Gina Dirawi säger att Ben Mitkus blivit dumpad i Idol

Igår sändes Idol och då tog Gina Dirawi upp Ben och Niccis förhållande vid två olika tillfällen.

Först säger hon "Det har varit en kämpig vecka för svenska folket, ingen verkar kunna styra det här landet. Ben Mitkus har blivit dumpad, ja det är förfäligt. Tur då att det är fredag och Idol". 
 
I slutet av programmet säger hon "R.I.P Ben Mitkus förhållande, vi tror på dig".
 
Många har reagerat på det här, bland annat Jocke som skriver att hon borde be om ursäkt.

Gina svarar på Jockes kommentar och skriver att varken hon eller redaktionen på TV4 såg hennes uttalanden som något negativt mot Ben. 
 
 

 
 

Marcelo ska göra en video om Nicci

Jag har tidigare skrivit om att Nicci var tillsammans med Marcelo (från Paradise Hotel) innan hon träffade Ben. 
 
Marcelo frågade sina följare om han ska göra en video om Nicci och berätta om hon verkligen har bacillskräck och om hon uttnytjar folk. 
 
Efter att han lagt upp frågan skriver Jocke till honom och han skriver att Marcelo inte ska ge sig på Nicci som redan mår dåligt. 
 
Nicci har kontaktat Marcelos flickvän Nina och skriver om hennes erfarenheter med Marcelo. 
 
 
(null)

(null)

Ben och Nicci har bara hånglat två gånger under hela deras förhållande

Nu har Ben lagt upp sin video där han berättar vad som har hänt mellan honom och Nicci.  
 
Ben har känt att han inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet då hon umgåtts mycket med sin vän Jake och sin mamma som är inlagd på sjukhuset. 
 
Ben berättar att han skällt på Nicci flera gånger och ger ett exempel "om du inte ska betala, kan du lika gärna flytta ut från lägenheten". 
 
I efterhand förstår han att det är fel av honom att begära mer uppmärksamhet när hon behöver spendera tid med sin sjuka mamma.
 
I videon säger han att Nicci inte vill vara intim med honom på grund av att hon har bacillskräck. De har hånglat 2-3 gånger under deras förhållande. 
 
Han berättar att han inte vill gå vidare och lever på hoppet att de kommer att hitta tillbaka till varandra. 
 
 

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com