Hydra är förbannad på Amanda Lundgren

Clue gick igår ut med att Amanda Lundgren låg bakom avslöjandet på Hydras identitet då hon ska ha skickat bilderna till en källa som skickade vidare de till Chrille.

Anledningen till att Amanda Lundgren visste vem Hydra var är för att de gått i samma klass.

Hydra berättar i sin senaste video att det finns grejer han stör sig på hos henne och om några dagar ska han publicera en lång och utförlig video om henne. 
 
 
När Chrille avslöjade Hydras identitet på Snapchat (gamla skärmdumpar)
 
 
#1 - Jessica Högberg

Men oj, det där lät ju inte så trevligt från nåt håll...

#2 - Viktor Högnäs

Varför inte bara säga sanningen från början tycker jag, men ja! Nu är det ju inte så roliga kommentarer på hennes video så att säga! :o

#3 - Anonym

men, det var ju Clue som gick ut offentligt med Hydras identitet, inte amanda... ser faktiskt inte hur Amanda gjort så fel

#4 - Fuck amanda..

Amanda är ändå så fake, hon var bra först men sen blev hon bara tillgjord. Så fort hon fick pengar från youtube så började hon lägga ner att vara aktiv på youtube och hon har faktiskt gått ut skolan så hon har tiden, men nu när hon har mer pengar så tar hon botox och ser allmänt äcklig ut. Hon är en dålig förebild, glad om Hydra går ut med hennes sanning. Hon ska fan bort från youtube, jävla missfoster.

#5 - Ät

Är ba glad hydra kom ut. Han e snygg hahahahah. Oxh ändå fortfarande spännande. Snälla ät upp amanda

#6 - Anonym

Hahaha hela Amanda är fake

#7 - Jesper

Amanda var inte den som delade bilderna på Hydra för hydra har en video på henne från en fest som hon inte ville att någon skulle se:) Bilden som delades på Hydra var ett skolfoto och dom har aldrig gått i samma skola den ända bilden som Amanda hade på hydra var när don stod tsm med 4 andra från den här festen! :)

#8 - Anonym

Shit is going dooownnn

#9 - Anonym

Älskar hur cluesless försöker manipulera sina tittare till att inget är hans fel. Det är fortfarande han som visade upp det i sin video med tiotusentals tittare. Sen är det såklart dåligt av Amanda men clueless är den som gjort mest fel

#10 - Anonym

#3 Chrille var först med att gå ut med bilderna och hans identitet offentligt, inte clueless

#11 - Anonym

#7 så du påstår att Chrille ljuger? För inget annat du skrev där är en rimlig förklaring.

#12 - Rosalie

Hydra är snygg såeehhh... tack Amanda :)

#13 - Anonym

Hahah alltså nej, förskolenivå på detta😂😂 Amanda är irrelevant ändå

#14 - jk

Gillar ändå att crille säger att han hört från 100 procent säkra källor att det va hon men han har inga bevis och dom väljer ändå att tro på det?? Tänk om det inte va hon? Ska hon få skit för det. Jag har hört folk sprida falska rykten trots att dom påpekat att det är en säker källa, och man själv litar på dom. Tycker dom borde vara lite mer kritiska till vad han säger.

#15 - Anonym

fortfarande så var det chrille och clueless som spred bilderna.

#16 - Anonym

#15 Om detta med Amanda stämmer så var det ju ändå hennes fel. Det skulle inte funnits några bilder att sprida om det inte vore för henne. Varför skulle hon ens gett bilderna till ”källan” om hon inte ville att dom skulle spridas?

#17 - Q

Alltså jag tror inte ens det var Amanda som släppte bilderna. Fan dom bor i största staden i Sverige, någon måste ju känna någon som känner någon som går i samma klass. Tror inte ens att Amanda tjänade något på att läcka.

#18 - Stream BTS IDOL

boi

#19 - Anonym

#3 Vad jag har hört är att Amanda la ut bilderna någonstans så att de gick att få tag på offentligt, felet i det är
1. att hon lägger ut personliga bilder på någon utan deras tillåtelse och mot deras vilja
2. att hon senare sitter och ljuger om det och säger att hon varit tyst om hydras identitet istället för att stå upp och vara ärlig om vad hon gjort.

#20 - Anonym

Fucking LOL att Louise Jorge alltid snackat om ”åhh jag röker inte och jag skulle aldrig göra det!”. På hennes snap story när hon sitter med en australiensare (kille) dabar hon med en cigg i handen. Så vidrigt att leka ängel och att man hatar rökning när man själv sitter där och röker. Allt för att ses som en fin oskyldig tjej från sina tittare. Usch. Fyfan. Falskt. Skiter i att hon röker egentligen men blir provocerad när hon snackar om hur äckliga rökare är annars.

