#1 - wtf

Vad tusan jiddrar han om? Han som gör det till en stor grej när han inte vill följa sina vänner. Om jag inte hade följt mina vänner hade jag inte någon att följa på instagram och därför hade jag inte ens använt insta. Han vill bara inte ha joels bilder i sitt flöde.

#2 - Anonym

Hmm?? Man följer väl ändå sina vänner på Instagram?? Joel lägger ut bilder kontinuerligt, hade ish förstått om Amir avföljde pga han inte la ut ofta. Däremot brukar man väl alltid följa sina vänner oavsett vad?? Hellre följa vänner än sminkkonton och kändisar som Amir då gör. Att man tar sociala medier för allvarligt då vetefan. Instagram är ju till för att se vad andra gör i livet, vad de lägger ut. Känns ju mer som att han inte är intresserad av att se Joels innehåll.

Hade någon av mina kompisar som faktiskt står mig nära avföljt mig hade jag ju trott att något är fel då det är ett ställe att se vad andra parten gör om man inte alltid har tid att träffas eller liknande. Man kan älska någon o vara vän med någon fast man lägger en like på personens instagram??? Tycker hans logik var lite konstig

#3 - Anonym

Din andra nyhetssida???????????????????????????? Vad hände?

#4 - Anonym

Therese lägger ner sin blogg! :(

#5 - Anonym

Jag förstår om dom är vänner och inte följt varandra från början. Men vem följer sina vänner och en dag tänker man ”nej jag ska nog avfölja min nära vän nu, för sociala medier är ju inte allt”. Känns bara skumt

#6 - Anonym

Verkar som Amir hade problem med både Marcel och Joel både Marcel och Joel är väldigt unga under 18 när Amir blev deras vän medans Amir är något vid 30? Jag är under 25 och till och med 18 är gränsfall för om det ska kunna vara en vän, så stor skillnad i mognad. Jag vet verkligen inte.. sedan tycker jag att det är lite annorlunda att avfölja ngn om man är en vän, sociala medier är inte allt men det finns en anledning speciellt när man är Amir som följer dem flesta utan problem

#7 - Anonym

Sociala medier är en del av verkligheten, allt som är online är inte sagor.

#8 - Anonym

Han måste varit med i biggest looser vip

#9 - Viktor

Tycker det låter väldigt märkligt att man ska våga avfölja sina vänner! Randoms kan jag förstå, men sina vänner? Låter bara som han inte ville följa Joel, men drar nån undanflykt!

#10 - Anonym

Amir gillar verkligen att läsa om sig själv i denna bloggen märker vi. :))

#11 - Anonym

Vem fan bryr sig om dom är vänner eller inte, är det ens någon annans ensak. Fucking sensitve whores..

#12 - Alicia

Lite märkligt ändå att lägga ut "ta inte sociala medier på allvar" på social medier. Eller??

#13 - Sabina

Varför ska man våga avfölja sina vänner? Man följer väl hellre sina vänner som man känner än massa kändisar? Hur kan man bry sig om folks liv som man inte känner men inte sina vänners?

#14 - Anonym

#11 Det är inte vad vi diskuterar

#15 - Lina

"Vi avföljer varann så det blir drama"

#16 - Lina

"Vi avföljer varann så det blir drama"

#17 - Simone

Jag har flera vänner som jag inte följer på instagram, vissa för att de sällan postar något, men även de som lägger upp saker som inte intresserar mig. Det gör ju inte att vi inte är vänner..

#18 - Anonym

#17 Känns bara konstigt att man först följer en vän men sen väljer att avfölja, det är ju skillnad om man aldrig följt personen och inte vill börja följa den heller

#19 - Anonym

#17 absolut, men har en fråga, om man inte är intresserad av vad en vän postar på sina sociala medier, hur är man då intresserad i vänskapen? Känns ju som det inte är sin närmaste vän om man inte är så intresserad av dens posts osv. Bara en genuin fråga.
Sen kan jag tänka mig som andra har skrivit att visst om man aldrig följt vännen, men att följa o sen en dag känna att det inte är intressant längre o då avfölja fast man fortfarande är bra vänner? Det går typ inte ihop.

