#1 - ehm?

Tycker synd om Ben. Han har svårt att läsa av när tjejer utnyttjar honom. Både My och Nicci har uppenbart utnyttjat Bens följe. Golddiggers

#2 - Anonym

Hade dem inte precis flyttat ihop fast än folk påpekade att det var för tidigt?

#3 - Anonym

VILKEN SURPRISE! INGEN TRODDE DEHÄR SKULLE HÄNDA, med andra ord jag är inte förvånad

#4 - Anonym

prank

#5 - -

Träffade Nicci tillsammans med Lucas Holm(ph) på Vida nattklubb igår och dom var väldigt kramiga av sig och Lukas verkade försöka få sovplats hos Nicci. Reagerade på hur dom höll på mot varandra pga dom är inte så bra vänner sedan innan och att dom klängde och kramades hela kvällen innan dom gick vidare tillsammans.

#6 - Stå på dig

Ben<3

#7 - Q

Vem är förvånad?

#8 - Någon

:((((

#9 - Yohanna

Gud vad tråkigt, om dem är menade för varandra hoppas jag att dem finner tillbaka. Och hoppas inte nicci utnyttjat Ben för hans kändisskap då nicci uppenbarligen gillar kända personer och dras till dem. Marcelo innan ben är ett exempel. Men båda verkar vara riktigt fina personer, speciellt ben verkar ha ett riktigt stort hjärta. Han förtjänar det bästa! :(

#10 - Anonym

nicci va skit, pumpade sina läppar med bens pengar, usch på henne spyr

#11 - Anonym

äntligen lite action igen

#12 - Anonym

OFF TOPIC! SÅ VARNING FÖR ALLA SOM EJ BRYR SIG OM ANNAT ÄN DERAS BREAK UP.

Men är det bara jag som märker att Sofia Johansson (enligt mig) verkar ganska så osäker på sig själv. Jag vet att hon står upp för body positive men ALLTID, när jag har sett i alla fall, så visar hon endast upp kläder t.ex från sidan eller bakifrån på sin rumpa/rygg och nästan aldrig rakt framifrån. Man vill ju liksom se hur till exempel en tröja sitter framifrån också och hur den ser ut fram.
Och nej, detta är ingen hat någonstans. Det är bara en tanke jag har haft!

#13 - Benislav

Jag sörjer, hahaha dramakåta ********

#14 - Anonym

Tycker inte någon ska kommentera någonting dumt om Nicci. Man vet inte varför hon gjorde slut så att hon utnyttjat Ben kan ingen säga någonting om. Däremot kan ingen här förneka att dem gick in för snabbt i förhållandet och flyttade ihop. 7 månader tillsammans och flyttade ihop efter 2 månader väl?? Det kan nog ha förstört mycket att i samma veva som de båda flyttade hemifrån så flyttar dem in tillsammans. Nicci tog liksom studenten i somras och är fortfarande väldigt ung, det kan ha gått för fort att flytta ihop med en kille som man var tillsammans med i så kort tid.

#15 - Anonym

Wäw

#16 - Anonym

Undra varfööör

#17 - Anonym

Stackars Ben :(

#18 - Sabina

Utnyttja hans ö-kändisskap

#19 - Anonym

Shocker.

#20 - Anonym

Det känns som att deras förhållande var väldigt väldigt ytlig. Har alltid gillat Ben men känns som att han försökte leva i någon fantasivärld med pengar, stora muskler och märkeskläder.

#21 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=bsrMEL5IdIc&feature=youtu.be

#22 - Anonym

#14 Åldern tror jag dock inte spelar så stor roll. Jag var 17 år när jag flyttade ihop med min sambo & vi är jättelyckliga. Vi hade dock varit tillsammans i 1 & ett halvt år då. Men jag förstår och håller med om att det gick lite fort fram när dom flyttade ihop efter så kort tid! Jag tror att man verkligen måste lära känna varandra (så är det för de flesta skulle jag tro) innan man flyttar ihop för då är man med varandra hela tiden och det blir så nära och intensivt.

#23 - Anonym

Hon verkar gilla offentliga personer..

