ska hänga ut deras väljare. Man kan snarare ta kontakt privat och informera dem om SDs negativa sidor och kanske föreslå ett annars parti. Att hänga ut SD väljare genererar bara mer uppmärksamhet åt partier vilket kan resultera mer väljare. Det hade varit en annan sak om Paulina hade varit politiskt insatt i SD och delat medvetet kränkade saker på hennes insta, nu när många lägger ut "exposed" på henne blir det fel tycker jag. Hat föder Hat. Paulina lär knappast ändra sina åsikter om 50 influencers "exposar" henne, hon har förmodligen fått extremt mycket hat nu, vilket jag tycker är onödigt. Det finns andra sätt att kämpa mot SD. Informera privat, försök förstå varför hon väljer att lägga sin röst på SD. Försök att informera om andra partier, på det sätter tror jag att det är större risk att hon ändrar sig. Häng inte ut. :)

#48 - Anonym

47
Det kan jag absolut hålla med om! Men Paow bar den där tröjan offentligt och posade medvetet på den där bilden. Så hon har mer eller mindre själv delat deras åsikter. Men kan absolut hålla med om en privat konversation med fakta och ett lugnt ifrågasättande ger ett bättre resultat.

#49 - Anonym

tänkte först svara på kommentarer här men det var för många som var för idiotiska för att ens svara på så det blev inget med det

#50 - Anonym

tänkte först svara på kommentarer här men det var för många som var för idiotiska för att ens svara på så det blev inget med det

#51 - Anonym

Ska bli så jävla skönt mär allt detta snack går över! Vart man ännkollar.. här, Facebook, instagram. Överallt ser man folk som diskuterar detta men ändå inte kommer någon vart.

#52 - Emilia

Oj så kan det gå!

Kolla här!
http://nodepositfreespins.blogg.se/

#53 - Erica

#33 du vet att 63/68% av alla våldtäckter i Sverige sker av invandrare? Finns dokumentärer om detta och även forskning bara att kolla upp! Och en fråga som fler kan svara på är hur ni ställer er till invandrare eller bara folk med annat ursprung röstar på SD? Är dom rasister? Eller är det bara vita som är rasister som röstar på SD?

#54 - Anonym

#41 men du går man väl inte ut med att man röstar på SD om man vet att det inte är favorit partiet hos dem flesta. Tycker man får skylla sig själv om man röstar på ett sexistiskt rasistiskt och smutsig parti och sen säger det till alla som om man vore stolt

#55 - Sd2018

#33 Wtf, att det inte sker mer våldtäckter för att det många invandrare här???! Det var seriöst det mest korkade jag hört denna veckan! Det är faktiskt så att typ 9 utav 10 våldtäckter sker utav invandrare, snälla det kanske är ledsnat för dig men det är faktiskt den dystra sanningen. Är så trött på dessa totalt verklighetsbefriade människor från vänstern...

#56 - Anonym

#44 men man får skylla sig själv om man går ut med att man röstar på ett smutsigt parti som SD. Det klart man får reaktioner, om man STOLT säger rasistiska saker eller röstar på SD. Vi lever i en demokrati, och därför har jag rätt att ifrågasätta sd'are

#57 - Anonym

Play > Choose Character > Jocke > Chose level > Sympatispy för uppmärksamhet > Start

#58 - Anonym

#55 ännu ett bevis på att sd är rasister, ni har så mycket emot invandrare och sen säger "sd2018" wtf liksom komigen svenskar är inte felfria, så vart kommer "alla invandrare gör brott" ifrån? och sen det här med att invandrare prioriterar sina pengar på ett annat sätt är ju skrattretande.

#59 - Anonym

#33 yaaaaaaaaaz gurl you got it

#60 - Anonym

53 och 55. Ni som vet det så korrekt kan ju gärna länka till en svensk statistik sida. Är väldigt intresserad och eftersom ni säger att man man kan googla så skulle jag vara jättetacksam om ni länkar en statisk källa.

#61 - Anonym

Kan ngn förklara vrf SD är så dåligt istället för att bara hata på folk?

