#1 - Anonym

Trevligt :)

#2 - Anonym

Kul för honom!

#3 - Anonym

Ok.

#4 - Anonym

Som ingen kommer att köpa (tippar jag på). Vi vet ju hur det gick med Antys klocka, böcker är däremot en annan femma

#5 - Anonym

#4 Hur gick det med hennes klocka?😱

#6 - Anonym

Amir sminkar sig väl nästan aldrig sig nuförtiden? Då kanske han inte borde göra en sminkkollektion

#7 - S

Ja?

#8 - Anonym

#8 Vad spelar det för roll hur mycket han sminkar sig? Han ska väl kunna släppa en läppstiftskollektion för det? wtf

#9 - Anonym

menar #6

#10 - Anonym

Behövs de verkligen mer smink här i världen , allt ser likadant ut, men är glad för hans skull och grattis till kollektionen :)

#11 - Anonym

Fina färger han tog fram👏🏼

#12 - Anonym

Är det ett sammanträffande att varje tjej som dumpar Ben blir stämplad som Gold Digger och nedsättande ord av grövsta hot. Vad är de för följare han har??? Väx upp omedelbart!!!
Tycks likna samma mobbning som My fick ta emot och i flödet på Bens breake upp video där han förklara likande behov inte kunde levas upp till likt Nicci.
De är aldrig ens fel i en relation att de inte funkar. Men lite anmärkningsvärt att ingen tjej anses vara tillräckligt bra och kan lira i hans nivå:) ganska kaxigt att gå ut och höja sig själv så pass mycket två ggr i rad nu.
De jag ville komma till är varför upprepa samma historia flera ggr. Att göra videos där personliga problem han anser haft i sin relation då han vet hur reaktionerna inte tycks väntas med från allmänheten att stämpla hans ex till något mindre värdig person. De gav ingen bra effekt förra gången och för att inte tala om denna som rev alla gränser av massiv mobbning.
Denna bit har Ben skött otroligt barnsligt. Om han inte vill förstå och kör sitt utan lärdom av misstagen, är de djup beklagligt att hans följarskara är så stor. Om han fortsätter att ta de offentlig och medvetet blundar för konsekvenserna de medför kommer dessa historier av hat alltid bli ett resultat av förhållanden som tar slut av olika anledningar. Gör om och gör rätt. Dags att vi lär oss nu att hålla vissa saker privat.

#13 - Anonym

#12 Känns lite som gamla nyheter

#14 - Anonym

#12 inlägget handla om Amirs kollektion, inte gamla nyheter som redan diskuterats flera gånger.

#15 - Anonym

#12 Håller med

#16 - Sabina

Han kunde inte ha tagit fram färger som redan inte finns? Som om dom färgerna inte finns lixom..

#17 - Anonym

#16 Han ville ju göra såna färger som HAN gillar, vilket är ganska så logiskt. Varför ska han ta fram färger som han själv aldrig skulle bära?

#18 - Anonym

Sabina, det är 2018. Lycka till med att hitta färger på läppstift som inte existerar.

#19 - Anonym

#6 Med den logiken borde inte youtubers göra böcker. Dom brukar ju inte vanligtvis skriva böcker så varför ska dom göra det nu? Och tex Jocke är inte en person som har tid att läsa böcker så ofta, varför ska han då skriva en? Låter det logiskt?

#20 - Anonym

Jättefin förpackning!!

#21 - Anonym

Fan trodde just liquid lipsticks var en död trend hehe.. Man får världens torraste läppar, man kan inte layer på såna läppstift då det blir äckligt samt så får man alltid någon slags vit rand innanför läpparna typ. Usch :(

Färgerna var fina, kanske lite för kalla för min smak, men hade nog föredragit vanliga läppstift / läppglans istället.

#22 - Anonym

alla färger är exakt samma? + att liquid lipsticks känns väldigt ute...

#23 - Cornelia

Gud vad roligt för honom! Jättefina färger tycker jag.

#24 - Anonym

Jocke och jonna hade under lördagen den 6oktober en livestream där dem uppmanade deras fans varav gissningsvis 80% är barn runt 12år att rösta på något någon skulle göra på livestreamen, alltså något helt meninslöst för 10kr per sms/samtal, man kunde även få sitt meddelande visat på livestreamen för 10kr per sms.