#24 - Anonym

Fan ja som gillade dom 2 tsm, båda verkade så sköna, nicci verkade så snäll oxå

#25 - Jag

Det står kommentarer på niccis video om någon hiss incident, vad är det? Någon som vet?

#26 - Anonym

#14 åldern spelar ingen roll. Kemin gör. Hade aldrig haft ett riktigt bra förhållande, jag visste att det skulle ta slut. Men den träffade jag DEN. Samma månad som jag skulle ta studenten blev vi tillsammans. Vi flyttar ihop samma månad och planerar en graviditet. När vårat första barn kom hade vi varit tillsammans i 11 månader. Nu har vi precis firat 10 år tillsammans, gifta i 5 och har 3 barn ihop. Allt beroende på vem du träffar, vilka man får ihop med och vi klickade direkt, man känner det.

#27 - Anonym

Herregud, jag tänkte nyss på dem och hade en känsla av att de skulle göra slut... kollade Niccis insta innan och då följde hon inte Ben längre, men tänkte att det inte var något eftersom Ben fortfarande följde henne. Men generellt sätt så fungerar det oftast inte så bra när youtubepar skapar separata kanaler och rusar in i förhållanden... Det är synd, för Nicci verkade verkligen som en bra tjej för Ben.

#28 - Anonym

Men stackars ben❤️

#29 - Anonym

Började bara tänka lite nu. Såg Niccis video där hon besvarar på vad som händer mellan henne och Ben. Detta lades ut tidigt idag och i videon sa hon "på måndag åker mina kompisar hem till USA och då får jag även komma tillbaka till lägenheten. Då ska jag och Ben sätta oss och prata igenom allting som händer". Okej men det är ju söndag idag och dem skulle ta det imorgon i lägenheten? Varför är Ben i lägenheten nu när inte dem får vara det?

#30 - Anonym

Äckliga människor som kommenterar hennes instagram och youtube med brutalt fula kommentarer.

#31 - KEX

Om Ben mot all förmodan läser detta.
All kärlek till dig! Jag vet hur det känns. Inte exakt samma sak då, men i alla fall... Försök att konsentrera dig på dina intressen m.m. Håll dig sysselsatt med sånt du gillar. Du har en grym potential och många som gillar dig. Vet inte vad mer man kan skriva just nu. Men ❤ till dig! Du var en av de första på YT jag började följa, och då är jag ändå lite äldre än dig.

#32 - Anonym

Så går det när man blir tillsammans och flyttar ihop efter att ha känt varandra i typ 1 vecka.

#33 - ?????????

Tror faktiskt de kommer lösa de

#34 - Anonym

#12 Nej. Kolla hennes instagram. Hon försöker inte dölja hur hennes kropp ser ut på något sätt.

#35 - Dedu

Haha ingen direkt surprise!
Så fort dem blev tillsammans så kände vi nog alla att det inte skulle hålla länge

#36 - Anonym

Alltså Felsis senaste video.. HUR KAN HON KLASSAS SOM BEAUTY VLOGER? Hennes smink är förjävligt.

#37 - Janne Wikström

Jag tycker Ben ska söka sig till en äldre kvinna, nån som är 30-35 år. Nån som är mer mogen och inte behöver springa ute och söka bekräftelser. I en liten mer mogen ålder är man mer stabil och mer förhållande typen...den här åldern som Nicci och My, de har lekt av sig än. Är själv ihop med en 9 år äldre kvinna, vi har varit ihop många år nu och jag har inte upplevt ett bättre förhållande än vad jag gjort med henne.

#38 - Mr.HB

#38
Sant! Min kvinna/partner är 10 år äldre än mig! Vi har varit ihop i snart 6 år.

#39 - Anonym

#12
Håller med dig, och känner att det är tragiskt. För det är okej att gilla olika storlekar utan att älska sin egen kropp. Hon håller ofta upp armarna vilket ger en bild av en mer slimmad kropp. Samt så håller hon in magen och tar bilder från vinklar som gör så kroppen ser smalare ut. Synd som sagt.

