#1 - Anonym

Vem är Amanda Strand?

#2 - Anonym

#2 En jutober veldigt bra

#3 - Anonym

Lucky her!! Han är såååå snygg!!

#4 - Anonym

3 nej

#5 - Anonym

Nice

#6 - Våga!

Skriv om THERESE!!!

#7 - Viktor

Det var inte illa pinkat det!

#8 - Anon

Vet någon vilken youtuber som skulle hjälpa Jewels'n'Issy med deras kanal?

#9 - Anonym

#6
Vad e de me henne

#10 - Anonym

Varför tar inte socialen izzy?? jag fattar inte? hennes mamma kan inte vara bra för henne

#11 - Anonym

10 Tror dom redan varit i kontakt med soc. Jag kollar inte på dom men dom få videos jag har sett så verkar Izzy ändå vilja vara med hennes mamma och att hon haft mått sämre om socialen tog henne..

#12 - anonym

Josefin ottosson har förstorat läpparna och hon är bara 17 år gammal det är olagligt

#13 - Anonym

#12 hon tatuera sig när hon vad 13, så ingen nyhet att dem gör saker man inte får

#14 - Anonym

12. Nej det är inte olagligt, sen är det inte rimligt, och man undrar vilken klinik/salong hon har gått till då man bör vara 18 och dom flesta/mest proffsiga leggar nog.
Tex så finns det inga statliga lagar inom piercingindustrin, vem som helst kan tyvärr kalla sig piercre. Så tvekar nog att det finns statliga lagar om sånna ingrepp heller.

#15 - Anonym

#10 kan vi snälla prata om hur jobbiga dom är? tjatat så mkt om att flytta från småstaden och nu när dom har flyttat så klagar dom ännu mer. och issy som är så bortskämd och får panik över att inte ha ett eget rum och wifi så att hon kan spela sso på kvällarna när dom har större problem än så t.ex. att dom inte kan betala flyttfirman. får också panik över att hon inte sköter skolan så att hon i framtiden har utbildning och jobb och kan ta hand om sin familj

#16 - Anonym

#15 Får panik av att du inte kan sätta dig i deras situation. Issy kanske inte har det så lätt i skolan, alltså med ämnena. Och dessutom hela situationen. Sen att vilja passa in o ändå ha en fritid o hobby trots att de inte ha ekonomi.
Så synd om dig som antagligen är i en bättre situation än dom. Buhuhu

#17 - Anonym

han är jävligt snygg. hoppas dem två håller ihop(:

#18 - Anonym

#8 det var jocke

#19 - Anonym

Nån måste göra en orosanmälan ang jewels & issy. Mamman måste in på psyket NU

#20 - D

någon som sett jewels och issys senaste video? ungefär 30 min in så pratar de om en youtuber som skulle hjälpa dom ekonomiskt?? men youtubern har inte hört av sig, det låter som jocke? för jewels nämner att youtubern också sagt som hon säger "att man inte ska skylla på diagnoser"? eller??

#21 - Bitch som har rätt

Han var så stel i den videon omg... han verkade blyg och obekväm vilket känns konstigt med tanke på att förmodligen gör intervjuer varje dag men men, känns som det också är en grej att hockeyspelare alltid ska ha sånna tjejer som Amanda som typ endast ser bra ut, kul för henne men man irriterar sig på det, sen att han tjänar 7,3 mille om året är väl inget som stör henne direkt... Har för mig att han bott i LA ett tag och Amanda verkar inte ha varit där det senaste så hur dom har träffats innan vet jag inte, dom blev säkert tillsammans på Instagram och då verkar det inte ju inte jätteseriöst. Har svårt för personer som endast blivit kända/populära pga deras utseende, + machokulturen inom hockey som tyvärr ofta gör de som utövar sporten till svin som bara bryr sig om pengar och att ha den snyggaste flickvännen typ.

#22 - Anonym

#21 preach 🙌🏽

#23 - Anonym

#21 Håller med din kommentar till 110%!! Skulle vara kul om hon gör en Q/A video om deras förhållande.

#24 - Anonym

#21 Håller med din kommentar till 110%!! Skulle vara kul om hon gör en Q/A video om deras förhållande.

#25 - Sabina

#21 men ja ge mig liv du la den! Håller verklige med!!

#26 - Bitch som har rätt

Nu ska jag erkänna att jag såklart inte vet allt om deras förhållande så jag KAN ha fel, men skulle hon göra en Q/A om det så framgår säkert en del!

#27 - Anonym

Angående dessa Jewels n Izzy: Kan inte hjälpa att bli frustrerad på dem. Som jag förstår det så jobbar inte mamman, dels pga sina diagnoser? Men om man har det så svårt ekonomiskt som de har det så finns det ingen annan utväg än att faktiskt jobba - hur tungt det faktiskt känns. För då får de iaf in NÅGONTING och slipper förlita sig på minimala swishdonationer. Och sen att de klagar sönder på lägenheten det första de gör - köket är för litet, finns inget internet, ingen dörr till vardagsrummet - lyxproblem i detta fall. Var glada att ni har tak över huvudet med tanke på er situation.
Sen ja, jättefult av youtubern som nu skulle hjälpt dem att inte göra det MEN det är inte den personens skyldighet att hjälpa dem. Den personen har inte något ansvar över deras situation. Visst är det dålig stil att lova en sak men inte fullfölja det, men man kan inte förlita sig blint på det.

Jag låter nog hjärtlös, men livet är inte enkelt. Hoppas allt löser sig för dem på något sätt, mest för flickans skull så hon får en riktig barn-och ungdom.

