Nicci bryter tystnaden och berättar om hatet

Nicci har på sin blogg skrivit att hon inte vill gå in på detaljer om varför det tog slut med Ben men hon säger att de haft det jobbigt den sista tiden. 
 
Efter att Ben gick ut med att han blivit dumpad så fylldes Niccis sociala medier med hat.
 
Nicci skriver i sitt blogginlägg att tårarna rinner från hennes kind när hon får läsa kommentarer om att hon är en hora och förtjänar att dö. 
 
Ben skriver på Instagram-story att det känns tråkigt att hans följare skriver hemska saker till Nicci. 
 
 
 
 
#1 - Anonym

OT men är det bara jag som tycker att det inte är ”rätt” att kalla sig för författare och att man har skrivit en bok om man bara har berättat sin story för andra författare? Och sen inte ens göra ljudboken själv? Känns orimligt att ta credd ch kalla sig författare då..

#2 - anonym

❤️

#3 - Anonym

Vlad har skrivit om deras break up på sin snap.

#4 - Anonym

inget med dehär att göra men är så enormt trött me allt med Moa, Vlad och Tarzan?

#5 - Denise

Pinsamt hur många personer som tror sig ha rätten att skriva vad dem vill. Som att dem har något med deras break-up att göra? Vafan låt dem vara och lev vidare ditt liv

#6 - Viktor

Tycker det är hemskt att man tror att man är en bättre människa för att man skriver sådana saker. Man har aldrig rätten att kränka en annan människa, varför skulle man framstå som en bättre människa av den handlingen? Tycker det är hemskt hur många människor är funtade, skrämmande!

#7 - Anonym

Ännu en gång skickar Ben sina barnsoldater på en ung tjej bara för att han inte får som han vill! Ben vet ju att så fort han lägger ut en gråtbild så är det lika med att starta sina hatande följare. En super dålig förebild är han för sina följare som använder dem på detta vis.

#8 - Anonym

#4 Ja, dom lurar och ljuger för sina tittare för att få klick & dom är allmänt jäkla falska.

#9 - Anonym

fattar om man inte gillar henne, men liksom for real? helt sjukt hur lättpåverkade barn är

#10 - Anonym

#7 Okej... Snälla berätta hur "Jahopp då var man dumpad" översätts till "KOM IHEN NU FANS! BOMBA HENNE MED HAT" För jag förstår inte riktigt? Har ni Mitcus fans hemliga koder? Eller?

#11 - Sabina

Usch för mänskligheten

#12 - Anonym

#10 FÖrstår du inte det själv?
Det är stor skillnad på att säga "Jag och Nicki har gjort slut, kommer inte vara så aktiv ett tag framöver" mot "Happ, då blev man dumpad" samtidigt som man gråter.
Förstår du inte det är du nog bara trög.

#13 - Anonym

Är det bara jag som tycker det måste vara något fel på Ben...? Det verkar ju inte funka alls med någon... Awkward.

#14 - Anonym

#12 Han antyder att hon gjort slut Ja. Men det översätts fortfarande inte till bomba henne med hat.

#15 - Anonym

#13 Eller så är han bara en alldeles för snäll kille som vill människor väl och är för lättmanipulerad och blir lätt utnyttjad pga det.

#16 - Anonym

Är det bara jag som reagerar på att majoriteten av de som skriver "h***" är pojkar??

#17 - Anonym

Det är bara hobbyblattar i hennes kommentarsfält, jeez.

#18 - Anonym

#16 Tänkte också på det :/

#19 - Anonym

#14 Han borde ju dock kunna tänka steget längre, han borde förstått att när han skriver att han blivit dumpad förstår hans följare att det är nicci som gjort slut, vilket gör att hon får massa hat. Håller helt med #7, han hade kunnat skriva ”vi har gjort slut” vilket inte hade givit nicci lika mycket hat. Väldigt dåligt av Ben

#20 - Anonym

#16 #18 Såklart det är pojkar, vad annars?

#21 - Anonym

#13 Han verkar ha aspberger

#22 - Anonym

Helt sjukt att folk har sådan pass brist på moral som sitter och skriver sådant till någon. Inte helt otippat att det framför allt är yngre killar som skriver det, jo men härligt att slutshamea någon, riktigt moget! Hoppas dessa personer växer upp någon gång och inser vad deras agerande kan leda till för konsekvenser. Blir less på dagens skitungar.

#23 - Anonym

#22 Slutshamea? Snarare du som kallar henne för slut när du skriver så.
Tror folk irriterar sig över att hon använt Ben för att själv växa på youtube, tagit emot dyra gåvor osv när förhållandet uppenbarligen inte fungerat som det ska (om inte något drastiskt hände såsom otrohet tex).

Det rättfärdigar såklart inte det som många skrivit och kommenterat, men knappast svårt att förstå varför.

#24 - Anonym

Man märker att Antonia inte har lika mycket följare längre. För 4 dagar sedan lade hon upp en video som har 19 tusen visningar. Om man tittar tillbaka till hennes gamla videos så har hon oftast över 200 tusen visningar.

#25 - Lina

#21 nej, han verkar inte alls ha asperger. Han verkar mest vara en emotionell kille med mycket energi.

#26 -

Bara jag som tröttnat på Therese videos? Var tog det personliga vägen...allt känns så spelat nu

#27 - Anonym

Ben borde tänkt ett steg längre då det blev exakt samma sak vid hans och My's breakup. När han lägger ut att han blivit dumpad så skickar han faktiskt automatiskt sina följare på tjejen. Som andra skrev här borde han bara berättat att dem gjort slut o att han kommer vara inaktiv ett tag. Även om han inte vill eller menar att hans följare ska skriva någonting dumt mot Nicci så blir det så automatiskt då han uppenbarligen visar sig ledsen. Det bara så det är. Så till dig som även skrev att "happ, då blev man dumpad" inte översätts till att gå på Nicci - det blir tyvärr så.

Hoppas Ben kanske tänker längre nästa gång då det hänt med två olika tjejer nu.

#28 - Michaela

Tycker det är hemskt med näthat, riktigt hemskt. Ingen har rätten att skriva sådana sjukt elaka saker till någon annan bara för att man är offentlig person. Fy för hat. In på min blogg och få lite positive vibes istället så kanske ni blir snällare! :)

#29 - Anonym

Stackars Nicci. Dagens p12or är skrämmande

#30 - Anonym

Inte för vara den men Ben la nyss ut en video där han förklarar vad som hänt. Känns redan som samma video som han la ut då han berättade om honom o My

#31 - Anonym

Bara jag som lägger märke till att alla kommentarer är ifrån killar?

#32 - Rebecca

Vidriga människor som tror att de har rätt att skriva vad fan som helst till någon de inte ens känner. Så omoget och löjligt!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com