#1 - Anonym

oki!

#2 - Amit

VARFÖR I HELVETE TIGGER DOM PENGAR FRÅN SINA UNGA FÖLJARE?????????? GIRIGA? DOM HAR VÄLL PENGAR SÅ DET RÄCKER Å BLI ÖVER?

#3 - Anonym

#2 instämmer HELT!!! VIDRIGT!!!! Ska barn bli lurade på sin veckopeng av dom där som skryter i varje video om hur rika dom är o allt dom köper. Borde anmälas!

#4 - Anonym

”Något som aldrig gjort förr”, så vad va Theres livestream då?

#5 - ???

Therese hade väll det förra veckan? Och ang att de skriver att de ville göra nått nytt när 24 timmar livestreams har gjorts av massvis av amerikanska youtubers plus att therese gjorde det först (tror jag?) i Sverige....ge upp jocke o jonna

#6 - Amit

#3 JA! Giriga är vad de är! Kan de verkligen försvara att pengarna som de får in av sina följare på riktigt gör sig bättre på deras feta konto än i sina 10 åringars spargrisar? Svin

#7 - Anonym

Är alla avundsjuka små grisar här döva? Dom har sagt det endast är för att täcka höga utgifter för livestream!
Dom har gått back på alla spöljakter, men ni gnäller inte på Therese som har samarbeten varje video, avundsjukan blir enorm nät J&J idag sprängde internet med sin livestream

#8 - Anonym

Är alla avundsjuka små grisar här döva? Dom har sagt det endast är för att täcka höga utgifter för livestream!
Dom har gått back på alla spöljakter, men ni gnäller inte på Therese som har samarbeten varje video, avundsjukan blir enorm nät J&J idag sprängde internet med sin livestream

#9 - Anonym

Känns trashigt.

#10 - Anonym

#8 Det känns väl lite trevligare att finansiera sina videos med samarbeten än att be sina följare (som är en stor del minderåriga) betala för det.

#11 - Anonym

skillnaden mellan Tess och Anders är deras tydlighet att inte uppmuntra till Swisha. De sa upprepande ggr att donationer genom Swish ville upphöra.
Medans J och J uppmana- ge oss pengar. Hoppas de förändras då de själv får barn vad de går ut med. Vuxna jobbar inte barn. De är dem som ger er deras veckopeng genom swish. De vet ni om. ingen vuxen swishar.
De är otroligt stora av mognad mellan kanalerna. Vill du se barnprogram med vuxna se J och J. Mer utbildande verklighet se Tess och Anders.

#12 - Anonym

Såklart inte huset blir klart!!!Är allt uppgjort att ta år med fjanterier.
barnkanal ge mig pengar

#13 - Anonym

Ser konceptet:) varför man leker igen en renovering de ger pengar. De är i te viktig att de blir klart. De är underhållande som räknas . Bra där J och J. Pengar

#14 - Anonym

jocke och jonna är barn som är 30+

#15 - Anonym

lunebelle låter ett spöke

#16 - Anonym

lunebelle låter ett spöke

#17 - Anonym

15# äckligt och sant

#18 - Anonym

15# äckligt och sant

#19 - Viktor

Tycker så många är otrevliga människor, när youtubers gör sådant här för att underhålla, så ska det klagas på precis allt. Många verkar även vara otroligt döva och vissa tittar in på livestreamen 1 minut och tar bedömning utifrån det. Tycker faktiskt man ska vara delaktig, lyssna och uppskatta att sånt här skapas för tittare!

#20 - Anonym

Tycker den e skit rolig o bra, dom underhåller iaf vrf klagar ni fkn råttor

#21 - Anonym

#22
Exaaakt

#22 - E.

Varför visas det upp ett nr på deras live med att man kan donera med swish? till vad? till vem? varför?

#23 - Wera

#25 E. Till deras kommande live videor. De vill gå runt eftersom ex Spökjakterna (Rumänien) gått 200.000kr minus. De sa att eventuella pengar som blor över skulle doneras till välgörenhet. Vet nu sen.

#24 - -

Doneras till välgörenhet? Jo visst, säger dom bara ja. Lita inte på något innan motsatsen är bevisad

#25 - Wera

#27 Haha nej jag litar inte på det alls. Äcklar mig att någon tigger donationer av barn i utbyte mot crazy challenges på YT.

#26 - Anonym

Vad är hon i för vecka?

#27 - Hej

Vilken vecka är hon i?

#28 - Q

#29 och #30 Hon är beräknad till den 16.10.

#29 - Anonym

Brukar inte kolla på deras videos men brukar de alltid vara så dryga mot Danjal? Nästan mobbning. Och vad var det med Jocke i soffan under pest eller kolera? Var han seriös när han viskade om Riley? Annars intressant och underhållande

#30 - Dedu

"Vi ville som vanligt göra något som aldrig gjorts förr"

1. Hur många som helst har gjort detta innan
2. Therese (så vitt jag vet) va den första i hela svenska Youtube att göra en 24h live, dem hade inte ens tänkt på det när hon gjorde det.

Herregud..