#40 - Anonym

#12 håller med dig! Hon redigerar ju även sin kropp genom att sudda ut celluliter och även ibland redigerar sig smal. tragiskt faktiskt

#41 - Anonym

Handlar inte om ämnet-
Är det bara jag som blir sur över att Lisa (misslisibell) sa att hon har social fobi på sin insta story? Jag som har socialfobi har aldrig sett några tecken på det ich vad jag vet så har hon inte ens gått utredningar? Vissa grejer är ju självklara att hon har haft depression pågrund av mobbningen och att hon har ångest nu. Men oftast när folk tror dom har social fobi är för dom är obekväma i sociala sammanhang. Kan ju vara mycket värre och då säger jag förlåt om det är värre MEN man säger förfan inte något man inte fått bevisat!

#42 - Anonym

#12 Aldrig gillat Sofia johansson då hon alltid är så bitchig och dryg, tom gentemot sina följare kan hon vara dryg. Den tjejen kommer verkligen sluta ensam med sina katter om hon inte skärper sig asså

#43 - Anonym

Vad sa Ben i liven på instagram inatt?

#44 - Anonym

#41
Jaa! Jag håller med helt o hållet. Jag har själv haft ganska grov socialfobi, inget på papper dock men det pga att det var ganska illa. Började utveckla det när jag va runt 4 och idag är jag 18 o är frisk, o blev det för ungefär 2 år sen. Idag vill jag inte ens prata om att jag haft socialfobi då jag nästan jämt får svarat ”Jag har oxå det” man bah nej.. både Lisa o Ida Warg har nämt det i sina videos och jag har försökt kommenterat. Det dom har är inte socialfobi. Förnekar inte deras känslor, endast den diagnos dom gett sig själva. Att ha socialfobi innebär att man är rädd för i princip ALLA sociala sammanhang. Man är rädd för att existera. Jag fick ångest för att gå ut med sopporna, grät o tvekade i timmar. Jag la inte ens ut kommentarer på yt eller bilder på IG. Jag har som sagt haft ganska grovt och vet att vissa har mildare social ångest. Men det dom beskriver sin ”socialafobi” låter mer som panikångest, generell ångest, agorafobi eller liknande. Att en influenser skulle ha socialfobi säger ju mot sig själv enormt. En känd person kan absolut utveckla socialfobi, men då skulle nog den personen sluta med sina social medier just för man inte vill ha uppmärksamhet..

#45 - Anonym

Nicci = goldigger utnyttja ju marcelo sedan föruto oxå

#46 - H

Jag skulle inte heller vilja va ihop med nån som krittiserar min vikt.

#47 - A

Bara för att therese har social fobi så ska alla andra också ha det för att dom vill va som hon. Så jävla barnsligt!!!

#48 - Anonym

#47
Vem syftar du på nu?
Syftar du på mig (44), eller på 41 eller på typ Misslisibell?

Sen har Therese inte socialfobi längre, hon pratar mest om panikångest och om mycket dåtid. Alltså så verkar hon nästintill återställd nu. Men många tror sig ha det för att Therese började prata om det, o dom tar fel på panikångest o socialfobi för att dom får ångest i social grupper.

#49 - Freddy

Det suger alltid att bli dumpad och är helt normalt att må skit ett tag. Jag hoppas bara att Ben hanterar det annorlunda den här gången. Ett tag efter uppbrottet med My släppte han en video där han pratade om att begå självmord, sen inte jättelångt efter det blev han ihop med Nicci. Så här: Innan man kan ha ett långvarigt förhållande med en annan person så måste man lära sig att trivas med sig själv först. Att vara singel OCH lycklig. Tycker att Ben ska fokusera på sig själv och sitt eget välmående innan han startar ett nytt förhållande.

#50 - Anonym

#42 håller med, man kan påpeka någonting och då kan hon bli jättesur. Tråkigt att det är så..

#51 - Anonym

#42 Håller helt med! Jag blev även blockad från hennes instagram och snapchat när jag avföljde. Av vilken anledning visste hon inte ens själv när jag frågade henne på Facebook. "Förmodligen för att du kommenterat något dumt" svarade hon. Jag är en person som A L D R I G kommenterar. Orkar knappt slänga iväg en like. Så om man slutar följa henne så blir man blockerad.

Fruktansvärt ignorant och osäker människa. Brukade gillade henne men inte sen hon fick attityd.

