Amanda Lundgren svarar på Hydras kritik

När Amanda la ut videon om att hon och Jesper har gjort slut fick hon mycket kritik, bland annat av Hydra.

Nu berättar hon att anledningen till att hon var stel på sin break up-videon var för att hon ville hålla undan sina känslor.

Hon förklarar att hon kanske framstår som känslokall men hon kände inte för att visa sig sårbar framför kameran. 
 
 
#1 - Anonym

Haha hela hennes "dialekt" har försvunnit helt plötsligt efter Hydras videos.

#2 - Anonym

Linns senaste video "en osponsrad haul" Meeen under videon har hon ju länkat till många grejer hon visar upp, vilket är adlinks dvs hon får betalt varje gång nån klickar på länkfan, så titeln stämmer ju inte riktigt,eller?

#3 - Anonym

#2 Räknas inte det som smygreklam då?

#4 - Anonym

#3 nej asså hon skrev att det var adlinks i beskrivningen, så smygreklam är det la inte men inte "osponrad" som hon skriver i titeln samt säger i videon haha..

#5 - Anonym

Tror ju inte direkt att hon blir sponsrad av de märken hon köpte av

#6 - Anonym

#5 hon tjänar dock fortfarande pengar på videon & länkarna men ajaa

#7 - S

Hej Ida (moderator på bloggen) vill bara be om ursäkt för att jag har låtit otrevlig mot dig. Att jag är deprimerad o bitter o olycklig är inget som ska gå ut över någon! Därför ber jag om ursäkt och lovar att inte kommentera något elakt här i fortsättningen! MVH S

#8 - Anonym

#2, tror det är så att produkterna inte är sponsrade (att hon har köpt dem själv), men adlinks är ofta från ett utomstående influencerföretag som gör länkar, som Linn får pengar på per klick och en del pengar av köpen som görs via länken. Så summa summarum, produkterna hon visar upp är inte sponsrade vilket hon säger, men länkarna i beskrivningen tjänar hon pengar på (och hon skriver att det är adlinks) . Så just i detta läget tror jag inte hon gjort fel men jag är väldigt osäker.

#9 - d

Kolla in i dramat mellan JCBUZ och missrocktard, hon har polisanmält honom etcetc. Han har gjort och sagt helt sjuka grejer och nu har han svarat på den

#10 - Anonym

9. Men han är ju helt dum, säger ju sexistiska säger i varje video jag har kollat. Så inte direkt synd om honom

#11 - Anonym

Har Lakidoris slutat med YT? Nån som vet

#12 - Anonym

#4 Okej då förstår jag!

#13 - Anonym

#8 Instämmer, låter korrekt i detta fall!

#14 - Anonym

11
Tror inte hon slutat på så sätt men hon jobbar ju på förskola nu och tror hon känner att hon behöver hålla på med något annat än yt. Jag hoppas innerligt att hon inte har slutat då hon är en av mina favoriter, och om hon inte kommer lägga ut mer videos hoppas jag hon gör det officiellt o typ en liten hejdå video eller något

#15 - Anonym

Kom att tänka på Jimmie Star igår, någon som vet om han har slutat med YouTube?

#16 - Anonym

Misslisibells senaste video... Hon slutar aldrig ljuga asså. Sedan är videon clickbait också då det bara är en lång reklamfilm för hennes bok. Väldigt fult tycker jag.

#17 - Anonym

#16 Handlar inte boken om mobbningen??

#18 - Anonym

#16
Jag har själv varit lite tveksam till det här med mobbningen och hur mycket som är sant det Lisa säger. Speciellt efter någon av hennes gamla klassvänner berättade sin synvinkel på instagram. Jag tror fortfarande att endel har hon själv kanske vänt lite, typ som bråket mellan henne och Jenny. Missförstånd och att Lisa kanske inte riktigt är lika öppen om vissa saker som andra, och Lisa kanske är extra känslig ställer nog till det. Jag får ibland känslan av att Lisa kan ha lite svårt att erkänna sina egna fel. Hur som helst så tverkar jag inte en sekund att hon har blivit mobbad. Det är väldigt tråkigt o hemskt att tänka sig hur hon troligtvis hade det. Hennes senaste video rörde mig verkligen och jag önskar henne all lycka framöver

#19 - Anonym

https://youtu.be/5xplvcrHgOg

#20 - Anonym

#18 Håller med

#21 - Anonym

Kan Lisa sluta säga att hon lider av socialfobi?? Hon har själv sagt att hon aldrig varit hos BUP, alltså har hon aldrig gjort en utredning om hon har socialfobi. Det spelar ingen roll om hon känner att hon har symptom som likar socialfobi, tills hon har det på papper ska hon inte uttala sig. Hur skulle det se ut om alla gick runt och sa att dom hade alla möjliga slags diagnoser. Det är kränkande och förminskande mot oss som har diagnosen, PÅ PAPPER.

