#1 - Anonym

men skaffa ett liv

#2 - Viktor

Det var ju.. tråkigt <:

#3 - Benjamin

hur får man tag på dig? jag har skvallerrrrr :)))))

#4 - Anonym

Amir umgås ju inte med några youtubers längre. Inte Marcel, inte Felsis, inte Joel, inte Thomas, inte Kissie, inte Paow (eller Dessie, vad hände med henne?). Kanske han har blivit lite mindre kändiskåt och inte står ut att hänga med kidsen längre. Jag gillar dock vloggar där hans kompis André är med. Som tjej är han fett skön att vila ögonen på. Saknar dock Dogge. :)

#5 - A

Tror de är för Joel har blivit så pk.

#6 - Denise

Känns som att Amir utnyttjat de små. (Marcel och Joel alltså). Vad vi sett i deras videos har de verkligen varit otroliga vänner mot Amir när han gick igenom sitt breakup och Amir har själv sagt att han inte var en bra vän under den perioden. Tråkigt om det nu är så att Amir avslutat de vänskaperna då de verkat vara fantastiska vänner. Men det kanske blir så när man närmar sig 30 och är vän med 16-18 åringar..

#7 - Anonym

#1 Hon äger en blogg som har över 100 000 läsare och tjänar nog en hacka på det, vad har du gjort med ditt liv?

#8 - Anonym

Tror Amir har en del psyko-/sociopatiska drag. Han manipulerar, utnyttjar, och visar inte ånger. Han visar också på mycket dubbelmoral med hur han uttrycker sig och vad han säger sig stå för. Detta ser han själv inte ser som ett problem, och detta pga att psykopater och sociopater ofta ser sig själva som överlägsna och att de inte kan ha/göra fel. Amir är uppenbarligen inte en psykopat eller sociopat, men han kan mycket väl ha ett flertal sådana drag. Hoppas du läser upp detta i nästa skvaller-video Amir. Det blir väldigt underhållande.

#9 - Anonym

slutat följa han, efter hans inspelning till något program har han blivit drygare okänsligare och sämre på Youtube/social medier.

#10 - Ellen

Amir verkar ha förlorat många av sinna youtube vänner, känns ju som om någonting är fel på människan? Men don’t take me wrong haha, Amir är min favorityoutuber och jag älskar allt han publicerar, människan är så jävla ärlig och genuin vilket jag diggar. Men, jag undrar vad som hänt med Sara? Sara var ju Amirs bästabästa vän och dom brukade hänga 24/7 men har inte sett henne på väldigt länge vilket är skumt. Kan inte du, ida, försöka ta reda på vad som hänt?

#11 - Anonym

Joel outade Amir ang att han skrivit att han ska köp den nya iPhone:en, Joel skrev typ ”så trött på influencers som tror att alla har råd med det” etc

#12 - Anonym

#11 Joel får för mycket luft. Folk ska väl få handla vad dom vill för sina egna intjänade pengar? Lite Misslissibell-varning.

#13 - Sabina

Känns som att han förlorar alla sina vänner

#14 - XAN

Therese Lindgren skriver på sin blogg att hon ska berätta en tråkig grej imorgon. Säkert att liven inte kommer komma upp i efterhand pga "hat" (inte hat i min mening att påpeka Ts uppenbara taskiga attityd mot A men det hör egentligen inte hit)... Trååååååkigt om jag har rätt.

#15 - XAN

Therese Lindgren skriver på sin blogg att hon ska berätta en tråkig grej imorgon. Säkert att liven inte kommer komma upp i efterhand pga "hat" (inte hat i min mening att påpeka Ts uppenbara taskiga attityd mot A men det hör egentligen inte hit)... Trååååååkigt om jag har rätt.

#16 - Anonym

#14 Eller så kan det vara för svårt att lägga ut en 24h video

#17 - Anonym

#14 lite komiskt att du läser hennes blogg när du uppenbarligen verkar ha någonting emot henne

#18 - Anonym

Också väldigt nyfiken på vad som hänt mellan honom och Marcel

#19 - Anonym

Felicia aveklew och Edin från ph kommenterar typ alla varandras bilder... hmmm

#20 - L

Vad hände med Amir o Sara?