#31 - Anonymous

Det sjuka nu är. Om någon annan Youtuber skulle vilja göra en 24 timmars live. Så kommer alla småbarn skrika: omg ni härmar jocke och jonna. Trotts att det inte var deras ide från första början. Jocke är som jake paul. Minsta lilla någon klagar så hoppar hans småbarns gäng på dom personerna direkt.

#32 - Anonym

Avundsjukan här är PINSAM, över miljonen tittare! bara att acceptera läget

#33 - Q

#32 Syftar du nu på dem som är irriterade över att vuxna ber barn swisha eller på dem som tycker det är komiskt att jocke säger att de är först med 24h live då de inte är det? Var är avundsjukan i det? Ingen tvingade Jocke lägga ut 200.000kr på en spökjakts video, det är inte hans följares fel om han går back och inte har koll på sin ekonomi. Tiggeri är inte charmigt.

#34 - Q

#32 Gratulerar och lyfter på hatten till att Jocke, Jonna&C:o haft så många streams men förstår mig inte på hur man kan tigga pengar utan samvetskval. Gillade inte Thereses live men hon ska ha en eloge för att hon sa till och bad följarna att INTE donera pengar/swisha.

#35 - Ellen

#32 om det är något som på riktigt är pinsamt så är de det faktum att J & J begär pengar av unga följare.

#36 - asdf

hände någonting efter 24-timmars live? Hela skulle ju ligga kvar för andra att kolla på i efterhand men efter kritik(?) så klippdes den ned till 10 minuter och nu la hon ned bloggen.

#37 - Pinsamt

Dom vill alltså att folk ska BETALA för att se dom? Jösses.. Hoppas folk inte är så dumma, swisha hellre pengar till RIKTIGA fattiga barn eller donationer.

#38 - Anonym

Att be sina följare swisha va det mest hemska. Swisha hellre till riktiga donationer som cancerfonden etc. Inte till 2 vuxna människor som har en lyx-villa och tak över huvudet.

#39 - Hannele

Jag har kikat in lite under dagen. Främst för att Jonnas graviditet intresserar mig då jag själv har barn men också för att hålla ett öga på vad de gör då min dotter ibland slinker in på deras kanal.

Hela swish-donations-delen gjorde mig extremt irriterad. J & J tjänar pengar, långt över och långt mycket mer än vad någon annan av oss här i denna tråden gör. Absolut går det de tjänar in i företaget men både J & J plockar ut lön från företaget, de är två stycken, de blir sponsrade och får utskick på extremt mycket och behöver inte ha särskilt stora utgifter om de inte själva väljer det.

De gör en renovering utan dess like och vad som skulle vara en renovering av grunden på huset har utvecklats till någon form av renovering av designerslott. Givetvis är det oerhört vackert men detta kostar enormt mycket pengar vill jag lova er. Joz är inte gratis även om han får mycket marknadsföring i detta och det är definitivt inte hantverkarna som är i huset dagligen heller. Jag tror inte många av er faktiskt förstår omfattningen av renoveringen och att den är enorm. Det kostar pengar och är absolut inte någonting man ger sig in i om man inte har pengar. Jag skriver inte detta för att jag är ”svartsjuk”, utan det är fakta, sanning. De. Behöver. Inte. Pengar. Till. Rekvisita. De tjänar pengar på varenda klick de får och visningar av deras livestream.


De har dessutom valt själva att göra en livestream. En väldigt udda sådan. Den har mest bestått av trams och challenges vid de tillfällen jag varit inne och tittat, eller så har Jocke rantat på om hur nervös han är och stressar upp sina 12 åriga följare över deras mående och matar in konstig information om förlossningsförloppet. Jag har läst i livechatten flertalet gånger idag och de är alla besatta av Jonnas s.k vattenavgång som han inte kan sluta prata om. Jag undrar om någon berättat att endast 10% av alla förlossningar startar på det sättet och att det inte är som på tv att man sätter sig i bilen och har sin bebis i famnen en timme efter. Visst kan det vara så men högst troligt inte. Hörde också att
Jocke i förmiddags nämnde att han skulle utmana sin bror i något, vet inte om de varit där men vi vet ju alla vilka små vidriga paddor hans lågbegåvade bröder är. Han säger gång på gång att han inte står bakom deras åsikter men ändå bjuder han in dem till sin kanal och låter de få marknadsföring och tittare. Det är absurt.

Måste säga att jag ändå är lite besviken över hur livestreamen har gått, antar att det är för att göra deras 12 åriga fans nöjda men jag hade hellre velat se en vanlig Lördag i Lundellhuset, som hos Therése. Vad de brukar göra (förutom sova 🤪), hur de förbereder måltider, när de äter, får besök, lunkar runt hemma och förbereder nedervåningen inför bebisens ankomst och sådär. Allt känns som en löjlig lekstuga faktiskt.

Klickade in mig på liven nu innan jag postade detta och såg att det var spökjakt eller något. Herregud. Varför slösar Riley sin dyrbara tid på detta? Han äääär ju sååå bra och har sin egna karriär, förstör den inte med J & J....

#40 - Anonym

Ingen som ser sambandet mellan tajmingen på denna stream med swish donationer samtidigt som förra ägarna kräver dom på några hundra tusen? Om det nu skulle enbart gå till utrustning för fortsätta streama så rekommenderar jag att skära ner på tekniken nästa gång och göra det lite mer primitivt och utan massa tekniska fel (som bruset från micarna var 15 minut.)

