#1 - Anonym

Så himla klok och vettig är hon, förebild på många sätt för unga tjejer ❤️

#2 - Anonym

Passar superbra på henne!! Man får inte glömma bort att alla väljer HELT SJÄLVA vad de vill göra med SIN kropp. Svårare än så är det inte. Har själv gjort fillers och det är ett av de bästa besluten jag tagit, det har bidragit till att jag mått så mycket bättre i mig själv än jag gjorde tidigare. Om någon tror att de kommer må bättre av att göra ett skönhetsingrepp är det väl självklart att man ska få göra det utan att tusentals människor ska lägga sig i?

#3 - Anonym

du borde länkat till hennes blogg o hennes inlägg istället för att lägga upp det sådär

#4 - Anonym

nu kan alla som kommenterade på förra inlägget bita av deras sista nagel HAHAHAAHAHAHAHAH ägd era *****

#5 - Anonym

#3 MEN HERREGUD hon tog med det viktigaste så sätt dig ner

#6 - Anonym

#4 varför ska dom det? dom hade ju rätt.

#7 - Anonym

#3 Du hittade inget att klaga på i detta inlägget och kände dig tvungen att hitta det minsta lilla felet va?

#8 - Anonym

#6 jag sa inte att dem inte hade rätt, läs tack

#9 - Anonym

#8 jag sa inte att du skrev att dom inte hade rätt, läs tack

#10 - Anonym

#4 Varför det? Jag är glad att hon gick ut med det! Det var det jag önskade! Läppena blev dessutom bra och kul att hon är nöjd och så!

#11 - Anonym

#5 #7 nu tar ju ida linns visningar. inte mer än rätt att länka tycker jag men ok

#12 - Anonym

Är rätt tydligt att hon förstorade brösten förra året också men förstår om hon inte vill ta upp det heller!

#13 - Anonym

Att skönhetsingrepp har blivit en trend :(

#14 - Anonym

#12 håller med. Bröst ger ju förmodligen mer komplex också än vad läppar gör, så det om något är värt att ta upp. hoppas ingen av hennes följare iaf tror att det är naturligt och känner sig missnöjda över sig själva med tanke på dagens skeva skönhetsideal.

#15 - Anonym

#12 Nej, och även om, så vad spelar det för roll? Det är ju bra att man kan ändra något på sig som man vill ändra Det är inte mycket större än att göra en tatuering. Sen tycker jag att man ska såklart försöka älska sig själv så som man är, men att göra ingrepp handlar inte alltid om att man är onöjd.
Sen finns det väl alltid gränser men det finns det med allt här i världen.

#16 - Anonym

Menade 13!!

#17 - Jen

Skeva ideal?! Det är ju alla ni som sätter dessa ideal...
Genom att INTE låta andra se ut hur de vill.
Genom att ALLTID vara missnöjda med hur ANDRA väljer att se ut.
Genom att ALLTID kommentera andras utseende.
Genom att STÄNDIGT påpeka hur en annan set ut.
Genom att ALLTD prata och skriva om det.

Kommet du att:
Vara 30 år och bry dig om vad Linn Ahlborg gjorde år 2018?
Vara 50 år och bry dig om Linn Ahlborg?
Vara 100 år och tänka på Linn Ahlborg?Om Ja? Tänk, va lite problem du har.

#18 - Anonym

#13 Haha en trend? Folk har gjort ingrepp i alla tider. Om det inte varit läpparna har det varit brösten, om inte brösten har de varit rumpan, och om inte rumpan har det varit magen. Detta är inget som kommit 2018, detta fanns redan på 90-talet, och redan innan dess gjorde ingreppen

#19 - Anonym

Jocke och Jonna är inne på BB igen

#20 - Anonym

Någon mer än jag som blir orolig för Lovisakawaii? Såg en video där hon visar en dans från 2016 och hon har verkligen blivit så mycket smalare. Tror det är hennes typ näst senaste.

Det behöver såklart inte vara något och vet att hon har skrivit något om att hon vill gå ner pga hennes hudsjukdom och att det gör ont vid ljumskarna. Men tycker hon ofta skriver att hon är missnöjd med sin kropp osv.

