Hydras video om Amanda Lundgren är borttagen

Hydras omtalade video om Amanda publicerades idag men den hann bara vara uppe i ungefär en timme innan Youtube tog ner video på grund av nakenhet och sexuellt innehåll.
 
Videon var en 1 h lång och Hydra radar upp grejer han inte gillar med Amanda. 

I videon berättar Hydra att Amanda avslöljade hans identitet för Jocke som senare berättade det för Chrille. (Hydra har fått tillåtelse av Jocke att säga det).
 
 
#1 - -

https://www.youtube.com/watch?v=6RPIY4CLCtQ reupload

#2 - Anonym

Vad var det som var naket & sexuellt i videon?

#3 - Anonym

Drama <3 Vi har att saknat Hydra

#4 - Anonym

#2 Amanda

#5 - Anonym

De tar ju inte bort Amandas videos där samma material är med?

#6 - Anonym

#1 TACK

#7 - Anonym

Är verkligen inte insatt i allt detta, bara sett att folk kommenterar om ämnet. Men kan utifrån det jag hört och sett anse att det är otroligt omoget att Hydra gör en video och berättar i 1h om vad han ogillar med Amanda, och visar naket och sexuellt??? Hon berättade alltså hans identitet för alla tydligen men att han gör detta som comeback?? Dem båda bor väl i Stockholm så finns väl människor som vetat om det och stött på honom på offentliga platser och kan ha hört hans röst eller att det spridits i kompisgäng eller liknande vem Hydra faktiskt är. Någon gång skulle det ändå komma ut så kan tycka att denna dramakille är väldigt omogen och sköter det omoget även fast att hans identitet spred sig.

#8 - sarag

Fett skämmig hane att hans ens försöker exposa henna bara för att han är arg för att hans identitet läcktes medan han la ut videos som förespråka mobbning, jag kollar inte på många av hans videos men den om Emil och Wilma var sååå jävla äckligt att hans ens sexualisera deras fkng relation på det sättet. Han förtjäna att bli avslöjad och även om de va fittigt av Amanda att dela med sig hans identitet så var det ändå ju inte hon som gick ut med det till alla? Han borde kanske göra en timmas lång video om jocke och hans bror istället.

#9 - Anonym

Visst att Amanda berättade för Jocke att det vad Hydra på bilderna, vilket är fel, men tror många skulle sagt "ja" istället för "nej". Känns ju som att det kommer naturligt och automatiskt att svara ja när någon frågar om det stämmer och det är så fallet. Även om man kanske kommer på sig själv i efterhand och ba "shit fick inte avslöja det" så blir det ju konstigt att först säga ja och sedan nej?? Eller kan det ju kännas konstigt att också säga nej och sedan läcks identitet på annat sätt och så har man ljugit? Vet inte får bara känsla av att det kan ha skett per automatik av Amanda att hon sa ja. MEN det jag kan tycka är konstigt är ju varför inte Jocke eller Chrille får hat?? Amanda spred bilderna till Jocke (som frågade om det var han) och spred sedan vidare det till Chrille som i sin tur läckte bilderna. JAG ser mer fel, i främst, Jockes beslut men även Chrilles.

#10 - Anonym

Fräsch av henne :)

#11 - Anonym

Så jävla tröttsamt att kritik från en kille till en tjej varje förbannade gång ska handla om hennes utseende och att slutshame:a. Man trodde nåmstan att metoo skulle ge nåt vett i skallen till killar...

#12 - Sabina

Vänta va hon otrogen mot Jesper? Spyr isf på henne

#13 - Anonym

Ni som är på Amandas sida är ju efterblivna, ja menar anonym=anonym respektera bara. Trots att cluee,chrille och några fler va inblandade, är det ju fortfarande Amanda som gav och bekräfta att det var hydra på bilderna.