#41 - S

Om man tjänar mwer än vad politiker gör o desdutom skryter med det o visar upp sina dyra prylar o talar om vad allt kostar så är det konstigt och utnyttjsnde att kräva av barn att skicks pengar... borde polisanmälas!

#42 - Anonym

Alltså, uppdateringen på den här bloggen börjar bli urkass. Bloggen är inte ens värd mina klick längre tbh, borde inte ens gå in här och kolla, men har väl någon form av hopp kvar att den ska bli bättre igen. Men nu suger uppdateringen ärligt talat.

#43 - Viktor

Tiggeri? Man får swisha om man vill att det ska bli mer livestreams och dem ska kunna göra dem bättre, man lägger en slant för att vi får bättre att titta på rättare sagt. Sen är det inte bara barn som tittar, vet många som tittar som är vuxna, och dem har ju sagt att dem har väldigt, väldigt många vuxna som tittar. Vad är f el med att betala en liten slant för att få något "bättre"? Eller att det ska fortsättas. Ser det inte som tiggeri, ser det som en möjlighet. Sluta se ned på allt i världen, försök se det positiva i saker också.

#44 - Anonym

Skulle inte deras spökjakt i Draculas slott (eller var det var) sändas i samarbete med någon play- eller kanal-tjänst? I såfall, hur lyckades de gå back 200,000 kr på det? Sa alla tjänsterna nej? Förutsatte de bara att någon skulle vilja samarbeta med dem när de redan gjort klippet? Inget samarbete - därför lades spökjakten ut på deras kanal, där den inte drog in de pengar de förväntade sig. Lite dålig ekonomisk planering.

Att be om swish när en har det så bra ställt som de påstår att de har, så är det faktiskt ganska äckligt. Är det ett mycket vill ha mer läge, eller börjar pengarna sina och ta slut?

Och vad exakt är det som kostar så mycket pengar i deras livestream? Och varför inte slänga in ett samarbete istället för att behöva finansiera med sina följars veckopengar? Det är inte fräscht.

Och NEJ, jag är inte avundsjuk (vad finns egentligen att vara avundsjuk på?). Jag är bara kritisk till hur de väljer att finansiera sin live på sina följares bekostnad (som består till stor del av barn).

#45 - Viktor

#44
Vet inte om du hört det, men dem har väldigt stor skara vuxna människor som inte yttrar sig på youtubeplattformen. Men iallafall, tror inte det handlar om mycket vill ha mer, dem genomgår stor renovering (om du missat det), som möjligen kostar stor summa pengar, sen är det löner som vanligt, material, teknik, osv osv. Det kostar pengar att faktiskt fixa. Det är ju inte gratis att ha en livestream. Så tvivlar det endast är 10 åringar som swishar, har dem ens swishappen fixad? Sen tjänar dem inte så mycket som människor tror. Mycket löner & avdrag!

#46 - Anonym

#20 För att alla har olika åsikter uppenbarligen.

#47 - Anonym

Ijustwanttobecool var väl först i den svenska youtubevärlden att göra 24h livestream? :)

#48 - Anonym

#45 Hade jag planerat att göra ett stort projekt så hade jag löst finansieringen först - oavsett om det handlar om en live-stream eller något annat. De ska ju inte behöva förlita sig på allmosor från sina tittare. Planerar man inte finansiering inför stora projekt så är det inte konstigt att deras ekonomiska situation sur ut som den gör - eller att deras hus ännu inte är färdigt. De skulle behöva en projektledare i sina liv, tillsammans med en ekonomisk rådgivare. Det skulle förenkla deras live avsevärt.

#49 - Anonym

En fråga bara, dom här swishdonationerna, skattar J&J på den slanten?

#50 - Anonym

#49 Enligt lag måste dem det.

#51 - Anonym

#49 Enligt lag måste dem det.

#52 - Anonym

Läste på Joz instagram att dörrarna som jocke och Jonna skall ha kostar 9750€ det är ju osmakligt!(100,863.94kr) Swishen går väl till deras husbygge... Undrar faktiskt hur man har pengar till sådana dörrar, särskilt nu när de inte får några samarbeten? Det är väl typ självmord för ett företag att samarbeta med två så opålitliga personligheter...

#53 - Viktor

Känns som vissa inte lyssnat under livestreamen, eller inte ens tittat och försöker uttala sig! Det var en testlivestream, ett test är aldrig fullbordat!! Dem ska ta åt sig av kritiken dem fått, dem ska göra det bättre till nästa gång, bättre med fler kameror! Swishen går till nästa livestream, så dem kan göra detta bättre, då det inte är gratis att ha livestream! Sen tror alla att Jocke & Jonna tjänar miljoner, iallafall som det låter på er!

#54 - Anonym

#39 kunde inte sagt det bättre själv!🙏

#55 - Anonym

#53 Men snälla, finanseringen bör väl fortfarande ske genom andra medel? Till exempel från pengar de redan har i företaget (som bör gå till att investera i deras projekt) eller genom samarbeten? INTE genom allmosor! Det verkar vara du som inte förstår, eller du kanske inte VILL förstå för att du hellre vill försvara de mest oekonomiska och oaktsamma personerna som någonsin synts i media. Lyxfällan känns inte långt borta.