Dem har såklart kokat ihop en hel idé om hur dem ska få så mycket pengar från barn som möjligt och det är speciellt fattiga familjer som blir extra utsatta av denna hemska handling. Du kan varken reklamera eller behöver tillåtelse från dina föräldrar för att ringa utan ett barn kan ringa/smsa 1000 gånger och sen får föräldrarna en räkning på 10,000kr och inget kan göras, ringer då föräldrern företaget (jocke och jonna ab) så svarar Daniel Riley och berättar att "det är som det är tyvärr" "håll koll på era barn" "vi kan tänka oss ge er lite rabatt" Vissa familjar varav en vän hamnar alltså i skuld för att dem lurar och uppmanar barn att rösta på något meningslöst? räcker inte miljoner dem redan har på kontot? ska dem nu börja ta från fattiga familjer också? detta är HEMSKT! dem ska streama nu i helgen igen och då kommer dem säkertligen ta emot pengar igen, räkningen för oktober har inte ens kommit än så långt ifrån alla föräldrar är medvetna om vad som händer och detta är INTE okej.

Hur dom lyckas med detta är att dem använder sig av betalsamtal och nästintill alla föräldrar står ju på sina barn's abonnemang och därav så blir det som om föräldrern själv ringt in och det finns absolut inget att göra och detta var dem själva medvetna om och förklarade i telefonen, dem har alltså kokat ihop en plan på hur dem ska suga ut pengar från små barn som även är deras fans på pengar.

Tänk dig själv om du fick hem en räkning på 5lax och du inget kunde göra något för dina barns idoler tiggde på deras youtube? visst har föräldrarna ett ansvar också men dem kan omöjligen hålla koll på barnen 24/7 och det vet du själv och sen kan man ju tycka att man ska lära sina barn sånt här ja men barn har ingen riktigt vett och förstår inte vad det innebär att ringa flera hundra samtal för en familj med ekonomiska problem, dem flesta visste inte ens att det kostade något då man inte kunde se texten är de stod kostnaden på mobilen eller ipaden då den var för liten utan man kunde bara se den på datorn, nästan alla barn använder sig av just mobil och ipaden och detta kanske dem också planerade?

Kan tänka mig att en hel del barn var helt uppspelta på att dem fick sitt meddelande visat på jocke och jonnas livestream, och så tjatade dem hela tiden i flera timmar om att RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!

#25 - Massa

Fina färger tycker jag! =)

#26 - Anonym

#24 sant

#27 - Anonym

#24 tycker konceptet är löjligt, men du har ett eget ansvar. Precis som du kan spärra köp i appar på telefonen, så kan du spärra dessa former av betalsamtal och betal sms. Olyckan kan ändå vara framme, men det går att förhindra i stor utsträckning.

Jag förstår att kostnaderna för en sådan här vidio går över inkomsterna. Löner, traktamente för de som håller på med det tekniska, hyra av utrustning etc. Men man kanske kan få in dom pengarna på annat sätt. Dom har stora inkomster till företaget men även väldigt hög omsättning om man jämför med andra med samma storlek. Fina visioner men ibland kanske Dom skulle tjäna på att tänka lite extra innan dom genomför idéerna

#28 - ❤️

Jätte fina färger, tycker de är jätte roligt att han just gör dem färgerna som han gillar för ofta när Youtubers gör kläder/smink känns de som om de inte riktig har deras smak på de. Alltså att de själva inte skylla kunna ha på de. Tycker de är jätte bra att han gör egna färger. Puss love you #älskarmer #slutahata

#29 - ❤️

Skulle*👆🏻

#30 - Anonym

#28
Håller med, varför gör de inte sin enga smak på saker som amir

#31 - Breee

Dom ser ut som alla andra sånna i hela världen

#32 - Anonym

#12
Tanken slog dig inte att det beror på att Ben dejtar fel personer?
Jag, inklusive många andra varnade Ben för Nicci men Ben valde att inte lyssna och rensade istället kommentarerna.
Han har ärligt talat inte alla hästar hemma i stallet och bör få hjälp innan han överväger att börja dejta någon igen.

#33 - Evelina

Vem dejtar Felicia Aweklev nu?? Hon gjorde slut med Simon NYSS och nu är hon ihop med någon ny? Hon lägger upp honom på snap hela tiden men aldrig så att man ser hans ansikte.

#34 - QW

#33 Har det någon betydelse egentligen? Tobbe och Nathalie gjorde slut för ett år sedan och kort därefter träffade de nya och Tobbe fick precis barn med sin nya (så hans nya blev gravid kort efter att han och Nathalie gick ut med att de skulle skiljas) samt att Tobbe och Melissa är förlovade. För vissa tar det jätte länge att hitta nya, för andra går det fort.

#35 - ??

Är dem veganska?

