Malin får stark kritik mitt under livesändning

Igår var Malin på besök hos Therese livesändning och hon fick mycket kritik eftersom tittarna tyckte att hon bara pratade om sig själv. 
 
Dessutom tyckte en del att det var repsktlöst att ge en present (bcaa-pulver) utan att innan kolla upp om den är vegansk. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Malin Johansson Sthlm, Sweden (@malinjohanssonpt)29 Jul 2018 kl. 10:49 PDT

 
 
#1 - Anonym

Suck för lättkränkta människor, väx upp

#2 - Anonym

Upplevde det inte alls så. Tyckte Malin var jättehärlig och de verkade ha jättetrevligt!

#3 - Anonym

Det var faktiskt helt surrealistiskt, hon frågade inte Therese och Anders en enda fråga. Hon var där i ca 2 timmar och hon pratade oavbrutet om sig själv. Sen var det ju kul när hon gav Therese proteinpulver och när Therese frågade om det var veganskt svarade hon "Jag vet inte, du får väl googla."

#4 - Anonym

vem fan är malin

#5 - Anonym

#4 malin johansson, alltså tomas och malin dem har en yt kanal

#6 - Anonym

nu får vi se hennes riktiga jag bakom allt fake skratt på yt

#7 - Anonym

Bara jag som får en känsla över Att det känns som Anders trippar på tå för att inte iriterra therese ?

#8 - Anonym

ska du ge en present till en vegan, kolla upp om presenten e vegansk. det är väl nog med det vi behöver inte hata på malin lol

#9 - Anonym

Håller med om att Anders tippar på tå för henne. Hon försvarade sig med att alla som är i ett förhållande bråkar, ja det är klart men här är det endast Therese som är elak mot Anders. Hon är dominant och svarar nästan hela tiden med otrevlig ton och vill gärna försöka sätta dit Anders, han som verkar så himla snäll och bra

#10 - Sabina

Ja vissa är ju självupptagna å kan bara prata om sig själv. Jag personligen klarar inte av såna människor

#11 - Ushiamej

Den här "kompisen" var ett skolboksexempel på en narcissist. Ställde inte en enda fråga, kommenterade inte lägenheten, nya soffan tex eller sånt som intresserade vänner märker så snart dom går in i rummet, hon satt där och körde flera timmars monolog om sig och sitt! Fy fan för såna människor och hur kunde Therese sen försvara en så egenkär person? Anders var det mest synd om, satt där och höll god min. Önskade att han rest sig upp och sagt "snacka ni, jag tar mig en powernap så länge"

#12 - Anonym

Det är så tydligt att Therese och Anders relation är ohälsosam. Stackars Anders

#13 - Anonym

Tycker många i detta kommentarsfält lägger sig i alltför mycket i Thereses och Anders förhållande. Kan hålla med om att Anders inte alltid får säga sin egna åsikt eller "tippar på tå", MEN dem är vuxna människor som får ta sådant privat. Ingenting hjälper att vi tittare kommenterar deras förhållande

#14 - Anonym

Amen nu får ni ge er. Det ser olika ut i alla förhållande. Ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. Låt dom vara istället! Tyckte det var roligt att se Therese och Anders 24h live. Tycker det bara är onödigt att utomstående hittar fel på hela tiden på hur Therese behandlar Anders. Jag ser inte att Therese behandlar Anders illa. Om där nu är folk som stör säg på Therese så mycket sluta kolla på henne, för ni försöker hitta fel hos henne hela tiden.

#15 - Anonym

Ja Anders verkar rädd för Therese. Minns inte vem som sa något om fikan men Therese sa ”ja varför har inte Anders tagit fram någon fika” och Anders ba ”jaaa” o så gick han upp man ba Therese gör de själv om du vill bjuda på fika

#16 - Anna

Ja det märks verkligen att deras relation är ensidig!

#17 - Anonym

Dom e typ för gulliga mot varandra iaf Anders att det verkar fejk

#18 - Anonym

Anders håller med henne om allt

#19 - Anonym

Tycker synd om Anders, han verkar verkligen så genuint snäll. Han försökte få henne att skratta och le många gånger under liven men Therese ignorerade honom?

