Vem är Ben Mitkus nya flört?

 En bild på när Ben Mitkus håller om en tjej har spridits på nätet och många har spekulerat att det är Amanda Strand.

Ben berättar i sin senaste video att det inte är Amanda och berättar att hon inte har något taturering på armen vilket tjejen på bilden har.
 
Innan bilden spreds så fick jag in ett tips av en läsare som sett Ben kyssas med en tjej på en nattklubb i Göteborg (där bilden är tagen). 

Läsaren beskriver att tjejen är lik Amanda Strand men att det inte är hon och skriver också att de höll på hela kvällen och kysstes öppet. 
 
 
Det är uppenbart att det inte är Amanda Strand och tjejen på bilden är troligtvis någon flört med tanke på hur de håller om varandra. 
 
 
#1 - Anonym

Mysan malmström?

#2 - anonym

#1 omfg de fan sant, ser ut som henne ju!!!

#3 - dera

#1, 2 tycker också det ser ut som henne, men hur gammal är hon ens? Hon ser ut att vara typ 16, kan han isåfall inte skaffa tjej i hans egen ålder? Varför ska han ta folk som är sjuuukt mycket yngre? Fett äckligt.

#4 - Anonym

Kan nog tycka att Ben går vidare rätt så snabbt o hittar ny tjej eftersom han höll på att säga hur skönt det var att han hittade tillbaka till sig själv när han o Nicci gjorde slut. Det var trots allt inte jättelänge sedan och han vet ju hur det blev då??? (Han träffade väl dessutom Nicci rätt så snabbt efter han och My gjorde slut på nytt) Vet inte får inte så bra vibbar av Ben längre gällande mycket

#5 - Anonym

varför måste allt vara en flört så fort en kille och tjej umgås? fan vilken skev rubrik du har

#6 - Anonym

De är my Malmström kolla hennes andra senaste bild samma outfit som tjejen på bilden har

#7 - Anonym

#3 Tjejen på bilden är på en nattklubb så hon måste vara över 18 iallafall. Och so what om han gillar yngre? Alla dras till olika personer. Jag personligen attraheras bara av folk som är ett par år äldre än mig, jag är inte äcklig för det

#8 - Anonym

#7 hört talas om fejklegg?

#9 - Anonym

Det är inte Mysan Malmström, hon är mycket kortare och bilden från hennes instagram är ett långt linne

#10 - Anonym

Men herregud låt honom träffa vem han vill och när han vill, oavsett om hon är 16 eller inte.

#11 - Anonym

#10 Rimligt att någon som är 24+ ska träffa en 16-åring... usch

#12 - Anonym

Jag var på trädgård och såg hur den där tjejen klängde på Ben och hur obekväm han var. Han rymde till Victor Leksell hela tiden för att bli av med henne verkade det som. Låter kanske creepy men jag och mina vänner iakttog honom hela natten. Däremot var han och Amanda var väldigt närgångna kan jag säga.

#13 - Anonym

Okej kan folk ta reda på fakta, Om nu det skulle va my (mysan) vilket det med ganska säkerhet inte är, men hon är 18år och inte 16. Hon är ju förfan 00.

#14 - Anonym

#11 Tror vi alla har märkt att Ben inte är lika mogen som en 24-åring, han är mer som en 18-åring i mina ögon. Det handlar inte om ålder (jo i vissa fall) utan hur mogen man är.

#15 - E

#14 Om man är vuxen så ska man inte vara tillsammans med någon som inte är vuxen, punkt slut.

#16 - Anonym

Nu har Bente fått körkort. Nu har hon ingen anledning att inte skaffa sig ett jobb längre

#17 - Anonym

#15 Alla gillar olika. Jag är 17 år och har hittills bara fallit för folk som är äldre än mig. Det är varken fel, äckligt eller något annat du får för dig att säga. Sen är det såklart skillnad om en vuxen människa blir tillsammans med någon som är under 13-14 år eller liknande. Men är man i den ”äldre” delen av tonåren har man rätt att bestämma själv vem man vill ligga med, vara i ett förhållande med eller vem man attraheras av.

#18 - Anonym

Bara för att man strular på krogen behöver inte det betyda ngt..