#20 - Anonym

Har Bicana och Phillipe gjort slut?

#21 - Anonym

Jocke och Jonna härmar Therese med en livestream

#22 - Elli

#19 Min bästa vän postar bara bilder från sin trädgård, i verkligheten har hon en underbar humor, hon är smart och snäll, men det kommer inte riktigt fram i hennes IG bilder. Jag är mycket mer förtjust i henne och vänskapen med henne IRL än på IG, alla förmedlar inte hela sin personlighet på sociala medier.

#23 - Anonym

22
Nej absolut så kan det va. Men om nu trädgården är hennes största intresse, borde man som vän inte då försöka engagera sig i deras intresse även fast det inte intresserar än själv. Jag hade tyckt det varit jättejobbigt om mina vänner inte ville lyssna eller verkad intresserade av att lyssna på mina intressen.. vet inte jag har lite svårt att förstå.

#24 - Viktor

#21
Jag vet inte om denna kommentar var ironisk, men svarar iallafall! Therese har ju inte direkt patent på livestream! Jocke & Jonna blev ju tillfrågade först innan hon ens hade livestream, bara att dem tackade nej först! :)

#25 - S

Ingen bryr sig...

#26 - Klara

Jocke och Jonna ska sända 24 h live stream nu på
Lördag. Snälla kom på nätt eget.

#27 - Linnea

Är det någon som vet varför Anty aldrig pratar om hennes pappa?? Vet att hon hade en video om det förut men den är borttagen nu.

#28 - Anonym

#27 Har för mig att hennes pappa är en känd amerikan, typ rappare om jag inte minns fel. Men dom har nog ingen/minimal kontakt, varför minns jag inte.

#29 - D

#28 hahaha känd rappare??

#30 - Anonym

#29, ja?? Jag har för mig det, kan ju absolut ha fel men har för mig att hon sa det. Det är ju egentligen inget konstigt med det?

#31 - Anonym

#28 Har också för mig att hon berättat att han är amerikan å därmed bor i USA vilket gjort att deras kontakt inte varit bra. Det med rappare vet jag inte, men kan mycket väl så. Någonting var han väldigt begåvad i vet jag

#32 - Anonym

Har Bicana och Phillipe gjort slut?

#33 - Anonym

#32 ingen vet o ingen bryr sig.

#34 - Simone

#18 och #19 - vänner kan ändra inriktning på sin instagram, kanske bara posta mat-bilder, spel-bilder osv. Eller kanske de har privat instagram, så man inte har kunnat se vad för typ av bilder de lägger upp. Jag har vänner som avföljt mig för att de inte gillar mina bilder. Jag hänger inte läpp för det!

#35 - Anonym

#34
Aaa jag vet inte ser ändå ingen anledning att avfölja en VÄN pga det, men alla är vi väl olika. Som vänner borde man intressera sig i varandras intressen även via sociala medier. Och om någons Instagram är privat o du inte ser bilderna så har du ju aldrig följt personen.

#36 - A

Alltid lika ärliga therese lovade i både skrift o under sin 24 h livestream att hela liven eller större delen av den skulle sparas o läggas upp. Men som alltid var det ljug o det blev bara en kort 10 minuters video. så JÄVLA trött på hennes jävla bullshit jämt!!!

#37 - Anonym

ditt fel #36 att du inte kolla liven från början. DU KAN INTE besylla therese bara för hon inte kan lägga upp en timmes live

#38 - Anonym

#36 hon klippte väl bort det hon fick kritik för och det hon la ner hennes blogg för.

#39 - Anonym

HAHA! Jocke o Jonna ska också göra en 24h livestream

#40 - H

#37 håll käften på dig din äckliga jävla fjortis jag låg för helvete på akutrn då så HÅLL KÄFTEN!!! Tänker söka upp ditt ip o polisanmäla dig

#41 - Anonym

#40 Nu är jag i och för sig inte #37 men du borde chilla lite. Jag känner igen ditt sätt att skriva och du har hoppat på mig i kommentarsfältet på denna blogg tidigare, du borde tänka efter hur du skriver. Det är inte trevligt.

