Bente har blivit sparkad från nästan alla sina jobb

Bente berättar i sin senaste video om sin relation till jobb och berättar att hon blivit sparkad från nästan alla jobb hon haft. 
 
Hennes första jobb gick ut på att dela ut reklam men eftersom hon i tre veckor missade att dela ut reklam till en gata så fick hon sparken. 
 
Hon avslutar med att berätta att många säger åt henne att skaffa ett annat jobb men hon berättar att det inte går eftersom hon inte har någon utbildning. 
 
 
#1 - Anonym

D drf de e viktigt me skola

#2 - Anonym

Skaffa en utbildning då? Komvux?
Herregud.. och hur kan man missa att dela ut reklam i 3 veckor?
Att folk ser upp till henne är ju skrämmande. Kollade kommentarsfältet på videon, det är ju sorgligt hur mycket stöd hon får.

#3 - Anonym

Men snälla jag har gått gymnasiet, har inga betyg från hels trean men haft och har massa olika jobb. I butik, förskola, personlig assistent, säljare, servitris. Sparar dock så jag ska kunna plugga upp mina betyg då jag vill plugga högskola sen men klart det går att få jobb utan utbildning.

#4 - Anonym

Fast dom flesta jobb vill att du ska i alla fall ha någon slags utbildning för att se att du har tagit chansen.

#5 - Anonym

Men herregud. Jobba på Ica? Eller tror hon att hon måste ha gått ”Ica-utbildningen”? Hemtjänsten skriker i princip efter tjänster. Förskolor? Städare? Utbildning krävs inte till allt här i livet. Och har man inte det, då får man mer ta vad man får.

#6 - Anonym

F'n vad du ska vinkla allt så jävla negativt Ida jag har inte heller någon utbildning men det behöver man inte ha heller då det är lätt att få jobb bara man erfarenheten av tidigare jobb och sånt kan arbetsförmedlingen hjälpa till med även om man inte har någon utbildning så tar dom emot dessa människor med

#7 - Anonym

^ hjälp* inte tjänster.

#8 - Anonym

#6 Ida vinklar inget alls, hon skriver endast det Bente har sagt i videon. Jag tycker den här bloggen är otroligt sanningsenlig.

Men jag håller med om att utbildning inte alltid behövs för att få jobb.

#9 - Anonym

#6 Dock var det ju BENTE som sa att hon ej kan få jobb pga att hon inte har någon utbildning, inte Ida

#10 - Anonym

Jag gillar Bente, men man kan inte alltid vara ”take me as I am or watch me as I leave” eller hur det där fkn uttrycket går. Man måste anpassa sig till andra människor, situationer och vad det nu kan vara ibland. Like it or not. Den dagen hon gör det, kommer hon klara ett jobb galant, hon är inte en korkad person.

#11 - J

Bente har även flera diagnoser som gör det svårt, jag har också det men får otroligt mycket hjälp av arbetsförmedlingen så jag hamnar på ställen som passar mig. Om hon vill ha ett extrajobb borde hon ta tag i det och se till att få hjälp med det!

#12 - Sabina

Denna människa är ju sjukt sorglig. Skaffa ett jobb för fan. Har inte heller utbildning men har lyckats skaffa mig jobb ändå. Det är inte svårt, hon är bara lat. Spyr på människor som henne

#13 - Anonym

#12 Fräsch kommentar, Sabine! Mår du bättre nu att trycka ner andra människor för att de inte är som dig? :)

#14 - Anonym

Mena Sabina* haha

#15 - Anonym

Jag har inte heller någon utbildning. Jag har inte ens gått ur grundskolan, tror jag slutade när jag var 13 (?), jag har ändå fått diverse olika arbeten. Jag har haft hyfsat bra lön, härliga kollegor, en trygg arbetsplats, och mina arbetsgivare har varit peppande och stöttande. Om Bente verkligen skulle vilja ha ett jobb skulle hon få ett. Grejen är den att hon inte vill tillräckligt, så enkelt är det

#16 - Viktor

Alla har inte möjligheten att plugga vidare med en utbildning, sedan så kräver de flesta jobben idag utbildning eller erfarenhet, att få erfarenhet så lär man ha en utbildning för att få ett jobb. Om du inte har kontakter!