#20 - Anonym

#19
Jaaa på morgonen sa Anders godmorgon till henne och hon ba kolla bort och ignorera (kan dock va att hon inte gillar att prata på morgonen men vad vet jag)

#21 - Anonym

Kan ni alla sluta döma dem så jävla mycket??

#22 - Anonym

vet nån vilket parti som vann valet för jag fattar inte vilka som vann lol (har inget med ämnet att göra men jag vill veta)

#23 - Anonym

23
Sossarna har mest procent, så dom ”vann”, rödgröna har mest mandat på 144 men det skiljer typ 1 eller 2 mandat mellan rödgröna o alliansen. Sd har 60 något.

Men vad jag har förstått det som så är det forfarande oklart då dom inte längre vill ha Stefan som statsminster och det pratas om att det kommer bli ett blocköverskridande styre men ja vet inte.

#24 - Tyst

Sluta prata sånt som inte rör ämnet!

#25 - Anonym

Amen nu får ni ge er. Det ser olika ut i alla förhållande. Ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. Låt dom vara istället! Tyckte det var roligt att se Therese och Anders 24h live. Tycker det bara är onödigt att utomstående hittar fel på hela tiden på hur Therese behandlar Anders. Jag ser inte att Therese behandlar Anders illa. Om där nu är folk som stör säg på Therese så mycket sluta kolla på henne, för ni försöker hitta fel hos henne hela tiden.

#26 - Men snälla

Du e ju helt blind och döv om du inte märkte det

#27 - Ninan

Angående Anders och det så kanske ni upplevde att han ''tippade på tå'' men inte för Therése utan för att det var livesändning. Han kanske inte vågade säga något dumt medans Therése är mer van med att vara sig själv eller något.

#28 - Anonym

#24 Han älskar henne uppenbarligen och trivs med henne eftersom dom blev tillsammans igen.

#29 - Viktor

Tycker det är komiskt hur människor kan tycka de har rätten till att kränka andras vänner, för de är på ett sätt eller gör på ett sätt. Sen tycker jag det är sjukt märkligt att man ska lägga sig i andras privatliv. Kommentarer som "Bara jag som märkt/tycker att Anders gör så för att inte irritera Therese" eller liknande, dem är lyckliga, dem är nog inte direkt speciellt obekväma med vad de gör och hur de gör gentemot varandra, låt dem vara lyckliga!

#30 - Anonym

#29 Jag kränker inte någon utan jag ifrågasätter hennes beteende som vän, det är inte heller så roligt för oss tittare att se Malin snacka om sig själv i 2h. Och tror ingen vill komma emellan Anders och Therese utan jag kände bara kall och stel stämning mellan de för att vara ett par.

#31 - Anonym

Alla är så jävla lättkränkta här i Sverige!!! Snälla

#32 - Used

Finns det någon (intelligent) person som ansåg Malin vara en schysst vän? Hoppas hon gav Therese rejält med pengar för den tid hon spenderade på att göra reklam om sig själv. Sicket fult knep att göra så. Therese bah "hon e en jättefin vän, sluta gnälla jag skäms" okej men sluta klaga då på att du har vänner som bara pratar om sig själva!

#33 - Lina

Asså blir mörkrädd när jag läser kommentarsfältet. Snälla lägg av. Ni vet ingenting om deras förhållande. Tycker både Therese och Anders verkar supergulliga och bra för varandra. Älskade liven också!

#34 - Viktor Högnä

#30
Men hon kan ju inte vara enbart vän med personer ni ska anse som "godkänd". Hon umgås med dem hon vill umgås med, hon har ingenting emot (som hon sagt i liven) att Malin pratar en del om sig själv, så det är inget problem förmodligen.
Tycker bara allmänt det är tråkigt att man ska peta och hålla på, som att allt hon gör och allt dem gör ska vara godkänt eller något av svenska folket. :)

#35 - Ushiamej

Är du så konflikträdd att du inte kan se när någon beter sig illa? Sluta säg till folk att man inte får reagera på saker. Sköt dig själv och sluta läs om du blir så nedstämd av allt

#36 - Anonym

#29
O vad vet du om de? Dom kanske inte är lyckliga som du tror

#37 - Anonym

#32
När har hon klagat

#38 - Viktor

#36
Ursäkta ordvalet, "vi har det hur mysigt som helst" var rätt mening kanske, dem uttryckte nämligen sig så i liven!
Och det är vad man har att ta på, så att säga! Så, antar med tanke på dem sa så här, att dem har det bra ihop! :)

#39 - Anonym

hur kommer det sig att folk alltid börjar prata om precis allt annat än det som artikeln faktist handlar om?

