Versace Dos ångrar sitt kontroversiella beteende

Karl har hamnat i blåsväder flera gånger tidigare i år bland annat när en det läckte en video på när han ger en person en örfil samt hotar en kille med pistol på snapchat. 
 
I Anis senaste video intervjuar han Karl och där berättar Karl att han ångrar sitt beteende. 
 
I videon berättar Karl att anledningen till att han gav killen en örfil var för att de hade tjafsat och att killen hade snackat skit om honom. 
 
 
 
#1 - Anonym

Tycker inte att det verkade som att han verkligen menade att han ångrar sig. Han kunde knappt säga en hel mening när han skulle förklara händelsen - alltså verkade situationen en aning oprovocerad. Han blev lack när andra parten hade sagt ”horunge” och i videos på snap säger han själv ”din lilla horunge, jag knullar din mamma. Jag spottar på dig” osvosv

#2 - Anonym

Vi är människor vi är mänskliga alla gör vi misstag och förtjänar en förlåtelse dock att upprepa samma "misstag" så tappar ett förlåt sin betydelse. Det är bra att vill be om ursäkt och hoppas att han inte gör om de

#3 - Anonym

Han är i alla fall en bra människa som ber om ursäkt till skillnad från hans kompisar och jag hoppas att han byter kompiskrets och går åt en bättre väg än hans så kallade vänner

#4 - Anonym

Hoppas Marcel gör en svar-video på Amirs skitsnack "deeptalk" video! :D

#5 - Anonym

Åhhh, vad töntigt 😩 och den där ursäkten är endast för att han är offentlig, han kommer fortsätta bete sig likadant är jag säker på

#6 - Anonym

#5 och du skriver så där endast för att du är anonym 😙

#7 - LOL

#4 Hoppas jag med. Det är fan riktigt tragiskt hur Amir - en sminkad 30+ gubbe - håller på Snackar skit, lipar på youtube och skapar drama. Och vad förväntar han sig när han bara umgås med 12 åriga småpojkar? Dags att börja bete sig sin ålder kanske?

#8 - A

Varför tröttnar alla på Amir och hatar honom? Till och med hans trognaste följare börjar göra de?? Jag tycker han är ganska rolig

#9 - Anonym

#8 Älskade att kolla på Amir för kanske 6-12 månader sedan. Började tröttna när jag insåg att han är oerhört omogen för sin ålder och bara gjorde samma saker hela tiden. Fick intresse för Helen Torsgården då istället som är tvärtemot Amir. De är i samma ålder men man märker en enorm skillnad på mogenhet och vad dem vill åstadkomma

#10 - Anonym

#9 Samma här! Älskade Amir förr men sen insåg jag att han var omogen och ganska oskön ärligt talat. Men har verkligen fått upp ögonen för Helen Torsgården! Har aldrig blivit så glad av en youtuber som när jag ser att Helen lagt ut en ny vlogg. Tror jag fastnat mer för henne då hon är i ett lite mer vuxet stadie än andra svenska youtubers. Hon är förlovad, har två barn, hus, djur, hon är framgångsrik och familjen är ändå underhållande. Man måste inte bete sig som man är 15 år för att vara underhållande att kolla på, det borde Amir lära sig.

#11 - Anonym

Jag fattar inte varför Amir är så himla rå och elak. Marcel och hans familj ställde ju upp för honom hela våren när han tappade sin plånbok flera gånger. Det var innan han började "hyra" sin bil, så han fick låna Marcels busskort, och ena bankkort så varje gång han skulle handla var han tvungen att swisha Marcel eller Marcels mamma. Marcels familj har ju haft problem med skiljsmässa och flytt så han mår nog inte så bra själv. Även om Marcel nu har varit omogen och snackat skit så är det ändå riktigt dåligt av Amir att helt klippa kontakten med hela hans familj som Amir själv kallade "sin andra familj". Deras hundar är ju fucking syskon också och verkade bygga upp en fin relation men nu får dom aldrig träffa varandra igen?
Allt kanske är ett stort missförstånd eller så har dom bara tröttnat på varandra, men Amir är inte den som borde sätta sig själv på en hög häst. Han byter ju kompisar lika ofta som underkläder, så jag tror mycket beror på hans personlighet. Han snackade ju själv skit om sina kunder konstant.
Jag tror Marcel och hans familj har det mycket bättre att få slippa Amir.