#56 - AA

Varken Therese eller Jocke var först i sverige med en 24h live, det var ijustwanttobecool vad jag vet.

#57 - Anonym

Jocke tog Swish-pengarna i egen ficka igår. Skulle det gått till företaget och skattats för så hade Swish-numret börjat på 123. -- Var också tydligt igår hur mycket Jonna hela tiden måste förhålla sig till Jocke igår för att ha inte ska balla ur. Tydligt att det inte är hennes "sjukdom" som gett henne utbrott utan Jockes beteende. När hon pratade ensam med Riley var hon som en annan person än när Jocke var närvarande, mycket lugnare.

#58 - Anonym

Riktigt dålig uppdatering på denna bloggen

#59 - Anonym

#57 Då kan en anmälan till polisen om ekonomisk brottslighet ligga i deras närmsta framtid. Speciellt om de i liven uttryckligen säger att pengarna ska gå till framtida live - dvs. till deras företag och inte till exempel deras dotter eller något "privat". Lätt att göra misstag.

#60 - Anonym

Vänta bara till barnet är född, då kommer de tiggas mer till kostnaden barnet.

#61 - Anonym

#57 Om man behöver skatta så är jag ganska säker på att dom kommer göra det, vad är det för fel på dig när du sitter och tar saker för givet? är du så pass avundsjuk?

#62 - Anonym

Sveriges avundsjukaste kommentarsfält hahahahhahahaha

#63 - Anonym

#61 Varför pratar folk om avundsjuka hela tiden? Vad finns det att vara avundsjuk på?! Jag förstår verkligen inte. (jag är inte #57)

#64 - Anonym

#61 Varför pratar folk om avundsjuka hela tiden? Vad finns det att vara avundsjuk på?! Jag förstår verkligen inte. (jag är inte #57)

#65 - Anonym

Detta är INTE kritik ni skriver, ni chansar och påstår massor anklagelser till höger och vänster utan fakta eller grunder. snälla sluta för blir så pinsamt för oss andra att kommentera här när det lyser 300% neongrön avundsjuka ur er alla pga att dom slog rekord och gjorde succé. låt det bara vara!!!!

#66 - Anonym

Jag följer inte Joakim och Jonna. Jag tycker de är dåliga förebilder. Jag är en vuxen kvinna. Och jag är inte avundjuk på dem.

Jag är inte avundsjuk på Jonna, som tvingas leva med en man som använder sin(a) diagnos(er) som ursäkt till sitt beteende.

Jag är inte avundsjuk på Joakim, som säger att han vill ha konstruktiv kritik när han gör fel, men när han får det så skyller han ändå ifrån sig och kallar det "hat". Han kan inte ta till sig kritik på något sätt, oavsett om man skedmatar honom med den. Han är arrogant och högfärdig, vilket jag (personligen) inte ser som särskilt trevliga egenskaper.

Jag är inte avundsjuk på deras hus. Jag bor hellre i ett mindre hus, med inte fler rum än vi faktiskt använder och behöver.

Jag är inte avundsjuk på deras pengar eller (lyx)konsumtion. För jag har råd att köpa det jag vill ha utan behöva ta lån, och jag behöver inte överdriven lyx i min vardag. Jag trivs ganska bra ändå.

Jag är inte avundsjuk på deras populäritet på sociala medier. För jag trivs bra med ett vanligt "osynligt" jobb. Jag har inget behov att synas för okända människor, däremot har jag inget emot att följa olika personer i sociala medier.

Så berätta för oss som ogillar Jocke och Jonna - vad exakt har dem för oss att vara avundsjuka över? Jag hittar ingenting.

#67 - Ajde

Orkar ej läsa igenom allt men det var inte Therese ide heller att göra en 24h livestream utan det var Google som mailade olika youtubers och frågade om dem ville göra en, bland dessa youtubers fanns Therese och Jocke & Jonna. Therese skickade mailet till sitt nätverk för att be om hjälp hur hon skulle genomföra det och Jocke & Jonna sa nej då dem inte trodde att det skulle bli bra.

Efter att J&J sett Therese livestream så insåg dem att dem också kan göra den med bra och underhållande kvalité och genomförde det. Sen att dom hade en typ 20min paus då och då kan jag själv tycka e tråkigt då man skulle vilja se lite ”bakom kulisserna”.

Deras SWISH-donation går till dem själva för att kunna göra fler livestreams då det kostar en massa pengar att använda den utrustningen som de använder men då undrar jag varför man ens ska göra en livestream om man i grund och botten inte har råd att lägga ner de pengarna som de vill lägga ner på den? Och pengarna som blir över lägger dom i en pott tills nästa liverstream. Men som sagt, VARFÖR ens göra en om man inte har råd? Det var det dem sa. De lägger ner mycket pengar på huset så att de har inte råd att lägga ner såhär mycket pengar på en livestream så vill man ha fler ska man donera.

Skulle jag haft deras ”makt” skulle jag gjort en donation till något viktigt. Miljön, djur, sjukdomar eller BARN?

