Gina Dirawi säger att Ben Mitkus blivit dumpad i Idol

Igår sändes Idol och då tog Gina Dirawi upp Ben och Niccis förhållande vid två olika tillfällen.

Först säger hon "Det har varit en kämpig vecka för svenska folket, ingen verkar kunna styra det här landet. Ben Mitkus har blivit dumpad, ja det är förfäligt. Tur då att det är fredag och Idol". 
 
I slutet av programmet säger hon "R.I.P Ben Mitkus förhållande, vi tror på dig".
 
Många har reagerat på det här, bland annat Jocke som skriver att hon borde be om ursäkt.

Gina svarar på Jockes kommentar och skriver att varken hon eller redaktionen på TV4 såg hennes uttalanden som något negativt mot Ben. 
 
 

 
 
#1 - Anonym

Så lättkränkta folk dafuq

#2 - Anonym

Hon gillar säkert hnm de drf hon snackar mkt

#3 - Viktor

Varför ens nämna det? Det är sånt ståhej kring deras breakup! Kan alla bara sluta diskutera det i all media, varför ens nämna något om deras breakup? Jädrans idol!

#4 - Anonym

Måste jockiboi lägga sig i i exakt ALLT som händer???

#5 - Anonym

Jag undrar varför Joakim försöker agera hjälten i alla situationer? Jag förstår att han är arg på att "gammelmedia" inte pratar mer om hur fantastisk deras 24h-live var, eller hur fantastisk och populär han är i sociala medier - och istället pratar om Ben Mitkus på bästa sändningstid!

Jag förstår också att han försöker fixa sitt dåliga rykte genom att göra bra saker. Men det skiner igenom lite för mycket vad hans avsikt är. Jag tror inte på riktigt att han bryr sig om Nicci eller Ben. Men det ÄR jättepositivt att han försöker ändra sig, och ändra folks åsikter om honom. Men tyvärr kommer han behöva försöka mer, och göra andra saker för att ändra folks åsikt. Han behöver jobba i en uppförsbacke. Men det kommer vara värt det! Jocke kan!

#6 - Anonym

Jag undrar varför Joakim försöker agera hjälten i alla situationer? Jag förstår att han är arg på att "gammelmedia" inte pratar mer om hur fantastisk deras 24h-live var, eller hur fantastisk och populär han är i sociala medier - och istället pratar om Ben Mitkus på bästa sändningstid!

Jag förstår också att han försöker fixa sitt dåliga rykte genom att göra bra saker. Men det skiner igenom lite för mycket vad hans avsikt är. Jag tror inte på riktigt att han bryr sig om Nicci eller Ben. Men det ÄR jättepositivt att han försöker ändra sig, och ändra folks åsikter om honom. Men tyvärr kommer han behöva försöka mer, och göra andra saker för att ändra folks åsikt. Han behöver jobba i en uppförsbacke. Men det kommer vara värt det! Jocke kan!

#7 - Anonym

Om det är någon som ska be om en ursäkt så är det Ben. Jocke har inget med saken att göra, konstigt att han då lägger sig i och ber henne att be om ursäkt? Om Ben vill ha en ursäkt kan han ju själv fråga om den.

#8 - Anonym

Onödigt att ens ta upp det. Old news, sluta diskutera det.

#9 - Anonym

Alltså vad håller Jocke på med..

#10 - Anonym

Tycker fan det var riktigt vidrigt gjort att ta upp att han blivit dumpad. Jag kollar aldrig på Ben, så jag ingår inte i nån Ben-army. MEN det är inte rätt att göra narr av NÅGONS förhållande i direktsänd tv på bästa sändningstid, ÄVEN fast personen i fråga är officiell och har valt att gå ut med det själv. Det är Bens och Niccis sak att prata om. INGEN annans. Stackars människa. Lika korkat som att Marcelo plötsligt känner sig ha rätt att göra en video om Nicci för att exposa henne.

#11 - S

Samtidigt som jockiboi springer runt o leker "jesus ska uppfostra dom elaka" så är det mindrd än ett år sedan han slängde skinka i ansiktet på Danjall i en vlogg... vet inte om Danjall är muslim men om han är det så är det definitivt värre än det G gjorde... tänk på hur du beter dig själv innan du börjar med din predikningar!!!

