Bens video får Nicci att känna sig förödmjukad

Igår publicerade Ben en video där han berättar att han i efterhand insett att det var bra att Nicic gjorde slut med honom.

I ett förhållande vill han gärna få mycket kärlek och därför anser han inte att Nicci var den optimala flickvännen för honom. 
 
Efter att Ben publicerde videon blir Nicci väldigt ledsen och säger att hon känner sig förödmjukad. 
 
Ben lägger då upp en till video där han berättar att han inte hade några intentioner att såra Nicci.
 
 
 
#1 - Anonym

Tycker inte ben gjorde fel alls, tror bara Nicci missförstod.

#2 - Anonym

Jag tror de båda mått bättre om dem försökt gå vidare, istället för att hålla på såhär.

#3 - Viktor

Oh, måste ta en kik!

#4 - Anonym

#3 men okej ingen fråga

#5 - Gurka

Nicci är en liten mjukis, så jävla farligt var det väl inte?
Då hon känner Ben så har hon väl lärt sig att ta det med en nypa salt?

#6 - c

Jag tycker faktiskt att det han sa inte är okej när han håller på o visar hur dom är på olika nivåer och visar honom högra uppåt istället som typ på ett spektrum. Han sa att hon va otacksam, okärleksfull etcetc. Fatta att från sitt ex som man gjort slut med för bara 1-2 veckor sen sitter och säger allt det här och får henne att framstå som värsta otacksamma idioten? Samt att han redan är typ aslycklig? Nej det här tycker jag va fett respektlöst.

#7 - Anonym

Men gud vad Nicci ska överdriva, Ben gjlrde inget fel. Herreguuuddd

#8 - D

Om hon nu finner det respektlöst så kan han väl ta bort första videon och be henne ursäkt privat istället för att göra en till??? Kan han chilla med att allt ska tas offentligt och berättas om, varför prata om henne öht

#9 - Anonym

Innan jag kommenterar vill jag bara säga klart och tydligt att JAG VET ATT ALLA KÖPER EXAKT VAD DOM VILL. Punkt.
MEN, varför fortsätter Anty att köpa produkter från Mac när hon vet att märket testar sina produkter på stackars djur? :/

#10 - Anonym

Känns också som att Nicci inte är helt nöjd över att Ben gått vidare så fort. Han visar att han mår bra, är positiv och blickar framåt. Sedan hängde han hela kvällen med en annan tjej. Amanda Strand. Känns som att Nicci kanske förväntade sig att Ben skulle må sämre och lägga mer energi på hela dramat. Men istället släppte han skiten snabbt och gick vidare. Därför kände hon sig tvungen att börja gråta på instagram för att få den uppmärksamheten som hon saknade.

#11 - Sabina

#9 för att hon inte bryr sig ett piss så länge hon får sina fula läppstift.

#12 - Anonym

#10 Vad jag vet så har Amanda Strand kille så att Nicci skulle bli svartsjuk över att han hängde med henne är rätt så konstigt i såna fall.

#11 Stört..

#13 - Anonym

Helt sjukt att Vanessa lägger upp lögner om Johanna och Noah. Har en vän som känner Johannas syster, och Johanna ligger INTE inne på ett hem för unga med alkoholproblem. Hon ligger inne på ett behandlingshem som hjälper till när BUP inte kan hjälpa, eller när livet blir för svårt. Bl.a. kan man vara där för alkohol/narkotika missbruk som ung, men vanligast är det att folk med grova depressioner eller aggressionsproblem är där. Rent av äckligt att Vanessa lägger ut och ljuger om Johanna sådär

#14 - Anonym

För flera månader sedan så lade Jewels och Issy upp en video som heter "LÄGET AKUT!! | Ska vi svälta eller frysa ihjäl?" där Joakim Lundell lämnat en kommentar om att dom kan kontakta honom för hjälp. Massor med kommentarer ramlade in om att Jocke och Jonna är underbara människor, att dom bryr sig om sina medmänniskor osv. Kollar nu på en ny video från Jewels och Issy som heter "Flyttvlogg | Vi ångrar oss!" där dom berättar att en Youtuber lovade att hjälpa dom med deras kanal, lära dom redigering etc men att dom aldrig fick svar. Tiden dom uppger i videon stämmer överens med Jockes kommentar på deras gamla video. Kollar man dessutom kommentarerna under den gamla videon så har Jewels och Issy skrivit:

