Pratar Amir om Marcel?

Amir berättar i sin senaste video om en vänskap som han valde att avsluta.
 
Han berättar att det var en av hans närmaste vänner och anledningen till att han inte längre är vän med personen är för att den personen pratat skit om honom.
 
Han berättar i videon att denna vänskap tog slut under sommaren vilket är under samma period som han slutade umgås med Marcel. 

 
 
#1 - Anonym

Men såklart det är Marcel, inte direkt svårt att lista ut

#2 - Anonym

Trodde inte det om Marcel..

#3 - Sabina

Förmodligen.. Men tror inte amir är den snälla av dom heller

#4 - Sirra

Tror det handlar om thomas sekelius.. de slutade umgås vid sommaren också

#5 - Anonym

Vad fan hände med jockes bevis angående IQ testet? Kom det en video eller har jag missat detta?

#6 - Anonym

#4 han var dock bjuden på Thomas bokrealese-party. De verkade inte vara ovänner då.

#7 - Anonym

O nej Linn Ahlborg har fyllt läpparna

#8 - Anonym

#4 det är inte Thomas. Thomas och hans polare Chloe snackar gott om Amir, nämnde honom i dagens vlogg t.om att Amir har terrat dom med K-pop musik.
Det är tyvärr Marcel det handlar om. Amir är omogen och vänder ryggen till hela Marcels familj. Tycker synd om hundarna som inte får träffa sin syster. :/

#9 - ellen

linn ahlborg har fyllt läpparna (tycker JAG att det ser ut som) men jag tycker det är fint!, diggar henne som fan men skvaller liksom ;)

#10 - Y

Kollar någon fortfarande på Amir? Inte för att vara elak men jag har tröttnat på honom. De enda han vloggar är att han köper cola zero o nocco och är ute med Belle. Kul att kolla på!😄😃👍🏼🤩

#11 - Anonym

linn ahlborg har fyllt läpparna, bara att kolla på hennes senaste video. andra infuencers brukar berätta om dom fyllt läpparna för att inte skapa ett skevt ideal men tydigen inte linn. samma med hennes bröst. (brösten kanske va "känsligare", men läppar e la inget man döljer? samt när båda e så tydliga.) hon va ju uppenbarligen inte nöjd med hennes små bröst eller läppar, varför då bidra tiill att unga får skeva skönhetsideal genom att ljuga och låtsas som om de vore naturligt?

#12 - Anonym

Marcel la precis ut på sin instastory.
”Ett chips har två sidor, en historia också, tänk på det nästa gång”

#13 - Anna

Äsch ge Marcel lite space, ungen är väl typ 17 bast eller nåt? Snacka skit etc. gör många i den åldern då man inte vet bättre..

#14 - Anonym

Slump att Amir vill "tala ut" om detta precis innan hans läppgrej släpps?

#15 - Bror

Rädd att läppstiften ska sälja dåligt?

#16 - Anonym

vad spelar det för roll om linn fyllt läpparna?😂

#17 - Anonym

Tror också Linn har gjort brösten IOM att hon alltid klagade på att de va så små förut, om någon minns

#18 - Anonym

30 sekunder in i videon och även jag såg direkt att Linn fyllt läpparna hehe.. inget illa med det eller så, alla gör som de vill med sina kroppar! Men de får liksom en "ankig" touch, det är väldigt uppenbart i alla fall

#19 - Anonym

Intresseklubben antecknar

#20 - Aaa

Jag tycker att Linns läppar blev väldigt fina. Undrar om läpparna också vuxit över en natt av helt naturliga orsaker precis som brösten gjorde.

(obs ironi om någon inte fattade. Jag är bara superförvånad över att det faktiskt finns folk som tror att Linn inte opererat sig bara för att hon var 17 år när brösten ökade tre storlekar över en natt och dessutom ser ut som "alla" andra opererade bröst.)

#21 - Anonym

Har slutat kolla svenska youtubers helt ärligt. Har slutat kolla youtubers helt tyyp😂 Följer ba bloggen för att bli uppdaterad och detta e min första kommentar såååå heheheå

#22 - Anonym

#16
Vem sa de spelar roll?

#23 - Anonym

#22 dem som kommenterar och gör allt större antagligen (är inte 16

#24 - Anonym

#9 på vilket sätt ser det ut som att hon gjort det?

#25 - Anonym

#20 HAHAHAHAHAHAHAA skrek rakt ut,älskar ironin

#26 - Lina

Therese har blivit en vandrande reklampelare. Mycket matreklam, Indy beauty, nu kondomer (trots inget samarbete), inga privata vloggar, inget som känns som henne längre. Hon lovade tex att lägga ut hela liven men sket i det pga all kritik hon fick där, mkt är så nu, lovar ditten och datten, hålls inte.