#12 - S

#7 tycker fu att det är så konstigt??? Jocke lägger ju sig i PRECIS Allt som sker i det här lsndet.... samtidigt som hsn hånar o mobbar/retar sina kompisar på en 12årings nivå... sen i andra stunden ska han lägga sig i vad tv4s programledare (som dessutom har vsrit känd längre än jockiböööööj) säger o gör..... 😂

#13 - Corina

Det har man aldrig hört tidigare 😯

#14 - Sabina

Hon är bra vidrig

#15 - Anonym

uschiamej! en sådan nedrans fruntimmer! dra år fanders med detta förbaskade idol. (lol hennes skämt va roligt håll käften o skratta ist)

#16 - Anonym

Programledare skämtar ofta om offentliga personer - så varför är Ben Mitkus ett undantag?

#17 - D

Jocke: ”jävla PK land man får inte säga någonting längre!!!”
Jocke: *kommer in och ska vara de svenska youtubernas riddare*

#18 - Anonym

Hahahah bästa Gina

#19 - Anonym

#18 årets bästa kommentar hahahaa

#20 - Anonym

Har inte Gina fått mycket kritik förut för att lägga onödiga kommentarer live??
Det är ju redaktionen som bestämmer vad Gina ska säga men tycker det är konstigt att dem ens väljer att ta med det på idol?? Finner det irrelevant

#21 - Anonym

Det var ett skämt herregud, hon menar bara att sverige har större problem än ett breakup av ett förhållande som höll i 7 månader

#22 - Anonym

#21 Jo det förstod nog de flesta, att idol gjorde narr av honom. Men det är respektlöst att göra tv på annans bekostnad när Ben visat sig väldigt ledsen för deras breakup.

#23 - M

HAHA, ÄLSKAR Gina! Klockrent! Han har ju själv skrivit ut det på Instastory, vilket gjorde att det skapades en snackis. Det är klart att man hänger på trenden genom att skämta om det. Jag hade gjort exakt likadant.

#24 - Anonym

#22 Men programledare gör ju narr av offentliga människor hela tiden. Ben Mitkus ska väl inte vara ett undantag? Självdistans är bra att ha. Kan man inte ta att bli narrad kanske man ska vara mer noggran vad man lägger upp i sociala medier.

#25 - Anonym

Eftersom Joakim ifrågasätter detta så hoppas jag verkligen att han kommer göra detsamma mot hans vedervärdiga bröder, de gjorde en video idag där de gör narr av nicci. Nu får vi se om det är skillnad på ”hans egna”.

#26 - Anonym

Visst var det inget direkt negativt riktat mot Ben eller Nicci, men det känns jävligt konstigt och out of place.

#27 - Anonym

#24 Han ska inte behöva vara ett undantag. Är bara allmänt trött på att programledare ska göra narr av andra och på deras bekostnad. Bara för att Ben gick ut med det på insta betyder det inte att man automatiskt vill bli driven om på tv, bästa sändningstid. Ellerhur??

#28 - S

#25 spelarbingen roll vad jockibois bröder gör - han tar ALLTID dom i försvar... har ingen tänkt på att jocke bara umgås med killar med en tråkig attityd mot det kvinnliga könet?

#29 - S

#27 kl 20.00 ÄR bästa sändningstid eftersom de flesta tittar på tv på kvällen vid den tiden, svårare än så var det inte

#30 - Anonym

Om Gina och TV4 på riktigt inte kom på ett roligare skämt kanske det är dags att lägga ner skiten, det här är inte ok.

#31 - Anonym

Hon själv eller någon annan på redaktionen kan ju omöjligt ha blivit dumpad någon gång, i så fall skulle man väl fatta att det här är det sista man vill höra. Skäms på dem

#32 - Anonym

#29 det var ju det jag skrev?? Idol visas på bästa sändningstid?