#17 - Anonym

#16 nej absolut alla har inte tillgång till utbildning och alla klarar det inte.
Men det går att få jobb utan utbildning eller erfarenhet. Sålänge man är trevlig och samarbetsvillig kan man få jobb inom städ, butiksbiträde, på lager osv. Det går, det är inte omöjligt. Känns mest som Bente inte är den mest samarbetsvilliga personen. Va ju någon som skev i förra inlägget att hon hade sagt att hon inte ville hjälpa kunder på Biltema för att hon inte kunde sortimentet.. ingen kan sortimentet som ny.

#18 - Anonym

Hon har ju sagt tidigare på sin snap att hon skulle söka till kfc, vad hände med det? Hon vill intetillräckligt mycket för hade hon verkligen velat ha ett jobb hade hon redan haft ett.

#19 - Anonym

Har inget fullständigt gymnasiebetyg men jobbar ändå och har jobbat i flera år (med mental ohälsa så det går det också). Så att skylla på att man inte har utbildning är dumt! Ungefär samma nivå som ”invandrare kommer och tar våra jobb”, man tager vad som finns. Vill man tjäna massa pengar får man utbilda sig men vill man jobba för att jobba så finns det massa jobb allt från affär till hemtjänst.

#20 - Anonym

hahahahaha ANg att bente nu enbart tar betalt i kontanter efter att folk uppmärksamma att hon ej betalar skatt

#21 - Anonym

Hon får skylla sig själv om hon inte sköter arbetet. Följer man inte uppgifterna och kraven ska hon ha sparken. Så det är väl ”synd” att hon bara kastar bort sina jobb och efteråt poängterar att hon inte kan få så många jobb med brist på utbildning. Först o främst kanske hon bör bli trevlig och samarbetsvillig men även sköta sitt jobb

Dem som går i skolan vet att man kommer få F om man inte sköter det ämnet - det är samma princip

#22 - Dedu

#12 amen sis

#23 - Anonym

#20 alltså hahah denna brud.. hoppas dom som går till henne vet att det är svart, dom lär ju inte få något kvitto liksom..

#24 - Anonym

Jag har inte heller någon utbildning, plus hoppade av gymnasiet, och har haft massor med jobb. Det går visst att få jobb även om man är outbildad. Absolut är det inte lika lätt, men om man går in med en inställning att man ska fixa det så gör man oftast det.

#25 - Anonym

Jag vill verkligen spy på människor som dig Sabina. Alltså ser dig i typ varje kommentarsfält och det enda du gör är att kasta skit på andra människor. Mår du bra utav det? Stärker det dig att få andra att må lite sämre än dig? På riktigt, grow up

#26 - Anonym

Ida, du missade att skriva hur tacksam Bente är för att hon kan försörja sig på YouTube.

#27 - Anonym

Sabina står för sunt förnuft och ett rationell perspektiv på livet och samhället. Ni andra här som tycker hon gör något fel är ju fullständigt blåsta.

#28 - Anonym

Jag har ingen utbildning, dvs inte gått gymnasiet eller högre och jag har haft flera jobb. Såsom stödperson åt en pojke i 1:a klass till exempel, förskola osv. Så visst går det att få jobb trots att man inte har någon utbildning.

#29 - Anonym

Men snälla, man behöver inte ha en utbildning. En person i min närhet har endast gått ut gymnasiet och fick jobb på ett äldreboende hur lätt som helst.

#30 - #forts. på 29

Personen gick inte vård Heller så personen har ingen utbildning inom omsorg alls, personen har dessutom en psykisk sjukdom.

#31 - Anonym

Bente är bara lat och nonchalant. Vem som helst kan få ett jobb om man 1) inte förväntar sig att man ska börja med ett högavlönat glassjobb och 2) lägger manken till. Hon tycker att alla andra ska anpassa sig efter henne, när hon är noll villig att anpassa sig det minsta efter andra. Därför får hon inga jobb. Hade hon haft lite mer självinsikt hade det inte varit några problem för henne. Men förslår man att hon ska anstränga sig lite så är man "pk" och "vill att alla ska vara likadana" och man "tycker inte att någon ska få sticka ut". Du får sticka ut hur mycket du vill, bara du är en decent person, vilket Bente typ inte är... :)

Sorry men alltså finns ingen person som kommer med så mycket (värdelösa) bortförklaringar som Bente. Sluta skyll på yttre faktorer och inse att du som vuxen människa har ett eget ansvar (gäller inte bara i jobbfallet, utan det här med att hon gnäller om alla "shitstorms" som varit runt henne osvosv när det är hennes eget fel).

