Hydra läcker hemliga konversationer mellan Nicci och Ben

I Hydras senaste video har han publicerat konversationer mellan Nicci och Jocke samt mellan Nicci och Ben.
 
I meddelandena kommer det fram att Ben byter lås på lägenhetsdörren eftersom han är rädd att Nicci ska sno någonting. 
 
I lägenheten upptäcker Nicci två mikrofoner och Ben förklarar att han spelat in allt samt hotar Nicci att han ska förstöra hennes karriär. 
 
 
 
 
Under Hydras video skriver Ben: 
#1 - Anonym

Vad i hela fridens namn????

#2 - Anonym

De verkar inte må så bra i skallen, detta låter helt sjukt

#3 - Anonym

Vad fan har hänt med ben?

#4 - Anonym

Hela grejen med att Nicci och Linn Ahlborg ska bli bästisar är ju lite tillgjort och långsökt

#5 - Tam

Han är så patetisk.

#6 - Anonym

Slutat följa Ben överallt efter att dem gjorde slut. Tycker att han betett sig helt sjukt mot henne och låtit henne må som hon gjorde. Han är verkligen en manipulerande kille som alltid ska vara den som har rätt. Såg en video på twitter där någon lagt upp ett klipp där Ben förklarade hur glad han är över att dem gjort slut, att han annars i själva verket hade gjort slut men inte vågade. Det sa han enbart för att han blev ”dissad” och inte klarar av det. Vi alla vet hur kär Ben var i Nicci, han tänkte inte alls lämna henne men klarade inte av att hela Sverige visste om att han blev dumpad av en tjej. Sjuk kille är han och detta bevisar det ännu mer

#7 - Anonym

#4 Annars så är båda 99or, går på event osv och klickar? Inte svårare än så :)

#8 - Anonym

Det är något som känns väldigt väldigt lurt med Nicci. Att hon går och skriver till en tredje part i hopp om att hänga ut Ben så här långt efter deras förhållande. Hennes offerkofta är bara ett kort hon verkar spela på och alla verkar falla för det. Följer varken Ben eller Nicci men detta är väldigt genomskinligt.

#9 - Anonym

Ben.. vilken nolla.

#10 - Caloveline

Blir det inte svårare att anmäla när det kretsar runt på internet?
Www.caloveline.com

#11 - Anonym

#8 Antagligen vill Nicci ha en tredje part då hennes makt är 0 och Bens är 100. Även fast om Nicci har rätt så kommer ingen lyssna på henne då alla pojkar o flickor sitter i Bens röv och gör allt som han säger. Jag antar att Nicci kontaktar ex. Jocke då för att också få sin röst hörd

#12 - Anonym

#11 Inte omöjligt men som sagt, det är något väldigt lurt med Nicci. Hon byter vänner väldigt ofta, hon verkar vara väldigt ytlig och osäker, tror faktiskt att det är som Ben säger att vi förmodligen inte vet någonting. Blir rätt så nyfiken på att höra allting när han skriver så.

#13 - Anonym

Vilka konversationer är från innan de gjorde slut

#14 - Anonym

Tyckte han betedde sig illa redan i förhållandet med My. My gjorde också en del sjuka och dåliga saker, så jag står inte på ”hennes sida”, men hur Ben betedde sig i det förhållandet visar bara hur manipulerande han är som person. Tror tyvärr att Nicci fick uppleva samma sak som My

#15 - Anonym

Ne asså ja e trött på nicci, efter att de gjort slut gör hon allt för likes hit o dit. Tycker snarare synd om ben som än en gång känner att han förlorat i kärlek o gett status till ännu ett ex.

#16 - Anonym

Ben har seriösa problem. Han borde söka hjälp

#17 - Anonym

Ben är verkligen dålig på att göra sig till ett offer på så sätt att man faktiskt kanske kan tro honom. Han e så uppenbart full av sig själv. ”Hon sku få såååå mkt haaat om jag sa saaanningeeen så jag väljer att taaa alll skiiit själv snyft se vvad jag offrar mig men samtidigt gör det tydligt att HON är boven med ALLT” mansgris