"Jewels'n'Issy
för 5 månader sedan
Har mailat jlundellmusic adressen fleeeera gånger nu under 4 månaders tid men ni har
inte svarat än så jag förmodar ni inte märkt mailen. Vi skulle verkligen behöva
lite hjälp för det boende vi har nu är hemskt.
Vi blir bara sjukare och sjukare…särskilt Jewels. Så lite hjälp vore
underbart! Och rätt snabbt också för vårt hopp känns rätt så grusat L Förstår dock om ni är
upptagna men ni kanske känner någon som kan hjälpa oss lite :-D Läget är inte kul och systemet är inte på vår sida alls! Stor kram till er och lycka till och njut av graviditeten nu :-D ♥"

Jag undrar varför dom inte har svarat på deras mejl?

#15 - Anonym

Fortsättning på kommentar #14. Tydligen hade dom fått svar men att det gått flera månader mellan gångerna och varje gång har personen lovat att hjälpa. Tydligen har denna person också skrivit hemska mejl till dom. Allt tyder på att det är Jocke som dom menar, då det stämmer in på hans kommentar och kommentaren dom skrev som svar.

#16 - Amanda

Förstår exakt hur Ben menar men han uttrycker sig extremt dåligt. Han kunde bara ha sagt att de har olika behov i ett förhållande, istället för att visa att "här uppe är jag" och "här nere är Nicci". Han får det verkligen att framstå som att Nicci är en dålig flickvän. Den andra videon gjorde ju INGET bättre! Han spann ju bara vidare på att han förtjänar bättre. Jag tror mycket väl att det kan vara så som han säger, men det var helt fel läge att göra en sån video när hon mår dåligt och tar åt sig 100 gånger mer av kritik nu än annars kanske. Hon verkar typ självmordsbenägen stackaren :(

#17 - Anonym

Hon är så fake

#18 - anonym

jag tänker att verken vi som tittare/läsare eller ben kan avgöra om det var taskigt att lägga upp videon. Nicci kände sig upppenbarligen förudmjukad av det som lagts upp och eftersom videon handlar om henne så är det hon, och ingen annan, som kan avgöra om det va för mycket. Hur du som tittare hade reagerat om du varit i hennes skor spelar ingen roll, du är inte Nicci, du vet inte allt om henne och du kan inte döma en person för hur den reagerar. om ben sårat hennes känslor får han acceptera det och visa att ha är mogen nog att agera.

#19 - Anonym

#18 Ben var inte bekväm med deras Q&A, så Nicci gjorde en egen om allting. Det är väl minst lika förödmjukande i så fall? Dubbelmoral deluxe på den asså. Sedan är känslor ALDRIG ett bevis för att någon har rätt eller fel. Detta verkar vara ett utbrett problem i dagens samhälle. Skrämmande hur folk låter känslor styra utan att ens försöka se saker från flera perspektiv och objektivt.

#20 - Anonym

Vad är det med YouTubers som ska smutskasta sina ex? Antagligen tog väl förhållandet slut av en anledning men man ska ALDRIG någonsin gå ut offentligt till flera 100 000 och smutskasta någon och berätta alla dens möjliga fel och brister? hur kan man bete sig så mot någon man en gång älskat och brytt sig om? Och att göra det på detta sätt utan att hon kan försvara sig eller ge sin sida av händelsen. Ben är ett jävla skämt och tror inte att speciellt många känner sig sugen att börja dejta honom när man vet att detta är vad som väntar en om man gör slut!