#32 - Anonym

Större jobb som tandläkare och veterinär där krävs de utbildning men småjobb som Ica simlärare behövs inget

#33 - Anonym

#27 är du på riktigt? Hon ska förminska och endast skriva negativa grejer så fort hon får chansen? Syftar verkligen inte bara på det här inlägget!

#34 - Anonym

asså en fråga till alla er som håller på att tlx skiva *asså hur kan man missa att dela ut reklam i 3 veckor. jag tror att ni också har glömt saker att göra tlx läxor. Så vrf lägga tid på att hata på folk snällllaaaaaaa!

#35 - Anonym

asså en fråga till alla er som håller på att tlx skiva *asså hur kan man missa att dela ut reklam i 3 veckor. jag tror att ni också har glömt saker att göra tlx läxor. Så vrf lägga tid på att hata på folk snällllaaaaaaa!

#36 - Anonym

#12
Du e rkt pinsam alltså, ser dig kommentera skit hela tiden hållkäften bara fkn råtta

#37 - ö

*hon trivdes inte som reklamutdelare och sa därför upp sig, samtidigt som hon gjorde det kom det fram att de ändå tänkte avskeda henne förr eller senare för att hon missat dela ut reklam till den där gatan. det sa hon ju för fan själv i videon, jag vill inte verka som ett sånt är typiskt tioårigt fan som vill försvara någon men snälla ha med alla detaljer istället för att försöka få henne att se så dum som möjligt ut

#38 - ö

*hon trivdes inte som reklamutdelare och sa därför upp sig, samtidigt som hon gjorde det kom det fram att de ändå tänkte avskeda henne förr eller senare för att hon missat dela ut reklam till den där gatan. det sa hon ju för fan själv i videon, jag vill inte verka som ett sånt är typiskt tioårigt fan som vill försvara någon men snälla ha med alla detaljer istället för att försöka få henne att se så dum som möjligt ut

#39 - Anonym

#34
Hahaha det är 1 kommentar som består av den meningen.
Och absolut glömmer man saker, men att ”glömma” att dela ut reklam till en gata (antar att det är samma gata) i 3 hela veckor är bara att man inte orkar ta reda på fakta och vilka gator man ska dela ut till.

#40 - Anonym

#37 har inte kollat på videon då jag har svårt för henne

#41 - Anonym

#12
Fokusera på din äckliga blogg ist gumman logga ut landa
på jorden

#42 - Anonym

roligt att alla säger de så enkelt o få jobb, ja hoppade nyss av gymnasiet och försöker få jobb, det är INTE lätt... lätt för andra o säg bara för de gick lätt för dom betyder de inte att de lätt för alla. Arbetsförmedlingen är skit o gör inte speciellt mycket, man måste vara motiverad och social, vilket inte alla är... Så sorgligt när folk vill trycka ner o säga hur enkelt o lalalala... så jävla tröttsamt o höra hela tiden. Vi utan utbildning gör så gott vi kan o ingen vet hur mkt jobb nån eller bente har sökt och försökt... Dessutom är de olika i olika län, i stockholm är de kanske lätt men ute på landsbygden och utan körkort är inte lätt... bente bor iofs i malmö men still, alla behöver sina anpassningar och alla vill inte atå dag in o dag ut på icas lager o packa varor, de måste finnas något motiverande för att orka ta sig till jobbet, ibland lockar inte lite pengar alla till att orka... :)

#43 - Anonym

41 va leker du?? Sabina slayyy bry dig inte om haters

#44 - Anonym

#42 arbetsförmedlingen gör sjukt mkt jag har själv fått hjälp av en arbetsterapeut och ska snart börja praktisera med hjälp av arbetsförmedlingen som hjälper mig att hitta ett jobb som passa mig och mina behov antar att du inte ens har sökt till arbetsförmedlingen en enda gång eftersom du säger som du säger och sen kan de va jävligt lång väntetid eftersom det är flera som söker jobb på samma gång

#45 - J

#44: Har gjort precis samma som dig, vad kul att du snart ska börja praktisera! Såklart kan vissa ha dåliga erfarenheter av arbetsförmedlingen men mina är bara bra. Hon som hjälper mig med praktikplats är helt fantastisk!