#36 - H

Nyhetsförslsg: varförär therese så frånvarande, lägger aldrig upp vloggar eller personliga videos längre, bara tillgjorda sammarbetesvideor eller sminkvideor, ljuger för sina följare om videoaläpp o den där sparade livestreamen, hittar på att hon ska släppa 7 videos i en v men sen kommer det "vi ses på tisdag" hon har blivit så konstig...

#37 - Anonym

Och VARFÖR skulle man köpa Amirs läppstift när det finns 5000 andra märken på marknaden?

#38 - Anonym

36# Hon sa i lördags att hon tänkte lägga upp en video då men vi fick rösta om vi skulle ta den på lördag och 3 videos denna vecka eller 7 videos denna vecka och det blev 7 videos denna vecka. Hon la upp en video igår. Bara att se om hon gör det idag med. Lite surt är det att det var en video på 8 minuter som var ett samarbete. Inget personligt.

#39 - Anonym

#24 Tycker du ska säga åt fin vän att hå ut med detta i pressen. Finns säkerligen en tidning/nyhetssida som skulle nappa och pressen verkar ju vara J&Js värsta fiende enligt Jocke. Då kanske han kan fatta hur fruktansvärt fel det är att tigga pengar av barn när man är multimiljonär.

#40 - Anonym

Alltså i princip ALLT Moa Murderess och Tarzan lägger upp nu för tiden är t.ex "Intim yoga challenge", "vår första kyss" osv osv. Känns så jäkla fake allt dedär och att dom bara vill ha en massa visningar. Snart kommer det väl en video som heter "VI HADE SEX - storytime" eller nåt.

#41 - Anonym

#39 du är typ 13 år va? Sättet du skriver är skrämmande. Klaga på idol lila mycket då också. Eller ska mediahus alltid skyddad enligt dig?

#42 - Anonym

Vlad lämnar ythuset :( han var ju den ända roliga

#43 - Anonym

#37 Ingen har sagt att du ska göra det eller att man måste det.

#44 - Anonym

#41 Vad är skrämmande med hur jag skriver? Att jag skrev två ord fel? Det gjorde ju du också, är du bara 12 då? Du kan inte jämföra idol med en live som J&J har. Vad är det som är så likt? Till och med idol har större text och tydlighet att det kostar att ringa/smsa. Argumentera för din sak och förklara för mig tack.

#45 - Håller med till 100%

#44 Förstår din poäng till 100% och håller med dig. Är INTE #41.
Det är små barn som tittar på Jocke & Jonna och barn under 18 år får inte äga ett eget abonnemang om jag minns rätt så det är självklart att det är vårdnadshavaren/annan som står på abonnemanget som får ta smällen när de små barnen vill ha kontakt med Jocke & Jonna och skriver sms och ringer till dom. Det går inte ens att jämföra med Idol eftersom att det är en känd tv-serie, en helt annan grej än ett par på youtube som gör LIVESTREAMS och bokstavligen lurar sina unga följare till barn att försöka få kontakt med dom. Jag tycker att det är fruktansvärt.

#46 - O

Jocke är en sllt igenom otäck människa på många punkter tycker jag.

#47 - Anonym

#42 Youtube-huset var en dålig idé från början, riktigt tråkigt content.
Det är liksom ingenting speciellt, gör lite roliga videos på lite fester, ta in lite nytt folk, osv.
Videos som de lägger upp nu hade de lika gärna kunnat lägga upp från deras rum i valfri stad. liksom.

#48 - Anonym

#35 aa de är veganska

#49 - Anonym

har amir börjat tappa hår är det därför han har keps hela tiden

#50 - Anonym

#49 Inte vad jag sett, han kanske bara tycker om att ha keps? Precis som folk som tycker om att ha smycken eller smink varje dag

#51 - Anonym

#46 ingen frågade. Inlägget handlar om Amir men du hade för bråttom med din **** så du hann inte läsa

#52 - Lina

Ugh så trist Amir har börjat bli. Vem är egentligen intresserad att se när han köper snacks och cola zero (som vanligt) eller när han är på soptippen? Gudars... Dags att återgå till frisörlivet kanske och låta de yngre ta över.

#53 - Anonym

#52 Kan inte vara lätt att vara underhållande när man vloggar varje dag heller. Vissa dagar sitter man basa inne, eller gör tråkiga sysslor som att städa och slänga sopor. Jag antar att du inte heller har en jätteintressant vardag hela tiden

#54 - Anonym

#49 Amir har nämnt flera gånger att han börjar bli/ är tunnhårig. När han har varit hos en frisör så har han även nämnt att frisören inte vetat hur hen ska styla hans hår korrekt.

#55 - Anonym

#52 "Låt de yngre ta över", säger du likadant om Jocke t.ex, eller Therese?