#21 - D

Hon har rökt på jättemånga av hennes stories, men ja jag såg också ^

#22 - Anonym

Har Amanda svarat på anklagelserna någonstans?

#23 - Jheeses

Jag vet ärligt inte vilka som är mera barnsligt, Sveriges politiker eller Sveriges youtubers?

#24 - S

Vem stör sig inte på spacklade festbrudar som bara har smink o alkohol i huvudet?! Som dömmer alla som inte är som dom?!

#25 - Anonym

Nu har både Kammi och Oliver Strige blivit förfrågade om att vara med i Lyxfällan VIP 😅

#26 - Sandra

:-(

#27 - Anonym

#9 förstår dig men det va Chrille som gick ut med bilderna först, sen spred clueless vidare dem så det va inte clueless som va den som gav bilderna till chrille som Amanda påstod.

#28 - Anonym

#17 hydra va väldigt hatad på den tiden så ja jo hon tjänade drama och kaos

#29 - Anonym

Amanda är så jävla falsk, slutade kolla på henne när hon blev tillgjord och såld av samarbeten

#30 - Anonym

Paow la ut en ”insta story” där hon skriver att antonija är knarkare???

#31 - Anonym

Kolla din Mail genast!!

#32 - Anonym

Så jävla sneeky

#33 - FELLSIS

Har en bild på fellsis/Felicia Bergström från 2012. Shit vad hennes kropp har förändrats.... ni som är nyfikna, scrolla längst ner på hennes instagram

#34 - Anonym

33. Ja hon har absolut förändras men inte drastiskt. Alla förändras, speciellt efter 6 år. Så ser inget konstigt med det. Förstår inte riktigt vad du vill komma fram till, o vad du menar med hennes kropp?

#35 - Anonym

#34 Men vems kropp ändras inte på 6 år?
Är inte samma som #33.

#36 - Anonym

#34 okej vi förstår den har ändrats men inte lite, från att gå till normal stor till att vara levande fetma är en STOOOR förändring (förlåt för dålig språk)

#37 - Anonym

36
Tycker inte det är en sån stor förändring. O att kalla det levande fetma.. nä. Fyfan hennes kropp är jättefin! Sen hoppas jag att hon ändå äter o lever ett hälsosamt liv, asvsett hennes vikt. Och ifall hon inte gör det så hoppas jag att hon kan göra det snart.

#38 - Anonym

35
Nej det är precis det jag menade, vems kropp ändras inte på 6 år, så vad är det konstiga med att Felicias kropp har ändrats?

#39 - Anonym

#37 Jag har tittat på hennes "storhandlar mat videos" och där är typ allt halvfabrikat till exempel. Hon äter snabbnudlar till middag har jag sett i hennes vloggar osv osv. Så om jag ska utgå från det JAG sett och det JAG upplevt så nej, hon äter absolut inte hälsosamt. Och NEJ, det är inte heller hälsosamt att vara överviktig för det är en sjuk påfrestning för bland annat hjärtat. Ett organ som gör att vi ens kan leva.
Jag håller med, alla kroppar är fina på sina sätt men att inte leva hälsosamt är inte bra för fem öre.
Det är inte meningen att kasta skit och det gör jag inte heller men jag berättar bara vad jag sett och upplevt ifrån hennes youtubekanal bland annat.

#40 - Anonym

Jag är 158 och väger 48 kg. Jag äter utemat (lunch) kanske 4 av 5 dagar i veckan och sen vääääldigt mycket halvfabrikat till middag alla 7 dagar. Så jag är inte mer hälsosam än hon men ingen attackerar mig att jag är ohälsosam, eftersom jag är normalviktig och kan i princip inte gå upp. Har försökt då jag gärna vill ge blod men väger för lite.
Ingen annan än hon kan säga ifall hon är hälsosam eller inte. Vi lever för att dö så spelar ingen roll vad man äter eller så för det finns risker i allt vi gör.

#41 - Anonym

Kommentaren 40 var riktigad till 39.

#42 - Hydras Bitch

Jag gillar hydra och Chrille Berg, stäm mig era jävlar om ni är så jävla kränkta!!

#43 - Anonym

#40 Ja fast det är det som betyder någonting. Att du är normalviktig och äter ohälsosamt är en helt annan grej än att en överviktig person äter ohälsosamt. Det är mer påfrestande för en överviktig persons kropp med onyttigt än en normalviktig.