Tycker det är tråkigt då hon verkar som en sådan fin person och väldigt positiv om man bortser från hudsjukdomen. Detta är absolut inget jag vill sprida som ett rykte utan undrar om någon fler tänkt på samma sak?

#21 - Anonym

Man märker att det är barn i detta kommentarsfält. Det går knappt 1 dygn innan folk (barn) börjat tjafsa om dittan och dattan som är helt meningslöst.

#22 - Elin

Hon har ju gjort brösten också, sjukt att ingen märkt det? Synd.

#23 - Anonym

Lunabell kan va världens mest hypade ofödda barn😓
Så trött på att dom tror allt ska starta med att vattnet går, är inte speciellt ofta de går som start på fl, oftast går man över tiden också som förstföderska. Så trött på att de är ”sååååå synd om Jonna” bla bla bla. Är väl lika för alla? Jonnas graviditet har vart snäll, ingen gravid diabetes, knappt någon foglossning, inte havandeskapsförgiftning utan hon har endast vart trött. Trött och samlat på sig vätska som alla andra gör😓
Men är ju familjen Lundell vi pratar om så självklart ska man överdriva och få sina små 12 åriga fans att tycka synd om dom🙄

#24 - Anonym

24# Har tänk samma med det med vattnet går...

#25 - Anonym

Skräll haha

#26 - Anonym

#23 Har du bott under en sten eller? Den saken har folk spekulerat och diskuterat i två år

#27 - Sabina

När ska hon gå ut med att hon har gjort brösten då

#28 - Matilda

VEM är det Keela och dom andra pikar med hennes senaste bild? Fattar att det är någon som fejkade att hen var i Paris tydligen, men vem var det? x)

#29 - Anonym

#28
Haha Johannaeolsson på instagram, vet typ inte vem hon är hahaha men kul är det. Kolla på bloggbevakning

#30 - Lina

Therese gör smygreklam för sitt Lagerhaus-samarbete i sin senaste video, det är mkt reklam, spons i hennes videos. Var är hennes personliga vloggar som hon lovade, var är hennes 24tim live hon och Anders lovade att lägga upp, mkt lova och lite hålla.

#31 - Anonym

#30 Ja lite smygreklam kanske. Men när har hon lovat privata vloggar? Dessutom har hon redan skrivit ut att hon inte kommer lägga upp liven pga ’att det är tråkigt med en 24 timmar lång video” (men egentligen är det pga kritiken). Sen har hon lagt upp privata video, tex när hon berättade om sin rädsla och senaste videon om kondomer (ja det är en personligvideo då ämnet är tabubelagt)

#32 - Lina

Nja, visst det var väl personligt med kondomvideon men även det är lite smygreklam också, obetalad sådan men ändå. Så som Therese var 2016 känns milslångt långt bort. Hon behöver inte gråta framför tittarna, inte det jag menar men att hon nån gång vågar berätta hur hennes privatliv har påverkat henne sen hon blev känd är något ingen vet egentligen. Har hon kvar sina gamla vänner, har dom försökt utnyttja hennes status (zäta, malin?), hur är hennes grannar, ringer folk på dörren, har hon haft stalkers efter sig som blondinbella? m.m. Finns massor mer intressanta saker man vill veta än att se nya matvideos, se henne poppa popcorn osv, allting är nu så tillrättalagt och...trist. Hoppas hon vågar vara mer öppen med sitt kändisskap. Detta är vad JAG tycker, det betyder inte att en massa 10 åringar tycker samma.

#33 - Anonym

#32 Antar att detta är en tolkningsfråga för jag håller inte med. Hur kan det bli smygreklam när hon köpt det själv och säger att det inte är ett samarbete?
Förr köpte YouTubes alltid saker själv och testade, godis, hauls m.m så hur är detta annorlunda?
Jag tycker att hon är privat. Hon har nyss adresserat det med Zäta.
Ibland händer det faktiskt inte alltid saker i ens liv som är värt att ta upp, dels kanske hon inte vill, men också kanske för hennes liv är bra. Hon blir kanske inte speciellt utsatt av folk kring hennes bostad osv. Och jag är inte heller intresserad av det tbh. Så jaa det är nog en t

#34 - Don't like

Väldigt mycket smygreklam i Therese's senaste video, bland annat hennes kollektion med Lagerhouse & sen även hennes nya set från Indy Beauty. I hennes video "25 saker hemma hos mig" menar jag då.