#40 - Anonym

#39
E de ett problem

#41 - Anonym

#38
De är en sak att ha de mysigt och en sak vara lycklig eller glad, någon kan ha det mysigt men man är inte lycklig med personen, förstår du hur jag menar?

#42 - Viktor

#41
Förstår inte hur man kan ha det hur mysigt som helst, men vara olycklig!
Tycker inte dem går direkt hand i hand, hur mysigt som helst borde innebära att man är lycklig, iallafall har det väldigt bra tillsammans! :)

#43 - Anonym

Kommer alla Youtubers göra 24 timmars live stream nu?? (Klagar inte, bara undrar)

#44 - Bright

Anders är nog bara fool inlove....dvs han inser inte att han blir osedd ofta och snäst åt. Då kan man ha det mysigt ihop för man inser inte. Ibland ser man bara det man vill se.

#46 - Anonym

Vart i liven är Malin på besök?

#47 - Anonym

#34 men Therese får göra va hon vill med sitt liv, hon får va med vem hon vill. Det kommer vi aldrig kunna styra över eftersom vi inte är henne. Men vi får väl förfan ifrågasätta hennes "kompis" Malins beteende, vi har ju yttrandefrihet och varför inte utnyttja det medans vi kan?

#48 - Anonym

#43 Finns redan Youtubers som gjort det så sluta tro för i helvete att Therese kom på idén.

#49 - Anonym

#42 Viktor gubben, du vet väl inte om dem har det lyckligt eller inte???

#50 - Anonym

Anders har sagt att han är obekväm framför kameran. Kanske därför han mest är tyst och tillbaka dragen. Inget fel med det

#51 - COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

Men milda tider... Vad folk kan hitta på mycket att störa sig på! :D

/C

http://fondofhome.blogg.se - nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

#52 - Anonym

Nu har tom Therese gått ut på sin blogg där vissa av er som tycker att Therese är dum mot Anders. Hon har tom sagt att det ser olika ut i förhållande. Så nu får ni ge er ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. om ni bara vill hitta fel hos henne och hennes närstående, sluta titta på henne, sluta läs hennes blogg.

#53 - Anonym

Jag försöker absolut inte hitta fel på Therese, dock är det ju inte första gången någon säger detta om deras förhållande, o de är alltid samma sak.
Alla förhållande ser absolut olika ut men hade mitt förhållande sett ut så hade jag backat 2 steg bakåt.. och det gjorde ju Anders när han gjorde slut? Han tyckte ju inte att han fick säga eller tycka som han vill osv.
Så det är ju inte bara igår på liven utan har varit så en längre tid. Så tror absolut inte att det är någon som bara försöker hitta fel men det är ju en sån tydlig grej så såklart det är någon som kommer nämna det.

#54 - Anonym

53 men bara acceptera att det är deras sak?? Vissa är ’underlägsna’ och har inget problem med att andra tar över i en konversation och att man är i bakgrunden. Bara för du inte hade trivts i ett sådant förhållande så betyder ju inte det att andra inte gör det. Det förhållande dom har verkar inte vara destruktivt, så ser inget problem med att Therese är övertagande i konventioner eller kanske bestämmer mer eller mindre hur deras vardag ser ut. Alla förhållande har oftast en dynamik där den ena bestämmer lite mer än den, osv.

#55 - A

Jag tycker att det är värre att ljuga sina följare i ansiktet o lova att hela liven läggs upp sen o sedan skriva att msn bara lägger upp lite klipp .... fast alla youtubers ljuger ju för sina följare jämt så inget nytt

#56 - Anonym

#55 Dock har hon ju sagt att hela liven läggs upp under veckan så man kan se den i efterhand

#57 - Anonym

55# Hon har skrivit på sin blogg att den inte kommer ut automatisk på bloggen eftersom den är så låång men hon har bett någon att redigera den till lite kortare och sedan lägga upp kommande veckan

#58 - Anonym

Till er som skriver om Anders och Therese förhållande. Personligen tror jag att det beror på att han faktist en gång har gjort slut med henne. Han ångrar ju självklart att han gjorde slut med personen han sen insett att han älskar. Så nu kanske han vill göra allt för att Therese ska va glad!