#28 - Anonym

angående jewels n issy, jag har också asperger. Jag kämpar sjukt mycket med en massa saker varje dag. Jag går inte ut på youtube och grinar över min situation och att jag ej har pengar. Jag kämpar allt jag kan och orkar för att göra min situation bättre. Tycker de borde göra det med istället för att grina på youtube om sina diagnoser o sin situation.

#29 - Anonym

Men ida och izzy har ju spårat ur hur länge som helst. Ida är ingen bra förälder när hon beter sig som hon gör och Izzy är rejält bortskämd och styr för mycket hemma. Det är så fruktansvärt dumt att flytta när man inte har råd och måste låna från bekanta samt enbart klaga när man kommer fram. De är ju aslöjliga med sina sätt att bete sig.

#30 - Anonym

Vad hände med Sabina deciree??? På hennes senaste insta bild skrev hon ”imorgon komme en vlogg” det kom ingen...och de dröjer alltid flera månader i mellan videosarna

#31 - Anonym

Dom har träffats 3 gånger

#32 - Anonym

#29 Jag håller med dig. Ida verkar vara mentalt instabil och hon verkar ju inte må bra psykiskt. Att Izzy ser det varje dag kan ju inte få henne att må bättre.

#33 - Anonym

Viktigt att publicera hans inkomst? haha😂

#34 - Anonym

#21 Dock har Adrian varit hemma en längre tid under sommaren då han spelade VM i Köpenhamn i maj + de flesta hockeyspelare brukar spendera stor del av somrarna i Sverige. Antar att de har träffats då han varit i Sverige. Håller dock med om att han var väldigt stel.

#35 - Anonym

30 Hon mår ju inte så bra.. som du kanske mäkt på hennes flesta videos, hon tar ju antidepressiva och något mer typ ångestdämpande eller liknande. Så det är inte så konstigt ifall det dröjer med videos osv.

#36 - BERTY ÄR DE VERKLIGEN DU?

BENTOSH MÅSTE VARA MER HÄR HAHAHAH I JUST LOVE BENTE

#37 - Anonym

36
Hon är sämst, vidriga åsikter och bara enormt jobbig.

#38 - Anonym

Jonna påväg in till sjukan

#39 - Anonym

#34 vadå stel? han är väl inte bekväm att pussas och grejer på kamera som Therese Lindgrens kille, och Ben Mitkus tjej, så tänk med hjärna denna gång

#40 - Anonym

Vem flyttar när man inte har råd, för att sen tigga swish??? (izzy och jewels)

#41 - Anonym

#40 Först så mådde de dåligt över att de bodde i Sorsele och ville så så gärna flytta till storstaden Norrköping. När dom väl äntligen fått chansen och gjort det så gnälls det över att köket är för litet och att dom inte har för tillfället något Wi-fi. Riktiga I-landsproblem enligt mig. Och mamman (Ida) verkar bara vara allmänt psykiskt instabil som berättar framför hennes dotter att Isabelle skulle haft det så mycket bättre med en annan mamma och att hon (Ida) inte förtjänar att leva osv. Hur kan man säga något sånt framför sin dotter? Jag förstår inte.

#42 - Anonym

41. Du förstår inte för att du uppenbarligen inte varit i deras situation. Ja hon är psykiskt ostabil o det är inget hon sticker under stolen med.

#43 - Hannele

Var inte J och J på förlossningen? Blev de hemskickade? Vad hände?

#44 - Anonym

#43 Hon var inte redo för att föda. Hon skulle bara titta upp smärtan hon hade

#45 - Anonym

#42 Nej jag har inte varit i deras situation, som tur är! Förstår att varken Ida eller Isabelle mår bra.

#46 - Anonym

Region Östergötland borde skicka en räkning till Jocke för alla gånger han belastat sjukvården för att få views.

#47 - Anonym

#46 ehh va?

#48 - Anonym

Amanda är ju skitsöt och så men hon har ingen personlighet, eller är det bara jag? Förstår inte vad en kille ser i henne förutom utseendet då. Hon är liksom lite död?

#49 - Anonym

#41 håller helt med Mamman borde tas till psyket och dottern behöver en riktigt familj som inte gråter över att man fått en bra lägenhet (för att ha mindre pengar än man ska) hälsningar #40

#50 - Anonym

#48 nu är det ju så att DU "känner" henne bakom en skärm och då vet väl inte du hur hon är irl eller vad man ska säga så ett tips skippa fördomarna

#51 - Anonym

Hur äckligt är det inte att Jocke och Jonna sitter och lurar pengar av sina unga fans genom att låta dem ringa/smsa in?? Dessutom rösta nån gång? Skämmiga är de.

#52 - Anonym

Hur äckligt är det inte att Jocke och Jonna sitter och lurar pengar av sina unga fans genom att låta dem ringa/smsa in?? Dessutom rösta nån gång? Skämmiga är de.

#53 - Anonym

Issy borde verkligen ta tag i skolan. Tycker det är lite dåligt att hon skyller att hon inte går i skolan på att hon har asperger för det finns andra sätt att fixa det på. Har själv autism vilket är väligt likt aspergers och jag klarar absolut inte av att gå i vanlig skola, får extrem panik och utbrott etc. Men jag går en special skola där det går runt 10 elever och där det äv väldigt tyst och lugnt för att underlätta. Och det är ju skolans uppgift att fixa det till issy då det är skolplikt i sverige. Hoppas hon tar tag i skolan och slutar skylla på sin asperger för det finns andra alternativ.