#21 - Anonym

Öppenbart Ben är den som måste sämst.
Vem går ut med information som han gör offentligt. Till vilken nytta? Varför ska publiken veta detta Ben? Vad ska dom göra med den information? Räcker de inte med att berätta ni gjort slut. Mår du bättre att fortsätta älta ert förhållande med personer du inte känner. De är tittare Ben. Du delar med dig av de andra delar med en person. Vad har hela Sverige med ert uppbrott detaljrikt att göra. Otroligt osmakligt beteende kör med.
Lägg ner nu Ben. En person han sagt sig älska, nån spärr borde hålla åter vad som är lämpligt att dela med sig till okända personer. Fult gjort.
De enda han gör är förminska Nicci.
Hans överlägsenhet kommer inte vara till något positivt i längden. Dags att mogna och lära sig av vad som sårar människor.

#22 - Anonym

#9 Okej jag har endel anledningar, detta är min syn på det hela!
Dels så bryr jag mig inte lika mycket om djur. Idk jag vill gärna bry mig och så, är ganska vänsterpolitik o tycker att alla har likt värde. Men jag bryr mig mer om människors rättigheter än djuren. Så för mig så gör inte det så ont att köpa från Mac då deras produkter är jättebra med högkvalite! (Går stylist linje). Dessutom så vad jag har förstått det som så testar inte MAC på djur utan deras produkter säljs i Kina där det är lag på att alla produkter ska djurtestad. Det är här min andra punkt kommer in, som dessutom är den allra viktigaste anledningen för mig. Vilket är att inget kommer hjälpa bara för man bojkottat ett märke. Om alla skulle bojkotta Mac så kommer företaget gå i konkurs men djurförsök i Kina kommer fortsätta. Det som behövs göras i denna debatt och kamp är att ändra KINAS lag för djurtester. Lek med tanken att INGA utstående företag skulle sälja in till Kina. Det spelar ingen roll då Kina skulle börja tillverka mer eget smink och produkter och fortsätta testa på djur. Det enda som skulle få stop på djurtester är att försöka ändra på lagarna i de länder där det är lagligt att testa på djur.

#23 - Sandra

Kan folk sluta förminska Niccis känslor? Jag kan förstå att hon tar illa upp utav Bens video nu när hon är så pass sårbar som hon är. Att få så mycket hat och skit som Nicci har fått på senaste tiden så förstår jag henne att hon blir ledsen. Sluta förminska det.

#24 - Gina

Det verkar som att Nicci inte ville att Ben skulle gå vidare så fort som han gjorde & sedan att hon sitter och gråter över att Ben umgicks med Amanda Strand för att hon blir svartsjuk är ju ännu mer fucked? Är hon fortfarande kär då eller vad sitter det i? Eller så är hon svartsjuk för att han umgås med en annan tjej än henne & att Amanda får den uppmärksamheten hon tycker att hon borde fått ist.

#25 - Anonym

Om dom hade tagit de här med privat hade de aldrig blivit så här dramatiskt. Eller vill dom.bara få in fler tittare/ fler rubriker överallt?

#26 - Anonym

#13
Kolla videon igen o lyssna noga hon sa TEX alkoholproblem

#27 - Anonym

Menar Nicci Amanda Strand som Bens "gamla ligg" i sitt senaste blogginlägg??

#28 - Anonym

Jag kan tycka att man ska säga till innan man släpper en video då det är båda som har gjort slut med varandra och inte bara ben

#29 - Anonym

Ben har legat med Amanda Strand

#30 - Freddy

Varför göra videos om det överhuvudtaget? Det är alltid någonting som kommer att bli fel. De gjorde ju nästan en video tillsammans på Niccis kanal där de pratade om uppbrottet. Det var så de skulle gjort. Släppt en video tillsammans där de får allt sagt och sen gå vidare.

#31 - Viktor

Känslig brud det där, hon behöver växa på sig, hoppas Marcelo träder fram med sina erfarenheter om henne. Ben är en heltrevlig kille... Nicci verkar bara weird.

#32 - Anonym

Ben är ju för fan narcissist ”jag jag jag jag jag jag” snälla var tyst nån gång? Varför bli så defensiv, oavsett om det var hans avsikt att såra henne elelr inte så HAR HAN GJORT DET. Varför ska han ens göra deras ”förhållande” till något offentligt som hela allmänheten får ta del av? Snälla nån måtta får det vara. Ben har ingen verklighetsuppfattning

#33 - Anonym

#32 Det är snarare Nicci som du beskriver. Även hon som startade allt genom att göra en Q&A mot Bens vilja.