#59 - A

Håller helt med! Therese är som en jävla diktator - anders ska städa o va hemma medans hon går på fest o gör kroopsmålning.

#60 - Anonym

Känns som Therese är väldigt känslig för kritik som när folk påpekade att hon borde ha fri tillgång till vatten för hennes hundar (enligt Jordbruksverket) så kändes det som hon höll på att bryta samman: även fast nästan uteslutande alla kommentarer var trevliga så var dem med minsta lilla attityd nog för att hon skulle reagera väldigt starkt. Jag förstår henne, men samtidigt tror jag inte hon förstår hur lycklig hon ska vara att folk inte är mer elaka det brukar vara mer hårt klimat på internet än så

#61 - Ellen

Anders var sjukt obekväm med livesändningen och det var nog därför han var stel. Se den större bilden! Han sa ju att han inte trivdes så bra. Sen om ni hade haft kameror på er hela tiden hade ni nog inte heller slappnat av helt om ni inte var vana vid det.

#62 - Ellen

Anders var sjukt obekväm med livesändningen och det var nog därför han var stel. Se den större bilden! Han sa ju att han inte trivdes så bra. Sen om ni hade haft kameror på er hela tiden hade ni nog inte heller slappnat av helt om ni inte var vana vid det.

#63 - Anonym

Bara jag som störde mig som fan när hon trodde hunden hade ätit nåt så jävla överdrivet

#64 - Anonym

Vem sitter seriöst och diskuterar hur en annan människa känner eller hur den mår?? INGEN av er vet hur Anders mår. INGEN av er vet hur deras relation ser ut när kameran stäns av. Dom kan ha det väldigt dåligt eller hur bra som helst. Men vi har inget med den saken att göra oavsett. Att diskutera andra människors känslor som om ni kände dom är bara sjukt 😅

#65 - Anonym

Eller så vill hon bara klippa videon för att klippa bort det som hon har fått någon slags kritik för 😅

#66 - S

#61 ellen: vi fattade efter nr 15 av alla dina koppior på ditt inlägg du skickade.......

#67 - Anonym

#38 bara för de har sagt det behöver det inte vara sant, så tycker du är idiotisk som tror sig veta allt för dem har "sagt"det. Det kan ju vara i perioder bara dem har det "hur mysigt som helst" du vet ingenting om det. Så sluta lek moralpolis!

#68 - Anonym

ÄLSKAR hur folk klagar på att vi "stör" oss på Therese men om det hade varit Jocke och Jonna då jävlar hade det inte vart fel att kalla dem horribla saker.

#69 - Anonym

#54 ursäkta att ja lägger mig i men, hur kan du veta att Anders har det bra?? ja menar om han gjorde slut 1 gång pga av att han inte vill va i bakgrunden hela tiden så tror jag nog inte att han gillar det. Såklart att alla har olika förhållanden men man måste försöka kompensera varandra!

#70 - Anonym

72
Nej jag vet absolut inte hur han mår men jag tycker det är så jävla respektlöst att diskutera om någon förhållande o deras känslor! Där av ”det är deras sak”
Vill bara påpeka till alla som menar på att Therese är dålig o ”elak” att alla förhållanden har sina egna dynamiker och vissa förhållanden har verkligen 50/50, (alltså båda höra och syns lika mycket) medan andra har 80/20 tex.

#71 - Anonym

#58
Va? Borde inte Therese göra allt så att Anders är glad ist? De va ju Anders som gjorde slut så vrf ska han försöka få Therese glad

#72 - Anonym

#54
Men om Anders gjorde slut pga att han inte fick tycka o säga som han ville så tror inte jag han är ok med det

#73 - Anonym

75
Men veeem säger att han gjorde slut pågrund av det??
Så himla respektlöst att spekulera sådär.

#74 - Anonym

#73 det är sådant ja hatar, du klagar på andra men tror sig veta om hur deras förgållande är! liksom vadå 80,20 hur kan du veta vem som syns och pratar mest??