Men men.. :D

#68 - Anonym

Det är så pinsamt att läsa alla anklagelser här "Dom skattar inte på swish" "dom snor pengarna själva" "den mobbar den bla bla bla" "dom är sämst bla bla bla" ÄNDÅ har ni suttit och kollat? förstår ni hur desperata och patetiska ni är när ni kollar på något ni ogillar och börjar dessutom kasta ur er anklagelser, det är avundsjuka ren och skär avundsjuka

#69 - Anonym

Det är så pinsamt att läsa alla anklagelser här "Dom skattar inte på swish" "dom snor pengarna själva" "den mobbar den bla bla bla" "dom är sämst bla bla bla" ÄNDÅ har ni suttit och kollat? förstår ni hur desperata och patetiska ni är när ni kollar på något ni ogillar och börjar dessutom kasta ur er anklagelser, det är avundsjuka ren och skär avundsjuka

#70 - Anonym

1,6 miljoner streams fick dom, måste nog svida rejäl för alla j&j hatare hahahahhahahahah

#71 - Anonym

#70 Varför skulle det svida? Det är väl kul att det går bra för dem (även om jag personligen inte gillar dem). 1,6 miljoner streams är däremot inte lika med 1,6 miljoner unika personer. Utan många har räknats med flera gånger (speciellt om det gått lite tid mellan att de gått in och ut och kollat). Men 1,6 miljoner är imponerande, none the less. Det passade tydligen målgruppen :)

#72 - Anonym

Är ni avundsjuka så snälla kommentera inget här för resten av oss framstår som så jävla pinsamma, för läst genom alla kommentarer nu och nivån är dagis.

#73 - Anonym

1.6 miljoner är tamefan sinnesjukt oavsett unika eller inte, vad hade therese?

#74 - Anonym

Jocke & Jonnas socialblade: https://socialblade.com/youtube/channel/UCy8nxID41QLex23-iFiRtIQ
Therese Lindgrens socialblade: https://socialblade.com/youtube/user/theresejlindgren
För er som vill ha statistik. Kan vara intressant.

#75 - Anonym

#73 Ungefär 1 miljon.

#76 - Anonym

Fyfan vad taskig Amir är på sin insta story, hånar de som köper smink på matbutiker för 20kr, lilla Amir, alla har inte råd att köpa smink på sephora för tusentals kronor.

#77 - Anonym

#74 Jocke och Jonna hade alltså dubbelt så mycket tittare?

#78 - Anonym

#76 Fast..nej? Han skämtade för att sminket såg ut som fan. Det var klet över varenda produkt, hälften av grejerna var öppnade och folk har säkert stått där och testat smink. Vill du verkligen köpa kletigt och äckligt smink som främlingar redan använt? Han tyckte nog bara att det var väldigt oseriöst av Hemköp att sälja produkter i det skicket. Men förstår att du måste ta varje chans du får att kasta skit på offentliga personer

#79 - Anonym

#77 Nej hon hade över en miljon sammanlagt, men J och J hade några hundra tusen fler visningar. Vilket inte är så konstigt då dom är större än Therese i antal prenumerationer 😊

#80 - Anonym

#77 De hade nästan bubbelt så många fler visningar ja, men det är omöjligt att säga att de hade dubbelt så många tittare :)

#81 - Anonym

HAHAHA alla här är så kränkta ''dom tigger om pengar'' men de gör dom inte, vill du inte swisha pengar så gör inte de men vill du de så kan du göra de, inte så jävla svårt? Du blir väl förfan inte tvingad, fan att ni alltid ska hitta fel på ALLT Jocke och Jonna gör, ni är patetiska och tråkiga människor, ingen tycker om sånna som er. Jävla barnungar asså, prata inte om saker ni inte vet nått om

#82 - Anonym

#81 håller med dig helt, denna gång blev avundsjuka lite för tydlig så det istället blev pinsamt att läsa mångas kommentarer. när man inte hittade riktig kritik så fick man hoppa på allt man kunde med chansningar och egna tolkningar. Hatten av 1.6 miljoner tittare är mäktigt

#83 - Anonym

#79 Nej Therese hade inte över miljonen och skiljer inte mkt i subs mellan dom, är du butthurt att J&J dubblade therese siffror? gå och grät en skvätt till

#84 - Anonym

#81 Problemet är att de faktiskt har en hel del yngre tittare som idoliserar dem. Och då är det väl självklart att de vill bidra till sina idoler om de ber om det? Och konsekvenstänktet hos dem kanske inte är helt utvecklat. Det förekommer ju att Youtubers (och andra influensers) får kontanter i fanmail från 12åringar för tusan! Så jo, det är problematiskt att de uppmanar att swisha.

#85 - Anonym

Ni som är pro-Jocke och Jonna, läser ni bara de "småaktiga" kommentarerna eller läser ni även de konstruktiva kommentarerna som är mot Jocke och Jonna? Med tanke på att ni bara svarar med "avundsjuka."

1,6 miljoner visningar är mycket - dock är det inte lika med 1,6 miljoner tittare.