#34 - Anonym

Generellt syns detta missbruk mer och mer på sociala medier: När makthavare styrs av sin status- försvinner förståelsen av andras människors känslor.
En nedrig härskarteknik medvetet och omedvetet. De är otäckt.....

Idag är makt lika med antal följare.
Du blir någon mer respektfull person sett från läktaren, en med tiden bortskämd självupptagen person alla smeker medhårs. Många blir blind av kändisskapet du har. De är sällan du blir tillrättavisad pga av din status. Du är på ett högre plan utåt sett. Du kan utan eftertänksamhet ventilsäga/tycka/fel men ändå få rätten på din sida. Du kan bli offret i dramat du själv startat. Dina fel blir andras ansvar att leva med. För dig blir de ingen konsekvenser, du blir hyllad som en gud. Du behöver inte förändras så länge du toppar sociala medier i status. Du behöver inte lära dig av dina misstag. Din makt kommer vara din sköld att slippa hat. Ditt beteende rättfärdigas alltid.
Du blir omtyckt oavsett.
På sidan av storhetsvansinne kanske den lilla individen med mindre makt kommer få sitt liv krossat. Av tusentals människor den aldrig träffat med åsikter om sitt liv. En offentlig förnedring ingen bryr sig ingripa.

Vet man inte sin storhet i följareskala och vad de kan göra med en annan människa då har de gått för långt.

Privat och personlig vart tog den fina egenskap och respekten vägen.

Inte konstigt så många unga mår dåligt

#35 - anonym

vafan håller Ben på med?

#36 - Anonym

Fett taskigt och onödigt av ben vafan

#37 - Anonym

Det finns alltid 2 sidor av en historia och ärligt talat tycker jag att både Ben och Nicci kan hålla detta privat så ja måste ge ett plus till Nicci som faktiskt har gjort de. Och varför kan inte Ben ta dessa saker privat allt behöver vi följare/tittare inte veta och sen tycker jag att vi andra inte ens ska yttra oss om deras förhållanden vi inte vet ett skit. Ni vet inte om om Ben har varit elak mot Nicci eller gjort dumma saker eller tvärtom. Ni vet inte vad som hände i deras förhållande och sen att skriva såna vidriga saker så mkt hat till Nicci bara för att hon inte vill ha tsm med Ben herregud fy fan vilka vidriga människor de finns

#38 - alma

#13 Om du hade kollat Vanessa's story hade du sett att hon lagt upp SMS:konversationen med Johanna's mamma. Där skriver mamman att J ligger inne på ett hem för unga med alkoholproblem.

#39 - Anonym

Sett ungefär 1 minut av Niccis video. Hittills har hon fått sagt att Ben inte kände sig redo att prata om deras breakup i en video till hennes kanal??? Ursäkta men Ben har ju lagt ut typ 5 videos, inlägg, stories osv om deras breakup?

#40 - Anonym

Varför tog Vanessa bort sin video om vad som hänt mellan henne o Johanna? Jag ville jättegärna se den men hann inte :( vill nån förklara vad som hänt?

#41 - Anonym

Grabbar som inte tål att en tjej gör slut och behöver höja sig själv genom att förminska henne. De säger mer om den människan än henne.
Och ni i samhället som inte ser skillnaden på hatet en tjej får kontra en grabb i samma handlingar bör öppna ögonen. Detta breake Up är ett prakt exempel på hur tjejer och killar behandlas olika. Och hur den med minst stöd/följare hela tiden får vika ner sig och be om ursäkt i var och varat mening.
Nästan att hon få be om ursäkt för sin existens. Medans den andre hyllas i allt han offentliggör. Hårt samhället att formas av.

#42 - Anonym

Ben Mitkus lägg ner nu....är detta verkligen du???
Är du stolt över hur du breder ut hennes personlighet som ett öppet smörgåsbord.
Kliv ur ditt ego och se andras känslor förutom ditt alster ego. Man gör inte sådär som du gör just nu.
Ser du inte hatet???????????????