#56 - O

#51 nej men du är för upptagen av o se ut som en sådan jävla ******** hoppas någon *********** dig jävla sär

#57 - O

#51 lär dig sätta . O , ditt jävla särskolemongo

#58 - O

#51 DET VAR FÖR HELVETE INTE BARA JAG SOM PRATADE OM JOCKE! JÄVLA ALKIS!!!!! O jag vet att "din ****" syftade på ordet för prostitution, varför skulle det annars vara 4 stjärnor?! Så du kan känna dig anmäld din jävla p12a

#59 - F

#51 *** *** ***** ******************** *** *** ** ********************************* ** ** ** *" var det kul eller?! Nej just det öppna käften o stå för vad du säger då, jävla offerbarn

#60 - A

#51 *** *** *** ** * ****** ** ** ******* *?

#61 - S

***** *** **** ******* $51

#62 - H

******************** #51

#63 - X

Hej jag heter #51 och jag skriver allt bakom "***" för jag är en feg jävla snorunge på 12 år som inte vågar stå för vad jag säger o jag är så inkompitent att jag inte fattar att man kan koda vad sdet är för ord bakom!

#64 - Lina

Therese säger i sin senaste video att hon inte ens har en halv miljon i plånboken, nä men hennes eget företag har flera. Hon spelar fattig när hon bor mitt i Sthlm. Vad har hänt med hennes kanal? Hon pratar aldrig med sina följare längre och mår alltid superduperbra. Saknar Therese 2016.

#65 - O

#64 lina: håller helt med dig! Hon har blivit förändrad sedan hon o anders flyttade tycker jag....

#66 - Anonym

Helvete va lite inlägg det kommer!!!!

#67 - Anonym

#64 Hon pratade ju för fan om en jätteprivat grej förra veckan. Hon har ingen skyldighet att prata om sitt privatliv.

#68 - Anonym

#64 Hon talade jätteseriöst om sin rädsla för att bära oh föda barn förra veckan.
Men hon kanske är lyckligare nu än vad hon var 2016, det har hon ju berättat själv att hon mådde extremt dåligt under den perioden när hon och Anders inte var ett par. Tillåt henne att vara annorlunda och gladare, om det inte passar, hitta någon annan❤

#69 - O

#67 oj vilken trevlig ton, fick du omläxa i matten eller?

#70 - Anonym

Hur känslomässigt fäst kan man ens bli till youtubers... snälla ta det lite lugnt, ni verkar vara helt besatta.
Sitter och svär åt varandra och kallar varandra sjuka saker, för vad? Jo för att någon kritiserat någon som ni följer på youtube...
Youtube har uppenbarligen tagit över ert liv och ni kanske borde trappa ner lite...

#71 - O

#70 eller som #51 som anklagar folk för att köpa prostituerade... hen skrev "du är upptagen med din ****" o är så inkompitrnt att hen tror att man inte förstår vad det är för ord bakom. Hdn kan räkna med o bli spårad o polisanmäld! Trött på slla äckelungar som kränker o förtalar vuxna!

#72 - O

Om en äcklig liten 12åring kom fram på stan o sa nåt dumt så skulle jag slå ner ungjäveln! Hur fan kan msn då tro att det är ok o förtala folk på nätet?!!!

#73 - Anonym

Du beter dig inte speciellt vuxet. Det är väldigt tråkigt att du och den andra ska hålla på såhär. Ingen vuxen människa skriver sådana saker som du gör. Sluta snälla för din och andras skull.

#74 - O

Nä det är inte vuxet att säga att man ska polisanmäla folk som förtalar andra 😂

#75 - Anonym

Syftar mer på saker du skrev i kommentaren #56 och #57

#76 - O

Skiter i den här bloggen nu. Den uppdateras aldrig o är förmodligen bara oupfostrade socfall som är härinne med tanke på språket.

#77 - O

#75 för det är helt ok o skriva till nån att den är upptagen med din **** då?! Det kallas förtal om du vet vad det är

#78 - :|

"O" är ju uppenbarligen jocke själv,förtal hit och dit och kan inte stava precis som jocke inte brukar kunna när han fått spel.. inte nog med att tigga pengar från barn nu snackar han även om att slå ner stackars barn..

#79 - O

#78 nej det är inte jockiboi, jag kritiserade han o då var det en som skrev att jag var med en **** o ja det är olagligt. O att du påstår att j säger så är också förtal. Du kan inte bevisa vem det är o då kan du inte påstå att jag är jocke heller!