#18 - Anonym

shit vad folk släänger skit på ben? va i? Ni vet ingenting. Ben skrev ju i kommentaren att han inte tänker berätta allt pga vill ej ha hatstormen som då kommer ske på sitt samvete. Nicci,däremot går direkt till jockiboi (trots att hon ändå har egna plattformer med många följare som hon, om hon nu måste, kan ta detta på) Offerkoftan verkar vara hennes favorit plagg. Lite dubbelmoral också att hon klaga på videon ben gjorde när dom gjorde slut pga "tog det offentligt" när hon själv går till större influencers för att ben ska få mera hat? HOn ville enbart att jocke skulle lägga ut det då han har mer makt än henne. hon ville inte enbart"prata ut" för då gr man till en nära vän och inte till en av sveiges största influencer som även nyss fått barn. Ingen av oss vet hela sanningen. finns nog även en anledning till att hon DIREKT väljer att ta det offentligt, innan ben kanske skulle lägga ut sanningen. Om hon inte gjort nåt borde hon inte heller vara orolig, för om han nu spelat in så är det ju sanningen och inget han kan ljuga ihop då det är inspelat? (säger inte att de är ok att spela in,but still, sanningen tho.) Sluta hata på ben helt enkelt, over and out.

#19 - Anonym

#17 skulle nog säga att det faktiskt är NIcci som har den största offerkoftan just nu, utan gränser. Att hon inte ser att jocke för två dagar sen blev pappa som ett hinder visar enbart hur lågt hon är beredd att sjunka. Att skriva till sveriges största influencer enbart för att han har större makt än både henne och Ben pch skita i det faktum att han nyss fått en gullig dotter ÄR sjukt. Starta drama är nog det sista han är sugen på just u, vilket det kommer bli om han skulle dela det hon skrev - vilket såklart va syftet med att skriva till honom."" förlåt förlåt vill ej störa men måste skriva avv mig, vet ej vad jag sa göra nu" JO NICCI KANSKE TA UT TUMMEN UR RÖVEN? ANVÄNDA DINA EGNA PLATTFORMAR SOM BEN HJÄLPT DIG MED ATT VÄXA? INTE SKRIVA TILL EN SOM FÅR/FÅTT EN UNGE? vet att det börjar bli kallt ute nu, men nicci älskling, ta av offerkoftan! ( Kvinnogris lol)

#20 - Anonym

#NICCIisOverPArty alla är bjudna!

#21 - Anonym

Hon är jättemycket emot hat hit och dit men vill ändå göra så att Ben ska få hat, vilket hon verkar lyckas med nu. Dubbelmoral delux.

#22 - Anonym

#21 Ben är ju dubbelmoral om någon. Han säger alltid att han har respekt för allt o alla, att ingen förtjänar hat - vad är det enda han gjort efter deras breakup?

#23 - Anonym

#21 exakt,dubbelmoralens morsa. Och att hon tar hjälp av folk med större makt istället för att använda sina egna plattformar säger ju en del. usch.

#24 - Anonym

Allt stämmer in på att Ben är psykopat han charmig och påstås vara snäll spela teater men nu har han visat sin mörka sida som psykopat och avundsjuka

#25 - Anonym

#22 han tar ju iaf inte hjälp av större influencers, bara där är han "bättre" än nicci.

#26 - Anonym

#24 men snälla fett lågt att kalla nån för psykopat enbart efter en hatsorm på internet? herregud, är du 12? Ingen av oss vet hela historian, varje mynt har två sidor. Ben valde att lägga sig och hellre ta en hatstorm själv än att skapa en mot Nicci som tog hjälp av jocke, säger mer om Nicci än Ben.

#27 - Anonym

Varför ska ni ens ta någons parti när ni inte har en aning om vad som har hänt? Skärp er.

#28 - Anonym

Visste hela tiden att han är ett manipulerande as som ska verka bra för internet

#29 - Anonym

toxic förhållanden :)))))-)-/&’reöqäq

#30 - Anonym

#28 HUR FAN VET DU DE? JÄVLA 12 ÅRNGAR SOM KALLAR BÅDA BEN OCH nicci DE ENA OCH DET ANDA UTAN NÅGON SOM HELST KOLL PÅ LÄGET MEN "HAR HÖRT" EN BRÅKDEL PÅ INTERNET,HÅLLKÄFTEN.

#31 - Landskrona

Ursäkta, nu till något annat. Har Jonna Lundells instagram blivit hackad? Såg att det vart privat. Och att det är noll inlägg.