#43 - Anonym

Nä fy f_n vad obehagligt detta börjar bli att skåda
Manipulationen deluxe pågår av sin version av en story
De pumpas ut videos med samma budskap
Vad händer

#44 - Anonym

Kan någon förklara vad Vanessa sa i sin video?

#45 - Anonym

#13 Hon nämnde ju dock de anledningarna du tog upp nu? Hon sa absolut inte att det bara var till för unga med alkoholproblem. Hon nämnde både droger, alkohol, missbruk och sa att det var ett behandlingshem man hamnar på när föräldrarna inte kan hjälpa sitt barn längre.

#46 - Anonym

Jätteskönt att Ben har kommit till insikt om saker och ting. Bla, bla, bla...

Men!
Varför ska vi veta allt om deras reltion?

Vad är poängen?

Förstår att det finns många som är nyfikna och vill höra lite skvaller. Men varför ska de få veta?

Aldrig i mitt liv att jag skulle ingå i en relation med någon som Ben och som berättar allt om våra relation. På sin Youtube, med 500k som följer honom.

Det här handlar inte bara om hans privatliv, utan henne också. När man jobbar med sociala medier så måste man skilja på jobb och privatliv.

Det är väldigt respektlöst att yttra sig om saker som händer i ett förhållande, eftersom det är inte bara hans privatliv han berättar om, utan hennes också.

Han kunde bara sagt i videon, `Jag mår så mycket bättre nu efter att få vara ensam och tänka. Jag har kommit till insikt nu vad jag behöver i ett förhållande och ska nu ta med mig alla de här erfarenheterna. '

Inte berätta hur Nicci inte ger honom den bekräftelsen han behöver. För han är krävande.

Fult gjort av honom! Och verkligen nu när det har lugnat ner sig med allt hat

#47 - Anonym

Nicci ta inte åt dig av hens utspel på youtube
Sträck på dig Nicci
Du visar ett moget tänk runt relationer och avslut
Alla ser att de pumpas ut den ena efter den andra videon ihopp att bli förstådd sedd
De här är hens sätt att hantera situationen att de var du som gjorde slut och inte hen
För tänk efter hur ledsen hen först var och tvivla på sig själv intill dig och önskat kunna ställa allt till rätta
Vad är då sannolikheten att personen ifråga svänger så kraftigt emotionellt på kort och liten tid?
Du är ung Nicci och redan så klok
Shit vad stark du är- DE BLIR BÄTTRE
De hat du fått och får skulle en person med många följare aldrig fixat- OM de varit omvända roller
Att bli bekräftad dagligen gör en fartblind
De är så fint att se alla ni stora Youtubers som offentlig stöttat Nicci , f_n vad ni är bra<3
Slutcitat: De är okej att göra slut, även om du är en tjej / Alexandra du har så rätt
Förhoppningsvis slutar denna trend locka tittare
Kärlek mellan två personer borde stanna där PUNKT!!!

#48 - Anonym

Nicci ta inte åt dig av hens utspel på youtube
Sträck på dig Nicci
Du visar ett moget tänk runt relationer och avslut
Alla ser att de pumpas ut den ena efter den andra videon ihopp att bli förstådd sedd
De här är hens sätt att hantera situationen att de var du som gjorde slut och inte hen
För tänk efter hur ledsen hen först var och tvivla på sig själv intill dig och önskat kunna ställa allt till rätta
Vad är då sannolikheten att personen ifråga svänger så kraftigt emotionellt på kort och liten tid?
Du är ung Nicci och redan så klok
Shit vad stark du är- DE BLIR BÄTTRE
De hat du fått och får skulle en person med många följare aldrig fixat- OM de varit omvända roller
Att bli bekräftad dagligen gör en fartblind
De är så fint att se alla ni stora Youtubers som offentlig stöttat Nicci , f_n vad ni är bra<3
Slutcitat: De är okej att göra slut, även om du är en tjej / Alexandra du har så rätt
Förhoppningsvis slutar denna trend locka tittare
Kärlek mellan två personer borde stanna där PUNKT!!!