#14 - Anonym

#12 hon måste vart otrogen då hon bytte ut han rätt så fort

#15 - d

Kände en tjej som spelade i samma fotbollslag som henne och hon berättade att Amanda hånglade med andra killar på fotbollsläger medans hon va tillsammans med hennes förra kille, inte jesper men han innan, glömt vad han hette

#16 - Emma

Okej visst att de var fel då han ville vara anonym men detta e jävligt omoget haha herregud. Fan stackars tjej :/ hann aldrig se vad som var i videon dock. Och stackars Jesper för helvete otrohet är så jävla vidrigt,SPYR.

#17 - Anonym

Varför gör du inga inlägg om Therese?

#18 - .

Ni har inga bevis att hon har varit otrogen. Det där är bara skvaller.

#19 - Anonym

Vet nån vad som hände mellan Amir och Marcel?
Varför har de slutat umgås..... Amir verkar vara en väldigt ytlig person som går igenom vänner lätt.

#20 - Anonym

Hur vet ni att Amanda har ny kille?

#21 - S

Jockiboi ljög om liven. Den skulle starta kl 08.00 men ingen live finns...

#22 - Anonym

Jag gillar att Jocke & Jonna skrivit :
"Vi ville som vanligt göra något som aldrig gjorts förr så vi börjar med en gigantisk 24-timmars live på Youtube.."
i sin beskrivning på sin live.

#23 - Anonym

#21 Om du hade varit uppmärksam så hade du sett att den började en annan tid pga tekniska problem.

#24 - Venne

Varför är det ingen som lagt märke till hennes redigeringstabbe på hennes instastory? 😂 på tredje bilden, kolla på hennes vänsterarm hahah

#25 - Anonym

Hydra är dubbelmoral delux.. Ska gå på andra youtubers men kan inte ta något själv.. Alltså skrattar så jag dör!

#26 - Anonym

fan ja missa den

#27 - Anonym

fan ja missa den

#28 - Anonym

#24 Vad syftar du på?

#29 - Anonym

#24 I knooow!!! Såg också den när hon la ut den som inlägg på instagram Hahah den finns i hennes flöde också. Ganska pinsamt faktiskt

#30 - Anonym

Hade hoppats att få en annan bild av Jocke av streamen men än så länge beter han sig som i alla vloggar - barnsligt dvs.

#31 - A

#23 om du var läskunnig kunde du läsa att jag inte bad om din komentar

#32 - Anonym

Blev lite besviken på Jocke och Jonnas live. Trodde den skulle vara mer som Therese live, att man får följa med dom under ett dygn, att dom svarar på frågor, och gör som en vlogg bara det att den är live. Men Jocke sätter på sig dräkter och allt blir överhypat som vanligt...trist.

#33 - Anonym

Förstår ännu mer nu att J&J’s hus aldrig blir färdigt... Herregud vilken lekstuga!

#34 - Anonym

Det enda som står i Jocke och Jonnas live var tionde minut är "VI ÄR TILLBAKA OM......." och sen typ 10-20 minuter.

#35 - Anonym

#33 Håller med.

#36 - Anonym

Jockes och Jonnas live är skitdålig. Therese Lindgrens var bättre. Dom har Riley till att gå runt och filma, presic som någon jävla vlogg! Och som någon skrev här i någon kommentar att det är en lekstuga är det konstigt att huset aldrig blir klart. Och om jag snart skulle få barn så skulle jag aldrig ta hem en nyfödd bebis till det kasoet!

#37 - Anonym

#36 Ja det känns bara som en oredigerad, lång vlogg. Och hur kul är det att sitta i 10 minuter varannan tionde minut och sitta och titta när dom jobbar? Det verkar inte vara så planerat..

#38 - Anonym

Oså läggs det till minuter..

#39 - Ennor

Håller med om att liven är betydligt sämre än Thereses.. Jocke och jonnas är bara som lång oredigerad vlogg, ingen skiljer sig från deras vloggar ännu...

#40 - Anonym

Hur kan ens folk skratta åt deras live? Jocke som är över 30 år sitter i en "bebisdräkt" med solbrillor och larvar sig. Som folk kommenterat känns liven som en oredigerad vlogg. Tror allas förväntan var att streamen skulle fungera på samma sätt som med Thereses och Anders. Synd att dem gör denna live såpass barnslig och oseriös. Hade de gjort en seriös så hade nog fler ändrat syn på honom om man faktiskt fick se en lugn samt seriös sida. Han berättade ju förut att han enbart beter sig larvigt i vloggarna som är ish 20 minuter, nu ska han göra det i 24 timmar istället för att vara seriös och leva som vanligt?