#33 - Anonym

Anis haffar sascha lol

#34 - chagga

hahaha jocke största tönten han försöker leka boss och han tror han är kungen eller nåt som alla ska lyssna på hahaha
sluta lek hjälte o grejer som om att gina ska ta åt sig av honom just för att han är Jockiboi

#35 - Anonym

Såklart vrider Ben det hon sa till någon annat o värre o sätter offerkoftan på sig.....

#36 - D

Ben var den som valde att göra detta till en så pass offentlig grej, istället för att låta det lösa sig, lugna sig, innan han går ut med något. Förlåt men def är världens snackis och är sånt programledare tar upp. Han var den som skrev samma timme som han blev dumpad att han blivit de.

Dem flesta andra låter saker lugna sig/så dom hinner prata ut, innan han fläker ur sig att de gjort slut. Kolla vad hans uttalande gjort emot nicci och nu gnäller han över en harmlös kommentar?

Okej..

#37 - Anonym

De är alltid samma grupp av MEN på Youtube som VILL få SINA misstag riktade på andra. Kasta strålkastare på andra aktörer eller personer som ANLEDNINGEN av deras handling. De föreligger femtielva skäl av VARFÖR de publicerade och VARFÖR andra ska förstå deras beteende.

Youtube Sverige en stor lekstuga. De roastar, de hänger ut, de jävlas och de är drama konstant. Ett vuxen dagis som vi ofta ser samma personer involverad i. Samma personer som vänder situationer de skapat till andras fel.
Samma felsökande ilska på gammelmedia hur kaxig och stor dessa Youtubers är. De ska hävda sig konstant hur stor publik de når ut till. Men vad är de för något de sänder ut????? Vad finns regler för deras frispråkighet. Vilken gammelmedia går in och Snapchatar sitt hat som Youtubers gör över dem hur galen dessa influenser är. Ingen av gammelmedia gör så. Varför? De stavas MOGNAD. Vad gör YOUTUBERS helt oansvariga? Har de aldrig någon SJÄLVINSIKT. Vilket program i gammelmedia eller övriga svenska skådespelare eliten och underhållningsbransch gör som Youtubers? Sitter och gör content på varandra och fjantar sig. Sedan står och förstår inte varför allt blev kaos.

De Gina sa är så långt ifrån hur klimat mellan Youtubers visar dagligen på plattformen. På svenska youtube visas de en gränslös sanning om hur du får göra dina egna spelregler och aldrig få konsekvenser för ditt handlande. Du har alltid något att skylla på.
Men visar Youtubers samma respekt och förståelse för gammelmedia NEJ.

Den person som blev mest utsatt av impulsiva handlingar var Nicci. Så sorgligt att se. Hon verkar vara en toppen tjej verkligen.

#38 - s

Alltså tycker verkligen det är hemskt att hon försvarar det och inte reflekterar över att det faktiskt handlar om två personer. De kanske inte vill bli uthängda på tv. i för sig har de blottat sig inför 200k människor på youtube, men de gjorde de på egen hand utan att någon annan styrde det.

#39 - Anonym

Detta är anledningen varför inga program vill ha med youtuber att göra.
Youtuber har så många hatiska följare som blivit till genom åren de suttit och tittat på "vuxna" personer och ingående fått skåda offentliga bråk detaljerad live och i textformat via andra sociala medier. De pumpas in i drama världen av sina förebilder dagligen. Rannsaka er själva hur denna lavinartade hat på nätet exploderat.
Barn gör inte som man säger, de gör som du gör.
Och här visas tydligt hur Youtubes kommentarsfält med följare gör som de lärt sig, går in och sätter ord på sin ilska nu på Gina. För så gör deras förebilder då de inte kan hantera livet, allt ska delas.

#40 - Anonym

- att bli uthängd på tv för 200k
Va? Hur uthängd tror du inte personer dagligen blir på youtube inför större publik, större bredd på alla sociala medier i olika flöden? Enligt youtuber är gammelmedia död.
Hur många tror du inte Nicci fått sitt liv blottat för på grund av ett textmeddelande?
Måste allt publiceras i dagens samhälle- privat och personlig integritet.
Är vi så styrda av sociala medier idag att bli bekräftad att t.o.m. främlingars tankar ska tycka till om personers privatliv.