#62 - Anonym

#46
Vänta sa du nyss att du är V? Ja vart ska man nu börja. Gör dig själv en tjänst och sök vad V står för. Kasta inte skit på SD när partiet du sympatiserar med inte är ett dugg bättre. V förespråkar kommunism och vad vi sett i historien så har kommunism ALDRIG fungerat som ett statskick. V vill att vi ska bli som Sovjetunionen utan att använda sig av våldet. Klarar verkligen inte av V som även de går till val med skeva frågor. V vill ju att alla ska vara lika fattiga och öka skatterna när vi i Sverige redan har världens högsta skattetryck. Gör dig själv en tjänst och läs igenom Vs partiprogram och tänk efter vad det verkligen innebär eller använd dig av grundläggande kunskaper från samhällskunskap på gymnasienivå (om du nu gått på gymnasiet än)

#63 - Anonym

#61 vänta är du helt efter?? bror det står ju vart som helst wtf, läs bara deras sida så kommer du förstå

#64 - Anonym

#62 Så du påstår att det är fel att folk hatar på SD men du själv skriver ett helt långt inlägg om varför att rösta V är fel? skaffa logik tack.

#65 - Anonym

#53 SD är rasister och rasister är vita, eftersom man inte kan va rasist mot sin egen kultur, så röstar MAJORITETEN som är vita på SD och därför utgår man ifrån att det är mest svenskar som röstar på SD, har du äntligen förstått?

#66 - Anonym

62. Har läst V hela partiprogram och sympatiserar med kanske 90% av Vs åsikter. När och var påstår dom eller uttrycker dom sig på ett sätt där dom vill eftergå sovjetunionen? Vänsterpolitik är idag inte som den var förr. Är mycket medveten om att Stalin och hitler var och Nordkorea är extremvänster. Är medveten om att kommunism inte har fungerat jättebra. Men det är verkligen inte vad våran vänster är. Jonas är dessutom en partiledare jag tycker mycket om. Och om V skulle någonsin vinna ett val så skulle dom aldrig få regera ensam, och därav kommer vi i Sverige aldrig vara kommunist. Men du får gärna utveckla hur du tänker och ge gärna exempel på vad ur vänsterns partiprogram som du inte sympatiserar med och vad du känner är Sovjet liknande.

#67 - Anonym

Varför skriver du ingenting om Felicias svar på detta? Hon har ju bett om ursäkt och förklarat att hon är en annan person idag. Hon får ta emot onödig skit i detta kommentarsfält då det är många som middag hennes ursäkt.

#68 - Erica

#65 så alla svenskar som röstar på SD måste vara vita? Konstigt då att jag mött flertalet som inte är vita och röstar på SD.
#60 finns en dokumentär på SVT, du kan kolla där.

#69 - Anonym

”Klart Felicia förändras under 8 år” vad tror ni SD gör på 30 år?

#70 - Anonym

#67 och paow är en annan människa idag, så varför drar felicia upp det med paow? make senske.. not

#71 - Anonym

#70 Felicia har inte uttryckt sig rasistiskt på 8 år. Men SD har gjort det ett flertal gånger varje år, trots att de claimar att de inte är ett rasistiskt parti. (Och då menar jag personerna i partiet men framförallt alla SD-väljare). Så SD har nog inte förändrats så mycket de senaste 30 åren.

#72 - anonym

Tips: Josef Sattarov (Josef Loco) står skriven på samma adress som Josefin Ottosson och hennes mamma på Ekerö

#73 - Anonym

Felicia Bergström borde bara vara tyst. Allt hon säger åt andra att sluta med, ja, det utövar hon själv. Hon har rasistiska åsikter, bevisligen.

#74 - Disselhelst

#SD2018

#75 - Anonym

Jag hade inte använt såna ord även när jag var 14 eller vad det än var för ålder, kanske var omogen men handlar om respekt. Säger inte att Felicia är rasist men hon borde inte kasta sten i glashus

#76 - Anonym

stalin och nordkorea var/är diktaturer. alltså personer som styr landet med våld. detta är inte samma sak som kommunism.