#54 - Anonym

#52 Tänker mest på barnens föräldrar som sedan får betala telefonräkningen..

53# Vad skönt att du fick hjälp och går i en specialskola som fungerar för dig! Tycker också att dom borde kolla upp specialskola, hon verkar behöva det.

#55 - Anonym

Skriv om Amanda Edmundssons nya kille!!! Heter linus Leo Claesson, bor i Jönköping och denna helgen åkte hon dit för att träffa honom. De har ätit lunch, fikat och kollat hockey (HV71), de ska sova hos honom.

#56 - Anonym

#55 Vm är hon ens? Och vem skulle bry sig om hon har ätit lunch med sin nya kille & ska sova över hos honom?

#57 - Julka

Blir på riktig mörkrädd över en del som kommenterar saker om Jewels'n'issy, känner ni dem? Vad vet ni om Issy inte är på den nya skolan? Innan ni ens öppnar er käft och säger saker ni egentligen inte har någon aning om så bör ni faktiskt ta reda på fakta. Dessutom säger ju Issy att hon skulle börja skolan i TORSDAGS, är ni såpass efterblivna?

#58 - Anonym

#57 JAA, håller med! Tack!
Människor verkar tror att alla är har det lika lätt som de själva..

#59 - Anonym

Man kan ringa/smsa in till Jocke och Jonna på deras live, men vad går pengarna till om man ringer/smsar?

#60 - Anonym

#59 Deras kommande livestreams TROR JAG, inte helt säker.

#61 - Cornelia

#57 NEJ, jag känner inte någon utav dom. Jag nämnde bara att jag tycker att Idas ord & beteende framför hennes dotter inte alls var okej enligt mig samt att specialskola skulle vara jättebra att kolla upp eftersom ett stort problem för Isabelle vad jag har märkt är ångest inför skolan. Sen har jag inte sett några negativa kommentarer om att hon inte går i skolan. Jag vet bara att Isabelle inte ville gå i skolan där hon bodde i Sorsele men hoppas innerligt att hon mår bättre i denna skola!
Jag tycker inte att du ska kalla folk efterblivna hit och dit, speciellt inte när du är anonym och "safe".

#62 - Jag

Jag tror att datorn kan vara en viss trygghet för Issy. Det är lätt att hitta allt möjligt att klaga på när allt känns surt men jag tycker ändå att de borde vara nöjda att dehar fått en sådan fin lägenhet vilket dom tillslut verkade vara. Håller med om att hennes mamma inte borde säga sådana saker framför sin dotter men jag tror att de har det väldigt bra tillsammans ändå. Jag hopps verkligen att allt löser sig för dom, det är så viktigt med utbildning speciellt med tanke på deras situation.. En sak jag inte förstår dock är varför hennes mamma inte jobbar? Har för mig att det finns jobb för personer med diagnoser eller något typ av funktionshinder. Lite pengar är ju alltid bättre än ingenting. Hoppas att denna flytt blir en ny start för dem och att allt kan gå mot en bättre riktning nu.

#63 - Anonym

62. En av dom mer snällare kommentarer om dom..
men sen är det så att alla inte kan jobba, inte endast pga diagnoserna utan det finns kanske andra anledningar som de inte tagit upp, jag har ingen aning men alla kan inte jobba och alla får inte jobba hur mycket dom än söker (sen tvekar jag på att det är hennes fall men men)

#64 - Anonym

Är det ens lagligt det jocke och jonna gör? tar 10kr per samtal/sms av deras följare? vad ska dom göra med pengarna sen? måste det skattas?blir ju förmodligen rätt hög summa efter 24 h?

#65 - Viktor

#64
Alltså, varför lyssnar folk inte på vad Jocke & Jonna säger? Pengarna dem får in går till deras kommande livestreams, eftersom detta inte är gratis att göra, plus all utrustning och liknande.

#66 - Anonym

#64 Är du rolig? exakt samma som idol använder, samt deras pengar går till kommande live.

#67 - Anonym

#64 Är du rolig? exakt samma som idol använder, samt deras pengar går till kommande live.

#68 - Anonym

#65 Den största frågan är om pengarna skattas eller inte

#69 - Anonym

#68 gör dom automatiskt när man använder en sån teletjänst men antar du bara ville leta fel

#70 - Anonym

En fråga bara? När Jocke och Jonna säger att deras pengar de tar in under liven går till nästkommande streams. Vad syftar de på att dem ska införskaffa sig? De behöver ju inte ha rekvisita hela tiden för att göra en show.

Till något helt annat om deras stream så kan jag tycka att dem ändå gjort den bättre denna gång än sist (trots alla tekniska fel). Nu är ändå kameran stillastående mestadels av tiden vilket gör det skönare som tittare att se på. Så till nästa gång är det bara ljudet de behöver justera mer på samt kanske tänka över lite grann med innehållet (vilket troligen kommer ske automatiskt i och med att barnet troligen är fött när nästa live är).

#71 - Anonym

#70 Antar att Riley t.ex ska ha lön, även Danjal ska ha lön eftersom han är delägare i företaget. Och om dom "lånar"/hyr saker från spökjägarna kanske det kostar pengar, kamerautrustning som dom kanske inte har hemma osv.

#72 - Anonym

Tur Jocke och jonna har små barn som betalar deras jobb.