#46 - Anonym

#42 Du hoppade NYSS av gymnasiet alltså, du får ju förfan kämpa för att få ett jobb. Ingen hoppar av gymnasiet, går till arbetsförmedlingen och får jobb inom några månader. ALLA som kommenterat här att dom fått jobb trots brist på utbildning har kämpat för det. Jobb växer inte på träd

#47 - Anonym

#46 host host hoppade av i april så inte nyss som för 1 dag sen... jag jobbar sjukt mkt för o uppnå något o låter inte alls arbetsförmedlingen göra allt. Dom har inte hjälpt mig ett dugg iaf... kom inte o säg vad jag ska göra för du vet 0 om mig o vad jag har gjort...somsagt alla kommuner funkar de inte likadant...

#48 - Anonym

Finns massor av YT-drama och ändå lägger du upp om din käraste Bente. Klart!

#49 - Anonym

Wow alla älskar verkligen att klaga på Bente om allt, fattar att man stör sig på vissa personer men hur orkar ni ens hela tiden sitta o klaga på henne. Hon skrev bara det här inlägget som varken är nyhet eller skvaller för att folk bad henne skriva om Bente

#50 - Jen

Här haft 6 olika jobb och alla utan utbildning. Det går! Hejja Bente!

#51 - Anonym

Hon säger att det inte är lika enkelt att skaffa jobb som i Sims vilket jag tycker är en väldigt bra jämförelse. Ni i kommentarsfältet verkar få det att låta som om att det bara är att skaffa en utbildning och få vilket jobb som helst. Bente har diagnoser som gör det svårare för henne att koncentrera sig. Tänk lite.

#52 - anonym

gå komvux? skolan förvinner inte efter gymnasiet lol

#53 - Anonym

#52 de krävs pengar för o plugga komvux LOL vrf tror alla de gratis o de ”bara” o plugga...

#54 - Sofia

#47 jag har ett tips, CSN lån för körkort! Jag vet precis som du hur mycket svårare det blir att få jobb utan körkort, särklit när man bor på landsbygden. Jag vet inte hur din situation ser ut, men du uppfyller antagligen kraven för det. Så det kanske är något du kan fundera över!
Tänkte bara ge det som ett förslag :) ha en fin kväll!

#55 - Trolligtvis

Det är svårlätt att få jobb, har du meriter, tur och referenspersoner. Och körkort och tryckkort och högskole poäng och en gymnasie examen. Då äre super lätt. Har du inget av de här så får du välja något sämre som tillexempel, youtuber eller influenser. Hare göötttt haaaaaaj.

#56 - Anonym

#51 det var dem sämsta jämförelsen jag har hört.
Självklart är det inte lätt att skaffa jobb och tror ingen har sagt att det är det. Men ibland får man ta det man får, att ta ett städjobb eller ett sämre sommarjobb är något man ibland får ta (menar ej donken mm), speciellt om man inte har utbildning, erfarenhet och dessutom har diagnoser.
Sen att hon har haft jobb men inte skött sig säger ju mycket också.. och det kan man tyvärr inte skylla på diagnoserna.

#57 - Jossan

#53 Det är gratis att studera på komvux. Det som kostar är kurslitteratur, men med tur så kan man låna det på biblioteket, annars går sällan en bok på mer än 300:- begagnat.

#58 - Anonym

inte ens youtube klarar hon av :::)

#59 - Anonym

Folk som skriver att man inte behöver utbildning, SLUTA. ni borde peppa fler folk att TA utbildningen, inte skita i den. Allt för mycket ungdomar idag hoppar av skolan, det är sån enorm brist på utbildade personer idag, brist på läkare, sjuksköterskor, poliser, m.m. hoppa inte av skolan för att " bli en Youtuber" snälla. Om 10 år kommer vi nog inte ha några läkare eller poliser alls, för alla vill bli kända på Internet istället.