#12 - Jen

Vad sorligt, och hemskt. Tycker det är läskigt att mina barn ska växa upp med sånt här kring sig. Varför håller man på sådär? Det är inte roligt, häftigt eller coolt osv. Bara väldigt, väldigt tragiskt. Grabbar som hamnat på fel väg.

#13 - Anonym

#12 antar att det är grupptryck precis som mobbning man vill visa för sina kompisar att man bäst, starkast och coolast

#14 - Anonym

Ni verkar kolla rätt så mycket på Amirs videos och så snabbt han lägger upp en. Även om ni påstår att ni "inte gillar honom längre". Undrar bara varför fortsätter ni kolla då? Liksom varför bry sig lol.

#15 - Anonym

#14 Det enda jag skrev var att jag brukade gilla Amir men sen blev han för omogen och oskön för min smak, vart står det att någon har fortsatt kolla på honom? 🤔

#16 - savage

Varför leker han shane dawson, snälla gud!!

#17 - Anonym

#14 "varför bry sig lol" varför försvara honom lol?
Man kanske följer honom för man brukade gilla honom? Jag har tröttnat på många kompisar och släktingar, men har ändå kvar dom i telefonen och facebook. Människan är ett nyfiket djur.

#18 - Anonym

#16 Shane <3 <3 <3 <3

#19 - d

Angående amir gillade jag hans vloggar väldigt mycket förut men senaste halvåret nu så har han visat en sida av sig själv som är väldigt nedlåtande. Han kan ha tittare som ser upp till honom som kanske kritiserar honom (på ett konstruktivt sätt) eller ens bara ställer en simpel fråga han finner "konstig" och då blir han direkt spydig och elak och kan sällan diskutera saker på en sansad nivå. Känns ofta som att han ska trycka ner folk bara de säger något som han inte håller med om, kan vara om exakt vad som helst egentligen.

#20 - savage

#18 Älskar hanns nya serie, den är bara så bra

#21 - The Mind of Jake Paul

Tycker mest att både Anis och Versace Dos/Don V/Karl såg en möjlighet att få publicitet genom att efterlikna Shane. Tråkigt då Shanes nivå är svår att nå upp till när det gäller dessa videos. Känns inte lika äkta heller när det gäller Karl. Jag vet inte riktigt... Eftersom de lade upp videon nu när Shanes serie är aktuell så känns deras video inte så äkta. Men vem vet?

#22 - Anonym

Nej men KLAAAAAART vi förlåter dig! Du har ju BAAAARA slagit en o hotat en annan via snapchat ned pistol....... sverige förlåter alla män så är nog lugnt. M i mina ögon kan du fara o flyga!

#23 - Anonym

Riksmongot Karl 😂

#24 - Anonym

Varför pratar ingen om vad han gjorde mot Linda-Marie? Sån sjuk fatshaming, står om det på denna blogg. Och ironin att han gör videon med Anis som också är överviktig? Dubbelmoraleeeen.

#25 - F

#2 jaaa preciiis alla som hotar folk med vapen förtjänar att bli förlåtna för sina "små misstag".......

#26 - X

Att tappa behärskningen o lappa till nån kan va ett misstag, att vräka ur sig saker man ångrar sedan kan också vara ett misstag. Men att ta upp ett vapen, starta en snap o HOTA är fan inget misstag!!!! Det är ett brott!!!

#27 - Anonym

Skäms ju lite över att ja bor typ 100 steg därifrån haha... går genom den tunneln varje dag till skolan eheh

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com