Joakim och Jonna hade inte dubbelt så mycket tittare som Therese (varför det nu är så viktigt), men däremot hade de betydligt fler :)

#86 - Anonym

berätta gärna konstruktiv kritik som inte är mänskliga misstag eller nåt annat, det är pinsamt oavsett vad ni säger för en opartisk person att läsa era desperata kommentarer som lyser avundsjuka

#87 - Anonym

#86 Jag tycker det är konstigt att ingen svarade #65, som uttryckligen frågade varför man ska vara avundsjuk på Jocke och Jonna. Och att man automatiskt är avundsjuk för att man ogillar något. Det är ju jättekonstig logik. Ni som inte gillar Therese, är ni avundsjuka på henne också då eller?

#88 - Anonym

#86 Jag menade #66.

#89 - Anonym

#86 Jag menade #66.

#90 - Anonym

#87 absolut fritt att inte gilla nån men försök inte då med påhittade egna fakta försöka svartmåla personerna för minsta lilla sak, håll bara käften och kolla inte deras live

#91 - Anonym

#4 förlåt men varför hittar du på citat dem sa "något som VI aldrig gjort förr" och DEM SA JU SJÄLV ATT DEM HADE KOLLAT PÅ THERESE LIVE

#92 - Anonym

#90 vad är påhittad fakta och varför är du så arg?

#93 - Anonym

MEN J&J sa ju själv att PENGARNA GÅR TILL REKVESITA OCH HAMNAR INTE I FICKAN varför gnäller ni??? HELLRE ATT MAN BER OM DONATION 1 GÅNG ÄN ATT GÖRA 10 MINUTERS SAMARBETE I VARJE VIDEO

#94 - Anonym

#91 videobeskrivningwn lät annorlunda :) se bilden i inlägget

#95 - Anonym

#93 hellre ser jag kreativa samarbeten än att tittarna själva måste donera. Men smaken är ju olika och ingen har fel.

#96 - Anonym

men det är ju ÅLDERGRÄNS PÅ YOUUTUBE OM MAN SOM BARN LJUGER OM SIN ÅLDER FÖR ATT DONERA TILL J&J ÄR DET FÖRÄLDENRS ANSVAR ATT INTE BARA GE EN IPAD I JULKLAPP.

#97 - Anonym

Spar på kommentarerna istället för när ni väl ska ge kritik kommer ingen ta er på allvar, för detta inlägg är avundsjuka inget annat och det kan nog alla se

#98 - Anonym

#97 men vad är vi avundsjuka på? Jag verkar aldrig få ett svar. Oenighet i all ära, men kalla varandra saker är ju inte nödvändigt. Saknas konkreta argument kanske man istället ska vara tyst. Och ja, jag ska vara tyst nu :) trevlig helg!

#99 - BEBIS?

Margaux berättar i sin senaste video att hon och Jacob vill ha ett till barn och ska börja försöka nu. SÅ KUL! Hoppas det går bra <3

#100 - Anonym

Igår då dom åt tacos och sedan hjälpte alla förutom Jocke att plocka undan haha....

#101 - Anonym

#94 men dem menar ju att dem gör saker i sin live som ingen i svenska youtube gjort, JA menar therse gjorde ingen spökjakt eller thumbs up challenge i sin live dem menar INTE att de va de första som gjorde 24 h live

#102 - Anonym

#98 avundjsuka på att de har över miljoner streams

#103 - Anonym

#100 jocke plocka inte undan tacos exposed ahhahahahah gumman brist på liv ??

#104 - H

Värdelös skitlive där rika tigger pengar av barn!!! POLISANMÄL!!!!!

#105 - S

#100 jocke i ett nötskal - alla ska jobba åt honom utan att få nåt tillbsks, blev ju skitarg för att de som jobbar hos dom tog cola zero. Girig

#106 - Sara

Håller med många här. Otroligt fult att tigga pengar när majoriteten av deras fans är småbarn. Tappade den sista respekten jag hade för dom där. Låt bli att köpa garderobsdörrar för 100.000 eller slösa bort 200.000 på resor som inte åks på istället. Att en 30-årig miljonär tigger pengar av 12-åringar är bara patetiskt. Och som någon annan här frågat, VAD är det man ska vara avundsjuk på? Att dom fick 1,6 miljoner klick? Nej tack. Ni kanske även missade den delen där Jocke uppmanade alla som tittade att be sina släktingar och alla de känner att också klicka in?

#107 - Anonym

Måste bara fråga om ”kritiken” är sarkastisk? För att hoppa på nån för den ej plockade av bordet eller blev sur för att nån tog en läsk går inte ta seriöst. Det visar att deras succé är så total att man angriper halmstrån för att försöks svartmåla deras kross av rekordet!

#108 - Anonym

#91 Men driver du? Kolla deras info-box. Så står det klart och tydligt att dom ville göra någonting som aldrig gjorts förr.

#109 - Anonym

snälla lägg ner avundsjukan nu, grattis jocke och Jonna som visade gammelmedia vad framtiden är

#110 - Anonym

#109 Till dig och alla andra som snackar om avundsjuka hela tiden. Det är INTE avundsjuka bara för att vi har andra åsikter om livestreamen & bara för att vi inte hade lika mycket positivt att säga om den som ni andra. Så snälla, bara för att vi inte har samma åsikter så är det inte avundsjuka!