#22 - Viktor

#21
Varför ska ett papper säga mer än vad man själv känner? Visst, det kan vara bra att göra en utredning kring det om hur man känner & mår, men man känner ju också själv om något är totalt fel.

#23 - Anonym

22: Man kan ha symtom av en diagnos, men människor som inte är proffesionella ska inte diagnostisera. Jag har sökt hjälp och gjorde flera utredningar. Det är förminskande när folk uttalar sig och påstår sig ha olika diagnoser när de inte ens är utredda.

#24 - Anonym

#23 Sköt ditt och skit i andra, inte förminskande öht.

#25 - Anonym

21 håller med!

#26 - Anonym

#25 Var du tvungen att låtsas vara någon annan för att du inte fick någon backup.

#27 - Anonym

#24 #26 Varför snackar du skit? Det personen skrev stämmer ju. Om du inte kan acceptera fakta och ha en lugn diskussion borde du dra härifrån och aldrig yttra dig igen. Hej då.

#28 - H

Prata om jcbuz bbc att han sexuellt ofredar tjejer på nätet!! Detta måste uppmärksammas!

#29 - Anonym

#27 "Fakta"

#30 - Freddy

#28 Måste vi ge Jcbuz mer uppmärksamhet? Kan inte alla bara sluta kolla på honom så att han sakta men säkert tynar bort från youtube?

#31 - Anonym

#21 Det är lika töntigt som människor som självdiagnostiserar sig med fysiska sjukdomar som glutenintollerans. (och förväntar sig specialbehandling från omgivningen). När dom i själva verket inte har en aning om hur allvarlig en sån sjukdom är. Just med glutenintollerans får man så pass dåliga blodvärden (pga att kroppen inte kan ta upp vissa näringsämnen då) att det tar rejäl skada på både kroppen och psyket

#32 - Anonym

#31 Men alla är olika. Jag till exempel har en kronisk tarmsjukdom som går upp och ned och jag får skov i perioder medan vissa med samma sjukdom får skov väldigt ofta och en del får det med år emellan. Samma sak med t.ex glutenintollerans och socialfobi. Alla dessa är olika för olika personer.
Dock håller jag med om att man inte kan självdiagnostisera sig själv oavsett vad det handlar om.

#33 - Elli

#31 Dock är det svårt med intoleranser då en del faktiskt mår märkbart bättre av att utesluta något ur sin diet. Jag t.ex. hade inga problem med gluten men efter en kraftig influensa så kunde jag plötsligt inte äta vetebröd, rågbröd, pizza osv. Har levt på glutenfri diet i 2år och mår bra. Kunde tidigare behöva springa på toaletten med 15 minuters mellanrum eller låg på badrumsgolvet med såna magkramper att jag trodde jag var antingen döende eller skulle föda barn. Har inte haft några problem med magen sedan jag bytte till glutenfri kost. Har provat äta "vanlig" mat ett par gånger och får då magkramper och mår såpass dåligt att jag inte kan gå långt bort från toaletten. En del intoleranser syns inte heller på labbtester då personen kanske inte är allergisk eller intolerant mot t.ex. gluten men mot något annat ämne som finns i bröd med glutenprodukter eller en kombination av olika ämnen.
Samma med psykiska sjukdomar, du kan inte veta hur någon annan känner sig i olika situationer, eller hur den personen mår eller vad den tänker. Men jag håller med om att det är väldigt populärt just nu att ha en diagnos och prata om den öppet överallt och att många inte ens försöker få hjälp/diagnos av professionell och yrkeskunnig person.

#34 - Anonym

Min storebror har celiaki. Om han t.e.x råkar äta något som innehåller gluten så börjar han spy. det är riktigt synd. han slutar också växa på ett tag då.

#35 - Anonym

Så bra therese frågestund var....