#52 - Anonym

#42 Ja jag blev blockerad utav Sofia en gång för att jag gillade en kommentar som en tjej skrev för att försvara en annan tittare. Tittaren skrev någonting i stil med "Aj, det ser ut att göra ont! Hoppas att allt blir bra snart" varav Sofia svarar något i stil med "JA, DET GÖR ONT. Så jag förstår inte varför du ska berätta det för mig" och sen något mer. Då försvarade någon annan tjejen och frågade varför Sofia var så otrevlig och den kommentaren gillade jag, och då blev jag blockerad. Hamnade i bråk med henne en annan gång när jag ifrågasatte varför hon sålde ett mysset från Madlady för ca 200 kr dyrare än på hemsidan, då blev hon jävligt förbannad och så blev jag blockad IGEN på min andra IG.

Nä, jag gillar inte henne. Hon är otrevlig och dryg.

#53 - H

#48 syftar inte på någon mer än att det känns som att det är lite mode att alla ska ha en fobi som dom sks älta o tjata om.

#54 - Anonym

#58
Någon lär du ju syfta på.. men jag håller ändå med då som sagt jag fofta får höra ”ja med” när jag berättar om mitt förflutna. Men många lider av psykisk ohälsa. Så att folk mår dåligt är inget ovanligt. Däremot tror jag personligen att många som tror sig lida av socialfobi lider mer troligt av panikångest. Sen finns det många som faktiskt lider av socialfobi, men om man gör det brukar man sällan erkänna det till andra då det drar till sig uppmärkasamhet.

#55 - Anonym

Menade #53 på övre kommentaren

#56 - Lina

Tycker SÅ synd om Ben, han försökte så hårt och fick bara skit tillbaka. All kärlek till dig Ben.

Angående Sofia, herregud, denna människa. Blockar alla som råkar säga något som hon inte gillar, hänger ut folk för att de har en annan åsikt. Hennes bloppis? NYPRISER för saker hon har använt, snacka om att älska att ta emot saker bara för att sälja dom..

#57 - Anonym

#56 Vad jag vet så har hon regelbundna samarbeten med Madlady? Det är de flesta av plaggen som hon lägger ut, t.ex mysset osv. För typ ca 50-100 kr billigare eller som den gången det var DYRARE.

#58 - Anonym

#41 det finns olika typer och nivåer av social fobi, du är inte expert, vissa visar det mer och vissa visar det mindre
gillar inte lisa, men jag tyckte det var en dum kommentar. alla som har det är inte psykfall som inte kan sätta en fot på en buss utan att börja gråta

#59 - Ab

Tycker så sjukt synd om nicci.om jag var i hennes sitts skulle jag gjort slut för lääänge sedan om man tänker hur mycket hat hon har fått ta emot under deras förhållande.hon verkar verkligen Inte som e goldigger.fattar inte hur man öns vågar gå in i ett förhållande med ben med tanken på hur mycket hat man får #teamnicci

#60 - Anonym

Är Jocke Lundell upp i de blåa? Varför denna hets om att "slå svensk tv" ? Nu ska han göra sitt hus till en big brother version. Dom ska ha barn och allt han lägger fokus och pengar på är det där? Dom har inte ens råd med det så dom ber sina följare swisha.

#61 - Anonym

58
Såklaaart att det finns olika grader på hur grov eller mild socialfobi man har! Men socialfobi innebär forfarande att man är rädd och får ångest för alla sociala sammanhang och inte endast vissa. Det innebär också att man undviker dessa sammanhang och utvecklar då en fobi. Så det är få personer som har det som frivilligt jobbar med youtube, frivilligt åker buss, frivilligt lägger ut saker på sociala medier. Eftersom jag har haft en grov grad så tar jag detta lite hårdare än vad andra med denna sjukdom gör. Och jag är absolut ingen expert! Men eftersom jag lidit av det större delen av mitt liv så är jag inte helt fel ute. Kan inte säga något om ditt liv men om du inte har själv lidit av det så borde du inte uttrycka dig.
Jag säger bara att jag tror personligen att Lisa mer kämpar med panikångest eller annan generell ångest syndrom. Vilket är jättejobbigt i sig och kan också behandlas med kbt.