#27 - Anonym

Så jävla trött på Amir..

#28 - Anonym

26: Zlatan är också en vandrande reklampelare, Glenn Hysen är också en vandrande reklampelare, Mikael Persbrant är också en vandrande reklampelare listan kan göras lång av kändisar som gör reklam. Så det är inte bara Therese Lindgren som är en vandrande reklampelare men kan hålla med om att man saknar hennes privata vloggar vilket hon nästan aldrig lägger upp mer på Youtube.

#29 - Anonym

#11 Håller helt med dig! Jag tycker operationer och ”bodymod” är ganska coolt och nice, men då får man fan stå för vad man har gjort speciellt när man är en influenser. Det Linn gör (alltså att inte berättar att hon har gjort fillers eventuellt även bröst) bidrar enormt till skönhetsideal och utseendehets

#30 - Anonym

Men vänta, Marcel skulle slicka Amirs fötter om Amir sa de så tror knappast denna historia är helt sann. Klart han spär på.

#31 - Trolligtvis

#28 jo för all del, men dom är ju vandrande reklam när dom inte jobbar. Dom är ju bra på nåt och inte bara reklam.

#32 - Anonym

linn har ingen skyldighet alls att berätta om hon gjort något ingrepp.

#33 - Anonym

Nej hon har ingen skyldighet. Hon måste inte tala om att hon gjort ingrepp. Men hon BÖR göra det. Att inte tala om att en gjort ingrepp när en är en influenser, bidrar till skönhetshets och kroppsideal.
Unga och vuxen kollar på henne tänker och tror att hon blev född så, önskar att det såg ut sådär ”helt naturligt”..

#34 - Lina

Ja visst är Zlatan med flera också vandrande reklampelare men Therese är inte känd som Zlatan, han har en talang inom sport. Therese blev känd, inte som reklampelare utan som förespråkare för psykisk ohälsa bland annat. Att då helt plocka bort det och bara köra Therese testar, samarbeten osv gör inte henne hållbar år efter år. Hon behöver bli privat igen för att hålla KVAR följare och få in nya. Hon får inte vara rädd för att ta upp sånt som är jobbigt som kändisskap mm, det är för mkt dolt nu.

#35 - Anonym

#34 men hon är inte opersonlig? Hon tog upp att hon var rädd för att föda och vara gravid? Det är ju extremt personligt. Kondomer är tabubelagt. Att prata om jobbiga saker behöver inte endast handla om psykisk ohälsa. Det var ett kapitel i hennes liv, men tror helt ärligt hon vill gå vidare från det. Inte släppa det helt, tror absolut hon kommer fortsätta prata om det eftersom det var och är en del av hennes liv, men hon vill nog ändå kunna prata om andra saker, som kan hjälpa andra på andra sätt

#36 - Anonym

Men snälla vem bryr sig om Linn har gjort läpparna?? Hennes kropp och val. Det ser ju verkligen inte onaturligt ut så vad är det alla klagar på?? Kan alla sluta att sitta och bara hitta fel när influencers ändrar någonting på deras kroppar?

#37 - Anonym

#36
Vem sitter och klagar? Har inte sett en ända negativ kommentar, ingen har sagt att det är fult eller onaturligt. Det är nice och om hon trivs med det är det asbra! Jag tycker det är coolt vad man kan göra för att förändra kroppen! Men tycker att dom influenser borde man vara öppen om sina ingrepp. Tycker att alla borde vara öppna om sina ingrepp, men speciellt influensers.

#38 - Anonym

Fast ursäkta, INGEN behöver eller bör berätta om sina ingrepp, offentlig eller ej. Man gör vad man vill med sin egen kropp, och ingen har med den saken att göra. Linn har själv sagt att hon aldrig kommer kommentera någonting som har med hennes kropp att göra. Och det här med skeva ideal, det blir fel hur man än vrider och vänder på det. Berättar hon inte om sina ingrepp tror unga personer att det är naturligt och att det är hur man ”ska” se ut, men berättar hon kommer unga personer tro att man måste göra ingrepp för att vara nöjd med sig själv och leva upp till dagens ideal. Det går inte att göra rätt i en sådan här situation, man påverkar folk oavsett vad man väljer att göra, så låt folk välja själva vad dom vill göra med sina kroppar och vad dom vill berätta om för allmänheten.