#60 - Anonym

#59 Ingen som har gjort det heller. Självklart ska man försöka gå klart skolan tills studenten. Men att säga åt någon som gjorde det valet och inte längre kan gå gymnasiet känns ju lite dumt.
Folk menar väl mer på att det inte riktigt är en bortförklaring varför man inte får jobb, absolut att det är mycket svårare att få jobb utan utbildningen men det är heller inte omöjligt.
Sen kan ju jag tycka om man ska prata om skolan att den bör anpassas mer, både grundskola och gymnasienivå. Alla lär ju sig olika och skolan idag är verkligen skit. Du får A på alla prov förutom 1 där du får ett E, och då får du ett D/C i slutbetyg. Eller att alla ska läsa exakt samma sak och lära sig på exakt samma sätt. Min absolut bästa lärare har varit min mobil och den ska nu tas ifrån på lektionerna.. nä skolan är rätt så skev och jag har haft tur att jag ändå har orkat trots att jag varit skoltrött.

#61 - Anonym

Vet inte hur fan hon planerat sitt liv, men detta är ju varför hon inte har pengar och måste leva på andra
hon fattar ju inte att man bara kan leva sitt liv i nuet utan måste tänka på framtiden
hatar såna som henne, så jävla lata
skaffa en utbildning istället för att klaga? eller skaffa ett jobb som inte kräver så mycket utbildning?

#62 - Malin

svårt att skaffa jobb om man bor på landsbygden? Japp.
Svårt att skaffa jobb om man inte har utbildning? Japp.
Svårt att skaffa jobb utan körkort? Japp.

Men vad förväntar ni er? Ni förstår att ni måste anpassa er efter arbetsmarknaden och inte tvärtom hoppas jag.

Gör ni det, samtidigt som ni tar hjälp av arbetsförmedlingen och inte är kräsen på jobb, och ändå inte får jobb? Då kan ni klaga, inte innan

#63 - Anonym

Vadå inte går för hon inte har en utbildning? Jag har ingen gymnasieutbildning men tränas för att bli kassachef på willys. Allt går med vilja.

#64 - Anonym

Vad är grejen med att så många hoppat av gymnasiet här... vad håller ni på med?

#65 - Anonym

Imorse skrev hon på sin story att hon inte skulle kunna ha ett jobb för hon älskar att sova? Det gör vi väl alla men gå och lägg dig i tid istället då vafan

#66 - Anonym

Såg Amanda och Ben hålla hand inne på mall of scandinavia i Lördags. Är det slut mellan henne och Adrian? Har någon update på det?

#67 - B

Bara jag som tycker Therese blivit sämre det sista året? Tydligen går det bara bättre för henne, fler följare, visningar mm men jag förstår inte varför. Den personliga Therese med vloggar där hon faktiskt umgicks med sina följare är borta. Mest reklam för sig och andra märken nu ju.

#68 - Anonym

#64 Psykisk ohälsa är en utav anledningarna till varför jag valde att avsluta min gymnasieutbildning. Jag började jobba istället vilket fungerade så mycket bättre för mig. Har nu flyttat hemifrån och har ingen utbildning utan jobbar på en skola som stödperson, 8 timmar om dagen som en utbildad person gör. Min plan är att studera på komvux när jag blivit 20 till undersköterska.

Inte för att folk har plikt att förklara sig för dig, men här är en anledning som kan finnas till varför man hoppar av skolan.

#69 - Julia

Det går visst att få jobb utan utbildning. Jag känner flera som inte har någon utbildning som nu jobbar inom vården och förskola. Jag själv har ingen utbildning heller, jag studerar för att plugga vidare och få en utbildning samtidigt som jag har 3 olika jobb varav två tillhör varandra.

Bente skulle kunna få jobb inom städ, McDonalds, Ica, men som många har skrivit så verkar hon inte vara särskilt samarbetsvillig. Det går alltid om man själv vill helt enkelt, sen om det funkar eller ej är olika för alla.

#70 - Anonym

Va hänt med Kammi ??? Trist se hon förändrats och börjat ta efter andra YT med dålig attityd i sina videos och mot sina följare. Det man uppskattade med Kammi att hon va så snäll och go tyvärr så verkar den kammi inte längre finnas kvar.. Tur att det åtminstone finns en riktig sån härlig youtuber kvar och det är Helen Torsgården..

#71 - Linda

Hon behöver inte utbildning för alla jobb här i Sverige. Hur lätt som helst att få kassajobb eller imon hemtjänst. Vill hon ha utbildning får hon gå i skolan. inte svårare än så.