#41 - Anonym

#40 det är väll bra att de gör lite annorlunda än att göra exakt som Therese och Anders eller hur? Sen vad gör det att Jocke sticker ut och bjuder på sig själv? Spelar roll att han är 30 år, jag har sett 40-60 åringar sticker ut och bjuder på sig själv, det visar bara att man är sig själv och inte låtsas vara någon man inte är. Alla är inte likadana som tur är. Om du inte tycker det är kul så förstår jag inte varför du ens tittar, titta på något annat du tycker är kul så blir det bra och låta andra få ha roligt.

#42 - Anonym

#41 Men han har ju sagt att han gör sig till för att underhålla, att han faktiskt inte är sådär?

#43 - Anonym

gör j&j fortfarande om hemma asså och har en livestream i 24 timmar samtidigt? är dom inte ivägen för byggarbetarna och gör att det tar längre tid?

#44 - Anonym

Håller faktiskt med i kommentarerna om jocke och jonnas live, hade sätt framemot att kanske lära känna dom på ett annat sätt än när dom är så himla tillgjorda på sina vloggar men det är exakt samma nu. Gillar verkligen therese’s livestream mycket mer då det kändes mer äkta och genuint. Det handlar inte om att ”jocke och jonna ska härma de” utan det handlar om att man vill se deras vardag, hur det är när det inte behövs ett leende varje minut och jag tvivlar starkt på att jocke går omkring i en jävla baby dräkt vardagligen. Tråkigt också att Riley ska gå efter de och att det inte är flera kameror överallt.

#45 - Anonym

Tittade i 2minuter och blev uttråkad direkt pga allt fjanteri så jag stängde av.

#46 - Anonym

Tkr det är sjukt att J&J härmar Therese utan ngn som helst cred till henne..

#47 - Anonym

Är det någon som vet varför jocke och jonna tar emot swish under liven? Är det till någon insamling till nån vettig organisation eller går det rakt ner i deras fickor? (missa delen därw dom berätta, får inte svar när jag frågar heller) (står bara ett nummer samt "swish donation")

#48 - E

#47 De sa att det är till kommande livevideor. De vill alltså ha donationer så att de har råd att göra fler live videor. Enlogt dem så går eventuella extra pengar till någon organisation.

#49 - A

#46 och vad tycker du att therese ska ha credd för?! Som först säger en sak o sen bryter löftet.....

#50 - A

Vet inte vad jag tycker om att rika människor ber barn att swisha för att dom ska kunna göra fler livestreams.....

#51 - Ag

24 h livestream ska ju ändå va som big brother att man ser deras vardag..... men som vanligt ska det spexas o dessutom tigga till sig barns veckopeng.....

#52 - S

#40 det är så youtubers lever - spelar en roll

#53 - Anonym

riktigt bisarrt vad som hände i streamen precis

#54 - Anonym

53# Vad hände???

#55 - Anonym

Stackars danjal :/

#56 - Anonym

Jag tittade nyss på Jocke och Jonnas såkallade live. Om det skall vara live 24/7, skall det inte vara en jävla massa pauser. Tycker fan att Thereses live vart bättre. Och vart är hundarna? Inte ens dom får man se, såg i någon av kommentarna att de är på hundhotell. Det hela är som en långdragen vlogg på 24/7. Och sen att Jocke går runt med solglasögon som vanligt, skall han göra det när Lunabelle föds och när de skall gå på klassmöte sen när hon börjar skolan.

#57 - Anonym

Skapligt avundsjuka människor är, kolla deras siffror i tittare så förstår nog alla att deras livestream är det som lockat mest folk av allt på hela youtube i Sverige

#58 - Anonym

#57 konstigt att dom krossar Therese i tittare då, smaken är som baken detta är underhållning, passar det ej så kolla inte bara hahaha

#59 - H

VAD HAR HÅNT MED DANJALL???