#39 - Anonym

Jag håller inte med, jag tycker en offentlig person har ett visst ansvar. Då bör det tala om, hur detaljfattigt det vill om sina ingrepp. Det kan va ett instgram inlägg, kan va en 20 minuters video eller 5 sekunder i en blogg. Det bör tala om att det gjort ingrepp och förklara att det är så situationen ser ut. Jag tycker personligen det finns ett rätt, för det är större chans att unga inte får komplex om influensers talar om när det gör ingrepp än om dom håller det undangömt. Ingen får ju komplex för en influenser går och piercar tungan exvis, eller gör en tatuering. Varför? För att det pratas om och är inte tabubelagt på det sättet. Man gör vad man vill med sin kropp, det är jag helt med på. Och har inte sagt att influensers måste och att det borde va lag osv osv. Jag säger bara att de bör. Bör och måste är två helt olika saker. Jag älskar bodymod. Jag älskar Pixee Fox, folk tycker hon bidrar till kroppskomplex, men hon är öppen med varenda ingrepp hon gjort. De riktiga bovarna i skönhetsideal är influensers som tex Kaily Jenner och andra som inte talar om att de gör ingrepp..

#40 - Anonym

#38 SÅ BRA SAGT!!
Är så trött på alla som håller på och säger att offentliga ska berätta om sina ingrepp för att inte bilda en skev bild på utseendet - men precis som du säger så kan man vrida och vända på det oavsett om hon berättar eller ej!

#41 - Anonym

#40
Klart man kan vrida och vända på det, det kan man med allt. Så isig känns inte det som ett höjdar argument.
Men influensers har ett visst ansvar. Varför i helvete heter det influenser då? Så trött på ”influensers” som endast gör samarbeten och visar kläder, tar kort när det är på Bali. Riktiga influensers ska influensers, då är det ganska skevt med influensers som gör ingrepp och inte tar ställning till det. Det går faktiskt att göra ingrepp men uppmuntra andra till att inte göra det. Alexandra Nilsson är ett perfekt exempel på en sån person! Hon är riktigt grym!

#42 - Anonym

Förstår inte hur yngre kan få komplex så lätt? Tycker ärligt det är konstigt att man tydligen kan lära yngre att få en dålig syn på kroppen osv genom att göra fillers?? Vad gör det om Linn inte berättar? Tror inte någon liten unge sitter och tänker speciellt mycket på det i dagens samhälle? Barn sminkar sig från tidig ålder, dem allra flesta är medvetna om att ens ansikte ser olika ut - personligen ser jag inte hur, låt oss säga en 12-åring, kan få en skev syn på ideal när Linns läppar blivit lite större med en annan form? Om denna 12-åring känner att hennes läppar också är för smala eller liknande så har hon ett eget val när hon blir äldre om hon vill göra något åt saken eller inte. Ett barn kommer inte få göra något skönhetsingrepp innan de är 18 år - och tror helt ärligt inte att någon mår speciellt dåligt över att en influencer gör ett skönhetsingrepp som man knappt märker av. Tycker att de flesta överdriver gällande detta ämne.

#43 - Anonym

#41 Däremot kan jag påpeka i din kommentar där att nästan ingen offentlig person vill kallas för influenser då dem anser det som ett töntigt ord osv. De allra flesta föredrar att säga att man är offentlig. Så i ditt sammanhang när du drog kopplingen att meningen är att de ska influera - måste en offentlig person också ha det ansvaret då? För influera är ingen synonym till offentlig

#44 - Anonym

#42
Då har du uppenbarligen inte upplevt komplex och ideal. Jag kan än idag inte följa kaily, har svårt att kolla på Kim k för att det är typ dagens ideal. Mår så dåligt att jag inte ser ut så trots att jag är asnöjd med min kropp så är det något som tränger på när jag ser dom, även fast jag vet att att de har gjort minst ett ingrepp oavsett vad det är. Även alla fitness brudar. Men det är något jag själv måste jobba med såklart och det är inte deras fel. Men influensers har fortfarande ett ansvar att motverka hets kring kropp och ideal. Folk kollar på en bild, ser kvinnor överallt med stora läppar. Media och tidningar retuscherat så kvinnor får mindre midja ovh fylligare läppar. Så joo om en influenser inte talar om ingrepp kam det göra påverkan på en 12 åring, men även en 18 åring, 30 årig eller 9 årig. Alla är olika i sinnet

#45 - Anonym

#43
Ja då en offentlig person har ett stort ansvar också och kommer influnsera oavsett om det vill det eller ej

#46 - Ursula

Alltså handlar denna tråd om Amir eller Linn? Fattar ingenting...