#77 - Anonym

#69 du sa ju det själv "SVENSKAR", och dem är vita, hade varit konstigt om det va en svensk som va svart och rösta på SD, så sluta gå emot dig själv.

#78 - Anonym

Kommunism är byggt på rättvisa. Även om det har varit svårigheter, så i egentligen är det en bra egenskap.

#79 - Anonym

Okej först förespråkar Felicia fetma, och nu hänger hon ut en kompis för rasism, när hon själv är rasist. Bruh hon behöver hjälp nuuu

#80 - Anonym

bara för mig detta påminner om det med laura lee?

#81 - Anonym

#78 så en utländskt född person kan inte vara svensk? och vadå alla svenskar är vita? Alla som är eller känner sig som svenskar oavsett hudfärg/etnicitet är väl svenskar. Tror #69 menade att du måste vara SVENSK MEDBORGARE för att få rösta, därav ordet svenskar

#82 - Anonym

#77 Wow.. tror det är du som går emot dig själv här. Så bara för att man är icke-vit kan man inte vara svensk? Löjligaste jag hört. Och du kallar SD rasister..

#83 - Systrar

Folk som anser att abort är mord är jävligt spännande människor. För de tycker relativt ofta som Paow här att det ändå är okej att göra en gång per person, alternativt om det är farligt för mamman. Och i detta fallerar verkligen hela deras resonemang.

Om en person verkligen tycker att ett foster i ett tidigt stadie är likvärdigt med ett barn (men att det ändå är ok att göra en abort per person) så måste de tycka att det även är ok att en gång under sitt liv döda ett levande barn. Givetvis tycker de inte detta och därför tycker de heller inte att foster är barn. As simple as that. Därför handlar inte abortmotstånd om att de vill rädda barn. För de själva anser faktiskt inte egentligen att det ens är barn. De förstår skillnaden. Det handlar om kontroll av kvinnor, där kvinnor som inte ställer sig sött i ledet ska straffas för detta. Och även kvinnor stöttar detta, för de är själva så vana vid den kvinnosynen. Och istället för att ställa sig på kvinnornas sida är det mycket enklare att ställa sig emot dessa "slarviga kvinnor som får skylla sig själva". För ställer man sig emot dem slipper man bli sedd som en av dem. Det är så många kvinnor orienterar sig i patriarkatet. Och helt ärligt, detta med att abort bara skulle vara okej en gång. Varför är det okej att ta bort ett foster men inte ett annat? Lever foster nummer 2 eller 3 mer än vad foster 1 gör? Finns inget annat resonemang i detta som håller utöver att man helt enkelt bara vill begränsa kvinnor som man anser beter sig "ovärdigt en kvinna".

Dags att vi backar varandra istället. Det är så lurat att jobba emot sina egna rättigheter på det viset. Abortmotstånd grundar sig endast i kontroll av kvinnan.

#84 - Anonym

#82 Så jag är rasist för att jag säger att folk från andra länder är svenska medborgare och inte helsvenska, jag SOM icke-svensk är svensk medborgare men jag har inte blåa ögon och blont hår för det. Och SD är rasister för dem har skev syn på vissa människor. Vart vill du komma?

#85 - Anonym

#83 inlägget handlar om SD och dramat kring Felicia och Paulina, och du pratar om aborträtten? snälla

#86 - Systrar

#85

Hennes blogginlägg berör det också. Det kom inte med i screenshotten här, förutom en av aftonbladetbilderna där. Så "snälla" mig inte är du snäll. Var mitt inlägg verkligen så störande att du behövde anmärka på att jag över huvud taget skrev det?

#87 - Anonym

#86 om det jag skrev inte va sant hade du inte tagit åt dig, lättkränkt biesshh

#88 - Anonym

SD är skit. Men det här är ju bara löjligt, haha

#89 - Isabelle


Paow är verkligen vacker och hennes kropp är perfekt. Tänk vad silikon kan göra skillnad.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com