#19 - Anonym

#15 men snälla jag själv dejtar någon som är 10 år äldre än mig. Är man över 15 år så tycker jag de är okej att träffa äldre däremot om man är 13 och yngre inte okej

#20 - Anonym

#19 Du kan ju inte på riktigt tycka att det är okej om låt oss säga en 15 åring träffar/är tillsammans med en +20?? Ungen har ju inte ens gått ut högstadiet? Tycker du har en väldigt skev bild att om man är över 15 så är det okej att träffa folk som är mycket äldre än en själv. Många utnyttjas av just äldre vid en ung ålder. Om man är 15 år må man vara byxmyndig men det gör en person inte mognare för att kunna träffa folk som är 25?

#21 - Anonym

#20 ÖVER 15, inte 15

#22 - Anonym

#15 Jag träffade min sambo när jag var 15, hade inte fyllt 16 än och han hade nyligen fyllt 19. Du behöver inte träffa folk som är äldre än dig om du inte tycker att det känns rätt, men bara för det ska du inte klanka ner på andra som har några år mellan sig.

#23 - Anonym

Hahaha han strular på klubben och bloggägaren spekulerar vem hans flört är. Stackars Ben som inte får göra någonting alla normala människor gör utan att folk dömmer honom

#24 - Anonym

#20 du kanske ska sluta dra alla killar över en kam idioter finns i alla åldrar och ja det är min åsikt och tycker det är okej och sen bor en 15 åring fortfarande hemma och då har föräldrarna också koll på vilka man dejtar osv

#25 - Anonym

#21 "Är man över 15 år så tycker jag de är okej att träffa äldre DÄREMOT om man är 13 och yngre inte okej" Över 15 = kan vara 15, i och med man inte fick vara 13 år och ned för ha stor ålderskillnad, enligt dig/denna person (vet inte vem som skriver)

Och till #22, om du skulle fylla 16 det året han fyllde 19 är det inte jättestor ålderskillnad. Tror personen som du skrev till menade att det inte ska vara massvis med år emellan om en person är +20 typ. #15 menar ju att en vuxen ska vara med en vuxen, ett barn med ett barn och en ungdom med en ungdom - du och din sambo var båda ungdomar då. Men hade han varit något år äldre hade nog #15 tyckt att det var opassande.

#26 - Anonym

Jag tror det kan vara felicia aweklew hon har sin tatuering där typ nån läpptstift o läppar samma hårfärg o kroppstyp

#27 - anonym

Om du är minderårig så lovar jag dig att det inte finns någon bra anledning för någon mycket äldre än dig att vara instresserad av dig, varken romaniskt eller sexuellt.

-Även om dem verkar ha goda avsikter, så är det inte möjligt för dem att ha det egentligen. Dem är vuxna och vet vad dem håller på med.
-Även om dem säger att du är mogen och att ålder bara är ett nummer, att det är mentala åldern som spelar roll osv. Detta är en vanlig taktik pedofiler och sexualförbrytare använder för att grooma minderåriga.
-Även om dem ger dig exemplen på andra människor som har hälsosamma förhållanden med stora ålderskillnader.
-Även om dem säger något som "vår kärlek är starkare än våran ålder/ålder är bara ett nummer/jag har inte känt såhär för någon förut/jag bryr mig inte om vad andra tycker

Oavsett vad, så finns den ingen bra anledning för en vuxen att vara tillsammans med en minderårig, ett BARN. Du förtjänar ett hälsosamt förhållande med en partner din egen ålder som kommer förstå dig bättre och ha med gemensamt med dig. Unga människor är väldigt naiva då de inte har varit med om lika många upplevelser i livet som äldre människor har. Därför är det väldigt lätt för en vuxen att kunna manipulera och utnyttja en person som är 15-18 år.

#28 - Anonym

my malmström har dessutom en liknande(identisk?) tatuering på samma ställe som tjejen på bilden har

#29 - Anonym

Eller så ligger dom bara med varann

#30 - Anonym

Nattklubb i GÖTEBORG. Vad skulle my malmström göra där?

#31 - Anonym

#10 Det är ju äckligt om någon som är 24 ska hålla på med en 16 åring. Han får väll va med någon i hans egen ålder.