#49 - Anonym

wtf håller ben på med sitter och säger vilken nivå han är bättre än henne när hon redan tagit så mycket hat liksom låt henne va sen kan jag tycka att ben är desperat som är så på nicci

#50 - Anonym

Sanna skrev på sin story att polisen var kontaktad i och med Vanessas video så antar att det är därför den är borttagen. Videon var i alla fall: Vanessa berättade att hon och Johanna bodde tillsammans och att de fick tag i alkohol av Noah. De drack väldigt mycket och hon sa att de var alkoholister. Vanessa berättade att när man är full så kan man börja bråka om ett löv eftersom hjärnan är så fuckad. Att de började bråka om något Vanessa inte minns och att Vanessa hoppade ut genom fönstret och väntade ute ett tag innan hon bad Johanna att få komma in eftersom hon trodde att Johanna (som druckit mycket mer än Vanessa) hade lugnat ner sig vilket Johanna inte hade. Vanessa berättade att när hon blir arg blir så blir hon väldigt arg + att hon druckit mycket gjorde att hon stängde in sig på toaletten och skar sig väldigt mycket. Vanessa gick ut från huset, fick panik, skrek och väckte Johannas mamma som kom ut och ringde ambulans (Vanessa hade sådan panik att Johannas mamma fick hålla fast henne) och så kom ambulansen och Vanessa fick sys på sjukhus. Vanessa åkte därefter till sitt landställe i Dalarna och en tid efter så fick hon ett SMS av Johanna där hon hade fått tag i alkohol av Noah igen och att hon tänkte dö. Vanessa hade vid den tidpunkten slutat dricka och fick panik av att Johanna tänkte dö så Vanessa skrev till Johannas mamma att Johanna tänkte dö och bad henne att kolla till henne. Vanessa la ut på sin story om att mamman hade skrivit till henne att Johanna var på ett behandlingshem och även att hon känner till det med Noah. Vet inte om det är okej att skriva om detta men de flesta vet redan detta vid det här laget. Förstår inte alls felet i att Vanessa berättade om denna händelse då både hon och Johanna flera gånger sagt att de var så tighta. Vanessa verkar i alla fall ha ett gott hjärta och vi får hoppas att de löser det när Johanna mår bättre <3

#51 - Anonym

Hade önskat att Ben varit mer sjysst mot Nicci för med tanke på hennes story verkar hon inte må bra alls. Hoppas att hon är omgiven av bra folk och att hon vet att hon är älskad annars kan det gå riktigt illa.

#52 - Anonym

Varför tog inte ben bara bort video istället för att försöka rätta till sina misstag? Han gjorde det ju bara värre.

#53 - X

Sådär gör killar jämt!!! Först är deras partner deras allt o den rätta, sdn näf det tar slut så fåf hen slängg i ansiktet "du vaf inget att ha" hoppas nicci anmäler ben. Stackars nicci!

#54 - Anonym

ben skickar mer hat mot nicci!!!!! JAG MENAR VAD I HELVETE FÖRVÄNTAR HAN SIG NÄR HAN RENT AV SÄGER HUR DÅLIG OCH HON VAR

#55 - Anonym

#24 som sagt amanda strand dejtar adrian kempe (känd hockey spelare) du hade vetat det om du kollat förr förra inlägget och varit mer uppmärksam:)

#56 - O

Halå kann ni slutta pratta om Benn förr han harr innte gjord någott fell han seger barra vad han vil och ni är duma somm segerr vad hsn görr förr fell han fårr sega det hurr myke hann vil faktist så däså duma bajskorvar

#57 - Anonym

#56 kolla upp vad svenska lektioner betyder dags att ta en och annan lektion hörru

#58 - Anonym

Vem kommer våga dejta ben i framtiden då man vet hur har smutskastar sina ex på youtube efter han blivit dumpad.... nä fy. Vissa grejer håller man privat men killen verkar inte riktigt ha förstått det. Hoppas Nicci snart må bättre.