#73 - Anonym

#71 men SNÄLLA deras följare ska alltså bidra med pengar till deras LÖNER? herre-fucking-gud. Samma gäller det du skrev om spökjakterna,kamerautrustningen osv - deras jävla ansvar att se till att dom har pengar om dom nu vill göra skiten, inte följarna. Har dom inte tillräckligt med pengar, ska dom inte göra skiten överhuvudtaget.

#74 - Anonym

#71 men SNÄLLA deras följare ska alltså bidra med pengar till deras LÖNER? herre-fucking-gud. Samma gäller det du skrev om spökjakterna,kamerautrustningen osv - deras jävla ansvar att se till att dom har pengar om dom nu vill göra skiten, inte följarna. Har dom inte tillräckligt med pengar, ska dom inte göra skiten överhuvudtaget.

#75 - Anonym

Spelar ingen jävla roll om dom nu påstår att det är till kommande livestreams. Fortfarande inte följarna som ska stå för det?? Har dom inte ekonomin, vad tråkigt, bara att skita it då - inte be följare smsa/ringa för 10kr per samtal/sms.

#76 - Anonym

#65 Spelar ingen jävla roll om dom nu påstår att det är till kommande livestreams. Fortfarande inte följarna som ska stå för det?? Har dom inte ekonomin, vad tråkigt, bara att skita it då - inte be följare smsa/ringa för 10kr per samtal/sms.

#77 - Anonym

#73 Och varför blir du så irriterad på mig? Jag berättade bara min teori, lugna ned dig för i h*lvete och bete dig som en människa.

#78 - Anonym

#66 HAHAHAHAH en jävla skillnad på idol och Jocke & jonna som tydligen behöver deras följares pengar för vissa youtubegrejer. Jämför inte ens idol (och tex mello,talang,lets dance osv) med det dom gör, nån gräns måste det ju finnas.

#79 - Anonym

#77 "bete dig som en människa"

#80 - Anonym

Du som uttrycker dig dåligt just nu i senaste kommentarerna. Tänk över ditt språk och ordval när du kommenterar. Man kan få fram sin röst utan svordomar i varenda mening. Håller med dig om att de inte ska utnyttja följarna till utrustning/lön (som en persons teori var, spelar egentligen ingen roll vad det går till) för har inte Jocke o Jonna budgeten får de komma på någonting annat att göra i sin stream. Inte så att ex. Therese Lindgren bad om pengar för att kunna göra framtida livestreams. Såg bland annat på Jocke o Jonnas live att folk skulle ringa in för att ge ett ja/nej om ”dockan skulle bada av sig bajset som kommit på kroppen”. Vilket känns rätt sjukt att folk ska spendera pengar på ett ja eller nej när det finns en chatt man kan läsa och framförallt när det var en docka som de lekte med. Fanns ju inte ens avföring på den men ändå skulle en 10-åring ringa in för att säga ”bada honom”. Dem kan tjäna pengar på annat sätt än detta vis. Dra in något samarbete eller något i liven så har de ju fått pengar

#81 - Anonym

#79 Ja faktiskt, för du är väldigt otrevlig enligt mig. Och jag har inte gjort någonting fel utan berättade bara min teori om varför dom har frivilliga insamlingar till framtida livestreams.

#82 - Anonym

#80 MEN JA så jävla BRA skrivet

#83 - Viktor

Varför kostar det pengar att ringa till Idol när de har sändning? Samma princip? Det är inte gratis, ska Idol också sända helt gratis?
Tänker man ett steg längre så behöver inte onödiga frågor dyka upp, Jocke & Jonna driver ett företag, givetvis skattas alla pengar som går in. Det är löner, utrustning som lånas, osv osv som pengar går till!
Samma som för Idol antar jag, det ska gå till folk som är delaktiga i programmet! Det är helt frivilligt att ringa in, dem uppmanade till att du ska ha föräldrars tillstånd, även vuxna har ringt in! Men fortfarande, dem kör samma sak som Idol t.ex. Ska Idol sända gratis? Att man ska ha alla pengar redo är så löjligt sagt av er!

#84 - Viktor

Varför kostar det pengar att ringa till Idol när de har sändning? Samma princip? Det är inte gratis, ska Idol också sända helt gratis?
Tänker man ett steg längre så behöver inte onödiga frågor dyka upp, Jocke & Jonna driver ett företag, givetvis skattas alla pengar som går in. Det är löner, utrustning som lånas, osv osv som pengar går till!
Samma som för Idol antar jag, det ska gå till folk som är delaktiga i programmet! Det är helt frivilligt att ringa in, dem uppmanade till att du ska ha föräldrars tillstånd, även vuxna har ringt in! Men fortfarande, dem kör samma sak som Idol t.ex. Ska Idol sända gratis? Att man ska ha alla pengar redo är så löjligt sagt av er!

#85 - Anonym

MEN OMG DET ÄR ENS EGEN FUCKING ANSVAR OM MAN VILL DONERA 10 KR SOM KNAPPT INTE ÄR EN STOR SUMMA, varför gråter folk att jocke och jonna gör sånt när det finns youtubers som tigger ENORMA SUMMOR SOM BEN MITKUS HAN VILLE JU HA PENGAR TILL EN MUSIKVIDeon OCH JOCKE OCH JONNA VILL HA PENGAR TILL REKVISITA OCH BÅDA HAR MKT FANS, så snälla ****

#86 - Anonym

Förstår inte vad problemet är med att de går att ringa och smsa in till Jocke och Jonnas livestream.
Ingen tvingar folk att smsa eller ringa.
Det kostar pengar att hålla igång en livestream. Massor av folk som ska ha lön. Kollade en stund igår på liven och där var ju minst 7 personer som syntes i bild som jobbade med streamen. Tror ni att dom gör detta som en välgörenhetsgala? Nej alla de personerna ska ha lön. De arbetar ett 24 timmars arbetspass och måste givetvis få betalt för sitt arbete.
Ni som säger att det är fel och dåligt av dom att "ta betalt" av sina tittare under livestreamen. Säger ni samma sak till er lokala ICA handlare t.ex.? Att det är fel att dom tar betalt för maten som du behöver?