#60 - Anonym

#53 vad hände?

#61 - Anonym

Till er som undrar vad som hände med Danjal. Han fick ett straff tillsammans med Joz (???) och så skulle de köra roulette med starka såser. Joz fick näst starkast och Danjal fick som karma snäppet starkare och började kräkas

#62 - Anonym

Danjal ”straffades” för något jätte löjligt som Jocke hittat på, nämnligen att ha handbojor vartav danjal blev ihop med joz som står med underleverantörer eller liknande och har ett möte. Danjal gjorde helt rätt att lämna dom i fred medans Jocke också tog av sina handklovar för gå på toa. Straffet vart att dricka en flaska med 3 mil scoville som man egentligen bara ska ta några droppar av. Psykisk misshandel gentemot Danjal har lyst igenom hela streamen, enligt mig. Han är dock för snäll för se förstå

#63 - Anonym

Varför är det ens så himla konstigt att hon "läckte" hans identitet?
Tror han på fullaste allvar att han ska sitta och snacka skot och leka tuff bakom sina videos utan att någon bett in hans åsikt och att folk bara ska äta det?
Om man är med i leken får man leken tåla och inte sitta och grina när folk nu vet vem han är.

#64 - Anonym

#62 danjal är den som jävlas värst med dom andra annars och man ser dom har roligt ihop så skött ditt eget, så jävla trött på godhetsknarkare

#65 - Anonym

wow, jag såg verkligen fram emot jocke och jonnas live, brukar inte titta på deras videor men kände att nu kan man äntligen få se vilka det är bakom den dåliga teatern i vloggarna, få följa med live i en vanlig dag där dom gör vardagliga saker, pratar om vardagliga saker, kanske bjuder in folk och riktiga konversationer, med tex danijal, riley, men nej.. det är fortfarande ett dåligt jävla dagisprogram. #besviken

#66 - Anonym

Buhu vad alla gråter här och ska hitta klagomål på J&J stream, oavsett vad alla säger så har massiva mängder fortsatt kolla i timmar och rekord efter rekord slås, sen får ni ju vara hur avundsjuka ni vill!

#67 - Anonym

Vem är den här Chrille som det står om i kommentarerna?

#68 - Anonym

Hur kan J&J skriva i infot på youtube att de ”såklart” vill göra ngt ingen ha gjort förut på youtube när therese literally gjorde detta för 1v sen + att flera brittiska/amerikanska youtubers ha gjort en 24h live video förut.....

#69 - Anonym

kan han inte lämna henne ifred? gillar verkligen inte någon av dom men han snackar om hur hon har dåligt självförtroende. ja hydra vafan tror du? såklart hon har dåligt självförtroende när folk som dig sitter och snackar om hur hon ska bete sig eller inte bete sig och gör massa videos och visar att ”hon sminkar sig så mycket” självförtroende är något man måste jobba på och att hon sminkar sig är ju troligen för att hon känner sig fin så. bara för att någon gör något mot dig måste du inte göra något tillbaka, videon var onödig. Om Amanda är otrogen är det hennes problem och hon kommer lida för det någon dag. Svenska youtube är fan det värsta jah vet

#70 - Anonym

Önskvärt: mer ansvarstagande av J och Js umgänge. Så många fina vänner som ser röran de lever och bor i, utan att samla ihop sig och göra en video där de röjer upp i hemmet. Mängder av bråte och prylar överallt J och J inte mäktar med att ta tag i själva. De är kaos i hela hemmet. Vaje video går ut på leka.
Oavsett de är en byggplats nu så finns BEHOVET att styra upp ordna med de gänget. Varför kommer de dit och bara leker. Barnkanalen går inte under för att ni beter er lite moget.