#35 - Anonym

#23 Jag håller med dig till en viss del. Men samtidigt så vet vi inte hur Jonna mår. Hon kanske har/har haft foglossning. Och jag tror att det är jäkligt jobbigt att vara höggravid. Jag själv väntar barn, är dock "bara" i vecka 23 så jag vet hur förjävligt det kan vara vissa dagar. Det är värre för vissa än för andra så jag tycker inte att du ska säga hur hon mår och inte för det vet vi inte. Men jag håller verkligen med om att Lunabelle är ett överhypat barn (ofött dessutom) haha.

#36 - Anonym

"Sminktips till dig som också är ful", alltså ursäkta men vad är det för rubrik?

#37 - Rik som ett troll

Känns som Therese i VARENDA video vill trycka på att typ 1 person sagt att hon är ful, så ska alla hennes miljoner fans skriva "nej therese du är världens vackraste". Evigt tjat, så trist. Hon mår jättebra nu och allt är tack vare hundarna, så bra men jag tror inte allt beror på hundarna utan också på att hennes ekonomi går uppåt, uppåt, uppåt!

#38 - Anonym

#36 ironi? Herregud vad stela och tråkiga folk i kommentarerna är här, klaga på MINSTA lilla, hela tiden, varje dag.

#39 - Anonym

Intressant... trött på alla jävla töntar som är vackra som modeller men ändå gnäller o klagar o förstorar läppar o annat skit ist för o va nöjd med hur man ser ut! Jävla gnällkärring flytta ner t afrika en vecka så ska du få se på RIKTIGA problem! Svenska jävla tyck-synd-om-migbeteende!!!!!!! 😡

#40 - Ida

#20 Hon har verkligen gått ner i vikt, men av hennes bloggar av döma så äter hon väldigt mycket ändå. Så det kanske har att göra med ämnesomsättningen? Hoppas verkligen inte hon drabbats av någon ätstörning, det önskar jag inte på någon. :(

#41 - Anonym

Återigen smygreklam i Therese's video..

#42 - Anonym

#41 men snälla det är hennes egen kollektion indy beauty klart hon vill visa sina produkter det är hennes youtube kanal och där får hon göra vilka videos som helst som hon känner för seriöst de finns värre att saker att klaga på t.ex äldre som inte får tillräckligt med pension eller fattiga barn vafan är de här för en sida egentligen bara idi*oter här som klagar och trycker ner varandra så fort dom får chansen

#43 - Anonym

#42 Tror de som skriver så syftar på att det är olagligt.
Om hon hade visat upp vilken annan hudprodukt som helst hade det inte blivit smygreklam. Men antar att hon inte tänker på att det alltid blir samarbete när hon visar upp sina egna produkter. Vet inte om du förstår vad jag menar, är verkligen inte expert på området men ja.

#44 - Anonym

Väldigt offtopic, men är det någon som vet vad Josefin Mat från ask heter på instagram?

#45 - Anonym

#44 Ingen aning om vem människan är? Är ask fortfarande en grej? Blev ju så dåligt efter dom uppdaterade

#46 - Anonym

Therese har blivit så jävla skum! Det ända hon gör är att tigga bekräftelsd av sin följare o tjata om hur "ful" hon är! Hon är fan 31 år!!!!! 😡😡😡

#47 - Anonym

Linn, vilken legend <3

#48 - F

OJ VILKEN LEGEEEND! HON PUMPADE UPP LÄPPARNA WOOOOW!!!!!!!!!