#36 - Anonym

35 jaa jag tyckte den var väldigt bra! Önskar dock verkligen att hon kunde komma över rädslan med graviditet o förlossning oså!

#37 - Anonym

#35 Tycker så fruktansvärt synd om henne och jag önskar henne all lycka i framtiden. Jag tycker synd om henne eftersom hon har såna tankar om sig själv, att hon är sämst och töntig för att hon är rädd. Det är fruktansvärt att hon förminskar sig själv på det sättet. Fina fina Therese <3

#38 - Anonym

Skit snack

#39 - Anonym

Anty ska vara med i Paradise Hotel

#40 - Anonym

Anty går in i PH nästa vecka?!

#41 - 21

Jag är #21. Är glad att många håller med mig. Och till er/dig som sa att det inte är viktigt att ha det på papper, det ÄR viktigt. Tänk om jag skulle ha extrem huvudvärk, inte uppsöka läkare och bara anta att jag har en hjärntumör, det är väldigt kränkande mot dom som faktiskt lider av cancer. Och Lisa har säkert många symptom som liknar socialfobi, och hon kanske har den diagnosen, vem vet. Men det kan lika gärna vara någon annan ångestrelaterad diagnos, och då kan man inte bara slänga ur sig ”jag lider av det och det” när man egentligen inte har en aning

#42 - Anonym

#40 nej hon skojade

#43 - ..

Det är inte kränkande överhuvudtaget. Lägg av med att slänga ut det ordet hit och dit.
Och ja det är dumt att självdiagnosera. Men man kan oftast veta sånt och känner sig själv.
Jag var "självdiagnoserad" i tre år med socialfobi för jag våga inte gå till psykologen. Sen fick jag det på papper när jag väl tog mod och gick dit.

Det är förminskande att säga till folk som är självdiagnoserade att de inte är gills. Eftersom de känner så. Det är inget de bara hittar på. De KÄNNER så. Så sluta upp med att ändra hur någon känner.
Så trött på sånna ignoranta "jag vet bäst" typer som er. Skäms.

#44 - Anonym

Om man nu är säker på man har en viss sjukdom, varför går man inte bara till läkaren och får det bevisat till 100%?? Det är väl bara skönt att verkligen ha fått någonting bevisat som att hon har socialfobi eller liknande. Är ju ändå gratis med vården för yngre så?? Det är väl inte så himla jobbigt att gå dit och göra en utredning om svaret sedan ger det svart på vitt

#45 - H

"Thejes linddgrän haj sosial fobbi då vil jagg åkså ha det!!!".......

#46 - Anonym

#43 Jag är inte #21 men ser du inte vad du själv skriver?? Precis som du skriver att 21 förminskar genom att säga att självdiagnosticering inte gills så gör du ju likadant med 21. 21 tycker att det KÄNNS kränkande att Lisa slänger sig med en diagnos som hon inte har på paper och då får hon väl känna det?? Antingen så tycker du att alla har rätt till sina känslor eller så tycker du att det finns ett rätt och fel. Sluta upp med att ändra på hur någon känner, tack.

#47 - Viktor

#44 Det kan handla om att många inte vågar gå till en läkare, det kan ha med socialfobin att göra, att man inte ens vågar gå dit (?) Eller att man inte vågar få resultatet, eller kanske ännu "värre" resultat. Alla sticker inte bara till läkaren och får det fixat, lite som att sticka till tandläkaren, hur många har inte skräck för det?

#48 - Anonym

JLC's senaste video är "fake". Kolla klockan på mobilen 5:16, då är den 14;46, sedan när de checkar mobilen om den gått sönder är klockan 14;49, inte ens chans att de lyckats linda in mobilen, flyga upp den och sedan tappa den på sådan kort tid. Sedan hinna filma den och prata om den. Sen när de hissar upp den på 100m, 6:46, så är den sönder.
(Tror de gjorde detta för att de insåg att den skulle gå sönder på 10m och ville göra två drops med mobilen för att överstiga youtubes 10min grej, så de låtsades att den var hel för att göra ett till test)

#49 - Anonym

Hahaha Amirs peak mot Joel och Marcel i hans nya video 😂😂😂

#50 - Anonym

49 vad sa han?

#51 - Anonym

http://prntscr.com/l26u6r
hahaha från amirs senaste video

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com