Ekonomi handlar om tillgång och efterfrågan. Där finns folk som vill kolla på livestreamen som är villiga att betala pengar. Hade det inte funnits någon efterfrågan så hade det heller inte funnits någon livestream. Saker kostar pengar helt enkelt, finns ingenting här i världen som är gratis i alla led. Pengar måste in på ett eller annat vis.
Sen hur man väljer att plocka in pengarna är olika från fall till fall.

Skulle nog vilja påstå att ni som säger att Jocke & Jonna är giriga på pengar kan vända sina blickar mot t.ex. Melodifestivalen.
Melodifestivalen produceras och publiceras utav Sveriges television som ägs av staten. I Sverige har vi lagstadgat att man ska betala en tv licens per hushåll där det finns minst en tv.
Denna avgift ligger på runt 200 kr i månaden per hushåll. Utöver att vi tvingas (varesig vi kollar på svt eller inte) att betala denna summa så tvingas vi även att betala för att rösta på bidragen i programmet.
Skulle nog vilja påstå att det är aningen mer girighet att tvinga folk som äger en tv att betala en avgift på 200 kr i månaden, samt tvinga samma personer att betala pengar per röst man vill lägga i programmet.
Det är inte girighet att ta ut en samtal eller sms avgift för att interagera i en livestream när det är den enda intäkt som görs för att fortsätta driva livestreamen.

Men som sagt, slutar folk att betala så försvinner även livestreamen, det är så ekonomi fungerar och kommer alltid att göra.

#87 - Anonym

#85 Vet du ens vad rekvisita är för någonting? Känns som att du använde ordet i helt fel sammanhang.

#88 - Viktor

#86
Thank you! Någon som skrev ut en vettig kommentar! :) 9.90 kr är inte mycket för att bli integrerad i en livestream på ett sätt! Men, människor är väl sura för att någon tjänar på det! Men det måste gå runt på ett eller annat sätt och vi ska vara glada att det är just denna avgift för det hade kunnat vara mycket värre! :)

#89 - Anonym

#88
Ja tyvärr kommer det alltid att finnas människor som stör sig och blir irriterade på andra människors framgång.
Skillnaden på idag och för 20 år sedan är att vi tidigare hade bara tv stjärnor och artister och givetvis även framgångsrika kända affärsmänniskor.
Enda sättet på den tiden att kritisera någon var antingen via mun-mun metoden, som iprincip var den enda som barn och unga kunde använda. Vuxna hade möjlighet till insändare och liknande i tidningar men det var ju en tidsödande process och kostade pengar (Vem vill betala pengar för att klaga på andra?). Ska ju även tillägga att vuxna har överlag bättre impulskontroll och på den tiden det tar att plocka fram papper och penna för att skriva din arga insändare så hann du samla dig och inse hur fel det var.

Idag när alla barn och unga har tillgång till internet, dygnet runt så har vi fått en helt ny kultur. Där unga med dålig impulskontroll och helt utan konsekvenstänkande trycker ut sin aggression och sitt missnöje på några sekunder. Det finns ju ingen fara att skriva något dumt eller rent av olagligt på internet, eller hur? Det är ju "Bara på internet" och "Ingen vet vem jag är".
Respekten för människor har försvunnit i dagens samhälle där vi bara ser ett användarnamn på internet, vi ser inte och vi känner inte personerna bakom skärmen. Man lever helt enkelt i en helt annan värld.

#90 - Anonym

#78 "vissa youtubegrejer" HAHAHAHAHHAHAHAHHA är det ursäkten för att hata på jocke och jonna när man innerst inne vet att dem inte gör nåt fel gumman kom ner till jorden

#91 - Anonym

#90 1. Gumman? HAHAH älskling är inte ens en brud, men att du använder gumman i det sammanhanget säger en del om dig. 2.vad är så jävla fel med "youtubegrejer"? Detta är en skvallerblogg, ingen inlämmning i svenska på universitetet. Med youtubegrejer, mena jag specifikt kamerautrustningen, livestreams å allt folk påstår pengarna går till. Som helt enkelt har med youtube att göra(Vilket du inte verka kunna förstå själv lol) Men skrev youtubegrejer pga 1. Rätt tjatigt att flera nämner samma saker, folk i kommentarfältet förstår nog va folk syftar på 2. Alla har skrivit olika "teorier" om vad pengarna går till, enda gemensamma är att de självklart har med deras youtube att göra - youtubegrejer 3. PALLA INTE nämna varje sak, frågor på det? Ps. Sätt dig ner själv.