#49 - Anonym

#46
Så bara för man är 31 så kan man inte tycka att man själv är ful eller vara osäker?
Sen va dessutom titeln och hela det där ironiskt och ett skämt, inte ett speciellt roligt skämt enligt mig men känner inte heller behöver av att stå med högafflar

#50 - Anonym

#44 haha nej det är det inte. Var lite otydlig där haha. Hon var väldigt ”känd” när ask hade sin peak liksom. Blev bara nyfiken haha

#51 - Anonym

43 herregud det är inte olagligt att visa upp sina produkter då borde de vara olagligt att göra hauls på va man ha handlat för något från en viss butik skärp er ta reda på fakta först

#52 - Anonym

#51
Nej det är inte smygreklam att gå och handla på hm och visa upp något det utan samarbete, eller att prata gott om en vara/tjänst utan att företaget har tillfrågat. Men Therese är företagsägare (typ) för Indy Beauty, och när hon talar om det blir det som direkt marknadsföring. Samma sak med varorna tillsammans med lagerhouse, det om något är ett sammarbeten. Det är olagligt att inte tydligt märka ut samarbeten eller marknadsföring.
Har kollat på flertal youtubers, svenska som internationella, som har gjort egna produkter, klädkollektioner, varor osv där dom tydligt mäker ut att det är ett samarbete med sig själva så fort det talar om sina produkter.
Även svt och andra tv program i America censurerar ofta klädloggor då det kam bli smygreklam trots att intuition inte va så. Men som sagt är ingen expert och har absolut inte läst paragraf till paragraf om detta. Jag kan såklart ha fel men det här är vad jag har hört och läst osv.

#53 - Anonym

Tycker att Therese har blivit tråkig. Lägger bara upp en massa skit på sin Youtube kanal. Inga vloggar längre. Som sagt har slutat kollat på henne, har gett henne så många chanser. Kollar häldre på Helen Torsgården nu än Therese.

#54 - Anonym

#53 du har slutat kolla på henne men du säger att hon bara lägger upp skit? UNDRA hur du kan veta de? Bra jobbat asså FAIL alla vet att du fortfarande kolla på henne och sen är de en smaksak vissa gillar hennes video och andra inte

#55 - Anonym

#52 tycke att du ska ta och läsa på lite mer då och inte sprida en massa falsk skit

#56 - Anonym

54: Varför hoppar du på mig? Man ser ju vad hon lägger upp för något när man söker på andras namn. Och sen skall du komma hem till mig och se? Säger jag att jag har slutat kollat på henne så har jag gjort det, du kan själv komma hem till mig och se. Så du behöver inte hoppa på mig. Kollar häldre på andra youtubers än Therese Lindgren bara för du är ett fan till henne så behöver du inte hoppa på mig. Kollar nästan aldrig på svenska youtubers längre, kollar typ på tre-fyra svenska youtubers som lägger upp bättre saker än Therese!

#57 - Emma (inte 52)

#55 Isabella Löwengrip skrev ju en gång på sin blogg att hon numera är tvungen att skriva ut tydligt att det är ett samarbete med hennes egna företag "Löwengrip Care and Color/LCC" eller "Flattered" VARJE gång hon nämner något av företagen eller produkterna i sin blogg, för att det räknas som smygreklam annars. Har svårt att tro att det skulle vara olika för en bloggare och en vloggare? Alltså till och med när Isabella har skrivit att "jag tvättade ansiktet med en ny produkt från LCC..." eller "Mitt bolag Flattered ska snart lansera en ny sko modell..."

#58 - Anonym

The Ace Family har fått sin dotter! Catherine födde 17/10 👶🏻

#59 - O

#56 håller helt med dig! Förr var hon djup o personlig o hade tjejsnack o pratade om allt. Idag är hon bara hypad, skriker o pratar om sitt utseende. En gång vrålade hon 3 gånger "KPOLLA MIN FINNE! KOLLA PÅ DEN SA JA!!" Hon har ju fått nåt jävla blackout eller nåt.....

#60 - 52

#55 Och du kunde inte rätta mig då, utan direkt påstå att jag sprider falsk information.. jaahopp
Tack #57! Som backar mig i detta.

#61 - Lina

Till O. Jag håller med dig. Det känns som hon växt ifrån youtube och nu är allt så tillrättalagt bara. Jag vet att det låter skitfel men jag vill inte se nån som mår jättebra och är hyper hela tiden, jag vill se henne som hon var förut med toppar och dalar. Visst har hon rätt att må bra men hon delar inte sitt mående längre, upp till henne, visst det är det men synd bara att hon har ändrat sig så.