#62 - Anonym

Hur kan lakidoris, som står för att man ska avsexualisera bröst etc. svara på en fråga på ig om vad hon tycker är mest najs, bröst eller rumpa? Sån jävla dubbelmoral :/

#63 - Anon

#61 Det du säger stämmer inte. Man kan ha social fobi för endast en typ av situationer. Man delar in social fobi i två former:
- Specifik social fobi, som avser fruktan för specifika situationer (t ex att hålla ett föredrag).
- Generaliserad form, där man fruktar en mängd olika situationer.

Jag tycker du ska sluta döma andra, för du har ingen aning hur situationen ser ut för någon annan.

#64 - Anonym

#62 för en kan fortfarande tycka att bröst eller rumpor är jävligt nice trots att man försöker motverka sexalisering av bröst. Jag är inte straight. Tycker rumpor och bröst är jävligt nice på ’kvinno’ kroppar och sen tycker jag att händer och ryggar är jävligt sexigt på killar, men varken mäns händer eller ryggar är sexualiserde i media så som bröst är.

#65 - Anonym

Vem är denna Ben?

#66 - Anonym

Vem är denna Ben?

#67 - Anonym

63
Det vet jag. Men det är jävligt fel att påstå att en har socialfobi och inte uttrycka sig sånnafall om vilken typ då alla andra antar att det är ”typ 2” vilket är det vanligaste. Annnars kallas det oftast sceneskräck, agorafobi osv. Tycker folk borde lyssna mer på folk som faktiskt levt med det än läkare som inte har lidit av det. Som sagt jag tar åt mig piss mycket då jag levt med det så grovt och ingen kände ens till vad socialfobi är. men det är väl mig det är fel på men tydligen reagerar ju andra med socialfobi oxå på det.

#68 - Anon

#67 Du skrev ju dock "Men socialfobi innebär fortfarande att man är rädd och får ångest för alla sociala sammanhang och inte endast vissa", men okej.

Jag tvekar inte en sekund på att exempelvis Lisa skulle ha social fobi och därför tar jag inte illa upp när hon pratar om det. Själv har jag diagnosticerad social fobi, vilket har påverkat mitt liv enormt under flera år. Visst är det inte rätt att säga sig ha en viss diagnos om man nu inte fått den bekräftad, men ärligt talat hjälper det ingen att bli upprörd över det (såvida folk inte slänger runt termen för småsaker, som att de ibland blir nervösa inför redovisningar i skolan eller är blyg bland nya människor). I Lisas fall är det tydligt, i alla fall enligt mig, att hon har stora problem inom bland annat sociala områden. Jag tycker personligen att hon ska söka hjälp för det, för som jag uppfattat det som har hon inte gjort det?

Förstår dock din frustration med att hon säger sig ha en diagnos om hon inte fått det bekräftat, men samtidigt kan man inte kräva att se bevis för varje person som säger sig ha en viss diagnos även om man skulle vilja.

#69 - Anonym

I aint saying shes a god diger but

#70 - Anonym

#68
Ja jag vet att socialfobi utrycker sig olika. Vad jag har sett så verkar det itne som det men vad vet jag. Det som gör mig sur är att hon kastar runt social fobi när hon inte ens har det diagnoserat. Och då menar jag kastar runt det för hon har sagt skitmånga gånger ”Jag har socialfobi” nej inte förrens du har det diagnoserat för det kan vara något annat. Samma som hundar. Dom är inte renrasiga förrens dom är medlemmar på skk.

OM hon har det på papper så tar jag tillbaka allt jag har sagt MEN får damp på att hon kastar runt ordet som hon gör

#71 - Anonym

#70 Jag är med dig!

#72 - Anonym

Ben känns som en sån fin och genuin kille. Träffade honom en gång på en fest och jag fick intrycket av honom att han var väldigt snäll, trevlig och rolig kille. Synd att hon lämnade honom.. Han verkar som sagt vara en fin kille! Hoppas att han hittar den rätta tjejen som kan göra honom lycklig.

#73 - M

Många kanske känner "vad va det jag sa" men seriöst,det är inte de Ben behöver höra just nu. Han behöver stöd så visa honom kärlek nu! Vad han kan tänka på i framtiden kan man ta sen om alls.