#32 - Anonym

vem är han den där äckel päckel Hydra som kommer med uppgifter om vad som är sant och inte sant om deras breakup.

#33 - Anonym

Vilket äckel päckel är Jocke som skicka vidare Nicci meddelande till andra Youtubers när hon bad Jocke om hjälp eftersom han va en av dom som försvarade Nicci när hon fick så mkt hat

#34 - Anonym

#31 Hon har bytt användarnamn till jonnalundell

#35 - Anonym

#34 Hon har skaffat en privat instagram också, följer den och hon lägger upp lite mer privata bilder på Lunabelle på sin story.

#36 - Anonym

35# åh vad heter hennes privata?🙂

#37 - Anonym

Therese Lindgrens videor ”vlogg: Så mycket BOOB ACTION” och ”Badar nakna” och ”BH-hacks, Therese testar” har alla nått flera miljoner visningar, upp till 4,7 miljoner. De brukar egentligen ligga på 400 tusen.

#38 - Anonym

För det första; Om nicci nu skrivit det där till Jocke, så är frågan vem som har spridit vidare av dom två. Oavsett är det lika sjukt egentligen. OCH SERIÖST, människor ni som skriver saker i stil med att ”Jag visste att ben inte var så charmig och skön i verkliga livet som han är framför kameran” Nä jag tror faktiskt inte att någon annan som sysslar med underhållning lever upp till sin image bakom kulisserna jämnt. Är det rätt att kalla honom psykopat då? Nej precis. Han är som du och jag, och har svåra relationsproblem ibland där man gör vad man tror är rätt, ibland blir det bra ibland inte. I situationen med boendet så är jag 100% förstående och anser inte att han gjort något fel att byta lås och vill vara närvarandes när hon hämtar sakerna. Om ni aldrig bott hemifrån själv eller för den delen varit sambo med någon så vet ni inte hur mycket ens egna hem som man själv äger betyder för en, när en relation tar slut händer det tyvärr mer än sällan att det uppstår komplikationer ang ägandet av saker. Med tanke på att nicci själv gått ut med att hon inte betalade hyra och var inte mer än bara skriven där så tycker jag det är mer än rimligt att hon hör av sig till honom först och kollar om hon kan hämta sina saker och om han är hemma? Försvarar faktiskt bara ben då många kommentarer här är negativt vända mot honom om saker som ni egentligen inte vet. Jag tror absolut inte att ben varit någon ängel i det här, men det är faktiskt via henne som dramat kommer upp igen och då tycker jag det är sjukt hur ben åter får skit för något han försökt lägga locket på.

#39 - Anonym

#38 helt rätt

#40 - Anonym

#30 fast om du läser på om psykopati så har han psykopatiska drag av de beteende som jag har sett i hans video + han är manipulativ vilket är en definition av psykopat läs på om de så kommer du att förstå

#41 - Anonym

#40 "sett i hans videos" WOW det gör ABSOLUT att man kan veta om någon är en psykopat i verkligheten, det går ju verkligen att ENBART dra slutsatser efter VIDEOS! Tur att såna som du lär oss att man KAN veta hur någon är enbart efter några videos, GRYMT! PerFET! hahahahaha alltså lilla,lilla du.

#42 - Anonym

#41 kolla hans beteende och läs på så ja han har psykopatiska drag ingen mördar psykopat men en manipulativ lögnar psykopat

#43 - E

Kan youtubers SNÄLLA lägga ner den här ”expose”-kulturen herregud så patetiskt.

#44 - Anonym

är de något mellan linn och ludvig tungarden??

#45 - Anonym

Allt är så sjukt. och så har nicci börjat umgås med Paows ex som enligt paow slagit henne osv

#46 - Anonym

Om man jämför Ben och Nicci lite snabbt. Nicci var tillsammans med Marcelo och Ben. Båda offentliga, ena större än den andra. Ben har inte varit tillsammans med en offentlig person. Känns som att Ben skiter i fame, så länge han tycker om personen, det tycker jag är genuint. Jag tror däremot att om han ska ha ett förhållande framöver med någon så måste det nästan vara en offentlig person han blir tillsammans med, med tanke på hur stor han är så verkar ju tjejerna han blir tillsammans med förändras en hel del pga allt fame han ”ger” dem. Kan själv tänka mig att man lätt kan få hybris när man får ett kändisskap over night som är starkare än vad någon dokusåpa kan erbjuda i dagsläget.