#92 - Anonym

Ni som argumenterar för att det är eget val att ringa in och smsa. Ja så är det men förstå alla barn som tittar på de och tycker det är kul att skicka iväg ett sms för 10kr. Tror inte att föräldrarna sitter med barnet hela liven (om dem ens sitter med barnet) och är man under 10 år så vet nog alla att man inte har en uppfattning om pengar. Ett sms kan leda till flera sms och så får föräldrarna en räkning på en viss summa. Jocke och Jonna vet ju att de har en yngre publik och kan dra nytta av det. OCH till er som håller på och säger att vi som argumenterar mot er pga vi har svårt för att Jocke och Jonna nått en framgång - absolut inte! Jättekul att dem blivit så stora och speciellt utvecklat denna live. Men de drar in pengar på ett fel sätt, enligt mig och många - handlar ingenting om de som personer, enbart sättet de tjänar pengar. Och till er andra som snackar om att idol gör samma, ja det är en annan sak. Att rösta kvar en person, men här skulle man ringa in för att ge ett konkret svar ja/nej och ibland ringa in och rösta

#93 - Viktor

#92
Så du hade velat att betala 200 kr istället? Eller iaf mer än 10 kr så att säga!
För 9.90 är inte mycket stålar, sen om man ger sitt barn ett abonnemang, så sure men varför ska man göra det till ett barn? När jag var liten hade jag bara några spänn på telefon!

#94 - Annie

Uppdatera mera!!!!!

#95 - Annie

Uppdatera mera!!!!!

#96 - Viktor Högnäs

Tillägg till #93
Om ett barn inte har ett konsekvenstänk eller impulskontroll, ha koll på barnet så att den inte ringer och smsar hela tiden dessa 24 timmar.
Pengar måste ju rulla in på något sätt, så man kan ha livestream 24 timmar. Därav min fråga!

#97 - Anonym

#93 men viktor läste du ens vad #92 skrev? Samt, En jävla skillnad på svt och j&j. Även en jävla skillnad på att som vuxen,precis som alla andra vuxna, betala 200kr i tv licens, än att en jävla massa barn (det yngsta jag såg i liven var 6/7 år) ringer/smsar för att tex svara på frågan "ska vi tvätta av bajset på docken ja eller nej?" enbart för att dom ska kunna göra framtida livestreams. har dom inte budgeten får dom helt enkelt vänta alternativt skita i det, inte ta barns pengar som ringer in och ba "ja tvätta av bajset!!!" Hoppas du förstår skillanden. Sen vet du heller inte om det är barnets abonnemang, eller föräldrarna. oavsett, det är inte relevant. du kan inte ha "varför har dom ens pengar på mobilen då" som ett argument, för det är inte fel. men att ta pengar från barn, det är fel.

#98 - Anonym

#96 lägg inte över ansvaret på föräldrarna nu herregud.

#99 - Viktor

#97 #98
Vart ska pengarna komma in från då? Eftersom det är minst 8 personer som ska ha lön och utrustning måste betalas. Ska man göra det helt gratis alltså? Tror inte det!

#100 - Anonym

#98 Har dom inte budgeten får dom helt enkelt skita i det. Livestreams är inget måste, så har dom inte pengarna som krävs till lön & utrustning är kanske inte 24h livestreams något för dom helt enkelt. Följarna kan tex inte stå för rileys lön. Man får kort och gott anpassa sitt innehåll på youtube efter ens ekonomi. Alla youtubers kan tex inte ha flera olika dyra kameror, drönare, dyra mikrofoner osv, medans andra (tex j&j) har ekonimin till det. Vilket gör att dom kan ha bra kvalitet på sina videos, men uppenbarligen kan dom inte med deras ekonomi ha livestreams vilket helt enkelt gör att dom får strunta i det. FUlt att ta pengar från barn, anpassa ditt innehåll på youtube utifrån din ekonomi.

#101 - Anonym

#99!!! Har dom inte budgeten får dom helt enkelt skita i det. Livestreams är inget måste, så har dom inte pengarna som krävs till lön & utrustning är kanske inte 24h livestreams något för dom helt enkelt. Följarna kan tex inte stå för rileys lön. Man får kort och gott anpassa sitt innehåll på youtube efter ens ekonomi. Alla youtubers kan tex inte ha flera olika dyra kameror, drönare, dyra mikrofoner osv, medans andra (tex j&j) har ekonimin till det. Vilket gör att dom kan ha bra kvalitet på sina videos, men uppenbarligen kan dom inte med deras ekonomi ha livestreams vilket helt enkelt gör att dom får strunta i det. FUlt att ta pengar från barn, anpassa ditt innehåll på youtube utifrån din ekonomi.

#102 - Anonym

Man kan inte överhuvudtaget jämföra tex melodifestivalen med Jockes och Jonnas meningslösa livestream. Sen att 10 kr inte är dyrt? Jo, det är extremt dyrt för nått fjuttigt samtal som inte ens går fram, inte ens melodifestivalen, idol eller nåt annat program tar så mycket pengar. Ett barn tänker inte så långt att flera sms och samtal blir extremt mycket pengar för ingenting. Ser även nu att man fått ringa in och rösta på om en docka ska tvättas eller inte! Det är ju bara för mycket. Hur mycket pengar kan de inte ha dragit in under dygnet som kom ifrån barn?? Ska barn betala deras löner och vad det nu är? Varför ens göra en live på det viset om det är så himla dyrt? Det finns andra sätt att göra lives på istället för att överdriva så mycket att det bara blir pinsamt.

Är glad att jag inte har några barn just nu för hade aldrig accepterat att de ens kollade en sekund på Jocke och Jonna.