#59 - O

#57 DU DIN DUMA DUMA PRUTBAJSKORRV DU BÄSTEMER INTE VADD JAGG SKA GÖRA JAG GOR I SKOLLA SOM ALA ANDRA MEN DU BÄSTEMER INTE ÖVER MEJ DUMA DEJ

#60 - Anonym

#50 taaaack

#61 - Anonym

#50 Men Gud så tragiskt!!! Håller med dig om att det inte direkt var nå fel av Vanessa att berätta. Hoppas att båda mår bättre snart och att dem båda tar emot all hjälp de kan få så dessa tjejer kan börja leva mer normalt. Är inte dem dessutom 14-15 år?? Oerhört tragiskt att dem var alkoholister och blev sådär pass fulla i denna tidiga ålder.

#62 - Anonym

Vrf flyttar jonna ens till Stockholm så nära födseln

#63 - Anonym

62 hon ska nog föda i Sthlm och tar in på hotell tills förlossningen? Bara en gissning

#64 - Anonym

#62 För att hon ska föda i Stockholm då hon ville filma förlossningen och det inte är tillåtet på alla förlossningar. Kan dock tycka att Jonna borde varit lite mer förstående när det gäller filmningen. En förlossning är även en arbetsplats, barnmorskorna gör allt dom kan för att alla kvinnor ska känna sig så trygga och lugna som möjligt. När man redan har brist på rum och anställda, och dom sliter som djur för att allt ska bli så bra som möjligt för alla kvinnor som kommer in, så är det klart att det kan kännas otrevligt att ha ett stort filmteam i rummet som hindrar dom från att göra sitt jobb så bra dom kan. Förstår att man vill filma upplevelsen, men lite skillnad på en liten vloggkamera och Riley med all utrustning som han har 😅

#65 - Anonym

Vilken kämpe Nicci är finner knappt ord. Blir så ledsen hur hon hängs ut.
Har läst hennes blogg och kan inte förstå hur någon kan säga "jag älska dig" strax efter gå ut medialt och gör content av allt i egen vinning. Har inte denna tjej fått sitt liv förstört tillräckligt många ggr i sin uppväxt. Helt galet hur en vuxen person inte kan räkna ut själv vad som händer med en människa som varit utsatt i livet.
Man lyfter inte personlig saker offentlig detaljrikt. Med den historien i ryggsäcken borde han veta bättre. Du tar inte den svagaste punkten och vände den emot någon. Människor formas av vad de upplevt och varit med om. Hur svårt ska de vara att förstå en annan människa. Att ofrivilligt berövas på sin värdighet och tillit är bland de värsta. De raderas inte bort huxplux.
Krya på dig Nicci du har många som känner med dig även fast alla tankar försvinner i havet av kommentarer av en större Youtuber. Du är värd så mycket mer Nicci. Vi fattar varför du stänger av och skyddar dig själv.

#66 - e.

Vilket tv pogram kommer vi se nicci sen? paradise? ex on the beach? big brother?

#67 - Anonym

Är det Simon som Felicia la ut på snap i sängen?

#68 - Anonym

#50 Tack!

#69 - Anonym

#66 lägg av, vilken onödig kommentar

#70 - Anonym

B. Mitkus mår du egentligen????
Vad är du för social kameleont??? Hur vilse har du gått?? Har du inget samvete kvar????
Att manipulera och spela på andras känslor säger mer om dig och din ytlighet. Är de nu ditt rätta jag visas upp??
Helt chockade och se vad du gör samvetslöst inför en så stor publik just nu.
Du om någon måste känt till vad Nicci utsatts för tidigare i livet??? Man gör inte såhär mot en annan människa.
Hur kan du se dig själv i spegeln och tycka din pågående kampanj är okej???
Vad har hänt med dig?? Skulle du dejta dig själv i dagsläget? Förstår du ens hur mycket hat du grundar för? Förstår du att livet kan lämna permanenta ärr hos människor. Hur saker kan formar en till den person man blir. Kände du ens Nicci? Du om någon måste vetat hur hon kämpar med sitt mående pga personer som tar sig friheten och gör övertramp i hennes liv.
Trodde aldrig detta om dig. Sjukt besviken att se vilken förändring i fel riktning du gör för att höja dig själv..
Att höja och sänka en person på samma gång är obehagligt beteende.
Helt chockade att se vad du gör obehindrat öppet och känslolöst.