#47 - Anonym

#44 Ludvig är gay så nej det är inget mellan dom

#48 - Anonym

#25 Han kanske inte behöver det då han har flera hundratusen följare mer än henne som garanterat kommer stå på hans sida i detta

#49 - Q

Se hur Ben behandlade My, se hur Ben behandlar Nicci, ex. lägger skulden på henne med kommentaren och kan inte berätta varför. Med tanke på att både My och Nicci har fått så jävla mycket hat efter att dom har gjort slut så kan inte problemet ligga helt i dom. Kolla när andra youtubers gör slut, aldrig att dom ens får så mycket hat om dom ens får hat.

#50 - Paula Magnusson

Har ingen aning vilka de är. Jätteskönt att slippa

#51 - Anonym

#48 rättfärdigar fortfarande inte hennes beteende och hur sjukt det är att blanda in andra influencers för att skapa en större hatstorm mot ens ex. Båda dom ha sina plattformar, absolut inte lika stora men vill dom ta bråket offentligt ska man göra som BEN och använda sig utav SIN plattform, INTE ta till större influencers.

#52 - Anonym

aha så Nicci är fortfarande relevant? trodde folk förstog grejen efter marcelo but here we go, vem e näst? Lance Hedman Graaf? Skrattar. Gumman kan ju inte ens använda sina egna sociala medier, blev tydligen inte tillräckligt stor med hjälp av Ben och Marcelo men tur jocke finns då,haha!

#53 - Anonym

#49 My var otrogen, klart hon får hat då. Nicci var ute efter fame, det kunde vi alla se.

#54 - Anonym

#37 det är the power of clickbait

#55 - Anonym

Jag har en vän som varit nära vän med Nicci, har fått höra av h*n att Nicci alltid strävat efter att bli känd och att hon är en trasig person. Enligt h*n så har Nicci haft som mål att bli känd och populär ända sen hon var lite yngre och inte fått uppmärksamhet i varken skola eller av familj .

Så, all hatstorm ang att hon skulle vara en golddigger tror jag faktiskt på, tror aldrig hon varit kär i Ben, utan såg honom som en väg till att bli känd. Tyvärr.

#56 - jasmine

Tappat ALL respect för Ben efter att de gjorde slut. Fyfan för honom asså.

#57 - Anonym

Ben e ju helt sjuk i huvudet, vad fan är hans problem

#58 - Anonym

Betalade kanske Nicci en större summa pengar till Ben för att fejka ett förhållande? Allt för att bli känd liksom...

#59 - Anonym

Ni som försvarar Nicci visar bara att ni är korkade och lättlurade.
Det har för mig varit uppenbart att hon har haft ett förhållande med Ben av helt fel anledningar sedan dag ett. Jag och många andra varnade Ben men han valde att inte lyssna.
Ben är en trasig person han med som bara dejtar trasiga tjejer (Nicci & My)

#60 - Anonym

Glömde tillägga förresten att Nicci och hennes mamma tydligen ska starta en podd tillsammans haha. Herregud, skaffa ett jobb på en hamburgerrestaurang istället för mycket bättre än så kan du inte.

#61 - Anonym

#60 HAHAHAHA älskar digggggg

#62 - Anonym

Måste typ vara Nicci själv eller folk som känner henne som kommenterar skit om Ben, eller är folk påriktigt så blåsta att ni går på Niccis trick? fyfan för henne.

#63 - a

Vad är det för bråk mellan Moa Murderess och Emma (Swebliss)???

#64 - Anonym

#63 Veganen och djurvännen Moa slänger ur sig masa hat mot Emmas hund Casper för han kissade på några av hennes saker, och det visade sig att han började kissa inne för att han hade problem med hjärtat... hundar kan ju inte prata så då visar de på andra sätt när de är sjuka, som med ett sådant avvikande beteende. Moa har ju jobbat med hundar så hon borde ju veta lite, och dessutom kallar hon sig djurvän.. dubbelmoral delux.

#65 - Anonym

Först spammar anna book jockes instabilder med massa fjäst för att hans följare ska kunna se vem hon är o följa henne (antar)? Sen lägger hon ut egna bilder på sina nyfödda barn.... asså snälla förhelvete! Låt dom få ha sin uppmärksamhet nu!!! Efter vad hon sagt om johannes brost kan hon fara o flyga!