#111 - Anonym

#110 det blir uppenbar avundsjuka och väldigt pinsamt nät man angriper att nån blir sur för nån tog en läsk eller inte plockade av från bordet. Blir så löjligt det blir pinsamt istället för att gratta dom till ett svenskt rekord i visningar och watchtime

#112 - Anonym

#66
Allt?? Deras hus o hur mkt pengar de har klart man hittar ngt man e avundsjuk över

#113 - Elli

Är inte avundsjuk på Jocke och Jonna för att de har fint hus, många följare etc. Tvärtom så lyfter jag på hatten och gratulerar till att de kommit så långt. Tycker det är fantastiskt att två personer som för något år sedan inte haft ett piss nu har det som de drömt om.

De två grejerna som störde mig under deras live var att de tiggde pengar och att de kände sig tvungna att ha överdrivet program hela tiden. Även om statistiken visar att följarna är över 18 år gamla, så är det bara att kolla sättet dessa "vuxna" skriver på för att förstå att det är frågan om barn som lånat sina föräldrars konto eller skapat egna konton med fejkad ålder. Visst att föräldrarna har ansvar att bestämma över hur barnen får använda sina veckopengar, vad barnen kollar på osv, men titta er själva i spegeln, följde ni alla regler era föräldrar hade?
Gillade inte Theréses live, men hon ska ha credit för att både hon och Anders bad följarna att INTE donera pengar. Med de överdrivna programmet menar jag att för mig är det roligt att se hur deras renovering fortskrider, hur de planerar videor etc. inte att se galna chilisås-challenges och Jocke hoppa runt i en babydräkt, det blev lite väl mycket i början av liven men bättre mot slutet.

Kan inte Jocke och Jonna som ändå har ekonomin och möjligheten till samarbeten be om ekonomisk rådgivning så att spökjakterna inte krossar budgeten eller ha ett samarbete under liven som passar in (t.ex. Jonna kunde ha packat BB-väskan med Libero, fått in ett samarbete och på så sätt fått in pengar som inte hade behövt komma från unga följare). Det här är verkligen inte hat eller hot eller avundsjuka utan konstruktiv kritik. Och nej tyvärr är Jocke och Jonna långt ifrån ensamma om att tigga pengar på Swish. Man måste få ha olika åsikter utan att det ska kastas skit.

#114 - Anonym

Avundsjuka betyder att någon har något man själv vill ha. De har inget jag vill ha, alltså kan jag omöjligt vara avundsjuk. Oavsett om jag är en följare eller inte.

#115 - Anonym

Stort grattis till J&J
Och skönt att ni inte är som
Tv3 ....men reklam var 20 min

#116 - Anonym

Stort grattis till J&J
Och skönt att ni inte är som
Tv3 ....men reklam var 20 min

#117 - Anonym

Fyf*n för att tigga pengar. Har dom inte råd så går man väll inte till sina följare och tigger pengar?! Dom bor i ett lyxigt hus, har mer grejer och lyx-prylar än vad deras tittare har, och ändå ska dom ha MER pengar?!

Skänk till cancerfonden eller andra VIKTIGA saker istället!!!! SKÄMS

#118 - Anonym

varför är Ben Mitkus video RESULTATET AV ELEVATOR GAME borta?

#119 - Anonym

kan någon berätta varför Ben Mitkus video RESULTATET AV ELEVATOR GAME borta?

#120 - Anonym

#117 Ja.. Istället för att lägga ca 100k på dörrar.

#121 - Anonym

#117 Jag menar att dom då inte ska tigga pengar av sina följare för att kunna fortsätta göra livestreams. Dom lägger sina pengar på vad dom vill men lite lågt att tigga pengar av följare då.

#122 - Anonym

#118 För att han tyckte att det var otrevligt och vill inte att hans följare ska göra samma sak

#123 - Anonym

https://youtu.be/o-hs7ZbBew4

#124 - Elin

Nicci har dumpat ben, fyfan stackars ben. Han förtjänar bättre

#125 - Anonym

#84 då kanske föräldrarna till detta barn inte ska låta denne använda swish? Inte Jocke och Jonnas fel om ett barn vill skicka pengar, tror inte typ 10kr kommer förstöra hela deras framtid heller så lägg ner hahaha

#126 - Anonym

Till #125 - inte Jocke och Jonnas fel säger du? Dom ber ju för f*n om pengarna !! Det är själva princip saken att 2 vuxna människor som bor i en lyx-villa med tak över huvudet, BER sina följare om pengar!! Dom om någon behöver pengar minst av alla! Cancerfonden gör mer nytta i dom där pengarna.