#41 - sara

Okej så Nicci får stå ut med värstaaaaaa hatstormen och sen när Gina driver ba lite så ska alla bli kränkta över det?? fucking rätt åt hnm

#42 - Amanda

Jag har aldrig riktigt gillat den där Gina! Tror sig vara så mer än alla andra och riktigt elak är hon på köpet! Hoppas karman tar henne!

#43 - Anonym

Asså din rubrik är ju fan helt jävla cp? Det låter som att hon säger att han blev dumpad i idol..

#44 - Anonym

Oskönt av Tv4, bara för att en person är offentlig har man ingen rätt att uttala sig om någons förhållande på det viset. Hade blivit jätteledsen om någon sagt så om mitt förhållande.

#45 - Anonym

#44 Men att Youtubers och influenser daglig hänger ut varandra är normalt tycker du. Men när personligheter utanför youtube yttrar sig då är de katastrof.
Oooo shit en person som är skolad och proffisonell säger något om Youtubers går hela sandlådan på youtube i attack. Deras fans och kreatören själv visar hur låg nivå de är på youtube
De kommer aldrig oavsett siffror bli synlig på TV när hela dagisklanen ska kommentera på kreatörerna utanför youtube bubblan. Youtubers kastar skit dagligen på den traditionella gammalmedia var och varannan inlägg på instastory/Snapchat.
Vem vill ens ha kontakt med Youtubers då.
De blir konstant drama och krigsförklaringar där deras #army ska vara lojala spelare till sina idoler.
Problemet och klyftan mellan kreatörer har Youtubers själv skapat.
Vilken arbetsplats vill få Youtubers klimat på sin arbetsplats.
De är så låg nivå
Bråk och elakheter och alla ska säga sitt och tillrättavisa varandra utan självrannsakan om hur de själva varit och gjort och gör.

#46 - Anonym

#44 Men att Youtubers och influenser daglig hänger ut varandra är normalt tycker du. Men när personligheter utanför youtube yttrar sig då är de katastrof.
Oooo shit en person som är skolad och proffisonell säger något om Youtubers går hela sandlådan på youtube i attack. Deras fans och kreatören själv visar hur låg nivå de är på youtube
De kommer aldrig oavsett siffror bli synlig på TV när hela dagisklanen ska kommentera på kreatörerna utanför youtube bubblan. Youtubers kastar skit dagligen på den traditionella gammalmedia var och varannan inlägg på instastory/Snapchat.
Vem vill ens ha kontakt med Youtubers då.
De blir konstant drama och krigsförklaringar där deras #army ska vara lojala spelare till sina idoler.
Problemet och klyftan mellan kreatörer har Youtubers själv skapat.
Vilken arbetsplats vill få Youtubers klimat på sin arbetsplats.
De är så låg nivå
Bråk och elakheter och alla ska säga sitt och tillrättavisa varandra utan självrannsakan om hur de själva varit och gjort och gör.

#47 - Anonym

J ska vara glad att hans följare är unga.
Hans tidigare levende hade aldrig fått sådan slagkraft i media om dåtid var nu.

#48 - S

Lyssnar ni på creepypodden?

#49 - Anonym

Gina är queen.

#50 - Anonym

Ser humorgalan -för varenda unge på
kanal 5 som handlar om Barncancer.
Tanken att vad fint de vore om denna Swish donation Youtubers önskar tittarna swishar dem hamna för detta ändamål.
Kanske en gång var tredje månad under någon livestream. Youtube är barns tv.
De är viktigt att alla där ute gör de dom kan. Och ja jag har bidragit.

#51 - Anonym

Måste Joakim lägga sig i HELA TIDEN ch skriva till alla och kommentera det? Han ber alla andra att inte lägga sig i annars men han får gärna göra det hur mycket som helt 😂 patetiskt är vad de är

#52 - Anonym

Gina äger ut alla i hela jävla Youtube communityn till månen och tillbaka.

#53 - Anonym

asså vrf säga de i en tv sändning där typ halva sweden ser de?!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com