#62 - Anonym

#61 Synd att hon mår bra? Nae nu får det vara nog. Man har inte alltid dalar. Ibland får faktiskt ens liv vara helt perfekt. När man mår bra glömmer man lätt bort att prata om sitt mående just för att det är bra, man glömmer bort att prata om smågnabb då det inte är visentligt. Låt henne må bra, finns tusentals andra yters som inte mår bra, kolla på dom då, för just nu gör du henne bara förlöjligad och förminskar henne. Att inte vara glad för en annans persons lycka.. alltså.. vilken värld vi lever i.

#63 - Anonym

Vad är det för skillnad när Therese visar/använder sitt egna märke, och när tex Wilma Holmqvist använder sitt märke Hickap? Har aldrig sett någon klaga på det. Klart man vill visa upp sina produkter och visa hur bra dom är

#64 - Lina

Jag menar att Therese nu alltid är exakt likadan i alla videor! Orka se nån som mår "toppen!!!!" hela tiden. Det känns omänskligt att alltid vara på topp, ingen är det men hon vill framställa sig som någon som inte längre är nere ibland. Låt mig tycka som jag vill, jag önskar henne inget ont, tycker bara det är påfrestande. Hon kommer troligtvis aldrig lägga ut personliga vloggar igen och hon kommer inte prata privat med sin följare heller. Många gillar väl att se sånt här, samarbeten, chiquelle o sånt men jag tycker det är trist.

#65 - Anonym

#63
Jag kollar inte på Wilma Holmqvist så kan ej säga ifall hon tydligt skriver ut att det är samarbete eller ej. Men nej det är absolut ingen skillnad på när Therese pratar om Indy Beauty och när Wilma pratar om Hickap. Båda måste tydligt skriva ut att det är betald marknadsföring eller ett samarbete med sitt egna märke. Jag kan ej exakt varför det är så, men det är så. De kan bli stämda om det inte utger tydligt när ett samarbete är ett samarbete. När en företagsägare pratar om sitt egna varumärke blir det automatiskt marknadsföring/samarbete.

#66 - Anonym

#64 Jag har faktiskt väldigt svårt o förstå vart du vill komma. Gillar du ej henne? Kolla inte, kommentera inte. Finns massvis med yters jag inte gillar eller som har förändrats men jag har inget behov av att kommentera om det.
Alla YouTubes gör samarbeten, jag gillar det inte heller men det är bara att gilla läget. Therese gjorde nyss en gråt video om sin rädsla för förlossningen, men varje gång jag skrivit det har du helt ignorerat den delen. Så att hon alltid är på topp är ej sant. Hon mår bra, thats it. och hon har alltid försökt vara så glad som möjligt i sina videos så jaaa

#67 - Lina

Det är sant att hon gjorde en video om förlossningsrädsla, jag glömde helt att kommentera det, inte meningen. Men hennes personliga vloggar uteblir oavsett och att hon inte är lika privat som förut är också något hon själv har erkänt. Det är lite tragiskt att det alltid kommer nån som ska försvara Therese så fort man har något negativt att säga om henne. Hon är störst på Youtube, förutom J&J, man måste få ha en åsikt som inte alltid är positiv när hon har nästan en miljon följare. Jag tror hon klarar lite kritik med andra ord, man måste inte kontra med försvar.

#68 - Anonym

Alltså Therese Lindgren kan ju aldrig vinna. Kommer ihåg när hon pratade mycket om sin socialfobi och sin panikångest och psykisk ohälsa och då klagade alla på att hon var så negativ och bara "grät ut" på sin kanal hela tiden. Och nu när hon faktiskt mår bättre och är positiv så är inte personlig nog. Folk kunde ju uppenbarligen inte bete sig som folk oavsett vad hon gör så jag fattar att hon inte är lika öppen som hon var för att skydda sig själv. Tycker Therese content har varit skitkul och jag är glad för hennes skull att hon utvecklats så mycket ang hennes psykiska ohälsa. Bara sluta kolla på hennes kanal ifall ni inte gillar henne längre. Ingen tvingar en att kolla på en youtuber som man inte gillar.