#103 - Anonym

Tycker deras 24-livestream med sms- och betalsamtal är bra för att kunna finansiera videon. Bättre än Swish.
Blir dock frustrerad över hur hemmet bara förfaller i röra. Självklart tar renovering tid, men allt är så kaos i deras hem i övriga rum.
Vilken kvinna Jonna är som orkar befinna sig i allt och höggravid. Själv skulle alla stubiner bränna av en efter en. Herregud vad jag önskar hennes härliga gäng hon har runt sig tar sig samman och röjer upp de som går. Med så enorma ytor borde mer organiserad hemmiljö funkat, trots renovering. De ser ut som gångar i deras hem med avfall. Svårt att hålla rent. Som tittare har inte ett enda rum harmonisk miljö. Oavsett om de är temporärt sovrum på bottenplan så måste de gå röja upp så en fristad finns.

#104 - Anonym

Förstår inte alla som säger att livestreamen måste finansierasav tittarna.. De hade 3 sponsor på livestreamen från början. Chiquelle, Coin master och Grahns konfektyr (Vafan nu det är?). Borde inte TRE sponsorer kunnat stå för alla utgifter? Antigen är de dåliga på förhandla eller så har de gått riktigt bea med vinst.

#105 - Anonym

Ni som säger "Det är inte barn som ska betala J&J´s lön!". Visst håller med i vad ni skriver på ett vis. Men samtidigt, får man inte betalt för sitt innehåll och det man gör. Då kan man inte livnära sig på det heller. Så vem ska isåfall betala?

Varför ser man aldrig folk bli såhär upprörda på Karamellkungen? Barn älskar väl godis och lägger pengar på det varje vecka?
Inga arga reaktioner mot MC Donalds, barn gillar väl den typen av snabbmat?
Vet säkert att några av er kommer säga att "Stor skillnad, där får man ju något för pengarna!".
Köper du godis eller snabbmat (dvs, du byter pengar mot en vara/tjänst som du eftersöker) så får du en tillfällig njutning. Du äter upp din hamburgare, pommes och dricker din läsk. Sen skiter du ut den. Du har ju inget kvar av den då heller.

Sen alla kommentarer om att "lägg inte över ansvaret på föräldrarna". Vem är det som ska ansvara för ens barn om inte ens föräldrar?
Det är väldigt simpelt. Det är du som förälder, INGEN annan som bär ansvaret över ditt barn. Du ger ditt barn en mobil för att DU som förälder anser att ditt barn har nått den nivå av mognad att den kan hantera detta med allt vad det innebär.
Precis som när en förälder ger sitt barn ansvaret att gå till och hem från skolan. Detta ANSVAR ger du till ditt barn eftersom att DU som FÖRÄLDER anser att ditt barn är moget nog att på ett säkert sätt kunna läsa av trafiken, vara gammal nog att förstå att man inte hoppar in i bilar med främmande personer och liknande.

Så det är rent struntprat att detta skulle vara J&J´s fel att barn ringer och smsar in under liven. Det är helt och hållet föräldrarnas fel. Har ens barn spenderat massor av pengar på en stream så har föräldrarna helt enkelt gjort en felbedömning, deras barn har inte varit mogen nog att själv äga och ansvara över en telefon.

#106 - Anonym

#104 MEN JA EXAKT

#107 - Anonym

Men om ni inte vill sponsra Jocke och Jonna med pengar till deras livestreams så är det också helt okej att inte göra det. Simple as that.

#108 - Anonym

#105 Men herregud du kan ju förfan inte jämföra MAT ( eller snacks för den delen heller) med det jocke och jonna gjorde? "" Du äter upp din hamburgare, pommes och dricker din läsk. Sen skiter du ut den. Du har ju inget kvar av den då heller."" Alttså man får inte vara så pinsam? Den där jämförelsen var förfan värre än personen som jämförde med tv licens som vuxna betalar.Du skriver också att dom inte fick betalt för innehållet, fast jo det fick dom. dom hade minst TRE sponsorer, vilket med tanke på deras visningar blir en rejäl summa pengar.

#109 - Anonym

#108

Varför skulle jag inte kunna göra den jämförelsen. Det är exakt så en ekonomi fungerar. Du byter pengar mot en produkt eller tjänst som du vill ha. Oavsett om det är mat eller ett klädesplagg, eller för den delen underhållning på en livestream.

Sen skulle jag hemskt gärna vilja att du visar mig var jag har skrivit att dom inte har fått ut några pengar på sina samarbeten.

#110 - Anonym

#109 "Men samtidigt, får man inte betalt för sitt innehåll och det man gör. Då kan man inte livnära sig på det heller. Så vem ska isåfall betala? " - Anledningen till att jag påpeka att dom hade minst 3 sponsorer, sponsorerna betala.

först och främst, hur ofta betalar barn sina egna kläder/ mat? aldrig. Sen så är även mat och kläder något man måste ha, pinsamt att ens jämföra det, där föräldrarna också står förkostnaderna, med jocke och jonna. Dom hade tre sponsorer, att be barn ringa in och fråga om dom tex "ska tvätta bort bajset" är helt orimligt. Eller andra alla Ja/Nej frågorna med för den delen.

#111 - Anonym

#110 Men ge upp. Varför haka upp sig på något sånt töntigt? Om du inte vill sponsra Jocke och Jonna SÅ GÖR INTE DET DÅ. Sitt inte och gråt i ett skvallerbloggs kommentarsfält för det.

#112 - Anonym

#111 VAD är töntigt? Att dom ber följare om pengar? Att jag & flera andra reagerar på det? " du vill " jag skriver om helheten, framförallt barn. Inte enskilda individen. " gråt inte" haha,lol.gråter ej.