#44 - A

#43 Nja, riktigt så är det inte. En smal person eller en person med normalt BMI kan ha väldigt dåliga blodvärden, tilltäppningar i blodådrorna, dålig kondition etc p.g.a att hen äter onyttigt. Min kompis är smal och har ett normalt BMI men äter väldigt onyttigt, hennes blodvärden är katastrof och hon har högt kolesterol, högt blodtryck, brist på vitaminer och usel kondition (orkar inte gå upp för 3 våningar trappor). Jag är överviktig, tränar och äter mest vegetariskt, har normala blodvärden, lågt blodtryck och bättre kondition än min kompis (jag springer bland annat halvmaraton). Så utsidan är inte hela sanningen. Jag har svårt att gå ner i vikt trots att jag lever ett rätt hälsosamt liv, medan min kompis inte går upp i vikt trots att hon äter väldigt mycket godis, dricker läsk osv. Those f*cking genes 😝

#45 - Anonym

#44 Det jag menar är bara det att det är påfrestande för kroppen, hjärtat med all fett som ligger omkring.

#46 - A

#45 Jo, och det jag menar är att du inte kan se hur det ser ut inuti en kropp utan att undersöka den. En person som ser smal/normalviktig ut kan ha fett runt organen och problem med hälsan och en person som ser tjock ut kan vara hälsosam runt organen, dvs ha fett på andra ställen i kroppen där det inte påverkar organen. Sen belastar övervikt lederna på ett annat sätt än en normal vikt. Allt handlar om var i kroppen fettet sitter, hur mycket av kroppens totala vikt som är skelettets vikt, muskelmassa och fett, vad personen äter, hur hen tränar och vilka sjukdomar det finns i släkten. Jag är t.ex. överviktig, men mitt fett sitter utanpå musklerna och inte runt organen, det är antagligen en orsak till att jag är hälsosammare än min smala kompis.

#47 - Anonym

#46
Jaaa taack! Du förstår exakt vad jag menar o satte ord på det! Jag är kommentar 40

#48 - Anton

Amanda är sjukt vacker!

#49 - Anonym

#37 det ja syftar på är att, hon äter så himla ohälsosamt som det bara går, sen när man ifrågasätter hennes hälsa, svarar hon oftast med " så du förespråkar kroppsideal??" eller liknande och för mig är det en dålig ursäkt för att vilja leva som en gris.

#50 - Anonym

#39 håller verkligen med!!! och sen att småflickor tror att man får va hur ohälsosam som helst efter att sett en av Felicias "storhandlar mat videos" gör bara saken värre.

#51 - Anonym

#40 "vi lever för att dö" och därför ska man äta nyttigt så man inte dör tidigare än vad man borde.

#52 - Anonym

Alltså gud, ni där uppe har verkligen ingen aning om vad ni snackar om. Ingen har NÅGONSIN sagt att man är ohälsosam om man har lite mullig mage, eller att man automatiskt är hälsosam enbart för att man är smal. Men grejen är såhär, man kan vara hälsosam och smal, men man kan ALDRIG vara kraftigt överviktig (obese på engelska) och vara hälsosam. Man kan vara smal och antingen ha världens bästa eller sämsta kondition, men för kraftigt överviktiga personer finns det inget alternativ. En alldeles för tjock människa kan knappt gå utan att hyperventilera. Det som är så himla roligt är att ni som säger att kroppar som Felicias är så fina och man ska låta de vara, är samma människor som säger att folk med anorexi och är alldeles för smala ska skaffa hjälp. Hur ska ni ha det? Och kom inte nu och säg att man föds naturligt som Felicia tillexempel. Nej. Man kan vara född smal och även mullig. Men att vara kraftigt överviktig är ett val. Och att sprida ett budskap som de flesta överviktiga människor gör och säga att man inte ska behöva ändra på sig och att alla som säger kommentarer om ens kropp bara hatar på en, det skadar. Hur många 50+ åringar har ni sett som är för tjocka/smala? Ingen. Att vara för överviktig är USAs andra största dödsanledning. Så snälla, för allas bästa, sluta gråt över den position ni är i och gör något åt ert ohälsosamma liv, och ni som stöttar budskapet om att alla kroppar är fina som de är skadar. Man ska såklart ha kärlek för sig själv. Men om man helt sabbar sin kropp så finns det inte riktigt så mycket kärlek för en själv ändå :/ Tack för mig :)

#53 - Anonym

Och med där uppe menade jag några kommentarer över mig, för de precis över mig har iallafall vett i skallen

#54 - Anonym

Vill också poängtera att ingen någonsin uppmanar en anorexi person att äta mindre, uppmana inte då att alldeles för tjocka människor ska stanna som de är. Det är dubbelmoralt som in i helvete

#55 - Anonym

och #40, att du som är normalviktig helt ärligt säger att du inte är mer hälsosam än en kraftigt tjock människa är skrattretande.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com