#127 - Anonym

Riktigt lågt att be om swish. Tycker dom det är dyrt att göra livestreams så får dom väl strunta i kameramannen och filma själva som alla andra gör. Bättre att inte göra någon livestream alls annars om den "måste" finansieras av deras följare som många av dom är barn.. Fel att blanda in deras följere i deras företagsekonomi över huvudtaget. De som är yngre har kanske inte koll på utgifter och inkomster på samma sätt som en vuxen och ber deras favorityoutubers om pengar så swishar nog många. Men jocke och jonna som vuxna människor borde inte be privatpersoner om pengar för att täcka deras utgifter. Deras inkomster ska komma in på andra sätt och inte direkt från föjarnas konton. Bara helt fel

#128 - Anonym

Alltså har de någon gång sagt barnets namn ut högt?
LUNABELLE LUNDELL.
Eller är det meningen att det ska rimma?
Ta bort 2 bokstäver och lägg till d på förnamnet så är det samma namn
Varför inte bara Luna eller Belle

#129 - Anonym

#126 rika producenter ber också om pengar till projekt, problemet människor har här att ni ej ser jocke och jonna som ett mediahus, donationer är ett annat slag av att ringa och rösta i tv eller andra inkomst drivande projekt som måste gå runt. finns inget fel i att tittarna själv får välja att bidra till att kunna se en livestream i bra kvalite eller en filmskapare ber om bidrag till en film.
man märker det är unga eller extremt dumma som kommenterar här.

#130 - Anonym

#126 men det är förälderns ansvar att inte bara ge en ipad i julklapp och inte se vad barnet gör.

#131 - Anonym

OKEJ SKA KLARGÖRA EN GREJ det kostar inte pengar att se liven MEN man får FRIVILLIGT donera en VALFRI summa till REKVISITA ingen annat

#132 - Anonym

älskar att folk BARA ENDAST hatar på j&j men knappt nämner slask och svensk drama och alla dem som tigger swish i livestreams DAGLIGEN

#133 - Anonym

#128 vad är ditt problem?? bara för att du vill att alla ska heta anna och karin så kanske vissa andra vill variera sig och inte ha samma gamla svensson namn. men ha det bra anna

#134 - Anonym

det här är första gången jag ser j&j nämna swish så var kommer hatet ifrån??

#135 - Anonym

#134 Hatet och kritiken riktar väl säg till att Jocke och Jonna tjänar mest av alla svenska youtubers (enligt Jocke själv, i en intervju). Så rent krasst ska inte de behöva få swish-donationer för "rekvisita".

Och skillnaden mellan att få donationer på youtube, och folk som kan ringa och rösta i TV är att rösten i TV påverkar resultatet. T.ex. Idol - där man röstar på sin favorit. Man röstar inte i Idol för att de ska kunna köpa bättre rekvisita.

Och vad för typ av rekvisita vill Jocke och Jonna ha egentligen? Räcker det inte med att tittarna följer dem i 24h? Är inte det hela charmen med en 24h live?

Jag kanske inte tycker som er andra, men det gör mig varken pinsam eller avundsjuk. Jag har bara en åsikt. Inget värre än så. :)

#136 - Anonym

Joakim varför behovet att gå ut och näst intill håna gammel media. Varför kan inte du konstatera siffror att ni har fler tittare och sluta vara dryg. Varför?
De är inte konstigt att tider förändras och siffror däremd också. Nutidens befolkningen lever andas sociala medier. Vilket då i sin tur inte gynnar gammelmedia. Logiskt. Säger inte att ni inte förtjänar all uppmärksamhet för de gör ni och bjuder på er själva. Men snälla försök tona ner denna nedvärderande tillvägagångssätt du betonar när du ska redovisa resultat av projektet ni kör. Var större än så de blir så barnsligt beteende att se hur du går igång direkt och sätta folk på plats. Ibland även folk mot folk. Ta de lugnt och se till att njut av livet ni ska bli föräldrar skit i energin du lägger på att bevisa vart du kommit på ett nedsättande vis.

#137 - Anonym

#135 Du kanske är blind och inte märkt att dem renoverar ett 8 miljoners hus (som kostar en del till er smarta som förstår det) och dem har nyligen blivit stämda, spökjakter kostar SJUKT enorma summor, osv osv så bara för att man är "rik" ENLIGT DIG så betyder det inte att man inte använder pengarna och j&j är inte idol sluta jämför dem med klassiska program som tjänar dubbelt mycket mer än j&j OCH så ville dem göra liven rolig med lite pranks och challenges men du vet väl inte det då du uppenbarligen inte såg liven och bara läste dessa kommentarer så du borde nog inta ha en åsikt.

#138 - Anonym

#137 varför svarar du så argt? Jag skrev bara hur jag ser det. Lugnt och sansat. Der GÅR att diskutera artigt även om vi inte håller med varandra. Jag drog en jämförelse, för att jag inte förstod vad de ska med pengarna till. Jag skulle personligen vilja ifrågasätta varför de renoverar till kostnader de inte i förhand räknat ut att de har råd med. Och pengarna i liven skulle gå till rekvisita, korrekt? Räknas verkligen renoveringar som rekvisita? Jag ifrågasätter deras ekonomiska planering. De hade lätt kunnat vara med effektiva med sina pengar, så hade de varken gått back på spökjakter eller renoveringar. That’s all I’m saying.

#139 - Emma

Riktigt sjukt att man skulle swischa pengar till dem under liven 😕
Dålig stil av dem 😡

#140 - Emma

Riktigt sjukt att man skulle swischa pengar till dem under liven 😕
Dålig stil av dem 😡

#141 - Anonym

Men asså Anomaly på twitch är svensk och gjort en 48 timmars livestream

#142 - Anonym

Men asså Anomaly på twitch är svensk och gjort en 48 timmars livestream

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com