#80 - Anonym

Stackars dig om du tror att polisen skulle göra något åt ditt lilla ”förtal” även om du visste IP adressen till personen som skrev det.
Dessutom har du ingen aning om vad personen syftade på då det är * istället för ett ord. Den kan likagärna mena ”iPad” hhaha

#81 - Anonym

Stackars dig om du tror att polisen skulle göra något åt ditt lilla ”förtal” även om du visste IP adressen till personen som skrev det.
Dessutom har du ingen aning om vad personen syftade på då det är * istället för ett ord. Den kan likagärna mena ”iPad” hhaha

#82 - O

Med tanke på att det var 4 tecken så är det ju rätt uppenbart vad hen menade eftersom hen inte skrev hela ordet.

#83 - Anonym

Såg att kammis mamma är tillsammans med en ny kille och han delar massa video från partiet Altenativ från Sverige som är jätte rasistiska??? hon är ju dansk hur kan han dela sådan klipp när hans tjej är från ett annat land???

#84 - Anonym

#83 Nu kunde jag inte bry mig mindre om andras politiska åsikter, men jag håller mig dig om att många i AFS är rasister, även folk som tycker om dem, MEN det är ju inte "skandinaviska invandrare" som många ser som ett problem till att börja med.
Det politiska klimatet i Danmark ser dessutom helt annorlunda ut mot här och det hade inte förvånat mig det minsta om även Kammis mamma röstade på SD/AFS (om hon får rösta här) vilket inte heller spelar mig någon roll.

Låt folk rösta på vad de vill.

#85 - Anonym

uppdatera mer ofta Ida

#86 - Anonym

btw lite tips: En av Amirs gamla vänner (antagligen Marcel) har snackat skit om honom o därför e de it vänner längre

#87 - Anonym

therese har haft klamydia

#88 - v

Amirs nya video? Marcel?

#89 - Anonym

87: Är det något att hänga upp säga på att Therese har haft det? Finns ju många andra som har haft det, jag själv har aldrig haft det. Och klamydia är ju något man kan bota med medicin.

#90 - Anonym

Hur mår therese egentligen? Får ont i magen av att se hennes videor nuförtiden, känns som att hon mår skitdåligt :/

#91 - Anonym

#90 Varfördå? Vad är det som får dig att känna så och tro att hon mår dåligt?

#92 - Anon

#90 Vad baserar du det på??

#93 - Anonym

#91 och #92 Det känns som att hon har mycket lägre energi innan, och hennes ögon ser typ ledsna ut. Jag kanske projicerar, för jag går också igenom en sämre period. Hon pratar inte så personligt längre, och så brukar jag göra när jag mår som absolut sämst och försöker inte få min omgivning att misstänka att jag mår dåligt.

#94 - Anonym

lägre energi ÄN innan ***

#95 - F

#87 seriöst är du sjuk på nåt sätt eller?????

#96 - Anonym

#93 Jaa det kanske stämmer men hon kanske även inte pratar om så mycket privata saker längre för att hon helt enkelt inte känner för det. Sen tycker jag personligen att rädslor, ekonomi och sexliv är ganska så privata saker trots att det inte handlar om känslor på samma sätt. Men jag själv har inte reflekterat över ögonen och en lägre energi, hon kanske känner sig allmänt lugnare och visst att Therese har en väldigt energisk personlighet men hon kanske är lugnare för att hon blivit äldre?
Men mycket möjligt vara så att hon inte mår bra.

#97 - Anonym

Therese L säger att hon är vegan men ändå gör hon ballongfigurer i form av djur? Hur går det ihop? :(

#98 - Anon

#97 Kan inte avgöra om du är seriös eller inte...

#99 - Anonym

#97 Är du seriös.. Hur går veganism ihop med ballongdjur? Snälla förklara det för mig, vart är det fel/elakt/plågeri/ att gestalta ett djur med ballonger?

#100 - Anonym

#99 För att hon ställer helt orealistiska krav på djuren, exempelvis hunden med jättelång svans! Tänk typ hennes hundar som ser henne göra de figurerna och de tror att det är sådana hundar Therese gillar men inte kan uppfylla hennes krav? :'( Stackarna.

Och att använda djurs kroppsfigurer för att tjäna pengar...på deras bekostnad...

#101 - Anonym

#100 Jag hoppas innerligt att du driver..

#102 - A

H

#103 - X

#90 hon känns så tillgjord o skämtar o skriker o så. M tror hon mår dåligt pga det där hon pratade om på sin frågestund.. hon har det nog väldigt jobbigt just nu :(

#104 - Anonym

jag menade adhd inte och inte h order så sluta

#105 - Anonym

Vart är mänskligheten påväg.... jag som undrar varför det har blivit så många tjejer plötsligt ... här har vi svaren

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com