#69 - Lina

Men snälla. Låt mig ha min åsikt, okej?

#70 - Anonym

#69 det är du som försökt ändra andras åsikter inte dem

#71 - H

Hade jocke eller linn gjort thereses video igår hade ida skrivit om det. Men eftersom therese är idas lilla älskling så är det ok att skämta om hur "fula" bör sminka sig.....

#72 - Anonym

alltså, kan vi prata om therese "sminktips till dig som också är ful" video?
jag vet att hon säger/skriver att hon är ironisk, men många av videorna jag sett av therese kommenterar hon ofta något hon inte gillar med sitt utseende, finnar m.m.
för att vara en som säger sig vara emot skönhetshetsen som finns idag så bidrar hon väldigt mycket till den själv.

#73 - Anonym

#72 PRECIS!!! Men ida kommenterar bara negativt om andra youtubers!!!!!! Hon tillber väl therese varje kväll!!! Therese har blivit så elak mot sina fans med. Förr brydde hon sig om vad vi sa o tyckte, nu ignorerar hon allt vi tycker, först liven o nj det här. JÄVLA SVIKARE!

#74 - Anonym

Louise Jorge har varit väldigt röd runt näsborrarna de senaste videosarna, kan inte bara vara jag som märkt det. O som de flesta vet så beror det på sniffing av någon sorts🙄

#75 - Anonym

#74 hahahah du skojar, man behöver ju inte sniffa bara för att man är röd rund näsborrarna

#76 - Anonym

runt*

#77 - A

När har Ida talat illa om andra youtubers? Jag följer inte henne för jag är helt ointresserad av allt bebissnack

#78 - Anonym

#77 De syftade på Ida som äger denna blogg och inte Ida Warg

Btw men Elvis som är så söt! Älskar deras kanal! Älskar bebispratet!

#79 - twix

amanda lundgren har ny kille

#80 - Anonym

Felicia A dejtar ny

#81 - X

Btw bara för att en unge är söt så betyder inte det att folk vill höra om barnet 24/7. Nyblivna föräldrar o typ 10 år framåt tycks tro att hela världen kretsar kring deras barn.... "jo...jag har fått..." "kolla vad söt han är när han bajsar!" "Jo...jättefint...men jag..." "här är mitt barnd nya kläder, visst är dom fina?!" "Ja! Men jag skulle vilja berätta en sak, jag var hos läkaren igår och fick min diagnos..." "alltså tänk när hon lär sig krypa!" "Jo.... men jag har fått..." "kolla nu rapar hon!!!!!" "MEN FÖR HELVETE LYSSNA! JAG SKA DÖ OM EN MÅNAD!!!!!" "Ojdå, det smittar väl inte barnen?!"

#82 - Anonym

#81
Hahah vad arg.
Om du inte visste det så kräver ett nyfött barn all föräldrarnas uppmärksamhet. Du kan aldrig lämna ett sånt litet barn ensam, inte ens hos mor och far föräldrar en längre tid. När man bli gravid och får barn förändras hela ens liv, man måste alltid sätta barnet framför sina egna behov. Sen när det är så nytt med föräldrarskap så vill man inte göra något annat än att tänka på barnet. Elvis är ju det mest värdefulla Ida och Pärlan här.
Gu vilken bitter person du är.

#83 - ,x

"Gu vadd ddu er dolig po at stavva" jävla tönt håll käften!

#84 - Anonym

Amirs hype över Jack i hans video om sexfrågor med Antonija är pinsam.

#85 - Anonym

#82 Beror ju dock på om barnet ammas eller inte.

#86 - Z

Jag kikade in på Ida Wargs YT kanal och somnade nästan direkt, BARA barnsnack. Alltså, det är inte intressant, hoppas inte Therese L blir likadan sen även om jag anar det. Både Bloggbevakning och Svenskayoutubers har aldrig något att säga om Therese Lindgren, ser dom upp till henne så pass mycket att dom inte vågar eller varför handlar det aldrig om henne?

#87 - Anonym

#85
Fast en sånt litet spädbarn bör ändå inte lämnas själv utan föräldrarn/föräldrarna under en längre tid, har ingen betydelse om den ammas eller inte.