#71 - Anonym

Skillnaden mellan Therese och Anders live gentemot Jocke och Jonnas är mognad.
Herregud vilken Bolibompa J&J loggar ut och slår på SVT då riktiga Bolibompa kör igång hahahaha vad är detta för trams

#72 - Anonym

hatar amanda lundgren som fan lol

#73 - Anonym

Jag har klickat in på Jocke & Jonnas live fyra gånger idag - varav 3 gånger var "pauser". Hur är det då en 24 timmars live? Har de haft tekniska problem? Många försvarar Jocke och Jonnas "unika" live med att de har fler tittare och därmed per automatik är bättre än Thereses live. Vilket är ett konstigt resonemang. Kan det vara så att Jocke och Jonna och Therese har olika målgrupper, och att Thereses målgrupp inte tittar på lives i samma utsträckning som Jocke och Jonnas målgrupp?

Och varför är man "avundsjuk" för att man kritiserar det som Jocke och Jonna sänder ut i sin live? Jocke och Jonna må vara "störst på svenska YouTube" just nu, men ser man till tillväxtstatistik (kolla Socialblade) så ligger Therese i framkant.

Det går dock inte att jämföra dessa kanaler innehållsmässigt. De riktar sig till helt olika målgrupper. Och med det sagt så tycker jag det är skitfånigt att Jocke och Jonna försöker få det att framstå som att det är de som hittat på 24h-live, och att ingen annan någonsin gjort det. Det får ju bara dem att se högfärdiga ut. Och det är okej att inte hålla med mig i det :)

#74 - Anonym

J och J 24 live är överspelat wanna be för live24 mest lämpad 6-14 åringar vem orkar se gap och skrik med vuxen skådespeleri på låg nivå. De har kunnat vara era föräldrar.

#75 - Anonym

Jag är inte avundsjuk, väljer heller inte någon sida men Therese's och anders live var faktiskt mycket bättre. Det känns som jocke framförallt går på manus hela tiden vilket kanske lämpar sig för de yngre men inte vi äldre.

#76 - Anonym

25.000 tittare av över 800.000 prenumeranter är inte så bra eller?
Av alla som valt prenumererat och inte ser videos då de landar på 300-400 tusen är ett svinn på ganska mycket. Likt fler kanaler. De jag vill komma till är att är siffran hög på prenumeranter blir du per automatik klassad som en bra knal oavsett innehåll. Några loggar in för att, andra ibland, och de de sist nämnda sällan. De har bara klickat i följarknappen. De "små" kanalerna hamnar i skymundan p.g.a. mindre följare/prenumeranter men som lägger ner mer tid och skäl på Youtube. Självständiga och gör allt själv. Och bättre hjärta i sina videon och budskap.
De som vet de har sina följare behöver inte leverera på samma sätt.
Logiskt. Så är de på alla jobb. De kan sälja vad som helst utan substans för att de kan . Finns så många kanaler på Youtube som levererar viktiga samhällsproblem och råd fina lärorika videos. Kanaler som inte vill växa av egenhet. Utan av tillsammans växa och lära. Inte för att kunna spendera och visa pengar och överflöd. De finns så många utsatta som behöver pengar, som önskar deras Swish nummer fanns där. Inte mer än en välavlönade person som har mer än en Svensson vars barn ser på Youtube i vuxna personer och skickar veckopengen. Galet

#77 - Sara

Jaha, nu har Jocke och Jonna kommit på att tempot i liven är alldeles för högt... Skulle det inte vara en vanlig dag i deras liv? Varför har de skickat iväg hundarna ens?! Haha hela deras liv är som en teater som de är karaktärer i... Kaos!

#78 - Pineapple pen

Ananas på pizza är det bästa som finns

#79 - Anonym

#76 Det funkar inte så. Många följare betyder inte per automatik att innehållet är bra. Det är som att tycka att SD är bra enbart för att dem har många röster. Men nä, det är bara så att hela 19% är dumma i huvudet.

#80 - Anonym

Detta är fan det värsta jag har sett. En 30årig miljonär sitter och tigger pengar från små barn. Detta är fan det vidrigaste jag har sett.

#81 - Anonym

någon som kan sammanfatta om vad som fanns i hydras video

#82 - Anonym

Ben mitkus är dumpad av golddiggern nicci. Se senaste instastory.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com