#74 - imuroida

Haha kan du som skrivit flera kommentarer om denna "Sofia" lägga ner? Vet inte vem det är du pratar om så stör mig inte på dina åsikter men du behöver inte fylla hela kommentarsfältet med dina påhittade personligheter, thanks

#75 - Elis

Äntligen drama, har längtat

#76 - Elise

:(

#77 - COUNTRYGIRL and HOMEWIFE

Själv hade jag väl kanske inte skrivit det sådär offentligt för hela världen på instastory, men men.. alla är vi olika! :D

/C

http://fondofhome.blogg.se - en annorlunda lantlivsblogg

#78 - Ida

Gick Therese inte på Thomas releasefest? Hon sa ju i liven när han var där jättesjälvsäkert att hon kommer.

#79 - Anonym

Sofia Johansson "bekräftar" på instastory att Felicia Bergström är en helt annat person privat.

#80 - Anonym

Tycker så sjukt synd om Nicci, har ni sett kommentarerna på hennes senaste youtoubevideo? Blir fan mörkrädd hur personer kan skriva sånna grova saker om henne offentligt, 99% av kommentarerna är rent hat. Tycker det är så fel att folk går in och spekulerar i deras förhållande och bara antar att hon är en golddigger för att hon gjorde slut. Det kan ligga så mycket annat bakom, ben är antagligen inte perfekt heller. Och som någon annan nämnde tror jag verkligen han borde jobba på sig själv innan han går in i nya förhållanden, han verkar ha issues

#81 - Anonym

#79 Hade någon gjort samma sak om henne hade den personen blivit blockerad och uthängd på hennes Instagram EFTER att hon fått sagt sitt innan personen hinner försvara sig själv.
Kul tjej.

#82 - EM

Du som skriver om social fobi/social ångest. Du skriver ju själv att du inte har det på papper, men du kräver samtidigt att Lisa ska ha det?
Jag har blivit diagnoserad med det och har varit sjukskriven för det och andra psykiska sjukdomar. Jag tycker du ska läsa på lite. Min sociala fobi/ångest var inte i alla sammanhang. Mitt hjärta kunde börja bulta så hårt att jag fick svimningskänslor innan jag skulle räcka upp handen i skolan. Jag kunde inte ha facebook i rädsla om att någon skulle kritisera mig där. Jag fick ont i magen varje gång jag fick ett sms och jag hade svårt för att gå till vissa affärer etc på grund av händelser som har skett där. Det betyder dock INTE att jag inte ibland kunde klara av att gå på fester med folk jag litade på och visste om att de aldrig skulle göra mig illa.
Allas besvär med social fobi/ångest är väldigt olika. Med det sagt, jag håller såklart med dig om att man inte ska slänga runt på det ordet/meningen. Det ska ju betyda något, precis som du inte ska slänga runt på ordet "damp". Vill du ha respekt så ska du ge respekt.
Ps. Jag klarar av att skriva detta för att jag får på anti-ångest medicin, annars hade det varit en omöjlighet för mig. Ds.

#83 - Anonym

#74 Vafan pratar du om? Tror du att det är en och samma som kommenterar hennes beteende eller? -.-

#84 - Anonym

#74 Nä så patetisk är jag inte som låtsas vara flera personer haha.

#85 - Anonym

Marcel erkände att han inte längre är vän med Amir!!!!!