#88 - Anonym

#86
Smaken är som baken, delad. Jag tycker det är jättemysigt och kolla på Ida Warg och Helen.
Men om du inte gillar det så behöver du ju inte kolla

#89 - Anonym

UPPDATERA

#90 - Anonym

#88 man får väl ändå säga sin åsikt om helen och ida t.ex

#91 - Anonym

#90 klart man får det, ”smaken är som baken, delad”
Menar bara på att om man vet att man inte tycker om bebis och barn kanaler så behöver man ju inte ens försöka kolla ;)

#92 - Anonym

#90 fast personen sa ju bara att den inte tyckte om det.Den gick ju förmodligen in på kanelen för den kanske aldrig eller Inter Ukraina kolla på henne ich ville att testa

#93 - 92

Menade förresten 91. Det jag försökte skriva var att person kanske inte brukar kolla på kanalen

#94 - 92

Menade förresten 91. Det jag försökte skriva var att person kanske inte brukar kolla på kanalen

#95 - Anonym

Amanda Lundgren har opererat brösten nu. Hon har precis kommit hem från att ha gjort "hemliga saker" i Malmö och är nu handikappad enligt henne själv. I Malmö råkar kliniken AK nygart ligga som är kända för att förstora brösten på dessa influencers i utbyte mot rabattkoder till deras osäkra minderåriga följare. Sorgligt :)

#96 - Anonym

#92
Personen skrev ”Jag kikade in på Ida Wargs YT kanal och somnade nästan direkt, BARA barnsnack. Alltså, det är inte intressant” då skrev jag ”smaken är som baken, delad”
Jag menar på att om man vet om att det inte intresserar en så är ju inte det nödvändigt att kommenteras om. Jag tycker det är väldigt mysigt och intressant att kolla på barn/bebis kaneler. Sen får ju personen absolut ha den åsikten och det är såklart okej att yttra den, och jag menade inget illa med det jag skrev utan endast att personer har delade åsikter.

#97 - Z

Jag menade med min text att jag inte brukar kolla på Ida Wargs videos så jag visste inte hur det var där. Men att det var riktigt ointressant med allt barnfokus enligt mig när jag väl tog mig en titt, men många tycker ju sånt e kul, men jag drog alltså vidare.

#98 - Anonym

#97 jaa okej då förstår jag, det är ju helt okej, eller det var okej då med men kände att det blev en bättre förklaring nu

#99 - Anonym

#95 Tänkt exakt likadant! Helt uppenbart vid det här läget. Verkligen en sorglig utveckling för henne, men även hennes systrar som följer mer och mer i hennes spår...

#100 - Anonym

#95 Skulle verkligen inte förvåna mig men Olle mcdulle bor väl i Skåne? De verkar ju vara ett hemligt par med tanke på att hon har hans kläder och de är väldigt flörtiga (men de kanske har gått ut med det?)

#101 - Anonym

#95 Skulle verkligen inte förvåna mig men Olle mcdulle bor väl i Skåne? De verkar ju vara ett hemligt par med tanke på att hon har hans kläder och de är väldigt flörtiga (men de kanske har gått ut med det?)

#102 - Caloveline

Omg fattar inte varför folk ska lägga näsan blt hela jävla tiden, sorgligt att de inte har något bättre o göra med sin tid :*
www.caloveline.com

#103 - Caloveline

Omg fattar inte varför folk ska lägga näsan blt hela jävla tiden, sorgligt att de inte har något bättre o göra med sin tid :*
www.caloveline.com

#104 - Anonym

#102 Men om du tycker att vi inte har något att göra, så måste väl du ha ännu mindre att göra eftersom du väljer att kommentera just detta?

#105 - Anonym

#100 Hon säger även i sin story att hon är "lite handikappad just nu" vilket pekar mer mot att hon gjort en operation.

#106 - O

#86 är ju det ja säger... så fort folk får barn då handlar ALLT om barn. ... varför ida aldrig skriver om therese fast hon har varit jättetaskig hela hösten motcsins följare är väl pga thetmrese är idas chrush? Eller så är therese idas gud som hon tillber varje kväll..... 😂

#107 - Anonym

uppdatera ?