#113 - Anonym

#112 men gud ge upp! du förvränger saker till den nivån att J&J framstår som hemska bedragare när det egentligen är en simpel sak som att föräldrar inte ska ge deras son en Ipad i julklapp för att sen inte hålla koll vad han gör på internet (är inte #111)

#114 - Anonym

#113 Livestreamen var 24h lång, självklart kan inte föräldrarna ha koll exakt hela dagen. Sen kan man inte lägga ALLT ansvar på föräldrarna, det ändrar liksom inte det faktumt att be följarna om pengar är fel & att man borde anpassa sitt innehåll efter den ekonomi man har. Ha även i bakhuvudet att dom hade tre sponsorer, hur mycket pengar är inte det?

#115 - Anonym

#112 Det är töntigt att du ens lägger ner tid och energi på att tjura över att dom "tigger" pengar. Det är uppenbarligen helt frivilligt och dom tvingar inte någon till någonting. Det är inte svårare än så att om du inte vill ge dom pengar, så gör du inte det. Det är inte raketforskning direkt.

#116 - Anonym

#114 varför har du aldrig klagat på att idol ber tittarna om pengar på exakt samma sätt?

#117 - Anonym

Viktor du verkar vara ett väldigt stort fan av Jocke och Jonna då du går emot allting någon säger som är kritiskt med dem. VI tittare har ingen anledning att ringa och rösta/smsa för att kunna ge Jocke och Jonnas anställda en lön. Det ska dem ha koll på och ha en budget till. Att du säger ”vill du hellre att man ska betala 200kr ist för 10kr? Barn har inget konsekvenstänk men då får föräldrarna ha koll på barnen” (i den stilen skrev du) - som jag skrev innan så sitter förmodligen inte föräldrarna med dem hela tiden och kanske alls. Majoriteten av dagens barn har en mobiltelefon och på grund av åldern och noll uppfattning om pengars värde så slänger man iväg ett sms/samtal för 10kr. Spelar ingen jävla roll om det är 10 eller 200kr, för barn smsar säkerligen fler än ett sms till Jocke och Jonna. Föräldrar ska ha koll på sina barn, men lite svårt att hela tiden ha kontroll om barnen ringer, smsar eller är inne på sociala medier. En förälder ska inte behöva va en hund på sitt barn. Jocke och Jonna gör fel genom sättet att tjäna pengar. Samarbete kan man ha och dem tjänar pengar på det, men att behöva ringa in för 10kr för att säga till Jocke att bada en docka som har bajs på sig (som för övrigt ej stämde utan va ju fake pga lek). Så för att sammanfatta allting. Jocke och Jonna ska ha en budget åt sina anställda och ska inte behöva ta våra pengar för att ge dem en lön! Barn frestas till att höra av sig till sina idoler och har inget konsekvenstänkande och summan pengar kan bli skyhög, vilket kan vara svårt för föräldrar att ha koll på.

#118 - Anonym

J&j borde lägga er deras trista koncept av ett barnpogram. Ända som är intressant med dom är ju Jonna, hon är ju iallafall lung. Vill jag kolla på sånt så kan jag ju kolla på bollibompa och det är ju nästan gratis. Förutom e jah betalar för internet. Men att se dom är ju sån patetisk besvikelse, kan man vara mer tråkig än att härma barnpogram? Plz lite mer om jonna och hennes tankar och följa med henne. Klipp bort jocke och sluta fjompa er. Hare gött haaajjjjj

#119 - Anonym

#118
Du behöver absolut inte titta på dem, ingen som tvingar dig!
Sen att uttrycka sig så där är verkligen barnslig nivå!

#120 - d

Börjar misslisibells views sina? Mycket budskap och titlar för att locka visningar på senaste.

#121 - d

Börjar misslisibells views sina? Mycket budskap och titlar för att locka visningar på senaste.

#122 - d

Börjar misslisibells views sina? Mycket budskap och titlar för att locka visningar på senaste.

#123 - Anonym

#114 Självklart kan man inte ha koll i hela 24h men man märker väl om nån använder ens bankkort ? sen den här avundsjukan för guds skull varför klagar du på att det är fel? när det finns youtubers som köper en lägenhet som man inte har råd med för att sen tigga swish (jewels'n'issy) och youtubers som tigger swish för musikvideor som vill göra fast som du själv säger att man inte ska göra nåt man inte har råd med och sen finns det youtubers som tigger dagligen och dem lever på det OCH TRO MIG 3 sponsorer hjälper inte när man har ett 8 miljoners hus som knappt är halvfärdigt så dem kanske tjänar bra men dem blir av med en bra bit oxå

#124 - Carro

Hej!
Jocke och Jonna har inte postat nåt på snap, Instagram eller youtube. Dom har inte Heller tagit bort liven från youtube. Föds Lunabelle nu?

#125 - Anonym

#23 bankkort? Man behöver inget bankkort för att smsa eller ringa.

#126 - Anonym

DeVetDu - profil låten om influncer hahahahaha bästa låten.....Men hoppsan vad ömma tår de klev på....hahahahaha
Vilken ångest de skapat i vissa youtubeinfluncer att helt PLÖTSLIGT tugga ordet influncer och innebörd vem som är de...hahahaha....Friskriva sig från titeln hahahaha att de själva inte tillhör den kategorin hahahahahahaha

#127 - Anonym

#125 det var ett exempel tagga ner

#128 - Anonymous

Kolla nyss in hans Instagram. Finns inte en ända bild kvar på amanda på hans Instagram. Så det höll väl inte så länge det där efter hon humelihumlade med ben! :p

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com