#75 - Anonym

Men någon uppgörelse skrevs inte under. Meningarna går i sär om vad som faktiskt hände under sensommaren och hösten. Men till sist valde Byggnads att varsla om konflikt om företaget framhärdade i sin vägran att skriva avtal.
Företaget hävdade å sin sida att det lettiska kollektivavtal som tecknats också borde gälla vid arbete i Sverige. Och stödet för den uppfattning var och är starkt från den lettiska regeringen.
Konflikten laddades därför politiskt i samband med de varslade konfliktåtgärderna. Den svenska regeringen gav sitt stöd till de svenska facken och klargjorde att konflikträtten var grundslagskyddad och inte i strid med EG-rätten.
Någon diskriminering var det, enligt regeringen, inte tal om eftersom företaget behandlades lika som ett svensk byggbolag.
Konflikten rullade vidare med sympativarsel från Elektrikerförbundet och deras blockad trädde i rakt i början av
december.

#76 - Anonym

79. Tror du missförstår mig. Det jag säger är att jag INTE vet hur deras förhållande är och att vi inte borde spekulera om dom, oavsett bra eller dåligt.

Det jag oxå säger är att förhållanden ser olika ut generellt. (nu pratar jag alltså inte om Anders och Therese). Vissa människor är i förhållanden där ena partnern bestämmer, hörs och syns 70% och den andra partner bara 30%. Det är ett exempel. Det skulle nog va svårt att ha ett förhållanden där båda bestämmer lika mycket o båda är överens om allt o båda tar exakt lika mycket plats till omvärlden o förhållandet. Som sagt pratar generellt nu! Alltså så finns det inget fel med att en partner är mer övertagande än den andra, sålänge det inte pågår något destruktivt.

#77 - Anonym

80 Vad fan SNACKKKAR du om???

#78 - Anonym

https://youtu.be/FJ5Xam8DmSQ
Berts Värld

#79 - Pia

Någon som vet anledningen till att Anders gjorde slut med Therese? I liven framställde hon honom som han var helt personlighetsförändrad när det skedde, som om inget hade med henne att göra. Jag har svårt att tro det. Nån som vet?

#80 - Anonym

84# Vet att han berättade om det i någon av hennes vloggar. Minns dock inte vilken.

#81 - Anonym

Kan alla bara lägga av? Det är sånt här tjafs som gör att Therese aldrig kommer vilja göra en 24h live igen :(

#82 - Anonym

går det att se liven någonstans?

#83 - Anonym

82# Hon ska skicka in den för redigering och sedan lägger hon upp den på sin yt kanal så just nu går det inte men någon gång de kommande veckorna :)

#84 - rosa

https://www.youtube.com/watch?v=JZ9fVqrve1U

Amir pratar om att det är awkward när therese o anders tjafsa i denna vloggen, tänkte om ni ville se.

#85 - rosa

https://www.youtube.com/watch?v=JZ9fVqrve1U

Amir pratar om att det är awkward när therese o anders tjafsa i denna vloggen, tänkte om ni ville se.

#86 - Isabelle

Men snälla, låt dom två vara. Orka lägga nersån energi på detta.

#87 - Anonym

Amen nu får ni ge er. Det ser olika ut i alla förhållande. Ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. Låt dom vara istället! Tyckte det var roligt att se Therese och Anders 24h live. Tycker det bara är onödigt att utomstående hittar fel på hela tiden på hur Therese behandlar Anders. Jag ser inte att Therese behandlar Anders illa. Om där nu är folk som stör säg på Therese så mycket sluta kolla på henne, för ni försöker hitta fel hos henne hela tiden.

#88 - Anonym

Amen nu får ni ge er. Det ser olika ut i alla förhållande. Ni hittar fel hela tiden på Therese och Anders. Låt dom vara istället! Tyckte det var roligt att se Therese och Anders 24h live. Tycker det bara är onödigt att utomstående hittar fel på hela tiden på hur Therese behandlar Anders. Jag ser inte att Therese behandlar Anders illa. Om där nu är folk som stör säg på Therese så mycket sluta kolla på henne, för ni försöker hitta fel hos henne hela tiden. Hon kommer aldrig vilja ha en 24h live igen.Ni hittar fan bara fel hos henne, nu har det börjat gå för långt. Låt henne och Anders vara istället!