#72 - W

Har inget emot amir, men 499 för hans helt nysläppta kollektion, är ganska dyrt trots det innehåller massor av lipgloss han sa själv att han tyckte man kunde hålla priset nere o inte ta så mycket "bara för att" men frågan är om ngn ens kommer köpa det? (tillrävkligt många) hade det inte vart smartare o sälja dem lite billigare inviduellt :))) och sedan se efterfrågan? många av hans tittare är yngre och kanske inte har råd med annat än H&M smink (o liknande priser)
bara en tanke kan ha fel;D

#73 - W

Har inget emot amir, men 499 för hans helt nysläppta kollektion, är ganska dyrt trots det innehåller massor av lipgloss han sa själv att han tyckte man kunde hålla priset nere o inte ta så mycket "bara för att" men frågan är om ngn ens kommer köpa det? (tillrävkligt många) hade det inte vart smartare o sälja dem lite billigare inviduellt :))) och sedan se efterfrågan? många av hans tittare är yngre och kanske inte har råd med annat än H&M smink (o liknande priser)
bara en tanke kan ha fel;D

#74 - Anonym

#64
Hahahah exaaakt

#75 - Anonym

#75 Var du tvungen att låtsas vara någon annan för att ingen skrev och höll med dig eller?

#76 - Anonym

#64 eller hur ja menar hoppa inte av om ni sen grinar över att ni inte har utbildning och inte blir läkare som förväntat(nej bich jag är inte #64

#77 - Anonym

Jag har också diagnoser, adhd, schizofreni, panikångest och socialfobi men har ändå lyckats få jobb. Har läst högskoleförberedande och tagit studenten - men har ändå lyckats med sex olika jobb. Har för tillfället tre anställningar och tre olika jobb men jag kan ta hand om det ändå. Bente använder ganska mycket ursäkter för att slippa jobba och kunna leva på andra människor. Skämmigt.

#78 - Anonym

Bente röker igen!

#79 - Anonym

Snälla nån hon delade ut reklam under dem 3 veckorna men det var 1 gata hon missade.

#80 - Anonym

Ni är så patetiska, elaka och empatilösa som skriver och ifrågasätter på ett negativt och elakt sätt varför vissa väljer att hoppa av gymnasiet. Ni har ingen aning om varför dessa personer valt att göra det så ni ska absolut inte uttrycka er på det sättet ni gör.

#81 - Alex

Bente, om du ser det här så ska du veta att om du har din autismdiagnos på papper och om du återupptar din kontant med vården så har du rätt till ett lätt arbete som har hänsyn till dina diagnoser. Lycka till hjärtat, stressa inte dig själv för mycket.

#82 - Anonym

Sluta grina varför hoppar ni av gymnasiet från början?? Juste för att leva på bidrag

#83 - Anonym

Anty syns inte på Jakob's kanaler och Jakob är inte med på hennes trots att de är på samma event osv. Hänt något? Eftersom dom är/var så bra vänner.

#84 - Anonym

Gillar att Linn Ahlborg pratar om skeva ideal pga redigering i sin senaste video, samtidigt som hon har opererat på bröst och läppar...

#85 - Anonym

#85 men fkn ja! hon bidrar ju liksom själv, speciellt när hon inte erkänner att hon gjort brösten heller. sjuk dubbelmoral har hon.

#86 - Anonym

#83 Det är människor som du som får folk att må så dåligt och få så dålig självkänsla så att dom väljer att avsluta sitt liv.

#87 - Anonym

Keku säger i bens senaste video att han har en flickvän som heter Lisa. Misslisibell?

#88 - Anonym

#85
Nej hon bidrar inte till skeva ideal, hon har dessutom erkänt att hon gjort läpparna vilket minskar ideal och komplex. Hon får göra vad hon vill med sin kropp utan att behöva klandras för att bidra till kroppsideal. Någon som gör det är Kaily Jenner. Tycker Linn gör bra ifrån sig som pratar om skeva ideal, speciellt eftersom hon gjort ingrepp själv.

#89 - Anonym

HALLÅ!!!!! KEKU SÄGER I BENS SENASTE VIDEO ATT HAN HAT EN FLICKVÄN SOM HETER LISA!!! MISSLISIBELL OMG?!?!

#90 - Anonym

2:53 i Bens senaste video!!!! Keku säger "Jag har en flickvän som heter Lisa" !!!!!!!!!!!