#32 - Anonym

Kammi släpper egen kollektion med madlady <333

#33 - Anonym

Tror med det är Felicia Aveklew

#34 - Anonym

#31 NEJ det är inte äckligt. Om två personer som båda är byxmyndig finner intresse för varandra och vill ligga/inleda ett förhållande så är det varken äckligt eller fel. Den 16-åringen kan vara sjukt mogen för sin ålder eller tvärtom med killen. Du personligen kanske aldrig skulle kunna se dig själv med någon äldre, och det är helt okej, men du har ingen rätt att säga att något/någon är äcklig bara för att inte alla lever som dig

#35 - Anonym

Felicia aveklew har ju samma tatuering som tjejen på bilden🥰🥰🥰

#36 - Anonym

#34 Fast det är "äckligt" om en 16-åring och 24-åring har ett förhållande. Det är fel trots att båda är byxmyndiga. Folk som är yngre utnyttjas av äldre. Om 16-åringen å andra sidan skulle vara 20 och 24-åringen 28 så är det väl mer acceptabelt men inte när en person fortfarande går i skolan. Om man går i skolan (alltså upp till gymnasiet, inte högskola) så borde man försöka att hitta någon i sin ålder och inte en som är mycket äldre än en själv.

#37 - E

#34 så det tycker alltså att det okej för en 50-årig gammal gubbe att ligga med en 15-årig flicka som inte ens gått ut grundskolan? Bara för att båda är byxmyndiga? Snälla nån....

#38 - E

#34 bara för att det är lagligt i Sverige betyder inte det att det är moraliskt eller rätt. Otrohet är lagligt, betyder inte att det är moraliskt.

#39 - Anonym

inte felicia aveklew hahhah tror first of all att hon inte vill ha nåt förhållande med ben o dessutom har dom tatueringarna på olika armar. Tjejen på bilden har på hennes vänster o felicia har på hennes höger x)

#40 - Anonym

Skriv om att BENTE HAR TAGIT KÖRKORT

#41 - Anonym

Varför säger alla att de e Felicia aveklew ? Inte ett dugg lik henne ju! Herregud

#42 - Anonym

Kolla Jockes insta story. Blir fan mörkrädd av tanken att såna vidriga människor faktist finns fär ute i världen, usch.

#43 - Anonym

#20 samma år jag skulle fylla 15 så blev ja tsm med en snubbe som var 21 och de e de förhållandet som hållt längst o varit nyttigt och bra för både han och mig. Vi lärde oss mkt av varandra o ja var lite mognare i hjärnan o samtidigt var han lite omognare i hjärnan. Bästa förhållandet jag haft nånsin och det tog slut eftersom jag flyttade till en annan stad o känslorna dog ut tillslut pga att vi aldrig sågs. Vi var tillsammans i över ett år. Alla i min närhet gillade även honom väldigt mycket. Kärlek har inte med ålder att göra:)

#44 - anonym

Det är Emma Hellström

#45 - Anonym

#44 nej hon har kort hår

#46 - Anonym

Jag förstår verkligen inte hur folk tar sin tid och gör så vidriga saker mot Jocke och Jonna. De vill uppenbarligen leva vanligt som alla andra, men nej, saker händer de hela hela tiden.

#47 - Anonym

Vet någon om bente och hennes pojkvän Eric förtfarande är tillsammans

#48 - Anonym

#47 klart dom är. Hon är bara hos sin mamma o bröder ett tag o tog körkortet där :)

#49 - Anonym

#48 Tack för svaret

#50 - Anonym

Nä inte alls lik Felicia Aveklöw, hon är ju lite "större" eller vad man ska säga i kroppsformen..

#51 - s

Ida Asperud?

#52 - Anonym

aa, kanske Ida Asperud?

#53 - Anonym

My Malmström e kortare och fluffigare o mer volym i håret! INTE HON

#54 - Anonym

Men herregud måste ALLTING vara om Ben Mitkus?!?!

#55 - Anonym

Tips : Nicci Hernestig har berättat att hon skulle på en dejt i youtubevideo, love-island deltagaren Mathias Guss kommenterade hennes underklädesbild med ”dröm” och hon kommenterades han senaste bild med underkläder på ”är vi en match..? *pussmun*. Han har även bekräftat att han träffar någon och det känns märkligt att de kommenterar varandras bilder ifall de träffar andra, eller är det bara jag....? Vet som sagt inte till 100%, bara något jag reflekterat över, de skulle vara superfina tillsammans!!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com