#89 - Anonym

Tycker att det är alldeles för många som lägger säg i Therese och Anders liv. Låt dom ha sitt liv, de är förlovade och kommer gifta säg en vacker dag. Men ni hittar fel på Therese hela tiden. Om ni stör säg så mycket på dom, sluta kolla på dom på Youtube och sluta läs Therese blogg.

#90 - Anonym

85: Jag tycker bara Amir skall sköta sitt eget. Om han nu tyckte det kunde han bara hålla käften! Ännu en som lägger säg i deras liv. Tycker det har blivit för mycket skit ang Therese och Anders. Det kanske kommer en dag då Therese kanske inte vill hålla på med Youtube. För där är folk som bara vill hitta fel hos henne hela tiden.

#91 - Anonym

#76 Varför framställer du det till mig (det här med procenten) som om du vet att Therese och Anders har det så! Ja menar du är lika okunnig om deras förhållande som alla vi andra. Och ingen "lägger sig i" utan vi skriver våra upplevelser av inlägget.

#92 - Anonym

#79 Vet att det handlade om hennes panikångest som begränsade Anders liv, till vilken grad och om det var enda anledningen minns jag inte. Men vet att panikångesten var inblandad. Dessutom började ju Therese att utmana sig själv i den vevan så nu märker man ju inte av den på samma sätt som förut. Men ska ha lite osagt i detta då jag inte minns till 101%

#93 - A

Ska du inte skriva om djurplågaren therese som inte gef sin hundar tillräckligt med vattdn? Fast det är lag på att alla djur ska ha fri tillgång på vatten

#94 - Anonym

när kommer nästa inlägg??

#95 - Anonym

Joel och Amir har slutat följa vara dra på instagram

#96 - Anonym

#93 Men snälla! Hennes hundar är inte vanliga hundar utan dom har varit gatuhundar ifrån Irland. Dom vet inte hur dom ska göra med intaget utav mat och vatten därför har dom gett dom vatten några gånger om dagen. Som dom nämnde i livestreamen så dricker Ronja vatten tills hon kräks. Hon HETSDRICKER. På grund av tidigare omständigheter. Din kommentar var riktig omogen och onödig.

#97 - Anonym

79: Men nu får ni ge er. Med allt detta hat som Therese och Anders får. Är det nya hat paret? Är det inte Jocke och Jonna Lundell som får hat så nu har det gått över till Therese och Anders! För tusan sköt du ditt och skit i andra. Therese har förklarat varför hundarna inte har fri tillgång till vatten. Och så himla kul är det inte när hunden kräker. Har själv två små hundar som Therese och det är hemskt när hundar kräker. Men då är det djurplågare i när man sätter bort maten och den vägar äta. För jag har själv en hund som matvägar och äter bara när den är hungrig. Och låter jag maten stå framme så äter den andra dennes mat och då kräker den för den får för mycket mat. Har också själv hört att man kan sätta bort vattnet.

#98 - Anonym

Men nu får ni ge er. Med allt detta hat som Therese och Anders får. Är det nya hat paret? Är det inte Jocke och Jonna Lundell som får hat så nu har det gått över till Therese och Anders! För tusan sköt du ditt och skit i andra. Therese har förklarat varför hundarna inte har fri tillgång till vatten. Och så himla kul är det inte när hunden kräker. Har själv två små hundar som Therese och det är hemskt när hundar kräker. Men då är det djurplågare i när man sätter bort maten och den vägar äta. För jag har själv en hund som matvägar och äter bara när den är hungrig. Och låter jag maten stå framme så äter den andra dennes mat och då kräker den för den får för mycket mat. Har också själv hört att man kan sätta bort vattnet.

#99 - Anonym

93: Men nu får ni ge er. Med allt detta hat som Therese och Anders får. Är det nya hat paret? Är det inte Jocke och Jonna Lundell som får hat så nu har det gått över till Therese och Anders! För tusan sköt du ditt och skit i andra. Therese har förklarat varför hundarna inte har fri tillgång till vatten. Och så himla kul är det inte när hunden kräker. Har själv två små hundar som Therese och det är hemskt när hundar kräker. Men då är det djurplågare i när man sätter bort maten och den vägar äta. För jag har själv en hund som matvägar och äter bara när den är hungrig. Och låter jag maten stå framme så äter den andra dennes mat och då kräker den för den får för mycket mat. Har också själv hört att man kan sätta bort vattnet.