#108 - Anonym

#105 Det behöver ju dock inte vara att hon förstorat dom? Man kan även förminska brösten. Hur har ni fått uppfattningen om att det är just brösten hon har opererat? Följer inte henne någonstans så är bara nyfiken.

#109 - Anonym

Ingen mer än jag som reagerade på Bentes video där hon förklarar varför hon inte jobbar? Sjukaste jag sett, sämsta ursäkterna någonsin

#110 - Anonym

Ingen mer än jag som reagerade på Bentes video där hon förklarar varför hon inte jobbar? Sjukaste jag sett, sämsta ursäkterna någonsin

#111 - Anonym

#108 Hade du följt Amanda Lundgren hade du vetat att hon aldrig skulle förminska sina bröst, och att det bara var en tidsfråga innan hon skulle låta sig få ett par sponsrade Motiva™ inlägg instoppade under huden. Rabattkoder kommer nästa vecka :D

#112 - Anonym

#111 "rabattkoder kommer nästa vecka" HAHHAHAHAHAAH skrattade högt älskar digggg

#113 - Anonym

Uhm... händer det verkligen ingenting i youtube världen just nu som du kan skriva om?

#114 - Anonym

#109
Nää men berätta, har väldigt svårt för henne så besparar helst att kolla på videon

#115 - Lina

Alltså, det finns ju hur många youtubers som helst, ÄNDÅ skrivs det alltid om Jocke och Jonna, Torsgården etc, det måste ju finnas tonvis med nya upcomers som är roliga?

#116 - Anonym

#114 Kort och gott har hon fått sparken från alla jobb hon haft, och enligt henne är det HELT SJUKT och ORIMLIGT att hon fått sparken. Exempelvis har hon jobbat på biltema och där sa hon bland annat att hon aldrig kunde hjälpa kunder för att hon inte hade koll på sortimentet, och att hon en gång åkte från karlstad till örebro kvällen innan hon skulle upp och jobba. Och tyckte det var orimligt att de hade blivit arga för att hon var typ en timme sen utan att hon hört av sig. Hon verkar ju va en drömanställd :D :D :D Är inte förvånad dock, aldrig varit med om en latare människa

#117 - Anonym

#114 Kort och gott har hon fått sparken från alla jobb hon haft, och enligt henne är det HELT SJUKT och ORIMLIGT att hon fått sparken. Exempelvis har hon jobbat på biltema och där sa hon bland annat att hon aldrig kunde hjälpa kunder för att hon inte hade koll på sortimentet, och att hon en gång åkte från karlstad till örebro kvällen innan hon skulle upp och jobba. Och tyckte det var orimligt att de hade blivit arga för att hon var typ en timme sen utan att hon hört av sig. Hon verkar ju va en drömanställd :D :D :D Är inte förvånad dock, aldrig varit med om en latare människa

#118 - Anonym

väntar du tills jockiboi och jonna ska föda så du har något att skriva om eller UPDATERA

#119 - Anonym

Har ni inget annat liv än att sitta vid en skvallerblogg hela dagarna och tjata om nya uppdateringar? Kolla på någon nyhetskanal på youtube istället om ni är så hetsiga på att få veta nya grejer hela tiden.

#120 - Anonym

Hon är lik Amanda L på sin senaste instabild

#121 - Anonym

UPPDATERA FÖRIHELVETE

#122 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#123 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#124 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#125 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#126 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#127 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#128 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#129 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#130 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#131 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#132 - Anonym

UPPDATERA FÖR HELVETE!!!!!!!😡

#133 - anonym

manfred har blivit stämd

#134 - Anonym

#116
Hahah men wtf, vad trooor hon? Det var verkligen sämsta förklaringarna någonsin.
”Jag kunde inte sortimentet” nej men snälla, ja det är ju inte lätt att lära sig heller när man inte tänker försöka hjälpa kunder.. det är så man lär sig. Fyfan nästan lite synd om människan, eller nae jag tar tillbaka det.

#135 - Anonym

Skräll

#136 - Anonym

#119 VI SÖKER INTE NYHETER UTAN VI SÖKER SKVALLER lär dig skillnaden :)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com