#21 - Anonym

Thomas kom förbi med en inbjudan till Amir för hans fest nu på fredag så det verkar inte som att de har bråkat (även om de inte hänger med varandra längre). Felicia och han träffas väl då och då, snappar säkert med varandra, iaf inte ovänner. Förstår varför han inte hänger med Joel och Marcel, ja dels är de väl så unga och det enda de i princip gör nu är att festa.

#22 - Anonym

Ja men jag är fett nyfiken över vad som hände med Amir och Sara soulmate?

#23 - fo

ok

#24 - A

Ni som undrar över Amir och hans vänrelationer, han har flera gånger sagt att han är en periodare, ibland träffar han nån vän och umgås med den personen 24/7 och sedan blir det paus och så träffar han nån annan 24/7. Har också för mig att Sara bor utomlands, så inte så konstigt ifall de inte träffas så ofta då? Varför Thomas S och Felicia B inte umgås så mycket med Amir kan ju bero på att både Thomas och Felicia haft lite sämre perioder under detta år, mått dåligt, tagit pauser från sociala medier och Thomas har dessutom satsat på en massa andra projekt vid sidan av YT. De kanske har vuxit isär från Amir, men det betyder inte att de hatar varandra eller är ovänner. Behöver inte vara krångligare än så 😊

#25 - AKOL

#3
"Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på:SvenskaYoutubers@outlook.com"

:)

#26 - M

#24 okej Amir. Då vet vi!😊👍🏽

#27 - A

#26 Hahaha, jag är en tjej från Finland som följt Amir i ganska många år, men tack för din eh komplimang 😆

#28 - Anonym

...Jonna har värkar. :3

#29 - Anonym

Bara för att de har avföljt varandra betyder det väl inte att det är ovänner, vad vet du?

#30 - Anonym

#28 Nej... Hon hade förvärkar häromdagen, vilket inte behlver betyda något, det kan dröja veckor innan barnet är här. Och om du syftar på att dom åkt in till sjukhuset så är det för att Jonna inte känt av bebisen, vilket dom kollade upp och allt såg fint ut

#31 - Anonym

för ingen gillar joel och amir likaså

#32 - Anonym

han tror så mycket om sig själv så alla tröttnar, btw HAN HAR IPHONE XS MAX HAN HAR KÖPT DEN 256GB OCKSÅ OMG HAN E SÅ RIK HAN SKREV EXAKT VAD DEN HETER OCH HUR MKT DEN KOSTA!!! SÅÅÅÅR RIK

#33 - Anonym

#32 han är så himla pinsam

#34 - Anonym

Therese skall sluta blogga, det står på hennes blogg. Det är nog det som är den tråkiga nyheten.

#35 - Anonym

Therese lägger ned bloggen, tack till er som spred hat mot henne och Anders ni har förstört allt och 24h liven kommer inte...

#36 - Anonym

#33 Din avundsjuka lyser igenom. Om det är någon som är pinsam här så är det du. Amir tjänar sina egna pengar och gör vad han vill med dom. Vill han köpa en ny telefon så ska han väl få göra det utan att folk kommenterar det? Herregud.

#37 - Lina

Amir har hybris, han tror att han är en sån himla stor hype. Förstår att ingen vill vara vänner med honom, liksom, killen är nästan 30 och umgås med tonåringar.. Samt att han beter sig som en bortskämd sådan också. Lägg ner och skaffa ett liv.

#38 - Anonym

#35 Vart har hon berättat att liven inte kommer ut? Hon har ju sagt att någon ska klippa ner den innan den läggs ut.

#39 - Våga!