#66 - Anonym

Nån som vet varför moa o emma o konrad verkar va osams?

#67 - Anonymous

Vänta vänta vänta lite nu. Ni som säger att nicci är så dålig hit och dit för att hon skrivit med jocke. Och att hon tar "hjälp" av jocke. Har ni glömt att ben och Jocke hängde förut. Att ben slicka röv på jocke för att få hjälp i musik karriären?
Och ni som tycker det är elakt att nicci skrivit till jocke nu när han blivit pappa. Tänk lite, dessa sms var när nicci flyttade från ben, vilket var någon vecka sen nu. Snälla tänk innan ni talar.

#68 - s

#66 moa var jätteupprörd i sin senaste vlogg pga folk saboterar för henne, tar hennes saker osv. Och mitt i hettan vilket jag antar att det var så sa hon att i förra huset så "pissade en hund ner hennes skor" och aa, då kommenterade emma och konrad ang det och verkade rätt arga... Förstår dock Moa

#69 - Freddy

Visst, om allt som Nicci sagt är sant så är Ben ett A-hole. Men detta är bara hennes del av sanningen och man ska ju inte heller låtsas att Ben's handlingar kommer från tomma luften utan att Nicci har gjort nåt dumt själv. Inte för att det är ett okej beteende oavsett. När jag började läsa Bens svar så tyckte jag att det var moget av honom att han inte tänker berätta hela historien utan bara vill lägga det bakom sig. Men å andra sidan så kan han inte låta bli att hinta åt att Nicci är en hemsk människa genom att påpeka att om han hade berättat sin sanning så hade hon blivit mer hatad än någonsin. Han vill ge sken av att han vill stoppa hatstormarna, men kan inte låta bli att inflika lite jabbar mot Nicci. Synd, Ben är min favorityoutuber, men det börjar bli lite för mycket drama-nivå nu.

#70 - Anonym

#68 Dom har ju sagt att dom vill betala men hon har sagt nej? Då har hon förlorat rätten att klaga om det.

#71 - Michael Jackson

hee hee

#72 - Anonym

Ganska trött på Anna Boo....förlåt, Moas gnäll...

#73 - Anonym

#68 fattar dock att Emma och Konrad blir irriterade om dem har erbjudit sig att ersätta grejerna och hon har sagt att det är lugnt och sen flera månader senare sitter och kallar deras hund för hundjävel och säger att dem är respektlösa. Känns dock konstigt att ta det i kommentarsfältet,man behöver ju inte dra igång nåt drama för det. Förstår Moa också dock, är sjukt jobbigt när man bor i kollektiv och folk inte respekterar ens space och ägodelar. Hon hade inte behövt nämna Emma och Konrad dock.

#74 - Anonym

#67 När han Ben slickat Jockes röv? Var det inte Jocke som försökte sabotera Bens musikkarriär?

#75 - Anonym

#67 En jävla skillnad på ens egna musikkarriär och en hatstorm? Att kontakta en vän för att tex sprida en låt är inget fel och något många gör. Att kontakta en av sveriges största influencer för att skapa största möjliga hatstormen mot ens ex,DET är FEL.

#76 - Anonym

#74
Emma berättade i sin stream på twitch igår att hon och Konrad har försökt få tag på Moa, men hon vägrar svara fast hon har sett meddelandena. Så när de började få påhopp av massa småbarn så valde de att skriva i kommentarsfältet på kanalen

#77 - Anonym

Hoppas allt löser sig för båda parterna <3

#78 - Anonym

Det är ju Nicci som är sjuk i huvudet. På hennes story laddar hon upp en bild där man i bakgrunden ser att hon redigerar en video och man ser att Don V är med. Vad är oddsen för det? Självklart är det något hon gör med flit. Hon försöker göra allt för att då Ben att må dåligt. En riktigt pinsam och bortskämd liten unge som borde få arbeta i ett läger några månader så hon får perspektiv på livet.

#79 - Anonym

#79 det är inte don v det är lukas holm från PH...

#80 - Anonym

Jonas från jlc ska får barn!!

#81 - Anonym

Detta är ju en manipulativ människa som inte kan ta att hon inte vill vara med han längre. Han försöker ju ljuga skrämma och ännu skit för att hon ska komma tillbaka tyvärr inget ovanligt med sånna som han..... sjuk jävel

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com