#71 - Anonym

#66 Hahah, gissar på PH.

#72 - Anonym

#45 fast Johanna ligger inne pga självskadebeteende.

#73 - Anonym

Kollar man den stora bilden så är Nicci den som smutskastat Ben, sagt att han gjort fel i förhållandet, sagt varför hon gjorde slut, kastat skit på Amanda. Nicci är väldigt ytlig av sig. Ben talar utifrån hans egna känslor, vad han känner, utan att dra ner Nicci ytligt. Hade det varit så illa som Nicci framfört det på socialamedier, att hon inte orkar med sitt liv längre. Då hade man inte bara några timmar efter gått ut och festat med vänner och haft léende på läpparna. Hade det varit så illa som Nicci framfört då hade många reagerat på att Ben gjort fel. Många reagerade pga att hon grät och var ledsen inte pga Bens handlingar i videon. Får ett känn av att hon har borderline, verkar väldigt manipulativ av sig och man ser igenom att hon har en offerkofta på sig i denna stund. Att hon ens delar upp del 1, del 2, del 3, om Ben på sin blogg visar ju att hon mjölkar på allt det här. Hade hon varit på riktigt hade hon antingen loggat ut eller skrivit hela inlägget utan någon del 1, del 2. Hoppas iallafall de tar allt som vuxna utanför socialamedier.

#74 - d

#73 fast ben hängde ut sitt förra förhållande också? Skulle aldrig våga ingå i en relation med en människa som ska hänga ut mig för mina brister och berätta dom för en halv miljon människor. Alla människor har brister men det är inte hans ställe att sitta och klä av henne framför alla hans tittare. Dom har ingen rättighet att få veta och han borde inte sagt något. Sen om han skulle respekterat att hon kände sig förödmjukad hade han tagit bort den första videon och bett henne personligen om ursäkt, INTE spelat in en till video och fortsatt bara att han klämmer in lite ord om hur fantastisk hon är? Han säger fortfarande allt det här andra som hon tar åt sig av, spelar ingen roll hur mycket snällt han säger. Att linda in något som en person uppenbarligen tar illa vid sig av i komplimanger gör inte saken bättre. Han borde tagit bort videon och bett om ursäkt punkt slut.

#75 - anonym

Tips på viktigare nyhet: Kolla in alvidis instastory om JcBuz. Han är ju värre än jag trodde. Sprider nakenbilder på tjejer han har träffat och beter sig allmänt svinigt.

#76 - Anonym

kan inte ben bara hålla käften?
vissa saker kan man hålla privat, som youtbers alltid tjafsar om

#77 - Anonym

#75 hej "alvidis" hållkäften,tack.

#78 - Anonym

#77 hahahahahahah, sen att hon förminskar hans sida av en historia är säger ju mer om henne,fyfan. backar verkligen inte killen men rätt ska vara rätt, hon kan liksom inte vara partiskt. tänk om tjejen kanske tex blev arg pga han inte ville ha sex,som han sagt? rättfärdigar absolut inte hans beteende, men tycker sättet hon sa det på och liksom gorde narr av honom är fel, tjatsex är aldrig okej oavsett kön. och nej, jag är ingen "pojke som ser upp till honom" är en brud som verkligen inte ser upp till honom, men som ändå vet att man inte ska förminska någon ang samtycke. Ingen ide att svara på min kommentar heller, kommer inte gå in här igen och absolut inte ta en fight iaf, detta e vad jag tycker punkt. Ida, gör inget blogginlägg ang detta tills du faktiskt vet att det stämmer till 100% och ta isåfall med bådas sidor, samt att polisen är redan inblandad så rimligt att vänta på deras arbete innan man sprider saker och anklagar folk för något.

#79 - Anonym

VIKTIG VIDEO
https://youtu.be/l1ud7NYmvtI
Antonija Mandarin <3

#80 - Anonym

#metoo

#81 - Anonym

Till Nicci <3
https://youtu.be/l1ud7NYmvtI

Du förtjänar att må bra Nicci de är inte normalt vad du blir utsatt för.
Du är så galet stark, vacker, varmhjärtad. Du är perfekt som du är- ta ingen skit.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com