THERESE LINDGREN LÄGGER NER SIN BLOGG

#40 - Sanna

Har avföjlt Amir för ett tag sen. Sån jobbig och dryg människa! Har verkligen älskat hans videos när han startade som youtuber. Men nu är det inte konstigt att han har tappat alla sina nära vänner. Han borde tänka på sitt beteende och hur han lägger upp saker för andra.

#41 - Anonym

Vet inte vad som händer med många av våra svenska youtubers. Förr älskade jag att följa Amir, han var en så genuin och härlig person, nu för tiden handlar allt om sex och att skryta om pengar, han är även väldigt dryg i mina ögon, känns som han gick tillbaka 10 steg i utvecklingen. Jag följde även Therese flitigt för bara 1-2 år sen, men nu för tiden känns hon så..gnällig? Jag vet inte. Hon lyckas alltid klämma in sin psykiska ohälsa oavsett vilket ämne man pratar om. Jag lider själv av psykisk ohälsa så jag förstår henne, men det blir tjatigt i längden att bara höra om hennes psykiska ohälsa och att hon är vegan. Jag slutade följa henne ungefär vid den tiden hon blev tillsammmans med Anders igen, om det bara var ett sammanträffande eller ej vet jag inte.

#42 - Anonym

Vilken mamma åker utomlands o shoppar på primemark o äter glass o njuter av livet när hennes dotter ligger på något psyk/mottagning för att hon ville ta livet av sig? Borde man inte bry sig o vilja vara nära istället för o dra från sina problem... :/ stackars Johanna <3 kärlek till henne som orkar kämpa

#43 - Anonym

#42 VILKEN JOHANNA??

#44 - Anonym

Louise Jorge säger n-ordet på sin senaste video
Röker på snap också

#45 - Anonym

#44 So what om hon röker? Tippar på att dom som kommenterar om att influencers/youtubers/whatever röker är max 13 år. Det är ingen big deal, snälla.

#46 - Anonym

#43 Johanna Ottoson

#47 - Anonym

#45 älskar att du försvarar att hon röker, men knappt kommenterar att hon säger n-ordet.

#48 - Anonym

#43 nämen guuuuuuuud

#49 - Eriks

Tovas ex, Eddie är i Kävlinge just nu på samma gata som tova bor på ”mårtensgatan”. Antar att dem umgås igen? Man ser att han är där på snapkartan :)

#50 - Anonym

Louise Jorge sjunger N-ordet i sin senaste vlogg :))))))

#51 - Anonym

KBRY

#52 - Anonym

#47 Jag kommenterade inte det eftersom det är en självklarhet att det är FEL. Att hon röker/rökte är dock inte en big deal :)

#53 - Anonym

Skriv om att Jocke och Jonna härmar Therese med en livestream

#54 - Anonym

#53 Men haha hur gammal är du?

#55 - N

Jag instämmer till fullo i det människor skriver om Amirs och hans patetiska dubbelmoral. Ett av extremt många exempel är ju när han i en vlogg berättade om att han skulle flytta ifrån Älvsjö bl.a. då hyran var för hög. Han poängterade då flera gånger att han verkligen avskyr att prata om pengar, ändå måste han konstant berätta hur mycket han har shoppat för, vad hans presenter till tex sin familj gått lös på osv. Sen det faktum att han lämnade sin hund som han säger sig avguda hos Marcel i två veckor på grund av att hans bil var på lagning och han ju inte åker kommunalt längre. Que? Han åker ju för fan taxi överallt annars, men att hämta sin hund i taxi eller i en hyrbil för den delen var tydligen omöjligt. Jävla dumheter.

#56 - Anonym

#45
18 år här faktiskt, röker då o då själv men tkr det är fel att uppmuntra om det:) nu har hon klippt bort delen där hon sjunger n-ordet

#57 - Anonym

#56 Uppmuntrar hon om det bara för att hon själv röker tycker du?

#58 - Anonym

#57
Absolut inte, skiteri om hon röker elr inte men hon behöver inte röka offentligt då hon har en publik. Tyvärr så ser samhället ut så, små barn influenseras av dessa profiler

#59 - Anonym

asså joel är så jävla ful

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com