#100 - Blä

Vad irriterande, #70, #76, #91 elr vad det är för nummer nu. Man förstår klart och tydligt att personen ej menar att Therese och Anders förhållande är 80/20

#101 - Anonym

Varför skall alla bryr säg om Therese och Anders förhållande? De är helt vanliga människor och är förlovade. Lägg av och ge dom så mycket hat! Ge Kärlek till dom istället!

#102 - Anonym

Varför skall alla bryr säg om Therese och Anders förhållande? De är helt vanliga människor och är förlovade. Lägg av och ge dom så mycket hat! Ge Kärlek till dom istället!

#103 - e.

Anders & Therese är sossar.

#104 - Maria

HEJ bloggskrivare. Jag uppskattade inläggen där du skrev vilka youtubers som röstade på vad med research. Kan du inte göra flera liknande inlägg fast t.ex om vilka som brukar alkohol, droger, cigaretter och vilka som är nykterister. Eller kanske om vilka som har allergier, astma, bokstavskombinationer, vilka som bor hemma, som har sambo, kombo, inneboende osv. Går ju att göra om vilket sorts ämne som helst men ja, bara en idé. Har inte så koll på alla youtubers så hade varit roligt att få lite random fakta. :)

#105 - Dedu

Någon som vet när liven kommer ut?

#106 - Anonym

Har folk inte bättre för sig än att sitta och kommentera ett annat pars förhållande? Jag är säker på att Anders inte hade friat till Therese om han inte trivdes i hennes sällskap och ville leva med henne. Vänligt att ni bryr er men dom är vuxna människor och Anders hade som sagt förmodligen inte velat vara med henne om hon nu betedde sig dåligt emot honom.

Jag tror att Anders var tillbakadragen eftersom att han var obekväm framför kameran, vilket han ändå nämnde i början. Han blev mer och mer bekväm men det är såklart att det är en udda situation att bli filmad i 24 timmar där flera flera tusen människor tittar och granskar vartenda steg man tar.

Jag tycker att Therese verkar vara en fin människa, både mot sin fästman & sina hundar. Och jag är säker på att Anders aldrig hade valt att leva med henne igen om hon betedde sig illa emot honom.

#107 - S

#96 din jävla p12fjortis håll din jävla käft!!!!! Jag är uppväxt med hund så håll käften

#108 - Anonym

#107 Men nu får du ta och lugna ned dig. Kan du inte hålla en god ton, yttra dig inte!

#109 - Anonym

uppdatering plss

#110 - Anonym

#103 Jag är 18 år, men okej. Och alla hundar fungerar olika och jag är säker på att Therese och Anders vet vad som fungerar bäst för just deras hundar.

#111 - Anonym

#107 menade jag! Alltså #S

#112 - Anonym

#108 Vi har demokrati alla får yttra sig pajas

#113 - Anonym

Varför röv-slickar 90% av kommentarerna Therese och Anders???:-)

#114 - Anonym

#110 vad har ålder med saken att göra? om man är smart nog att skriva en hel mening då tror jag att man är 18 inte spelar nån roll :)

#115 - Veronika

Efter 24/7 liven har jag slutat följa Therese Lindgren. Mådde riktigt dåligt efter att ha sett den. Fick en helt annan blick på henne efter det. Fejk, sur mot Anders, bitchig i allmänhet, stunder av ”titta på mig så gullig och rolig jag är” . Bad Anders ta på hundarna koppel och selar och fick stå och vänta och vänta medans hon gick igenom en jäkla Chiquel(eller hur det stavas) haul ! Skällde ut sina tittare som hade åsikter om att Malin pratade om sig själv i 2 timmar. HON HAR JU LAGT UPP EN VIDEO OM JUST DET - att hon har vänner som bara pratar om sig själva och att hon tycker det är jobbigt. Alltså nää vad sjukt allt var.

#116 - Våga!

Veronica. Håller med dig!

#117 - Anonym

Håller med #115.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com