#42 - H

#40 ok förlåt... håller med om att det ej är trevligt. M 37 vet ju inte varför jag missade liven o då behöver ju inte hen uttala sig heller

#43 - H

#41 skulle det stå

#44 - S

Ok

#45 - Anonym

Hej alla barn, läs detta nu och försök ta in det för en gångs skull!
1. Jocke och Jonna härmar inte Therese, dom blev tillfrågade att göra denna livestreamen precis som Therese blev, men dom tackade nej då dom trodde att det skulle bli väldigt komplicerat och inte särskilt välgjort. MEN efter dom sett Therese livestream så insåg dom hur välgjort det faktiskt skulle bli, och tackade då ja till erbjudandet.
2. Therese ska lägga upp hela livestreamen, men att posta en video på youtube som är över 24 timmar är väldigt svårt, vissa har ju problem med att ladda upp en vlogg på 45 minuter, tänk då en video på 24 TIMMAR. Därför bad hon om lite extra tid, men den kommer förmodligen upp denna vecka eller nästa vecka beroende på om allt går som det ska.
Tack o hej :)

#46 - Tristo

Therese kommer INTE lägga upp 24 tim för hon fick massor av kritik, läs under hennes 10 minutare som kom ut idag. Hon har inget att vinna på det helt enkelt då hon framställdes som en elak person mot Anders.

#47 - Emma

Vilka vloggkameror använder dom som vloggar?? Tänkte börja men vill då ha en bra såklart :)

#48 - Anonym

@47 Canon G7X version 2 är helt klart den mest populära i dagsläget, de flesta youtubers med över 100k följare har en sån. Sen finns Sony RX100 som också är grym fast lite dyrare. Om du precis börjar skulle jag dock köra med telefonen! Har du en nyare Samsung eller IPhone 7 och framåt är det klart det bättre valet. Investera pengar i en kamera när du gjort ett tiotal videos istället. Lycka till!

#49 - Anonym

#46 otippat

#50 - A

Therese är så känslig .... minsta lilla kritik hon får o hon blir sur o ska "straffa" sina följare genom att tex sluta blogga, intr lägga upp en video m.m. i det här fsllet var det väl för att några blev lite upprörda för att dom ger deras hundar för lite vatten..... o då blev tessan "sujig!" 😂

#51 - Anonym

#50 Jag skulle också ge upp tillslut om folk påpekar ALLT jag gör under 5 års tid

#52 - Anonym

Var inte Amirs bror i bråk med Joel för inte länge sen? O nu avföljer Amir?

#53 - Anonym

#46 står inget unde videon om att det är pga kritiken, har hon ändrat? Oavsett anledning så är det dåligt av henne att hon inte laddar upp hela när hon tydligt hade sagt innan att hon skulle det

#54 - Anonym

Tycker det är lite tråkigt att hon inte laddar upp den. Då jag tänkte jag kan se den senare eftersom jag inte hade så mycket tid på lördagen. Men nej då väljer hon att inte ladda upp den så dåligt. :( Tror de e flera som tänker så :)

#55 - Anonym

#54 Jag tycker att det är dåligt eftersom att hon sade till oss (dom) som tittade att hon skulle ladda upp livestreamen så att den gick att se i efterhand.

#56 - Anonym

Hallååå uppdatera om Therese? Dels med nedlagda bloggen och kritik på livestreamen.

#57 - Anonym

#40 oj det där va ju värre än min så kallade "otrevliga" kommentar, ja menar bara för att jag inte visste att du låg på akuten eller vad du nu sa så kan du inte hota att polisanmäla mig.

#58 - Anonym

hydra hade gjort en video ungefär 1 timma om massa smutsiga saker om Amanda och nakenbilder och hon är en hoe. Videon är dock borttagen

#59 - Anonym

Han följer inte marcel iheller? Är dom inte vänner längre? Han syns aldrig i vloggar!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com