#86 - Anonym

82.
Du missförstånd mig nog då jag aldrig har sagt att en inte kan göra saker med personer som en känner sig trygg med. Det kunde jag också göra till en viss grad. Blir bara provocerad för känns inte som folk förstår att socialfobi innebär grov ångest för det minsta lilla. Jag är helt på din sida och jag är mer än bara påläst eftersom jag utvecklade det vid 4 års ålder. Jag kräver INTE att Lisa ska ha det på papper, men personligen tror jag inte hon har socialfobi då det känns väldigt konstigt att hon fortfarande skulle fortsätta med yt. Men vad fuck vet jag. Jag har lite svårt att förstå att du som lider av det kan/kunde tänka tanken att frivilligt räcka upp handen om du fick ångest av det..? För jag personligt hade aldrig gjort det o där är det som skiljer mig med dom flesta som jag pratat med om det här. Blir nog bara så extremt upprörd över det hela då jag hade grov grad av detta och inte fick hjälp förrän när det var försent, som jag dessutom var tvungen att fixa själv då ingen i min närhet märkte, jag var ju ”bara blyg”. O då på den tiden var det inte en hype kring socialfobi och jag fick svar som ”vad är det? Du inbillar dig”. Medan jag idag hör folk säga att dom har socialfobi eller ännu värre att dom ”får” socialfobi i vissa situationer. Nej du får ångest! Blir bara extremt sårad när folk slängen runt med ordet då jag under dom värsta perioderna grät och hyperventilerad i timmar, gjorde destruktiva saker för att jag ville gå ut på min gata för att ta en promenad men inte vågade. Jag önskar jag bara för en jävla fucking gångs skull kunde få höra ”fyfan vad jobbigt du måste haft det! Vad glad jag blir att du idag inte lider av det och så himla tråkigt att folk ska slänga sådär med den sjukdomen. Försök att inte tänka på det, du är bättre än dom och du har inget att bevisa” .. men nej..

Och kan inte du typ själv känna av när någon säger att dom har/har haft socialfobi o det stämmer och när någon säger det o det inte stämmer? Jag gör det väldigt ofta och med dig så tvekar jag inte en sekund på att du har det och jag blir inte arg eller ledsen över att du säger att du har det. Förstår du?
Jag vet att jag själv tänker på ett konstigt sätt så det är antagligen mig det är fel på.

#87 - Anonym

ALLA CHILLA. NI VET INTE VAD SOM PÅGÅR BAKOM KULISSERNA. SLUTA DÖM NICCI, VI HAR INGEN ANING OM VAD SOM HÄNT. Ja min första tanke va "golddigger" men sen så tänkte jag lite å vafan, hur ska jag ens veta det. Ber om ursäkt Nicco om du läser detta att jag tänkte så först. Läste hennes blogginlägg, gör de ni också och tagga ner förhelvete

#88 - Anonym

Alla borde ta och läsa Niccis senaste blogginlägg och ni som skrivit hat, skäms!

#89 - Anonym

#86 och alla ni som pratar om socialafobier, ni kanske borde klara upp era egna problem innan ni ger er på en 17 årig tjej som mår dåligt. Hur hade ni eller du känt om alla kritiserade och sa att du/ni ljuger. Att du inte kan hålla på med dit intresse och jobb bara för att du kanske inte klarar av att gå in i en affär. Att inte kunna räka upp handen i ett klassrum känns mer bara som om man är obekväm i situationen och behöver inse att det inte är någon fara. Och innan ni ger er på mig med anklagelser ja jag har läst både psykiatri, psykologi och sociologi. Men sluta analysera Lisa och håll era egna erfarenheter borta från henne.

#90 - Anonym

Det är fantastiskt ni som snackar om socialfobi och huruvida någon annan har det eller inte. Ni vet att alla diagnoser yttrar sig helt olika beroende på individen? Och olika individer har olika sätt att handskas och utmana sig själv i de situationer som triggar deras sociala fobi. Ni är inte experter bara för att ni själva har diagnosen - för ni känner inte Lisa (misslisibell). Ni kan omöjligt förminska hennes erfarenheter, eller tron på socialfobi, för ni har ingen aning om hur hon hanterar situationer och vad det är som triggar henne.

Jag är t.ex. bipolär. En bekant sa till min partner att jag "inte verkade bipolär".

Så bara för att man inte "verkar" ha en diagnos, betyder inte att man inte kan ha det.

Skärp er för fan. Och spola ner era "kurser" inom ämnena ner i toaletten. Är ni inte utbildade psykologer eller psykiatriker med mångårig erfarenhet så är era åsikter inte värda ett skit.

#91 - Anonym

#42 håller helt med dig! Hon är helt sinnesstört otrevlig, skulle köpa en grej av hennes loppis och hon är så sjukt otrevlig utan anledning! Pinsamt

#92 - Anonym

Tycker ej synd om Ben, tycker han är barnslig. Och att han måste växa till sig först innan han skaffar brud.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com