#47 - Anonym

Amir ben amir ben amir ben amir ben amir ben amir ben... seriöst är dom de ända som ecisterar i ditt huvud?!!!!! Jocke o jonna ska gå sitt första barn, moa planerar att flytta o vill skaffa hund, det spökar i youtubehuset, vad hände egentligen mellan moa o emma,? Är dom fortfarande vänner? Och hur går det för sara henrietta efter allt bråk med daniel? Finns MASSOR som vi undrar över men just ja, dom finns ju inte - dom ända riktiga människorna i youtubevärlddn är Amir o Ben Mitkus, resterande youtubers är vadå? The sims-figurer kanske???

#48 - Anonym

NEJ man har inget ansvar att berätta om man gjort något ingrepp bara för att unga personer ser upp till en. Tänk alla med ”vanliga” jobb som jobbar med unga. Lärare tex, ska dom berätta för sina elever om deras ingrepp för att deras unga elever ser upp till dom? Nej.

#49 - Anonym

#48
Har du någonsin sett upp till en lärare? Alla mina lärare har varit helt dumma i huvet. Att ha ett vanligt jobb och att vara offentlig/influenser är helt olika! Dessutom oavsett jobb så påverkar du en betydligt mindre grupp när du inte är offentlig, då har du inte samma typ av ansvar.

#50 - Anonym

Skriv om amana lundgrens kyssbild med olle

#51 - Anonym

#48 ring mig när du hittat en lärare med 500k+ följare på insta, 400+k på youtube samt en stor blogg. Mitt nummer är 070-LolEnLärareHarTyp3Elever

#52 - Anonym

#37 men snälla gumman, ni kan väl åtminstone ta reda på fakta istället för att framföra som att ni vet det. Dessutom vilket jävla tjat om att man ska vara öppen blablabla herregud man behöver inte ha en gråt kanal som bara går ut på att man berättar om man har gjort ingrepp eller om man mår dåligt DET ÄR SKILLNAD mellan jobb (youtube) och privatliv

#53 - Anonym

Jämför inte ens zlatan med theres LMAO. Zlatan spelar fortfarande fotboll, precis som innan han börja va med i mkt reklam på tex tv. Therese gör verkligen inte samma typ av videos å content nu som innan hon blev nån reklamkåt-människa

#54 - Anonym

#51 det var ett exempel. lärare eller inte man når ändå ut till en stor publik så bara för att du är känd måste du inte vara helt öppen som en lärare inte är helt öppen om vad man gör i sin fritid till sina elever (är inte #48

#55 - Anonym

#49 vadå ansvar??? Linn har aldrig sagt att hon varit en förebild så låt henne göra vad fan hon vill och tro mig det finns influensers som oxå är dumma i huvet så man behöver inte ha ett "vanligt" jobb för att vara mentalt cp så kom inte med offer-kortet

#56 - Anonym

#54 Va? Nu har du missuppfattat, eller så får du ta det där igen för jag fattade inget av det du skrev. Läs min kommentarer igen.

#57 - Anonym

#55
Nej Linn har inte sagt att hon är en förebild, men ingen förebild väljer själv att bli en förebild. Linn är offentlig och klassas som influenser. Alla offentliga personer har ett ansvar. Sen har jag aldrig sagt att en inte ska kunna leva sitt liv som en vill. Eller att hon inte får göra vad hon vill, eller att hon inte har rätt till sin egna kropp. För det har hon. Men pratar även generellt nu, så tycker jag att influensers som gör ingrepp bör tala om det, ex så som Alexandra Nilsson har gjort. Sen är det inget måste, utan min personlig åsikt då jag tror det hade minskat skönhetsideal mycket!
Sen finns det absolut offentliga/influensers som inte är dom smartaste, tyvärr. Menar bara på att det är nog inte så jättemånga som har sin lärare eller kanske butiksbiträde i närmaste Hemköp som förebild. De flesta ärare är inte speciellt omtyckta och butiksbiträde har man inte speciellt långa konventioner med.

#58 - Anonym

#57 nu har hon ändå gått ut med att hon gjort fillers men inte sagt nåt för att hon inte uppmanar till att man ska göra ingrepp så lägg ner nu

#59 - Anonym

#58
Okej vad bra! Följer ej henne så har ju inte kunnat se, men det är väldigt bra!

#60 - Anonym

Väldigt mycket smygreklam i Therese's senaste video, bland annat hennes kollektion med Lagerhouse & sen även hennes nya set från Indy Beauty.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com