#91 - Anonym

Misslisbell och Keku har kommenterar många av varandras bilder på instagram! Så det kan stämma

#92 - Anonym

Nej, Misslisibell & Keku är inte tillsammans! Han är tillsammans med Lisa Martinius.

#93 - Anonym

#92 #93 #94 #95 #96 #96 det är inte misslisibell, det är Lisa Martinius, det ser ni på instagram

#94 - Anonym

Lisa är väl dessutom kristen och är väldigt strikt med kärlek? Vill inte hon träffa någon som hon vill gifta sig med och skaffa barn med i ung ålder? Eller jag kanske har missuppfattat allting.

#95 - Anonym

Jonna har hamnat i en förlossningspsykos

#96 - Anonym

Jocke & Jonna har fått komma in till BB Stockholm på grund av att Jonna har hamnat i en förlossningspsykos med bland annat hallucinationer och självmordstankar.

#97 - Anonym

#102 När? Såg Danjal i MoS vid 1530.

#98 - Anonym

Anis säger i sin senaste video att han inte tar droger, men han tar kokain, har sett det med egna ögon

#99 - Anonym

#103 Kolla Jockes Instagram.

#100 - Anonym

#72 Håller med!

#101 - #Bente<33

Asså snälla...hen som har den här bloggen vill ju bara ha nåt att skriva om Bente...löjligt

#102 - Anonym

Bente samlade in pengar från sina följare via swish för att ha råd med tatueringar. Men nu i efterhand säger hon att dom var sponsrade. Då har hon alltså lurat sina unga tittare på pengar? Om någon vet mer berätta gärna. Annars blir det polisanmälan då det är bedrägeri.

#103 - Anonym

Bente har alltså gjort en nu tatuering? Och när hon la ut för ett tag sen att man skulle rösta på vilken hon skulle göra. Så bad hon också människor att swisha henne för hon skulle ha råd? Men nu berättar hon att tatueringen var sponsrad. Så hon bad alltså 10 åringar att swisha henne för att göra sin tatuering, men la ju uppenbarligen dom swishade pengarna på något annat? Äckligt

#104 - Anonym

#102 #103 Hon berättade för ett tag sen att hennes tatuering skulle bli sponsrad och då valde hon att skänka pengarna hon fått av följarna till välgörenhet i stället.

#105 - Anonym

#104 lol troligt att hon skänkte pengarna. Då kanske hon ska bevisa det..

#106 - Skämskudden

Men herregud. Hur sorlig människa?! Är väl ändå dags att ta tag i livet. Hur kan hennes pojkvän ens acceptera detta?
Skaffa en utbildning eller sök jobb som inte behöver någon speciell utbildning. Krävs inte utbildning till allt! Lite komiskt att man kan må så dåligt över sin ekonomi och även skriva om de nästan dagligen på snapchat, men inte ta tag i de? Verkar som allt bara handlar om uppmärksamhet.
Och vart försvann pengarna som hon bad sina följare swisha till en tatuering som de fick rösta fram - notera BARN! när hon blev sponsrad med båda sina nya tatueringar? Pinsamt att behöva sno pengar från barn.. skäms

#107 - Anonym

keku har en flickvän, och har opererat ögat

#108 - Anonym

Men är de inte komiskt hur alla andra får vänta 14 dagar och sen får sin igångsättning? Ett spel för deras små följare att tycka synd om dom. Tror ju knappast Jonna blivit utvald till den enda som inte ska få föda bara för att de är dom 😂 tror de tolkar och missar att de är för dom som för alla andra att deras kändisskap inte spelar någon roll.

#109 - Anonym

Så, efter att ha vaknat upp efter denna chock och stapplandes reser mig upp och trampar i min egen avföring, så inser jag att jag måste sjukanmäla mig imorgon från jobbet. Detta var mer än vad jag kunde hantera. Min värld har fullkomligt rasat! Sitter nu tyst i min soffa med ett glas vatten och snyftar för mig själv. Jag behöver ett team av psykologer för att komma vidare med mitt liv, ljusterapi och massage.

#110 - Anonym

Bente kommer färga sitt hår till vit med rosa slingor i säger hon i hennes senaste video

#111 - Anonym

Bente kommer färga sitt hår till vit med rosa slingor i säger hon i hennes senaste video

#112 - Anonym

Varför ska du ens bry dig hennes liv inte ditt

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com